2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bende bir gidip,kadıköy Acıbadem ile görüşeyim diyordum,normalde özel muayene doktorum,hastanemi kendim seçicem 7000 lira acıbadem sigortam limitim var,kesinlikle karşılayamam yani,çok istemişler.

Ay neler yaptim boyle bizde de heyecan tavan bakalim ne olucak insallah iyi haberler ile doneriz
Hadi bakalım,

Seninki kız gibi doğuyor benim içime. İnş gösterir öğrenirsiniz.

Ay ben çok güzel ciciler aldım, bakıp bakıp duruyorum şuanda. Ay bir an önce öğrenin de alışverişe başlayın çok keyifli...

Bende hafta sonu biseyler baktim nasil guzeller nasil ciciler zor tuttum kendimi almamak icin ,bugun belli olursa ona gore baslar alisveris partisi insallah teyzesi

Benimki iğneden sonra kahverengi akıntıya dönüp devam etti bugün bayagı azaldı. Progestanı vajinal kullanıyosanız 1 gün sonra pütür pütür parçalanıp geri geliyo birazı su gibi bi sıvıyla beraber. Normal demişti dr. Sanırım bulantıyı ve kusmayı biraz arttırıyo bu ilaç.

aynen öyle geldi bendede bulantı ve kusma yok bende çok şükür inşallah bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz

Aranızda 4'lü test yaptıran varmı?Kan tahliliyle mi yapılıyor?Nasıl oluyor bir de ücretleri nedir?
Bilgi verebilecek birileri var mı?

Arkadaşlar benim evde psikolojimi bozdular herkes erkek erkek diye tutturdu eşimin tarafı , yok soyları devam etsinmiş bilmem ne sanki 5. çocuğum eşim bu kadar sıkıntı yapmıyor sağlıklı hayırlı olsun diyoruz öncelikle sonuçta ilk çocuk cinsiyet fark etmiyor ama harbiden ağlamaklı oluyorum sinirim bozuluyor onların yüzünden diyorum ki allahım bir erkek verde kapatsınlar çenelerini sanki çok iyide soyları bide erkek istiyolar ağlıcam bak şimdi yine duygusala bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…