normal kadın doğum canım evet onlar bakıyorBaktım oraya ama orda gebelik Polikliniği yok normal kadın doğum olarak mı gidiliyo orda
ters olmuş sanki fiyat canımSezeryan 1500
Normal 2500 dedi
Aynen öyle süsü püsü çokmuş doğumdan sonra eşinle yemeğe iniyomuşsun özel, süsler falan ordan , fotoğraf işleri , bide anne dinlensin diye taburcu olana kadar bebeği sadece emzirmek için getiriyolarmışbiz çocuğu görelim bi an önce diye can atıyoruz bunlar neyin peşinde
Hadi bakalım,Ay neler yaptim boylebizde de heyecan tavan bakalim ne olucak insallah iyi haberler ile doneriz
Bende hafta sonu biseyler baktim nasil guzeller nasil ciciler zor tuttum kendimi almamak icin ,bugun belli olursa ona gore baslar alisveris partisi insallah teyzesiHadi bakalım,
Seninki kız gibi doğuyor benim içime. İnş gösterir öğrenirsiniz.
Ay ben çok güzel ciciler aldım, bakıp bakıp duruyorum şuanda. Ay bir an önce öğrenin de alışverişe başlayın çok keyifli...
Cok gecmis olsun ve Tesekkur ederim oncelikle.. Banada ayni sekilde bir kerelik igne vurdular progestan verdi 2 gundur kullaniyorum ama nedense dun geri geldi sanki ilaci kabul etmiyo gibi ama kanama flan yok igneden sonra kesildi. Banada ilk basta igne batmasi gibi biseyler oldu kramp flan suan yok cok sukur cuma gunune kontrole cagirdi doktor. Insallah gecer sizinkide.
Çok sağol burası da olmazsa orası artık napiyim bu hafta içinde yapılması lazım ama mutlaka artıknormal kadın doğum canım evet onlar bakıyor
hayır fiyat bu normal daha pahalıters olmuş sanki fiyat canım
aynen öyle geldi bendede bulantı ve kusma yok bende çok şükür inşallah bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruzBenimki iğneden sonra kahverengi akıntıya dönüp devam etti bugün bayagı azaldı. Progestanı vajinal kullanıyosanız 1 gün sonra pütür pütür parçalanıp geri geliyo birazı su gibi bi sıvıyla beraber. Normal demişti dr. Sanırım bulantıyı ve kusmayı biraz arttırıyo bu ilaç.
Ben 6. Haftada başladım hala kusuyorumaynen öyle geldi bendede bulantı ve kusma yok bende çok şükür inşallah bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz
Doktorum bana activia probiyotik yoğurt önerdi sorun yaşamıyorum başladığımdan beribirde en büyük sıkıntım bağırsak hareketlerimin durması bu sorunu nasıl aşıyorsunuz??
birde en büyük sıkıntım bağırsak hareketlerimin durması bu sorunu nasıl aşıyorsunuz??
olur canım olur merak etmeÇok sağol burası da olmazsa orası artık napiyim bu hafta içinde yapılması lazım ama mutlaka artık
ilginçmiş sezeryana teşvik eder gibi olmuşhayır fiyat bu normal daha pahalı
Aynen öyle bende şaşırdımolur canım olur merak etme
ilginçmiş sezeryana teşvik eder gibi olmuş
ay ben kalpten gidicem sonunda kim hastaneye giderse ben heycanlanıyorum burdaayy saat 4 te randevum çok heyecanlıyım kalbim pır pır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?