2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

senin ilk kontrolünde görünür inşallah. sen kimseye kulak asma benim de eşimin ailesi sürekli erkek bebek muhabbeti yapıyordu. iki tane bebek kaybettim şimdi bırak ağızlarını açmayı kimse bişey diyemiyor cinsiyetle ilgili. Rabbim sınamasın yeterki.. ne kadar yanlış olduğunu anlamaları için benim acı çekmem gerekiyormuş demekki..

Geçmiş olsun kimse karşısındaki insanı düşünmüyo ya

Kızlar kaç kg ile hamile kaldınız? Şimdikaç kilosunuz ve kaçıncı haftanız?

Ben 13+2 69 ile hamiş kaldım. 66 kg yim. Bakalım sonumuz ne olcek?

Merhaba Can'ım , benimde etrafımda birkaç dengesiz Can'ımı çok sıktı , ayyyyy yinemii kızz tühhhhh ,3 tane kızda çoookk yaaa, vah vah neyse bidahakine gibi laflar ,sinirim zıp zıp zıpladı kaç gün. Allahtan eşim o konuda çok iyi ve bana en büyük destek ,değilse dibe vururdum inan.
Allah ıslah etsin öylelerini

Bence de sinirlerim çok bozuldu beni anlayanlar var çok şükür

Geçmiş olsun kimse karşısındaki insanı düşünmüyo ya
Allah gonlune gore versin arkadasim sen ne olursa ne soylenirse ne yasanirsa sakin moralini bozma ,onemli olan once senin sagligin ,nice kiz evlatlar var erkekten hayirli ,Allah once hayirli evlat nasip etsin hepimize saglikla insallah

Arkadaşım hiç mi hiç canını sıkma. Öyle diyenlere güzel bir cevap olarak cinsiyetin erkekten kaynaklandığını, ve bu doğa üstü olayda onun bile müdahale edemeyeceğini söyle. Tabi hangi çağda yaşıyoruz. Onlar bunun farkındalar aslında ama işte cehalet. Allahtan eşin böyle ilkel şeyler düşünmüyormuş. Sıkma canını. Eşin yanında olsun da gerisi boş

Kızlar ben bugün ,Hatta şuanda bile sırt üstü uzanmış, bebeğimin hareketlerini net hissediyorum, kelebek gibi .
Sonraki gebeliklerde anne erken hisseder derlerdi inanmazdım , ayy çok güzelll
Ayyy çok güzel çok heyecanlı bir duygu bu. Maşallah diyelim. Darısı başımıza inşallah

Allah gonlune gore versin arkadasim sen ne olursa ne soylenirse ne yasanirsa sakin moralini bozma ,onemli olan once senin sagligin ,nice kiz evlatlar var erkekten hayirli ,Allah once hayirli evlat nasip etsin hepimize saglikla insallah
Amin inşallah.. Bu türkiyede ki cahillerde erkek merakı nedir anlamıyorum zaten erkek erkek tutturuyolar.

Amin Can'ım çok doğru. Seninde gözün aydın oğluşun olucakmış , hayırla gelsin inşallah

Kızlar kaç kg ile hamile kaldınız? Şimdikaç kilosunuz ve kaçıncı haftanız?

Ben 13+2 69 ile hamiş kaldım. 66 kg yim. Bakalım sonumuz ne olcek?
ne güzel vermişsin 73.2 kilo ile hamile kaldım sabah 73,1 çıktım ama hastanede farklı çıkıyor benim botlarla montla falan yarın bakalım kaç çıkcam

Bende 72 ile hamile kaldım 76 kiloyum 14. haftamız doktor çok kızdı
nie kızıyorki çok mu dio

Kızlar ben bugün ,Hatta şuanda bile sırt üstü uzanmış, bebeğimin hareketlerini net hissediyorum, kelebek gibi .
Sonraki gebeliklerde anne erken hisseder derlerdi inanmazdım , ayy çok güzelll
ayy darısı başıma

ben de 67 ile hamile kaldım şimdi 70 e yakınım inş 80 olmadan tamamlarım süreci

Aynen çok dedi zaten son aylarda çok alıcakmışız şimdiden böyle olmaz dedi 1 saat yürücekmişim makarna pilav çocuğa hiç bir yararı yok doğumdan sonra veremezsin dedi o kiloları

Böyle şeyler nasil söylerler.neyse sen sabir et canim boşver onlari.kizda olsa erkek de olsa senin onlar sana emanet .hayirli evlat olsun .hic evladi olmayanlari düşünüp halimize bin kere şükretmek gerekiyor.sanki bizim irademizde kiz erkek olması, haşa..allah herkese hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…