Lifli gıdalar tüketilmeliymiş makarna pirinç pilavı yasak nasıl doyucam o zaman ben
Aynen zaten herşeyi yiyemiyoruz ki hangisi midemize iyi gelirse onunla devam ediyoruzMiden başka birşey almıyorsa nabıcaz. Ben resmen pilav makarna ve tostla yaşıyorum.
Aynen zaten herşeyi yiyemiyoruz ki hangisi midemize iyi gelirse onunla devam ediyoruz
allah biliyor ne olacağını ne cahil insanlar hep aynı okumuşu bile erkek istioda çaktırmıo ne varsa yağ sürecek erkekler başlarına bnm ilki kız ikinci erekek dedi doktor iyiki bir kızım çok mutlyumm o bnm herşeyimm erkek de hayırlıdır illaki ama kız çocuğu anneye can ciğerr millete cevabını ver otursunlar demezsen bişey haklı sanıolar kendileriniArkadaşlar benim evde psikolojimi bozdular herkes erkek erkek diye tutturdu eşimin tarafı , yok soyları devam etsinmiş bilmem ne sanki 5. çocuğum eşim bu kadar sıkıntı yapmıyor sağlıklı hayırlı olsun diyoruz öncelikle sonuçta ilk çocuk cinsiyet fark etmiyor ama harbiden ağlamaklı oluyorum sinirim bozuluyor onların yüzünden diyorum ki allahım bir erkek verde kapatsınlar çenelerini sanki çok iyide soyları bide erkek istiyolarağlıcam bak şimdi yine duygusala bağladım
Geçmiş olsunkimse karşısındaki insanı düşünmüyo ya
Hadi gözün aydın canım öğrendinErkekmis bizim sipacik
Aynen öyle annem hep der ki kızı olmayan evladım var demesin kız çocukları bambaşka der ve benim tarafımdaki herkes kız istiyorallah biliyor ne olacağını ne cahil insanlar hep aynı okumuşu bile erkek istioda çaktırmıo ne varsa yağ sürecek erkekler başlarına bnm ilki kız ikinci erekek dedi doktor iyiki bir kızım çok mutlyumm o bnm herşeyimm erkek de hayırlıdır illaki ama kız çocuğu anneye can ciğerr millete cevabını ver otursunlar demezsen bişey haklı sanıolar kendilerini
Erkekmis bizim sipacik
Ben 66 ile kaldım 68 im canım... İlk hamileliğimde 22 civarı alıp 27 kg geri verdiğim için şimdilik sorun etmiyorumKızlar kaç kg ile hamile kaldınız? Şimdikaç kilosunuz ve kaçıncı haftanız?
Ben 13+2 69 ile hamiş kaldım. 66 kg yim. Bakalım sonumuz ne olcek?
Hayırlı olsun canımm, daha önceden kıza benzetmişmiydş doktor sanki öyle hatırlıyorumsağol canım öyle maalesef Allah hiçbirimize yaşatmasın
Valla bilemedim,ben beslenmemde ekstra birşey yaşamadım. Zaten iştahımda açılmadı,günlük aktivite hareketlerimde aynı.Hep kustumda ona rağmen birşey almadım sayılır. Asıl ben sana sorayım. Nasıl aldın 2 ayda 5 kiloyu,ektsra naptın.Eyvah kilo konusu olmayaydı eyiydi ben 55 ile hamile kaldım su an 60 kiloyum gidişat iyi degil herhalde 80 ile dogururum ogluma hamileykende 52 kilo ile hamile kalıp 74 ile 7,5 aylık dogurdum.Ben hep çok kilo alıyorum nasıl başarıyorsunuz kilo almamayı?
Ben ekstra olarak sadece ara ögünlerde çerez,meyve ve yogurt yedim.Normalde 3 ögünü saatinde yer saat 19:00'dan sonra birsey yemezdim bence ara ögünler ve metabolizmanın yavaşlaması etkili ayrıca hüç kusmam ve bulantımda olmadı o da etkilidir herhaldeValla bilemedim,ben beslenmemde ekstra birşey yaşamadım. Zaten iştahımda açılmadı,günlük aktivite hareketlerimde aynı.Hep kustumda ona rağmen birşey almadım sayılır. Asıl ben sana sorayım. Nasıl aldın 2 ayda 5 kiloyu,ektsra naptın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?