2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben zayıf kalanlardanım 53 ile hamile kaldım halen 53 dr kötü demedi ama vitamin ve demir başladı bebişte sorun yoksa çokta takmamak lazım kızlar bakın keyfinize:) bizdede erkek meraklıları var onlara inat kızım olsun diyorum birde bu takıntılı tiplerde kadın yaaa ayıptır atıp ben sağlıklı bir evladım olsun diyorum başkada bir derdimiz yok

Aynen zaten herşeyi yiyemiyoruz ki hangisi midemize iyi gelirse onunla devam ediyoruz

Kepekli makarnalar var onlardan al bari, pilav istiyorsa canında bulgur pilavı ye bari. Tost için bende çavdar ekmeği yada tam buğday ekmeği yapıyorum artık. Ama sabahları şu pof poğoçaları hala bırakamıyorum.

Bende 57 ile gebe kaldım,şuan 59 um,(son 2 hafta yiyorum diye oldu buda).

allah biliyor ne olacağını ne cahil insanlar hep aynı okumuşu bile erkek istioda çaktırmıo ne varsa yağ sürecek erkekler başlarına bnm ilki kız ikinci erekek dedi doktor iyiki bir kızım çok mutlyumm o bnm herşeyimm erkek de hayırlıdır illaki ama kız çocuğu anneye can ciğerr millete cevabını ver otursunlar demezsen bişey haklı sanıolar kendilerini

bende 74 ile hamile kaldım şimdi 77yim ama metabolizmamın yavaşlamasının da çok etkisi var çünkü yiyemiyorum iştahlı bi şekilde halen

Aynen öyle annem hep der ki kızı olmayan evladım var demesin kız çocukları bambaşka der ve benim tarafımdaki herkes kız istiyor Öyle dengeliyoruz sağlıklı olsunlarda en önemlisi o herkes içinde öyle

Kızlar kaç kg ile hamile kaldınız? Şimdikaç kilosunuz ve kaçıncı haftanız?

Ben 13+2 69 ile hamiş kaldım. 66 kg yim. Bakalım sonumuz ne olcek?
Ben 66 ile kaldım 68 im canım... İlk hamileliğimde 22 civarı alıp 27 kg geri verdiğim için şimdilik sorun etmiyorum

Kizlar bizde cumartesi gittik doktora. 12+2 idim. Ikili test yapildi, doktor sonuclar iyi dedi sukur. Kan sonucunu bekliyorum. Bu donemde olup arada benim gibi alt karnina sanci giren var mi acaba? Internette 4. aydan sonra olur diyor ama bilemedim. Boyle 2 sn lik karnimin alt tarafında hissettiğim bir sanci. Kasiklarda değil ama tam orta kısımda. Bugun 5-6 kez oldu. Gecen haftada bi ara olmuştu. Düzenli bir seyri yok yani ağrının.

Eyvah kilo konusu olmayaydı eyiydi ben 55 ile hamile kaldım su an 60 kiloyum gidişat iyi degil herhalde 80 ile dogururum ogluma hamileykende 52 kilo ile hamile kalıp 74 ile 7,5 aylık dogurdum.Ben hep çok kilo alıyorum nasıl başarıyorsunuz kilo almamayı?

Valla bilemedim,ben beslenmemde ekstra birşey yaşamadım. Zaten iştahımda açılmadı,günlük aktivite hareketlerimde aynı.Hep kustumda ona rağmen birşey almadım sayılır. Asıl ben sana sorayım. Nasıl aldın 2 ayda 5 kiloyu,ektsra naptın.

Ben ekstra olarak sadece ara ögünlerde çerez,meyve ve yogurt yedim.Normalde 3 ögünü saatinde yer saat 19:00'dan sonra birsey yemezdim bence ara ögünler ve metabolizmanın yavaşlaması etkili ayrıca hüç kusmam ve bulantımda olmadı o da etkilidir herhalde

İyi akşamlar güzeller. Haftaya Dr randevum varZ hayırlısıyla inşallah cinsiyet kesinleşecek. Erkek demişti ama kesin değildi..biz bi umutla kız bekliyoruz hala
Bir kaç gündür Can'ım çok saçma bir mevzuya sıkkın ve kafama baya bi taktım! Kızı olmayanın merhamet duygusu tam uyanmamıştır derler. Açıkcası ben bu söze çok çok katıldığım için biraz içerledim buna galiba Rabbim hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…