- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kız olursa melis çok istiyorum ben ama sende bitane elissa varmış zaten, melis olmazKizlar bana kiz ismi lazim ilayda elissa kizlarim mira dusunuyorum baska guzel fikri olan varsa cok iyi olur
parol alabilirsin canım, bi zararı yok.. bide patates bağlamak bana da yarıyor, dene istersenAynen öyle zonkluyor benimde ne yapacağımı bilemedim hiç böyle olmuyordu
bordosu bencede en güzeliymişş, alırsan at fotosunu mutlakaİşte casuallarrr en çok bordoya bayıldmmm ama özelliklerine göre bakacam artk nasipp
Yani kız olsa da erkek olsa da bordo kırmızı güzel olur bencee...
bordosu bencede en güzeliymişş, alırsan at fotosunu mutlaka
Ben ırmak,defne, ismini çok begeniyoKizlar bana kiz ismi lazim ilayda elissa kizlarim mira dusunuyorum baska guzel fikri olan varsa cok iyi olur
Ben kızım olursa ırmak ve defne isimlerini düşünüyorum.Kizlar bana kiz ismi lazim ilayda elissa kizlarim mira dusunuyorum baska guzel fikri olan varsa cok iyi olur
Merhaba arkadaşlar,
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı. Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü. Uc gündür hastanedeydim. Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor
Canım merhaba,sanırım ikili teste canım sıkılmış.Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Sıkma canını bu testler kesin değil ki.Benim bircok arkadaşım yaptırmadı bile.Sen en olumlusunu,iyiyi düsün iyi olsun inşallah.Eşimin kuzeni için aynen riskli demişler ama sapasağlam dogmuş çok sükür.Üzülüp bebisin de üzme sakınsağol canım benim düşünmüyorum artıkgeçen hafta erkek dedi bana bakalım değişmezse erkek şimdilik
tabiki de canı veren Allah öyle bile olsa onu yaratan da O. sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaAllah canım
aminn canım hepimiz inşaAllah
Merhaba arkadaşlar,
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı. Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü. Uc gündür hastanedeydim. Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor
Bn irem ismini çok istiodum ama nasibimde erkek varmış artık ona düşünecezKizlar bana kiz ismi lazim ilayda elissa kizlarim mira dusunuyorum baska guzel fikri olan varsa cok iyi olur
Hii anladm canım bni de 1 Mart ta çağırdı tahlil icin tetenozu da tam hatirlamiom bi size sorayim dedim:)Bademsekerim28 Benim ilk tarihim 15 mart.üc tarih vermişti zaten.Tetenoz aşısını 20.haftada yapıcaz ama hareketlerini hissedince dedi.
Arkadaşlar sabahtan beri geçmeyen bir kasık batması ve bel ağrım var napsam magnezyum fayda eder mi uff onun tadı da çok kötü yaa bu arada bebeği çok aşağıda hissediyorum normal midir
Canım benim sadece tetenoz aşısı için çağırdı 18. Haftaya denk geliyorKızlar sağlık ocağı sizi tekrar tahliller kontrol için ne zaman kaçıncı haftada gelin dedi . Bide tetenoz aşinızi kaçıncı hafta olacaksınız sağlık ocaginda
Benim de bir kaç gündür başım ağırıyor;demekki dolunaydan etkilenmişimBir de pazartesi gününden başlayıp bugün sonlanacak olan dolunay günlerindeymişiz... Bugünler de kadınlarda sinirlilik, hassasiyet, migren ağrıları vs artıyormuş dikkatli olalım inşaAllah... Edendimiz (s.a.v) oruç tutulmasını tavsiye etmiş ama bizim mideler malum sağ salim atlatmak dileğiyle...
Amin inşallah tatlım. Hz Hamza gibi olsun inşallah!! Kayınvalidem maşallahtır..benimle hiç ters iğneleyici konuşmaz; kalp kırmaktan korkar. Tabi eltimi gözüme sokmaya çalışmasa daha bi latilokum olacak da neeyysee Seninki de bi değişikmiş..yanlış anlama benimki bebem için bakmam ona dese ben çok içerlerdimGÜNAYDIN ANNİŞLER
Cnm bnm hayırlı olsun oğluşun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, ismi gibi güçlü heybetli bir çocuk olsun inşallah oğluşun. Ne güzel bir kayınvaliden varmış imrendim walla, kıymetini bil. Bnm ki galiba erkekmiş deyince bakmam ben ona değildir yanlış görmüştür dr dedi hemenşimdide niye aramıyo diyomuş eşime
13.haftada büyük ihtimalle erkek dedi dün Dr gittim erkek dedi. Hayırlı evlat olsunlar da...Merhaba arkadaşlar..dün doktor randevum vardi.okulu test sonucunu öğrendik çok şükür risk çıkmadı.bu arada 13 haftalık gebeyim.doktora cinsiyetini sordum görünen bir şey yok dedi bir çıkıntı yok kız olma ihtimali var dedi.acaba aranız da bu haftalarda doktoru tahmin edip sonrasında tahmini çıkan.oldumu.birde merak ediyorum 13.haftada erkek olsaydı dünkü muaynede çıkıntı belli olurmuydu.fikirleri olan arkadaşlar cevap yazarsa mutlu olurum.
Canım bebişim inan dualarım hep seninle. Rabbim Nur'uyla gönüllerinizi aydınlatsın Şafi sıfatıyla bedenlerinizi iyileştirsin inşallah. Çok çok geçmişler olsun.Merhaba arkadaşlar,
Benim kızım olsaydı adını Gün Sare koyacaktım. Afra ve Ayza isimlerini de beğeniyorum.Kizlar bana kiz ismi lazim ilayda elissa kizlarim mira dusunuyorum baska guzel fikri olan varsa cok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?