2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İşte casuallarrr en çok bordoya bayıldmmm ama özelliklerine göre bakacam artk nasipp
Yani kız olsa da erkek olsa da bordo kırmızı güzel olur bencee...

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 244
  • image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 243
  • image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 233

Canım Allah yardımcınız olsun,Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar versin,inşallah hemen toparlarsın kendini.Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah.

Canım merhaba,sanırım ikili teste canım sıkılmış.Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Sıkma canını bu testler kesin değil ki.Benim bircok arkadaşım yaptırmadı bile.Sen en olumlusunu,iyiyi düsün iyi olsun inşallah.Eşimin kuzeni için aynen riskli demişler ama sapasağlam dogmuş çok sükür.Üzülüp bebisin de üzme sakın

Bugün doktora gittim ama cinsiyeti söylemedi,ne söylesem erken,küçük daha dedi.Gittikçe merak ediyorum

Kızlar sağlık ocağı sizi tekrar tahliller kontrol için ne zaman kaçıncı haftada gelin dedi . Bide tetenoz aşinızi kaçıncı hafta olacaksınız sağlık ocaginda

Cnm allah yardımcın olsun cok uzuldum

Bademsekerim28 Benim ilk tarihim 15 mart.üc tarih vermişti zaten.Tetenoz aşısını 20.haftada yapıcaz ama hareketlerini hissedince dedi.

Arkadaşlar sabahtan beri geçmeyen bir kasık batması ve bel ağrım var napsam magnezyum fayda eder mi uff onun tadı da çok kötü yaa bu arada bebeği çok aşağıda hissediyorum normal midir

Aynen benimde cnm kasik agrim hala gecmedi ayakkabimi giyip çıkarırken bi agri oluyo kukuma dogru... Dr sorucam bu gittigimde sanki kukum agrio bazi arkadaslarim genisliodur dediler ama daha cok erken.... Bende sanki bebegi kasiklarimda taşıyorum daha hissetmedim oynayisini ama sanki orda

Ben kizim olursa meryem defne koyucam nasipse... Eger olurda degisiklik olursa :)

Benim de bir kaç gündür başım ağırıyor;demekki dolunaydan etkilenmişim

Amin inşallah tatlım. Hz Hamza gibi olsun inşallah!! Kayınvalidem maşallahtır..benimle hiç ters iğneleyici konuşmaz; kalp kırmaktan korkar. Tabi eltimi gözüme sokmaya çalışmasa daha bi latilokum olacak da neeyysee Seninki de bi değişikmiş..yanlış anlama benimki bebem için bakmam ona dese ben çok içerlerdim

13.haftada büyük ihtimalle erkek dedi dün Dr gittim erkek dedi. Hayırlı evlat olsunlar da...

Canım bebişim inan dualarım hep seninle. Rabbim Nur'uyla gönüllerinizi aydınlatsın Şafi sıfatıyla bedenlerinizi iyileştirsin inşallah. Çok çok geçmişler olsun.

Kizlar bana kiz ismi lazim ilayda elissa kizlarim mira dusunuyorum baska guzel fikri olan varsa cok iyi olur
Benim kızım olsaydı adını Gün Sare koyacaktım. Afra ve Ayza isimlerini de beğeniyorum.
kelebek.hill Kesinlikle bordo Kuzenimde aynısından var. Çok memnun o. Gerçi biraz ağır ve katlanınca bile çok yer kaplıyor demişti ama genelde bu tip arabaların hepsi öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…