cinsiyet öğrenebilen şanslı hanımlar trendyolda kanz ve chicco'nun butikleri var
Kizlar bana kiz ismi lazim ilayda elissa kizlarim mira dusunuyorum baska guzel fikri olan varsa cok iyi olur
aklımdan geçmedi değilSende unisex renkler aliçin kalmasın alış verişte
Can'ım Allah yardımcın olsun ..umarım tüm bu kötü günleri birdaha yaşamamak üzere atlatırsın..Rabbim sana güç versin ..Merhaba arkadaşlar,
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı. Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü. Uc gündür hastanedeydim. Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor
Çok geçmiş olsun kardeşim.... Allah yar ve yardımcın olsun, dualarım seninleMerhaba arkadaşlar,
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı. Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü. Uc gündür hastanedeydim. Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor
Benim de bir kaç gündür başım ağırıyor;demekki dolunaydan etkilenmişim
Amin inşallah tatlım. Hz Hamza gibi olsun inşallah!! Kayınvalidem maşallahtır..benimle hiç ters iğneleyici konuşmaz; kalp kırmaktan korkar. Tabi eltimi gözüme sokmaya çalışmasa daha bi latilokum olacak da neeyysee Seninki de bi değişikmiş..yanlış anlama benimki bebem için bakmam ona dese ben çok içerlerdim
13.haftada büyük ihtimalle erkek dedi dün Dr gittim erkek dedi. Hayırlı evlat olsunlar da...
Canım bebişim inan dualarım hep seninle. Rabbim Nur'uyla gönüllerinizi aydınlatsın Şafi sıfatıyla bedenlerinizi iyileştirsin inşallah. Çok çok geçmişler olsun.
Benim kızım olsaydı adını Gün Sare koyacaktım. Afra ve Ayza isimlerini de beğeniyorum.
kelebek.hill Kesinlikle bordo Kuzenimde aynısından var. Çok memnun o. Gerçi biraz ağır ve katlanınca bile çok yer kaplıyor demişti ama genelde bu tip arabaların hepsi öyle.
Canım cok geçmiş olsun umarım bu zor günleri bir an önce atlatirsinMerhaba arkadaşlar,
Kızlar 2 li testte beta hcg değeriniz kaçtı? Kaç olması gerek benimki 101 çıkmış bilemedim
Saol canımCnm normaldir bence... Benimde 82.5 cikmisti... Dr um hersey normal dedi
çok geçmiş olsun canım,zor bir süreç Allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar,
beni aradıklarında tahlilleri yaptırdığımı söyledim onlara mail attım sonuçları, tetenoz içinde 20. hafta demişti canım.Kızlar sağlık ocağı sizi tekrar tahliller kontrol için ne zaman kaçıncı haftada gelin dedi . Bide tetenoz aşinızi kaçıncı hafta olacaksınız sağlık ocaginda
beni aradıklarında tahlilleri yaptırdığımı söyledim onlara mail attım sonuçları, tetenoz içinde 20. hafta demişti canım.Kızlar sağlık ocağı sizi tekrar tahliller kontrol için ne zaman kaçıncı haftada gelin dedi . Bide tetenoz aşinızi kaçıncı hafta olacaksınız sağlık ocaginda
Ben dün melina ismini duydum kulağa hoş geliyor. Bide Mina var
Ben dün melina ismini duydum kulağa hoş geliyor. Bide Mina var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?