2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlarrr bu ara elime tam vurmalık bıseyleryapıyorumkızon bana. Televızyonda caya buskuvı batırırken hosuma gıttı ıkı gundur gunduzlerı caya batırıp bır kutu buskuvıyı yıyorummm abovvvvvvbırı benı engellesın mesela @ loveagain sen yapabılırsın arkadasım bunu

Ayy dur hemen damardan gireyim
"Bi kitap okuyorumda hamileliğim sürecinde şöyle bişi dio orda. Eğer zararlı bişeyi bir kere yerseniz önemli değil amaaa daha fazla yemeye devam ederseniz bebeğiniz gelsin aklınıza. O yediğiniz şeyin içindeki zararlı maddeler bebeğinize neler yapabilir düşünün. Sürekli bu aklınıza gelsin. E tabi alacağınız fazla kilolar da cabası" böyle bişilerdi işte
Şimdi ne zaman çizgiyi aştığımı farketsem harbi bu geliyor aklıma. Sonra birden ayyy bebeğim affet anneyi die özür diliyorum ayy deli miyim ne

Ok hemen bugun ıtıbarıylesonlandırdım arkadasım

servey Yaaa ama bu benim duyduğum en güzel araştırmaa
Yaşasın bitter çikolata o zamannnn
Valla ben bılmem arastırmanın ya
servey Yaaa ama bu benim duyduğum en güzel araştırmaa
Yaşasın bitter çikolata o zamannnn
valla ben bılmem arastırma oyle dıyor bırkac sayfa sonra bu arastırmayı okumayı gozden kacıran arkadasımız olursa hamileleri yanlış seye yonlendırıyorsunuz deyıp sert yaparsa karışmam @ loveagain onerdı derım ona gore

kızlar nasılsınız. benim bugün pek keyfim yok. sebebi de yok ama sıkılıyorum bugün
Aynı ben oysa sabah minicik bir tekme alarak uyandım yani sanırım ama keyifisizim bende...nedense...

oh oh maşaAllah gelsin pipililer gözünüz aydın sağlıcakla tamamına eresiniz inşallah, hayırlı salih evlat olsun
Gunaydın annişler
Bugun hava kapalı dıye sanırım cok sıkıcı gorunuyor, ama sağlıggımız yerınde şükğr, biz klasik muzık dınlıyoruz

Herkese benden suttttt
aaa evet hava kapalı kesin ondan sıkkın canım
ben halen başlayamadım süt içmeye afiyet olsun bebişine yarasın annesi

Selamm kızlaarrr, hepinize sağlıklı günler diliyorummm
Bebeğim çok hareketli olmasına rağmen ben hiç hissedemiyorum geçen hafta 1 defa hisseder gibi oldum ondan da tam emin değilim. Aşırı kilolu da değilim şimdiye kadar hissetmem gerekirdi diye düşünüyorum, hisseden anneler bana biraz tarif etseniz nasıl olduğunu?

Selamm kızlaarrr, hepinize sağlıklı günler diliyorummm
Bebeğim çok hareketli olmasına rağmen ben hiç hissedemiyorum geçen hafta 1 defa hisseder gibi oldum ondan da tam emin değilim. Aşırı kilolu da değilim şimdiye kadar hissetmem gerekirdi diye düşünüyorum, hisseden anneler bana biraz tarif etseniz nasıl olduğunu?

Bir prolem yoktr 22 haftaya kadar normal yanı doktor 22 cı haftada hıssedebilrsn ilk olarak gayet dogal dedı.stres yapmaya gerek yok.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…