2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ca
çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah... Hayırlısı için dua et. Dualarımız seninle..

Dr 10. Haftada erkek olabilir demişti 14 te net erkek dedi :) erkek gösteriyo bence kendini.

Allah güç versin canım çok üzüldüm çok zor bi durum yaşadığın herkes yolun başında sayılır burda hepimize olabilir. Şu an çok zor farkındayım ama sebebini araştırmak gerek sanırım. Allah yardımcın olsun.

ne korkunç patronmuş ya pis kadın..

canım çok geçmiş olsun .Allah sana ve eşine sabır versin. inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebiş sahibi olursunuz

Allah sabir versin canim benim ,hayirlisi ile en kisa zamanda saglikli gebelik gecirmen dilegi ile

çok geçmiş olsun canım. çok zor bir durum. kendini en kısa zamanda toparlaman dileğiyle

canım çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bi durum Allah sabır versin, yardımcın olsn bende 2 bebeğimi kaybettim acısı kolay kolay dinmiyor bilirim..

Canim çok geçmiş olsun.zor zamanlardan geciyorsun .Rabbim saglikli sihhatli güzel evlatlar versin sana.basimiza gelen her şeye sabir gerekiyor .imtihan oluyoruz.hakkiyla cikacaksin inşallah.hic aldirmayi dusunmedin bu zamana kadar ama nasip böyle imiş.bir an önce toparlanirsin inşaallah.yakinlarin destek olsunlar sana .dualarimdasin.

çok zor ama atlatacaksın ve herşey yoluna girecek, iyi olacaksın ve yine hamile kalıp güçlü sağlıklı bebeğin olacak. ben de amniyosentez sonucunu bekliyorum ve o yüzden seni daha iyi anlıyorum. yeter ki kendine iyi bak, kendini meşgul edecek şeylerle ilgilen, bunu daha fazla düşünüp üzülme canım. çok ama çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun inşallah...
Yüreklerinize inşirah...

Canm yaaa Allahm sabirlar versn sana ve esine.. Allah yardimciniz olsn.. Insallah kendini kisa surede toplarsin ve saglikli bebislerin olur.. Gercekten zor bi durum ama Allah hayirlisini nasip etsn ne gelirse Allahtan.. Asla bunu unutmamak lazm ama tabi ki yasadiklarini anlamamz gic.. Sadece anlamaya calisiyorz ve hep yanindayz bil lutfen

sağol canım benim düşünmüyorum artık geçen hafta erkek dedi bana bakalım değişmezse erkek şimdilik
tabiki de canı veren Allah öyle bile olsa onu yaratan da O. sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaAllah canım

anatkh018 canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarsın meleğini
aminn canım hepimiz inşaAllah

Çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..doktorlar sonlandırması gerek diyorlarsa yapacak bise kalmıyor.zor gerçekten. Bende yaşadım bir kayıp.6 aylıkken.

Dr 10. Haftada erkek olabilir demişti 14 te net erkek dedi :) erkek gösteriyo bence kendini.
Teşekkür ederim cevabınız için.önceliğim sağlığı ama insan merak da ediyor.birde ilk bebeğim kızdı 6 aylıkken kaybettik.sa.ki içimizde kaldı alışmıştık.

Sozun bıttıgı yer ne denır kı bılemedım çok ama cok uzgunum

Arkadaşım Allah'ın dediği olur sen elinden geleni yaptın herşey gönlünce olsun

erkek çocuğu daha erken kendini belli ediyor diyorlar. kız çocuğu çok geç görünüyormuş. benimkinde de 12. haftada göremedi doktor. muhtemelen kız gibi ama eşim erkek istiyo. Önemli olan hayırlı evlat olması. Kız erkek farketmez.

Canim ya hakkınızda hayırlısı olsun umarım seninle eşin için hangi yol iyiyse Rabbim o yola yönlendirsin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…