- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Yorgunluktan mi oluyor diyorsun. Tedirgin de oldum. Is çıkışı hemen uzanayim inşallahBnde de oluyor ara ara çok yorma kendini vücut böyle sinyal veriyor sonra
çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun zor bir durum.Merhaba arkadaşlar,
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı. Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü. Uc gündür hastanedeydim. Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor
çok geçmiş olsun canım zor bir durum, en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahMerhaba arkadaşlar,
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı. Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü. Uc gündür hastanedeydim. Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor
canım çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bi durum Allah sabır versin, yardımcın olsn bende 2 bebeğimi kaybettim acısı kolay kolay dinmiyor bilirim..
M melekler-engelchen canım çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.
Amin inşallahM melekler-engelchen canım çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun arkadaşımMerhaba arkadaşlar,
Allah sabırlar versin canım,maalesef hayatımız boyunca hep sınanıyoruz ama en acısı evlatla sınanmak fakat herşeyde olduğu gibi vardır bir hikmeti elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor. Allah daha kötüsünden korusun canım,sabırlı ol sabrın sonu selamettir yüreğini ferah tutmaya çalış.Merhaba arkadaşlar,
Çok başım agriyor
ben şimdiden memnunumÇok memnun kalacaksın jane den . Ben oğluma jane almistim şimdi kenarda bebisi bekliyor . Ne kadara aldın. Matrix Light puset iyle mi
bizde üstüne 1 bardak soğuk su içtik zatenSormaa valla bn de su an oyleymmmjane de azcik pahalis kizzz ben oro koltugu takim olanlara baktm daa.. Abim alacak bi de yani cok ucmak da istemiyorm ama tabi ki kaliteli de olsunn.. Casual cadillac diye bi marka gordm genelde herkes iyi yorm yazms onu da canli gormek istiyorm bakalmm..
Besige de bakarm canm sagol
senin çok azıcık kalmışöğrencez inşallah sağlıcakla hayırla
ctesi bekliyoruz 2+ 2 = 4 gözle he bide babamız tabi etti 6 göz
sen ne zaman gidiyosun bebişini görmeye canım
ah kuzum, içim acıdı resmenMerhaba arkadaşlar,
gecmis olsun canim allah sabir versinn zor bir durum jakkinda hayirlisi olsunMerhaba arkadaşlar,
Benim dr 12.+1 haftada kiz oldunu bildi 17 haftada kesin kiz dediler demekki bilebiliyorlarerkek çocuğu daha erken kendini belli ediyor diyorlar. kız çocuğu çok geç görünüyormuş. benimkinde de 12. haftada göremedi doktor. muhtemelen kız gibi ama eşim erkek istiyo. Önemli olan hayırlı evlat olması. Kız erkek farketmez.
Benm de oluyor bazen.. Boyle zonk zonk zonkk... Basima uzerine kahve dokup patates koydum yemeni bagladm masaj yaptk falan sabaha gecti anca
ben şimdiden memnunuminşallah sıpanında hoşuna gider matrix lightla aldık, toplam 2200 tuttu
bizde üstüne 1 bardak soğuk su içtik zatencanım casual cadillacta çok iyi, türk firmasıymış, aldığımız yerdeki adam casual cadillacın jane den patentini alıp üretim yaptıklarını söyledi, özellikleri falan aynı.. türk markası olduğu için fiyatı daha uygun, iyi bir alternatif yani
senin çok azıcık kalmışbenimde 5 martta, son 9 gün
bebeği aşağıda hissetmen gayet normal, daha göbek hizasına çıkmadı çünkü.. ağrıya bilemedim napsan, ağrıması normalde nasıl geçer o konuda fikrim yokArkadaşlar sabahtan beri geçmeyen bir kasık batması ve bel ağrım var napsam magnezyum fayda eder mi uff onun tadı da çok kötü yaa bu arada bebeği çok aşağıda hissediyorum normal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?