2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun zor bir durum.
Hiçbirimizin garantisi yok, Allah her birimize hayırlı olanı nasip etsin.

çok geçmiş olsun canım zor bir durum, en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun arkadaşım

Allah sabırlar versin canım,maalesef hayatımız boyunca hep sınanıyoruz ama en acısı evlatla sınanmak fakat herşeyde olduğu gibi vardır bir hikmeti elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor. Allah daha kötüsünden korusun canım,sabırlı ol sabrın sonu selamettir yüreğini ferah tutmaya çalış.

Çok memnun kalacaksın jane den . Ben oğluma jane almistim şimdi kenarda bebisi bekliyor . Ne kadara aldın. Matrix Light puset iyle mi
ben şimdiden memnunum inşallah sıpanında hoşuna gidermatrix lightla aldık, toplam 2200 tuttu
bizde üstüne 1 bardak soğuk su içtik zaten canım casual cadillacta çok iyi, türk firmasıymış, aldığımız yerdeki adam casual cadillacın jane den patentini alıp üretim yaptıklarını söyledi, özellikleri falan aynı.. türk markası olduğu için fiyatı daha uygun, iyi bir alternatif yani

öğrencez inşallah sağlıcakla hayırla
ctesi bekliyoruz 2 + 2 = 4 gözle he bide babamız tabi etti 6 göz
sen ne zaman gidiyosun bebişini görmeye canım
senin çok azıcık kalmışbenimde 5 martta, son 9 gün

ah kuzum, içim acıdı resmen Allah'ım sabırlar versin, en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin yeniden.. hep yanındayız, dualarımızdasın..

gecmis olsun canim allah sabir versinn zor bir durum jakkinda hayirlisi olsun

Benim dr 12.+1 haftada kiz oldunu bildi 17 haftada kesin kiz dediler demekki bilebiliyorlar

Arkadaşlar sabahtan beri geçmeyen bir kasık batması ve bel ağrım var napsam magnezyum fayda eder mi uff onun tadı da çok kötü yaa bu arada bebeği çok aşağıda hissediyorum normal midir

Az bile icmisiniz hos ben de 1500 den asagi zor kurtaracam gibi de.. kaliteli seye verilen para degiyor gerci her zaman ama bu casual da hosuma gitti yarn bakacaz insallah.aciklamalarin da icimi biraz daha ferahlatip casuala yaklastirdi hihi... Bi de yakndan goreym de icime sinerse bunu dusuyorm hatta araya araya bordo rengi de quantum seride buldm.. 2016 da cikms sanirm.. Insallah vardirrrr

Arkadaşlar sabahtan beri geçmeyen bir kasık batması ve bel ağrım var napsam magnezyum fayda eder mi uff onun tadı da çok kötü yaa bu arada bebeği çok aşağıda hissediyorum normal midir
bebeği aşağıda hissetmen gayet normal, daha göbek hizasına çıkmadı çünkü.. ağrıya bilemedim napsan, ağrıması normalde nasıl geçer o konuda fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…