Çok tatli :) gule gule kullansin yavrun:)
Güle güle giyinsin annesi hayırlı olsun
Allah yardımcın olsun canım. Allah size sabır versin. İmtihan olduğunu düşün ve demek ki sağlıklı değilmiş. Allah size istediğiniz zamanda, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin insaAllah. Dualarımızdasın.Merhaba arkadaşlar,
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı. Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü. Uc gündür hastanedeydim. Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor
hey dostum senin burda ne işin varTetanoz 24 diye biliyorum.
Ufff guzelmisssAnnişler boyle arastırma yapılmış sız de okuyun
https://haftahaftagebelik.com/hamile-cikolata-yemek.html
O zaman benden herkese bıtter cıkolata ama 10 gr lık en incesinden
Bende peyni yogurt delisiyimm peynirde cok kilo yapiyor artikk biraz dikat etsem iyi olcakOk hemen bugun ıtıbarıylesonlandırdım arkadasım
Anlami ne canim anlamlarina dikkat ediyorum bendeKuzenim kızına melina ismini koydu bir buçuk aylık fln oldu simdi
Kızlar sağlık ocağı sizi tekrar tahliller kontrol için ne zaman kaçıncı haftada gelin dedi . Bide tetenoz aşinızi kaçıncı hafta olacaksınız sağlık ocaginda
Bende de 3-5 gündür baş ağrıları var. Burun tıkanıklığı, az az adet ağrıları var. Bulantılarım daha az çok şükür. Dün çok acıkınca yemek yiyene kadar öyle halsiz kaldım ki, aşırı da mide bulantısı oldu. Bir şeyler yeyince düzeldim şükür.
Kontrole daha 1,5 haftamız var, bebeğimi görmeyi özledim. :) ama bilhassa başka dr a gitmiyorum ultrason bebeğime zarar vermesin diye. Geçen rüyamda gördüm yavrumu, pipisini gösterdi bizebakalım hayr olsun inşaAllah. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat niyazındayız.
Normal doğum yapmak isterdim ama benim büyük ihtimalle genel sezeryan olacak kızlar, kan sulandırıcı iğne kullandığım için, dr um %90 sezeryan dedi. Tabi erken daha bunları konuşmak için. Her şeyin hayırlısı :)
Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı hanımlar? Ben geç kaldım galiba
Günaydın tatlı annişler,
Bugün nasılsınız?
sanırım en yakın zamanda bi ugramalıyım, beni arayan olmadı..beni kendileri aradı ben gitmediğim halde hamileymişsiniz diye, baya bi soru sordular yaptırdığım tahlileri istediler, 20. hafta da tetenos aşısı olacak dediler.
Merhaba arkadaşlar,
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı. Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü. Uc gündür hastanedeydim. Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor
saat 4 te randevumu sabırsızlıkla bekliyorumhey dostum senin burda ne işin varrandevun vardı bugün hadi hayırlı güzel haberler bekliyoruz
ay aynı şey bana da oluyo ya diyorum tamam bebek hissettim sonra bir iki gün tık yok. Bebek mi değil mi valla anlamadım.Kızlar selam!!
Geçen haftadan beri ufak ufak bebeği hissediyo gibiydim ama son iki gündür pek bişey hissetmiyorum, endişe etmeye başladımdün akşam sanki karnım gerilir gibi oldu böyle tuhaf bişeydi, sonra geçti o zamandan beri tık yok
şekerli şeyler de yedim ama hala bişey hissetmiyorum, tecrübeli annişler sizce normal mi böyle olması? çok endişe ediyorum
Canım Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum, zor günler ama hepsi geçecek inşallah, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, tez zamanda kucağını doldursun inşallah
ya bi de bu saçlar birden fazla uzadı sanki yani bana öyle geldi. hamilelikten midir nedir. Tırnaklar da öyle daha yeni kestim bak yine kesilcek olmuş yaamerhaba güzeel anneler ve adaylar :)
ya saç kestirmek konusuna kafam çok takılıyo,kestiren var mı? maalesef öyle bi batıl inançki
inanmıyorum ama ister istemez etkileniyorum,
saçımı kestirmeyi düşündüğüm sıralarda hamile olduğumu öğrenmiştim,şimdide kestiresim var ama kafama takılıyo
bendesaat 4 te randevumu sabırsızlıkla bekliyorum
yok bugün test olmucak normalde AFP ve idrarda protein bakılacaktı ama bu hafta baya bir yoğundum baktıramadım haftaya ok meydanı eğitim ve araştırmada baktırcam devlette :)bende
bakalım ne diyecek cinsiyet için, test falan yapılacak mı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?