ben kestirdim cnm aklımada hiç kötü şeyler getirmedim ama kafana takılcaksa buda seni üzcekse kestirme bence ben böyle şeylere pek takılmam çünkü saçımla bebeğin ne alakası var diye düşünürüm.merhaba güzeel anneler ve adaylar :)
ya saç kestirmek konusuna kafam çok takılıyo,kestiren var mı? maalesef öyle bi batıl inançki
inanmıyorum ama ister istemez etkileniyorum,
saçımı kestirmeyi düşündüğüm sıralarda hamile olduğumu öğrenmiştim,şimdide kestiresim var ama kafama takılıyo
benim de baya uzadı ama ben de aynı sebepten kestiremiyorum, artık belime kadar uzayacaklar ama içimden gelmiyomerhaba güzeel anneler ve adaylar :)
ya saç kestirmek konusuna kafam çok takılıyo,kestiren var mı? maalesef öyle bi batıl inançki
saçımı kestirmeyi düşündüğüm sıralarda hamile olduğumu öğrenmiştim,şimdide kestiresim var ama kafama takılıyo
Bende de aynı cnm,ağzımda sürekli değişik bir tat var. Benim kusmalarım azaldı artık,sadece midem bulanıyor,yavaş yavaş enerjimde yerine geldi,demekki doğruymuş 16. haftaya girince normale dönüyormuş insan. Ben çok kötü günler geçirdim 2 ay,düşünüyorumda allahım gerçekten zordu. 2 haftaya seninde durumun düzelir. Ama demir ilacından dolayı ağzımızdaki tat bayağ bir süre kalır bence. Haftaya kontrolüm var,doktora başka marka demir ilacı kullanalım mı diye soracağım.ben bugun cok kötüyüm, sen nasılsın canım? demir ilacı sanırım beni mahvedio ağzımda iğrenç bi tat var ve hiç geçmiosize olmuyor mu ?
merhaba güzeel anneler ve adaylar :)
ben kestirdm yine kestireceğimmerhaba güzeel anneler ve adaylar :)
Bende de aynı cnm,ağzımda sürekli değişik bir tat var. Benim kusmalarım azaldı artık,sadece midem bulanıyor,yavaş yavaş enerjimde yerine geldi,demekki doğruymuş 16. haftaya girince normale dönüyormuş insan. Ben çok kötü günler geçirdim 2 ay,düşünüyorumda allahım gerçekten zordu. 2 haftaya seninde durumun düzelir. Ama demir ilacından dolayı ağzımızdaki tat bayağ bir süre kalır bence. Haftaya kontrolüm var,doktora başka marka demir ilacı kullanalım mı diye soracağım.
Canım bende 8. haftamda kestirdim. Hurafe falan ama aklında kalıyor insanın doğru diyorsun,bu şey gibi, arkadaşlar mesaj atıyor ya hani,bunu 3 kişiye göndermezsen 3 kötü haber gelecek. Onu ne kadar kaile alıyorsan bence saç kestirme olayınıda o kadar kaile al. :)
ben kestirdm yine kestireceğim
Bende de aynı cnm,ağzımda sürekli değişik bir tat var. Benim kusmalarım azaldı artık,sadece midem bulanıyor,yavaş yavaş enerjimde yerine geldi,demekki doğruymuş 16. haftaya girince normale dönüyormuş insan. Ben çok kötü günler geçirdim 2 ay,düşünüyorumda allahım gerçekten zordu. 2 haftaya seninde durumun düzelir. Ama demir ilacından dolayı ağzımızdaki tat bayağ bir süre kalır bence. Haftaya kontrolüm var,doktora başka marka demir ilacı kullanalım mı diye soracağım.
Canım bende 8. haftamda kestirdim. Hurafe falan ama aklında kalıyor insanın doğru diyorsun,bu şey gibi, arkadaşlar mesaj atıyor ya hani,bunu 3 kişiye göndermezsen 3 kötü haber gelecek. Onu ne kadar kaile alıyorsan bence saç kestirme olayınıda o kadar kaile al. :)
Normal Can'ım bu bir kaç hafta daha geçsin hergün rutin olarak hissedeceksin ..başlarda bir var bi yok şeklinde oluyor hiç endişe etme olur mu .. Bende ilkinde aynı korkuyu yaşamıştımKızlar selam!!
Geçen haftadan beri ufak ufak bebeği hissediyo gibiydim ama son iki gündür pek bişey hissetmiyorum, endişe etmeye başladımdün akşam sanki karnım gerilir gibi oldu böyle tuhaf bişeydi, sonra geçti o zamandan beri tık yok
şekerli şeyler de yedim ama hala bişey hissetmiyorum, tecrübeli annişler sizce normal mi böyle olması? çok endişe ediyorum
Canım Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum, zor günler ama hepsi geçecek inşallah, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, tez zamanda kucağını doldursun inşallah
İlk başlarda bende korkuyordum ne yalan söyleyim sonra dayamadım kestim çokta iyi oldu kendimi daha iyi hissediyorum böyle ..inan an geliyor öyle uzun uzun uğraşamıyorsun saçla hem değişiklik oluyor hemde bize iyi geliyor bana sorarsan kestirmerhaba güzeel anneler ve adaylar :)
tamamıyle batıl inanç kızlarmerhaba güzeel anneler ve adaylar :)
Çook teşekkür ederim canım!Normal Can'ım bu bir kaç hafta daha geçsin hergün rutin olarak hissedeceksin ..başlarda bir var bi yok şeklinde oluyor hiç endişe etme olur mu .. Bende ilkinde aynı korkuyu yaşamıştım
İlk başlarda bende korkuyordum ne yalan söyleyim sonra dayamadım kestim çokta iyi oldu kendimi daha iyi hissediyorum böyle ..inan an geliyor öyle uzun uzun uğraşamıyorsun saçla hem değişiklik oluyor hemde bize iyi geliyor bana sorarsan kestir
tamamıyle batıl inanç kızlarboya falan tedirginim tabiki mantıklı geliyor ama kesim yaptırcam hemde kahkül kestircem
görümcemde hamiş o doğurmak üzre
saçı yanmış ama kestirmemiş bu inançtan ötürü... yuh dedim
canım sabah yazdım ama sitenin bakım çalışmasına denk geldim geldi mi cvp gelmedi mi bilmiyorum gerçi ne yazdığımı da hatırlamıyorumCanım Allah yardımcınız olsun,Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar versin,inşallah hemen toparlarsın kendini.Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah.
Canım merhaba,sanırım ikili teste canım sıkılmış.Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Sıkma canını bu testler kesin değil ki.Benim bircok arkadaşım yaptırmadı bile.Sen en olumlusunu,iyiyi düsün iyi olsun inşallah.Eşimin kuzeni için aynen riskli demişler ama sapasağlam dogmuş çok sükür.Üzülüp bebisin de üzme sakın
bu bağtıl inanç bedir ki hiç duymadım valla saçını kestirirsen ne oluyormuş ben ilkinde kestirdim. ne oluyorki acabakendimi zaten halsizlikten falan saldım biraz, değişikliğe ihtiyacım var,e bide koca var onada güzel olmak lazım
Ne demek canmÇook teşekkür ederim canım!içime su serptin valla! sabahtan beri yiyip içmediğim şey kalmadı midem bi acaip oldu bu yüzden, madem öyle bi kaç hafta daha beklerim ben de artık minnakı
Amannnnnnn kestir gitsinkendimi zaten halsizlikten falan saldım biraz, değişikliğe ihtiyacım var,e bide koca var onada güzel olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?