2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben kestirdim cnm aklımada hiç kötü şeyler getirmedim ama kafana takılcaksa buda seni üzcekse kestirme bence ben böyle şeylere pek takılmam çünkü saçımla bebeğin ne alakası var diye düşünürüm.

benim de baya uzadı ama ben de aynı sebepten kestiremiyorum, artık belime kadar uzayacaklar ama içimden gelmiyo

batıl olduğunu biliyorum ama inanış işte ne bileyim

ben bugun cok kötüyüm, sen nasılsın canım? demir ilacı sanırım beni mahvedio ağzımda iğrenç bi tat var ve hiç geçmio size olmuyor mu ?
Bende de aynı cnm,ağzımda sürekli değişik bir tat var. Benim kusmalarım azaldı artık,sadece midem bulanıyor,yavaş yavaş enerjimde yerine geldi,demekki doğruymuş 16. haftaya girince normale dönüyormuş insan. Ben çok kötü günler geçirdim 2 ay,düşünüyorumda allahım gerçekten zordu. 2 haftaya seninde durumun düzelir. Ama demir ilacından dolayı ağzımızdaki tat bayağ bir süre kalır bence. Haftaya kontrolüm var,doktora başka marka demir ilacı kullanalım mı diye soracağım.

Canım bende 8. haftamda kestirdim. Hurafe falan ama aklında kalıyor insanın doğru diyorsun,bu şey gibi, arkadaşlar mesaj atıyor ya hani,bunu 3 kişiye göndermezsen 3 kötü haber gelecek. Onu ne kadar kaile alıyorsan bence saç kestirme olayınıda o kadar kaile al. :)

ben kestirdm yine kestireceğim

inşallah düzelir benim de.. 2 hafta sonra randevum eğer alışamazsam ben de değiştirebilir miyiz diye soracağım doktora.

doğru valla :)

Normal Can'ım bu bir kaç hafta daha geçsin hergün rutin olarak hissedeceksin ..başlarda bir var bi yok şeklinde oluyor hiç endişe etme olur mu .. Bende ilkinde aynı korkuyu yaşamıştım

İlk başlarda bende korkuyordum ne yalan söyleyim sonra dayamadım kestim çokta iyi oldu kendimi daha iyi hissediyorum böyle ..inan an geliyor öyle uzun uzun uğraşamıyorsun saçla hem değişiklik oluyor hemde bize iyi geliyor bana sorarsan kestir

tamamıyle batıl inanç kızlar boya falan tedirginim tabiki mantıklı geliyor ama kesim yaptırcam hemde kahkül kestircem
görümcemde hamiş o doğurmak üzre
saçı yanmış ama kestirmemiş bu inançtan ötürü... yuh dedim

Normal Can'ım bu bir kaç hafta daha geçsin hergün rutin olarak hissedeceksin ..başlarda bir var bi yok şeklinde oluyor hiç endişe etme olur mu .. Bende ilkinde aynı korkuyu yaşamıştım
Çook teşekkür ederim canım! içime su serptin valla! sabahtan beri yiyip içmediğim şey kalmadı midem bi acaip oldu bu yüzden, madem öyle bi kaç hafta daha beklerim ben de artık minnakı

kendimi zaten halsizlikten falan saldım biraz, değişikliğe ihtiyacım var,e bide koca var onada güzel olmak lazım

evet bencede öyle ama ister istemez bi tedirginlik :/ görümcende değişikmiş

canım sabah yazdım ama sitenin bakım çalışmasına denk geldim geldi mi cvp gelmedi mi bilmiyorum gerçi ne yazdığımı da hatırlamıyorum bende keşke yaptırmasaydım hatta ettim ama ne bilim işte bu sonucun çıkacağı hiiç aklıma gelmedi ki neden yapıldığını bile bilmeden yaptırdım yani benimde kuzene öyle söylemişler çok şükür bişey çıkmadı benimde öyledir inşaAllah benim merak ettiğiim şu diyelimki böyle bişey olmadı sağlıklı doğdu çocuğum ikincide aynı rist devam eder mi?

Çook teşekkür ederim canım! içime su serptin valla! sabahtan beri yiyip içmediğim şey kalmadı midem bi acaip oldu bu yüzden, madem öyle bi kaç hafta daha beklerim ben de artık minnakı
Ne demek canm daha dur uykunun en tatlı yerinde minik ayaklarıyla kocaman tekmeleyip kaldıracak seni annesi

Aldığım 10 günlük raporu da kullandırtmıyorlar bu çocuğa bişey olursa napıcam dayanıp 3-5 ay daha haklarımı kullanmak istiyorum ama korkuyorum ya ayaklarımı uzatıp sadece masa başı çalışsam nolur

arabalar çok pahalıymış hiç bakmamıştım şimdi resimleri görünce baktım bana da lazım artık biraz masraf yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…