2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
raporu neden kullandırtmıyorlar öyle bişey olamaz ki ne iş yapıyorsun

Ne demek canm daha dur uykunun en tatlı yerinde minik ayaklarıyla kocaman tekmeleyip kaldıracak seni annesi

inşallahhh

neden kullandırmıyorlar ya? ne kadar fena iş yerleri ne hain patronlar var

Allah korusun canım, iyi düşün iyi olsun bişeycik olmaz bebişe Allahın izniyle

raporu neden kullandırtmıyorlar öyle bişey olamaz ki ne iş yapıyorsun
Orman mühendisiyim bi firmada satış pazarlama yapıyorum kullandırtmıyo işte ya çıkarsın haklarından olursun yada bana izin deme zaten dışarı çıkamıyosun zor idare ediyoruz seni diyolar ve bunu yapan bayan patron 1 sene önce çocuğunu kaybettiği halde

inşallahhh

neden kullandırmıyorlar ya? ne kadar fena iş yerleri ne hain patronlar var

Allah korusun canım, iyi düşün iyi olsun bişeycik olmaz bebişe Allahın izniyle
Kasılma varmış sürekli yan gelip sırt üstü yatan kıpır kıpır bebek doktorun zoruyla hareket etti ve yüz üstü duruyordu sıkıntısı var dedi doktor hoşuma gitmedi dedi üzüldüm çok

Saçını kestirme korkusu yaşayan annecik , saçma ama deyip kestirmediginde doğal olarak o saçmalığa inanmis oluyorsun esas ben hamile olduğumu öğrendiğim hafta gittim kuaföre bide sacimi mi besleyeyim dedim. Hem insana bi tazelik bi canlılık getiriyor değişiklik zaten insan kendine zor bakıyor bu dönemde bi de saçlarimla mi uğraşayım diyorsun kestirme en iyi çözüm

ay canım mantığa sığar hiçbir yanı yok o inancın.. ben geçen hafta kestirdim valla.. hızlı uzamaya başladı, doğuma kadar bıraksaydım belime kadar gelirdi muhtemelen :))

YAZIKLAR OLSUN NASIL İNSANLIK BU!!!...
Allah yardımcın olsun canım stres üzüntü direk etkiliyor bebişini haliyle...

canım öyle bi hakkı yokki yaa, yasal yollara başvururum de ne bileyim.. tabi çalışmak istiyorum ben dersen ona bişey diyemem

bu bağtıl inanç bedir ki hiç duymadım valla saçını kestirirsen ne oluyormuş ben ilkinde kestirdim. ne oluyorki acaba
hamileyken saçını kestirirsen çocuğun ömründen kısalır derler canım.. saçma sapan birşey işte, sanki ömrünün ne kadar olduğunu biliyozda kısalıp kısalmadığını anlayacaz

Ne kadar gaddarmış ya sen sıkma Can'ını olur mu

İlaç vitamin vs kullananıpta zorlanan arkadaslar sizin için bir önerim var ; kullanmayın
Mesela folik asit ilacının 4te 1 ı yeterli oluyormuş ama her anne adayı butün bir hapı içiyor.
Aslında günlük sıkın portakal suyunuzu narinizi ceviziniz peyniriniz yumurtaniz eksik olmazsa günlük vitaminé ihtiyaç bile olmaz bence.fazlası vücuttan atılıyor depolanan birsey değil o da böbrekleri çok zorluyor.
Bende kullanmıyorum vitamin fln

Bu patron milleti içerisinde hiç mi adam gibi adam yok hiç mi Allah korkusu yok! Allah cezalarını versin bu tip insan halinden anlamayan insan görünümlü yaratıkların...

O kadar Üzgünüm ki anlatamam eşim de geldi nasıl izin vermezler diye ofisi birbirine katıcaktı az daha ama 4 ay daha sıkSM kendimi sonrasında çok rahat edicez işte ama bebeğim için endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…