- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
raporu neden kullandırtmıyorlar öyle bişey olamaz ki ne iş yapıyorsunAldığım 10 günlük raporu da kullandırtmıyorlar bu çocuğa bişey olursa napıcam dayanıp 3-5 ay daha haklarımı kullanmak istiyorum ama korkuyorum ya ayaklarımı uzatıp sadece masa başı çalışsam nolur
A
Anlami ne canim anlamlarina dikkat ediyorum bende
Ne demek canmdaha dur uykunun en tatlı yerinde minik ayaklarıyla kocaman tekmeleyip kaldıracak seni annesi
Aldığım 10 günlük raporu da kullandırtmıyorlar bu çocuğa bişey olursa napıcam dayanıp 3-5 ay daha haklarımı kullanmak istiyorum ama korkuyorum ya ayaklarımı uzatıp sadece masa başı çalışsam nolur
Orman mühendisiyim bi firmada satış pazarlama yapıyorum kullandırtmıyo işte ya çıkarsın haklarından olursun yada bana izin deme zaten dışarı çıkamıyosun zor idare ediyoruz seni diyolar ve bunu yapan bayan patron 1 sene önce çocuğunu kaybettiği halderaporu neden kullandırtmıyorlar öyle bişey olamaz ki ne iş yapıyorsun
Kasılma varmış sürekli yan gelip sırt üstü yatan kıpır kıpır bebek doktorun zoruyla hareket etti ve yüz üstü duruyordu sıkıntısı var dedi doktor hoşuma gitmedi dedi üzüldüm çokinşallahhh
neden kullandırmıyorlar ya? ne kadar fena iş yerleri ne hain patronlar var
Allah korusun canım, iyi düşün iyi olsun bişeycik olmaz bebişe Allahın izniyle
ay canım mantığa sığar hiçbir yanı yok o inancın.. ben geçen hafta kestirdim valla.. hızlı uzamaya başladı, doğuma kadar bıraksaydım belime kadar gelirdi muhtemelen :))merhaba güzeel anneler ve adaylar :)
ya saç kestirmek konusuna kafam çok takılıyo,kestiren var mı? maalesef öyle bi batıl inançki
inanmıyorum ama ister istemez etkileniyorum,
saçımı kestirmeyi düşündüğüm sıralarda hamile olduğumu öğrenmiştim,şimdide kestiresim var ama kafama takılıyo
Orman mühendisiyim bi firmada satış pazarlama yapıyorum kullandırtmıyo işte ya çıkarsın haklarından olursun yada bana izin deme zaten dışarı çıkamıyosun zor idare ediyoruz seni diyolar ve bunu yapan bayan patron 1 sene önce çocuğunu kaybettiği halde
canım öyle bi hakkı yokki yaa, yasal yollara başvururum de ne bileyim.. tabi çalışmak istiyorum ben dersen ona bişey diyememOrman mühendisiyim bi firmada satış pazarlama yapıyorum kullandırtmıyo işte ya çıkarsın haklarından olursun yada bana izin deme zaten dışarı çıkamıyosun zor idare ediyoruz seni diyolar ve bunu yapan bayan patron 1 sene önce çocuğunu kaybettiği halde
hamileyken saçını kestirirsen çocuğun ömründen kısalır derler canım.. saçma sapan birşey işte, sanki ömrünün ne kadar olduğunu biliyozda kısalıp kısalmadığını anlayacazbu bağtıl inanç bedir ki hiç duymadım valla saçını kestirirsen ne oluyormuş ben ilkinde kestirdim. ne oluyorki acaba
Ne kadar gaddarmış ya sen sıkma Can'ını olur muOrman mühendisiyim bi firmada satış pazarlama yapıyorum kullandırtmıyo işte ya çıkarsın haklarından olursun yada bana izin deme zaten dışarı çıkamıyosun zor idare ediyoruz seni diyolar ve bunu yapan bayan patron 1 sene önce çocuğunu kaybettiği halde
Topiğimize bir erkek daha resmi olarakk geldi.
Forever07 Hakan beyin tahmini doğru çıktı oğlumuz oluyor :)
Orman mühendisiyim bi firmada satış pazarlama yapıyorum kullandırtmıyo işte ya çıkarsın haklarından olursun yada bana izin deme zaten dışarı çıkamıyosun zor idare ediyoruz seni diyolar ve bunu yapan bayan patron 1 sene önce çocuğunu kaybettiği halde
teşekkür ederim canım gerçekten de saçmaymışhamileyken saçını kestirirsen çocuğun ömründen kısalır derler canım.. saçma sapan birşey işte, sanki ömrünün ne kadar olduğunu biliyozda kısalıp kısalmadığını anlayacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?