2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

İste o benim o kacaman vitamin hapını yutamiyorum.. bi kaç yerde daha okudum düzenli beslendiğinde yeterli olurmuş. Demir ilacını kullanıyorum sadece. Yine de doktora gidince söyleyeceğim bakalım alternatif bulacak mı..

A Atlas okyanusu goooody hayırlı uğurlu olsun ikinize de darısı benim gibi daha ögrenemeyenlerin başına :)

Herkesin bebişi hayırlısı olsun.. Ben de merak ediyorummm cinsiyetini haftaya belli olur...

Iyi aksamlar arkadaslar cinsiyet ogrenenler baya bi artti masallah Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin yavrularinizi. Benim doktor da 1 ay sonraya randevu vermisti 2 hafta kaldi randevuya ama ben dayanamicam galiba haftaya gitmek istiyorum yüzde 51 kiz tahmini dogru cikacak mi bakalim doktorumuzun herkes öğrenince heveslendim fazla beklemeye gerek yok sanki catlicam çünkü :)

O kadar Üzgünüm ki anlatamam eşim de geldi nasıl izin vermezler diye ofisi birbirine katıcaktı az daha ama 4 ay daha sıkSM kendimi sonrasında çok rahat edicez işte ama bebeğim için endişeleniyorum
katmakta haklı ama.. sonuç değiştimi peki, vereceklermi izin??

O kadar Üzgünüm ki anlatamam eşim de geldi nasıl izin vermezler diye ofisi birbirine katıcaktı az daha ama 4 ay daha sıkSM kendimi sonrasında çok rahat edicez işte ama bebeğim için endişeleniyorum
Ne kadar vicdansiz insanlar var allahindan bulsun bi anneyi ne kadar üzüyor yazık günah ya. Rapor hakkını kullan bence rapor aldığın için iş akdine son verirse kıdem tazminatı hakkın doğar tabi uğraşmali işler bunlar. Ben senin yerinde olsam ayilip bayılırım o iş yerinde ambulans çağırtirim gözü korkar o zaman. Dinsizin hakkindan imansız gelir sesini çıkart bence

Görüştürtmedim hiç bi türlü izin vermezlerdi nasılsa kötü olmaya gerek yok nasılsa
valla şunu bilir şunu söylerim, ne kadar uyumlu olursan o kadar tepene çıkıyorlar, ne kadar cazgır, uyumsuz olursan o zaman hiç kimse bulaşmıyor sana, senin borun ötüyor.. tecrübeyle sabit..

Merhaba bugun bunu yazdım yazdiktan sonrada gidip kestirdim. Cokta mutlu oldum :)

Selam kızlar. Cinsuyet 2 li test vs. Konular daha cok merak edilip konusuluyor hakli olarak. Peki Hamilelik döneminde kocalariniz nasıl anlayış gösteriyorlar mi. Onlardaki değişiklikler neler. Bir yandan bebegimi karnımda buyuturken bir yandan da onu mutlu etmek istiyorum her sıkıntıya rağmen bel sırt kaśık ağrısı mide bulantısı vs...

Annişler boyle arastırma yapılmış sız de okuyun
https://haftahaftagebelik.com/hamile-cikolata-yemek.html
O zaman benden herkese bıtter cıkolata ama 10 gr lık en incesinden
Bu araştırmaya ba-yııl-dııııım Daha 2 saat önce bitter çikelat yedim. Her gün olmasa da neredeyse gün aşırı 3-5 parça yerim.

Bana da ilk gebeliğimde Dr 'istediğini yiyebilirsin ama benden sana küçük bi tavsiye hakkını yemeklerden yana kullan boş ve fazla kilo alırsan üzülürsün' demişti. Çok da haklı be güzel demiş..bak bu yazıda da bir farklı versiyon dile getirilmiş der ve 'bugün çilek almadığım için 3-4 saat pişmanlık yaşadım' olayını eklemeyi borç bilirim Çocumun bi tarafları şişecek

İlk gebelikse daha çok erken hissetmek için. En erken 20.haftada..korkulacak bir şey yok yanı tatlım

Uzun süre aç kalmamalısın. İçinde kanındaki şekeri emen bi fırfır var Adet sancısı gibi ağrın varsa bunu muhakkak Dr randevunda doktoruna bildir. Normal doğum kadar mükemmel,rahatlık sağlayan ve hem kolay hem zor bir olay yok. İnşallah bu topikteki herkesler hayırlısıyla sağlıkla normal normal doğurur Sağlık ocağına bildirme konusunda geç kalma diye bir şey yok canım;o konuda endişelenme. 20.haftalarında tetanoz aşısı var mecburi tutuluyor o zamana kadar bildirmen kafii..

Bende kestirecem canımı sıkıyorlar artık! İlk gebeliğimde de kestirdim;öyle şeylere inanmam ben! Saçımın boyu mu belirleyecekmiş ömrünü töbe estağfurullah! Rabbim iyisini hayırlısını süresini vadesini bilendir. Benim beklememin nedeni hala yoğun bir şekilde oluşum sürecinde bebek. Saç kestirmeyle ilgili bi yazı okumuştum kesilen saça yoğun vitamin akışı oluyor falan fistan şeklinde..aklımda yer etmiş...

Ne kadar gaddarmış ya sen sıkma Can'ını olur mu
Y ymsrnv
Canım Allah sabır ve güç versin sana inşallah! Bazı insanlara tahammül etmek gerçekten zor şu dünyada! Bulundukları mevkinin hakkını veremeyen;yönetici sıfatı olmayan insanların yöneticilik yaptığı firmalardan birindesin Memurlar.net te bi yazı gözüme çarpmıştı hamileler ve maden işçileri fazla mesai yaptırılamaz falan fistan gibisinden;okumadım tam içeriğini bilmiyorum. Oray'a bi bak istersen. Senin haklarının neler olduğunu gayet bi iyi biliyordur o bayan onun için hiç bir şey yapamaz! Canını sıkma güzelim.

Güzel anneler 2 canlı Melek'ler hiç bir zaman doğruluk ve dürüstlükten şaşmayalım. El,göz,dil,kalp terazimizi her zaman hassas kullanalım. Evladımız bedenimizi Nasıl temizliyorsa bizler de ruhumuzu öyle temizleyip saflaştıralım. Güzel ve güzeli düşünelim. İşlerimizi sözlerimizi kalplerimizi bismillah ile güzelleştirip güçlendirelim. Anne ne kadar iyi ve iyilik üstüneyse evlatta öyle olur inşallah. Daha karnımızdayken başlayalım eğitip öğretmeye.
Cuma günü ve Kutsi her şey hürmetine Rabbim hayırlı kapılar açsın,dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun inşallah. Meleklerimiz Efendimize selamlarımızı ulaştırsın inşallah Hepinizi seviyor ve öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…