İlaç vitamin vs kullananıpta zorlanan arkadaslar sizin için bir önerim var ; kullanmayın
Mesela folik asit ilacının 4te 1 ı yeterli oluyormuş ama her anne adayı butün bir hapı içiyor.
Aslında günlük sıkın portakal suyunuzu narinizi ceviziniz peyniriniz yumurtaniz eksik olmazsa günlük vitaminé ihtiyaç bile olmaz bence.fazlası vücuttan atılıyor depolanan birsey değil o da böbrekleri çok zorluyor.
Bende kullanmıyorum vitamin fln
hayırlı olsun canımKızımız oluyor a dostlar ❤ allah bütün yavrulara sağlık versin hayırlı evlatlar versin herkese kimseyi yavrusundan ayırmasin
Herkesin bebişi hayırlısı olsun.. Ben de merak ediyorummm cinsiyetini haftaya belli olur...İste o benimo kacaman vitamin hapını yutamiyorum.. bi kaç yerde daha okudum düzenli beslendiğinde yeterli olurmuş. Demir ilacını kullanıyorum sadece. Yine de doktora gidince söyleyeceğim bakalım alternatif bulacak mı..
A Atlas okyanusugoooody hayırlı uğurlu olsun ikinize de darısı benim gibi daha ögrenemeyenlerin başına :)
acaba kız mı çoğunlukta yoksa erkek mi bilen var mı
Topiğimize bir erkek daha resmi olarakk geldi.
@Forever07 Hakan beyin tahmini doğru çıktı oğlumuz oluyor :)
katmakta haklı ama..O kadar Üzgünüm ki anlatamam eşim de geldi nasıl izin vermezler diye ofisi birbirine katıcaktı az daha ama 4 ay daha sıkSM kendimi sonrasında çok rahat edicez işte ama bebeğim için endişeleniyorum
Çok teşekkür ederimhayırlı olsun canım
Görüştürtmedim hiç bi türlü izin vermezlerdi nasılsa kötü olmaya gerek yok nasılsakatmakta haklı ama..sonuç değiştimi peki, vereceklermi izin??
İkili testimizi yapan kişi aynıydı Kadıköy Medipol hastanesinden Hakan Apaydın :)Hangi hakan bey
Ne kadar vicdansiz insanlar var allahindan bulsun bi anneyi ne kadar üzüyor yazık günah ya. Rapor hakkını kullan bence rapor aldığın için iş akdine son verirse kıdem tazminatı hakkın doğar tabi uğraşmali işler bunlar. Ben senin yerinde olsam ayilip bayılırım o iş yerinde ambulans çağırtirim gözü korkar o zaman. Dinsizin hakkindan imansız gelir sesini çıkart benceO kadar Üzgünüm ki anlatamam eşim de geldi nasıl izin vermezler diye ofisi birbirine katıcaktı az daha ama 4 ay daha sıkSM kendimi sonrasında çok rahat edicez işte ama bebeğim için endişeleniyorum
valla şunu bilir şunu söylerim, ne kadar uyumlu olursan o kadar tepene çıkıyorlar, ne kadar cazgır, uyumsuz olursan o zaman hiç kimse bulaşmıyor sana, senin borun ötüyor.. tecrübeyle sabit..Görüştürtmedim hiç bi türlü izin vermezlerdi nasılsa kötü olmaya gerek yok nasılsa
Saçını kestirme korkusu yaşayan annecik , saçma ama deyip kestirmediginde doğal olarak o saçmalığa inanmis oluyorsunesas ben hamile olduğumu öğrendiğim hafta gittim kuaföre bide sacimi mi besleyeyim dedim. Hem insana bi tazelik bi canlılık getiriyor değişiklik zaten insan kendine zor bakıyor bu dönemde bi de saçlarimla mi uğraşayım diyorsun kestirme en iyi çözüm
Sihhatler olsun cnm güle güle kullanMerhaba bugun bunu yazdım yazdiktan sonrada gidip kestirdim. Cokta mutlu oldum :)
Bu araştırmaya ba-yııl-dııııımAnnişler boyle arastırma yapılmış sız de okuyun
https://haftahaftagebelik.com/hamile-cikolata-yemek.html
O zaman benden herkese bıtter cıkolata ama 10 gr lık en incesinden
Bana da ilk gebeliğimde Dr 'istediğini yiyebilirsin ama benden sana küçük bi tavsiye hakkını yemeklerden yana kullan boş ve fazla kilo alırsan üzülürsün' demişti. Çok da haklı be güzel demiş..bak bu yazıda da bir farklı versiyon dile getirilmiş der ve 'bugün çilek almadığım için 3-4 saat pişmanlık yaşadım' olayını eklemeyi borç bilirim Çocumun bi tarafları şişecekAyy dur hemen damardan gireyim
"Bi kitap okuyorumda hamileliğim sürecinde şöyle bişi dio orda. Eğer zararlı bişeyi bir kere yerseniz önemli değil amaaa daha fazla yemeye devam ederseniz bebeğiniz gelsin aklınıza. O yediğiniz şeyin içindeki zararlı maddeler bebeğinize neler yapabilir düşünün. Sürekli bu aklınıza gelsin. E tabi alacağınız fazla kilolar da cabası" böyle bişilerdi işte
Şimdi ne zaman çizgiyi aştığımı farketsem harbi bu geliyor aklıma. Sonra birden ayyy bebeğim affet anneyi die özür diliyorumayy deli miyim ne
İlk gebelikse daha çok erken hissetmek için. En erken 20.haftada..korkulacak bir şey yok yanı tatlımSelamm kızlaarrr, hepinize sağlıklı günler diliyorummm
Bebeğim çok hareketli olmasına rağmen ben hiç hissedemiyorum geçen hafta 1 defa hisseder gibi oldum ondan da tam emin değilim. Aşırı kilolu da değilim şimdiye kadar hissetmem gerekirdi diye düşünüyorum, hisseden anneler bana biraz tarif etseniz nasıl olduğunu?
Uzun süre aç kalmamalısın. İçinde kanındaki şekeri emen bi fırfır varBende de 3-5 gündür baş ağrıları var. Burun tıkanıklığı, az az adet ağrıları var. Bulantılarım daha az çok şükür. Dün çok acıkınca yemek yiyene kadar öyle halsiz kaldım ki, aşırı da mide bulantısı oldu. Bir şeyler yeyince düzeldim şükür.
Kontrole daha 1,5 haftamız var, bebeğimi görmeyi özledim. :) ama bilhassa başka dr a gitmiyorum ultrason bebeğime zarar vermesin diye. Geçen rüyamda gördüm yavrumu, pipisini gösterdi bizebakalım hayr olsun inşaAllah. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat niyazındayız.
Normal doğum yapmak isterdim ama benim büyük ihtimalle genel sezeryan olacak kızlar, kan sulandırıcı iğne kullandığım için, dr um %90 sezeryan dedi. Tabi erken daha bunları konuşmak için. Her şeyin hayırlısı :)
Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı hanımlar? Ben geç kaldım galiba
Bende kestirecem canımı sıkıyorlar artık! İlk gebeliğimde de kestirdim;öyle şeylere inanmam ben! Saçımın boyu mu belirleyecekmiş ömrünü töbe estağfurullah! Rabbim iyisini hayırlısını süresini vadesini bilendir. Benim beklememin nedeni hala yoğun bir şekilde oluşum sürecinde bebek. Saç kestirmeyle ilgili bi yazı okumuştum kesilen saça yoğun vitamin akışı oluyor falan fistan şeklinde..aklımda yer etmiş...merhaba güzeel anneler ve adaylar :)
ya saç kestirmek konusuna kafam çok takılıyo,kestiren var mı? maalesef öyle bi batıl inançki
inanmıyorum ama ister istemez etkileniyorum,
saçımı kestirmeyi düşündüğüm sıralarda hamile olduğumu öğrenmiştim,şimdide kestiresim var ama kafama takılıyo
Y ymsrnvNe kadar gaddarmış ya sen sıkma Can'ını olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?