- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Yine kıskandım:) gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallah..Kizlarrr benim nazli yaramaz kizimmissss megerrr
Ay cok farkli bi duygu yaaa.. Dr bu sefer gordu kutuyu insallahhhyanilmam dedi.. Bacak arasini direk net gordm dedi yani ben bile gordm gercii oyyy annesinin prensesiii 15 cm olms bizdigimm
Günaydın canım maşaAllah ne güzel şeyler yazmışsın, yapabilenlerden olalım inşaAllah...Bu araştırmaya ba-yııl-dııııımDaha 2 saat önce bitter çikelat yedim. Her gün olmasa da neredeyse gün aşırı 3-5 parça yerim.
Bana da ilk gebeliğimde Dr 'istediğini yiyebilirsin ama benden sana küçük bi tavsiye hakkını yemeklerden yana kullan boş ve fazla kilo alırsan üzülürsün' demişti. Çok da haklı be güzel demiş..bak bu yazıda da bir farklı versiyon dile getirilmiş der ve 'bugün çilek almadığım için 3-4 saat pişmanlık yaşadım' olayını eklemeyi borç bilirim Çocumun bi tarafları şişecek
İlk gebelikse daha çok erken hissetmek için. En erken 20.haftada..korkulacak bir şey yok yanı tatlım
Uzun süre aç kalmamalısın. İçinde kanındaki şekeri emen bi fırfır varAdet sancısı gibi ağrın varsa bunu muhakkak Dr randevunda doktoruna bildir. Normal doğum kadar mükemmel,rahatlık sağlayan ve hem kolay hem zor bir olay yok. İnşallah bu topikteki herkesler hayırlısıyla sağlıkla normal normal doğurur Sağlık ocağına bildirme konusunda geç kalma diye bir şey yok canım;o konuda endişelenme. 20.haftalarında tetanoz aşısı var mecburi tutuluyor o zamana kadar bildirmen kafii..
Bende kestirecem canımı sıkıyorlar artık! İlk gebeliğimde de kestirdim;öyle şeylere inanmam ben! Saçımın boyu mu belirleyecekmiş ömrünü töbe estağfurullah! Rabbim iyisini hayırlısını süresini vadesini bilendir. Benim beklememin nedeni hala yoğun bir şekilde oluşum sürecinde bebek. Saç kestirmeyle ilgili bi yazı okumuştum kesilen saça yoğun vitamin akışı oluyor falan fistan şeklinde..aklımda yer etmiş...
Y ymsrnv
Canım Allah sabır ve güç versin sana inşallah! Bazı insanlara tahammül etmek gerçekten zor şu dünyada! Bulundukları mevkinin hakkını veremeyen;yönetici sıfatı olmayan insanların yöneticilik yaptığı firmalardan birindesin Memurlar.net te bi yazı gözüme çarpmıştı hamileler ve maden işçileri fazla mesai yaptırılamaz falan fistan gibisinden;okumadım tam içeriğini bilmiyorum. Oray'a bi bak istersen. Senin haklarının neler olduğunu gayet bi iyi biliyordur o bayan onun için hiç bir şey yapamaz! Canını sıkma güzelim.
Güzel anneler 2 canlı Melek'ler hiç bir zaman doğruluk ve dürüstlükten şaşmayalım. El,göz,dil,kalp terazimizi her zaman hassas kullanalım. Evladımız bedenimizi Nasıl temizliyorsa bizler de ruhumuzu öyle temizleyip saflaştıralım. Güzel ve güzeli düşünelim. İşlerimizi sözlerimizi kalplerimizi bismillah ile güzelleştirip güçlendirelim. Anne ne kadar iyi ve iyilik üstüneyse evlatta öyle olur inşallah. Daha karnımızdayken başlayalım eğitip öğretmeye.
Cuma günü ve Kutsi her şey hürmetine Rabbim hayırlı kapılar açsın,dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun inşallah. Meleklerimiz Efendimize selamlarımızı ulaştırsın inşallahHepinizi seviyor ve öpüyorum
Canım hayırlı olsunn ben de seni merak ediyodumm bu kadar süre göstermeyince kız olduğunu hissetmiştimKizlarrr benim nazli yaramaz kizimmissss megerrr
Ay cok farkli bi duygu yaaa.. Dr bu sefer gordu kutuyu insallahhhyanilmam dedi.. Bacak arasini direk net gordm dedi yani ben bile gordm gercii oyyy annesinin prensesiii 15 cm olms bizdigimm
Kizlarrr benim nazli yaramaz kizimmissss megerrr
Yine kıskandım:) gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallah..
Canım hayırlı olsunn ben de seni merak ediyodumm bu kadar süre göstermeyince kız olduğunu hissetmiştim
günaydınnn. cınımmm hayırlı olsun kızçen sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallaaaaaahhhhh
2.3 hamileliklerini yaşayan anneler bir sorum var yine benim :) bizde yine tetanoz aşısı olacakmıyız? kaç sene koruyordu o ya ben unutmuşum. daha sağlık ocağına gidemedim ben, onlarda beni aramadı
Tatlım bebeğinden önemli mi,sakın diyet yapma,ağır egzersiz yapma.Doğum sonrası verirsin zaten.Boşver o çok konuşanlarıGünaydınlar,
Herkese bol dualı,bereketli bir cuma diliyorum.
kelebek.hill ay canım kızçen hayırlı olsun,anasına babasına sadık bir evlat olsun inş.
Benim bu hafta acayip iştahım açıldı,güzelce yiyorum,ağzımın tadıda yavaş yavaş geldi çok şükür. Ama tartıya bakınca büyük hüsrannnnnn, 61 kiloyu artık deviriyorum. of poffff. Pazartesi gününden beri 3 km yürüyorum. Ama kalçalarımda hiçbir değişme yok,herkeste dalga geçiyor,benimki kızmış ta ben erkek demişmişim. Basbayağı kalçalarım genişlemiş işte diye. Ay bu insanlar ne kadar sinir bozucu yaaa.İnat ettim o kalçalar gidecek .40 beden olmıcam bananeeeee.
günaydın annişler =)İkili testimizi yapan kişi aynıydı Kadıköy Medipol hastanesinden Hakan Apaydın :)
günaydın annişler =)
canım bişi sorucam ben de medipole devam edicem de acaba 3 lu test istedi mi doktorun merak ettim.
saol canım, iyi bari ben de yaptırmak istemiyordum benim doktor da istemez herhalde :)Yok 3 lü test istemedi hatta normalde AFP ve idrarda protein istemişti. Dün ondan da vazgeçti dedi gerek yok. 20. haftada ayrıntılı ultrason olacak sadece.
Kasılma varmış sürekli yan gelip sırt üstü yatan kıpır kıpır bebek doktorun zoruyla hareket etti ve yüz üstü duruyordu sıkıntısı var dedi doktor hoşuma gitmedi dedi üzüldüm çok
Selam kızlar. Cinsuyet 2 li test vs. Konular daha cok merak edilip konusuluyor hakli olarak. Peki Hamilelik döneminde kocalariniz nasıl anlayış gösteriyorlar mi. Onlardaki değişiklikler neler. Bir yandan bebegimi karnımda buyuturken bir yandan da onu mutlu etmek istiyorum her sıkıntıya rağmen bel sırt kaśık ağrısı mide bulantısı vs...
Günaydınlar,
Herkese bol dualı,bereketli bir cuma diliyorum.
kelebek.hill ay canım kızçen hayırlı olsun,anasına babasına sadık bir evlat olsun inş.
Benim bu hafta acayip iştahım açıldı,güzelce yiyorum,ağzımın tadıda yavaş yavaş geldi çok şükür. Ama tartıya bakınca büyük hüsrannnnnn, 61 kiloyu artık deviriyorum. of poffff. Pazartesi gününden beri 3 km yürüyorum. Ama kalçalarımda hiçbir değişme yok,herkeste dalga geçiyor,benimki kızmış ta ben erkek demişmişim. Basbayağı kalçalarım genişlemiş işte diye. Ay bu insanlar ne kadar sinir bozucu yaaa.İnat ettim o kalçalar gidecek .40 beden olmıcam bananeeeee.
ben bugün 2. doz hepatit b aşımı olmaya gittim. 20. haftada tetanoz için çağırdılar canım 20. haftada yapılıyormuş geçirme zamanını sonra birkaç doz yapılıyor belli aralıklarla. Doğumda fln Allah korusun tedbir almak lazım.günaydınnn. cınımmm hayırlı olsun kızçen sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallaaaaaahhhhh
2.3 hamileliklerini yaşayan anneler bir sorum var yine benim :) bizde yine tetanoz aşısı olacakmıyız? kaç sene koruyordu o ya ben unutmuşum. daha sağlık ocağına gidemedim ben, onlarda beni aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?