2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlarrr benim nazli yaramaz kizimmissss megerrr

Ay cok farkli bi duygu yaaa.. Dr bu sefer gordu kutuyu insallahhh yanilmam dedi.. Bacak arasini direk net gordm dedi yani ben bile gordm gercii oyyy annesinin prensesiii 15 cm olms bizdigimm
Yine kıskandım:) gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallah..

Günaydın canım maşaAllah ne güzel şeyler yazmışsın, yapabilenlerden olalım inşaAllah...

Ay cok farkli bi duygu yaaa.. Dr bu sefer gordu kutuyu insallahhh yanilmam dedi.. Bacak arasini direk net gordm dedi yani ben bile gordm gercii oyyy annesinin prensesiii 15 cm olms bizdigimm
Canım hayırlı olsunn ben de seni merak ediyodumm bu kadar süre göstermeyince kız olduğunu hissetmiştim

günaydınnn. cınımmm hayırlı olsun kızçen sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallaaaaaahhhhh

2.3 hamileliklerini yaşayan anneler bir sorum var yine benim :) bizde yine tetanoz aşısı olacakmıyız? kaç sene koruyordu o ya ben unutmuşum. daha sağlık ocağına gidemedim ben, onlarda beni aramadı

Yine kıskandım:) gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallah..

Yaaa deme oyleee saka bi yana tesekkur ederm insallh saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalm

Canım hayırlı olsunn ben de seni merak ediyodumm bu kadar süre göstermeyince kız olduğunu hissetmiştim

Utangaclik yapiyoms bizdigimm...dogru bildin canm.. Tesekkur ederm

Amin insallahh sagoll canm gunaydinlarr

Günaydınlar,

Herkese bol dualı,bereketli bir cuma diliyorum.

kelebek.hill ay canım kızçen hayırlı olsun,anasına babasına sadık bir evlat olsun inş.

Benim bu hafta acayip iştahım açıldı,güzelce yiyorum,ağzımın tadıda yavaş yavaş geldi çok şükür. Ama tartıya bakınca büyük hüsrannnnnn, 61 kiloyu artık deviriyorum. of poffff. Pazartesi gününden beri 3 km yürüyorum. Ama kalçalarımda hiçbir değişme yok,herkeste dalga geçiyor,benimki kızmış ta ben erkek demişmişim. Basbayağı kalçalarım genişlemiş işte diye. Ay bu insanlar ne kadar sinir bozucu yaaa.İnat ettim o kalçalar gidecek .40 beden olmıcam bananeeeee.

Günaydın kızlar bugün progestan ve magnezyum şaseden sonra daha iyiyim şükür.yavrum bişey olmasın da razıyım ben napiyim 3 buçuk senedir burdayım bide 4 ay daha idare ediyim yoksa burası aile şirketi arkamdan laf söz çok olur huzurum kalmaz daha kötü

Tatlım bebeğinden önemli mi,sakın diyet yapma,ağır egzersiz yapma.Doğum sonrası verirsin zaten.Boşver o çok konuşanları ,hep toplum ne der -ne dedi diye diye kendimizden fedakarlık ediyoruz.
Onlar konuştuğunda cevabını ver içinde kalmasın..İnsan ömründe kaç kez gebelik geçiriyor ki,keyfini çıkaar

valla aynen boşver sen milleti. gül geç gerekirse şakayla karışık laf sok sen de. ben hamileyken de agzı olan konusurdu millet ne çok seviyor yorum yapmayı yaa

günaydın annişler =)

canım bişi sorucam ben de medipole devam edicem de acaba 3 lu test istedi mi doktorun merak ettim.

Yok 3 lü test istemedi hatta normalde AFP ve idrarda protein istemişti. Dün ondan da vazgeçti dedi gerek yok. 20. haftada ayrıntılı ultrason olacak sadece.

Günaydın kısçeler!

Ben dün akşam tüm limitlerimi zorlayıp hamile yogasına gittim çok eğlenceli buldum çok da zor değilmiş, baya rahatladım sırt ağrılarım azaldı imkanınız olursa size de tavsiye ederim, doğumu da kolaylaştırıyo diyorlar ya göreceğiz inşallah

Kasılma varmış sürekli yan gelip sırt üstü yatan kıpır kıpır bebek doktorun zoruyla hareket etti ve yüz üstü duruyordu sıkıntısı var dedi doktor hoşuma gitmedi dedi üzüldüm çok

ne kadar vicdansız insanlar yasal olarak hakkı olmadığını biliyorum ama bu aşamada yasal işlemlerle uğraşmak çok zor oluyo o nedenle çalışmaya devam etmek istemeni de çok iyi anlıyorum, maalesef bizim memlekette hakkını aramak zor

sen mümkün olduğunca kendini ve bebişi rahat ettirecek bi düzen kurmaya çalış iş yerinde bari, minnak da iyi olacak Allahın izniyle inşallah, Allah yardımcınız olsun canım

ilk başlarda gözle görünür bi değişiklik olmadığından pek anlamadı durumun vehametini benimki ama şimdi yavaş yavaş daha iyi anlıyo, daha anlayışlı gibi, erkek kısmısı zor özetle

yaaa boşver sen onları, ben de bu hafta bi anda aldım kiloyu ama zaten bunun 200 gramı bebekmiş, birazı da suyu olsa diye diye kendimi kandırıyorum

ama yürüyüş yapman iyi olmuş, darısı başıma inşallah çok iyi geliyo yürüyüş yapmak kemiklerim açılıyo bi rahatlıyorum ama işte nerde...

Insanlarin dediklerini dinlemeyin canlar ben iki gebeligimde kicimi kapatcam yok bacak kalinlasti diye stres yapiyodum cok kilo aliyorum ikisinde de dogru ama kisamiyorum kafaya koydum duzenli yedim dogumdan ciktiktan sonra hemen diet hastanede hemde bol bol su yesillik yedimm nasil sutum vardi 2 yasina kdr emzirdim 17 kilo alan ben 19 kilo verdim emzirmeyle birlikte bunda vala hic sikinti yok gayet sen cok kilo aldin diyolar eee hamileyim normal deyip geciyorum kendinize zehir etmeyin gunlerinizi bosverin hamislerin her hali guzel

ben bugün 2. doz hepatit b aşımı olmaya gittim. 20. haftada tetanoz için çağırdılar canım 20. haftada yapılıyormuş geçirme zamanını sonra birkaç doz yapılıyor belli aralıklarla. Doğumda fln Allah korusun tedbir almak lazım.
Ama tabi sen 2. 3. hamilelik demişsin ben orayı kaçırmışım. Bilen yoksa yine bi sağlık ocağına sormak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…