2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ca
canım takma kafana bence insanlar keyif kaçırmak için uğraşıyor. Bem 48 kiloyum bi arkadaşım baya şiştin diyo... Ağzının içine bi tane geçiresim geliyo ayrıca yani hamileyiz ya... Arkadaşım verirsin doğumdan sonra takma kafana desen ölürler sanki... Bu arada benim de kalçalarım genişledi ama bana da doktor erkek gibş dedi... Çokk uyuduğum için kız diyolar... Doktorlardan daha iyi arkadaşlar biliyor yani... Onlara çok da fifi diyoruz. Doğumdan sonra veririz nasılsa...

Yok canlar benim ki baya anlayisli hele ki ilk aylar saolsun biliyor kendi cok aci cektim gebeliklerimde her konuda yardimci ben bi tek yemek yapiyorum yazik koyar yer makineye kaldirir sabah kendi kalkar kahvaltisini yapar bu durum ben bebisimi emzirmeden kesesiye kdr devam ediyor sonra artik herseyi ben yapiyprum

cnm tetanos aşısı tamam da hepatit b aşısı yaptırmak gerekli mi? bu konuda hiç bilgi veren olmadı

cnm tetanos aşısı tamam da hepatit b aşısı yaptırmak gerekli mi? bu konuda hiç bilgi veren olmadı
Benim hepatit b bağışıklığım yoktu ilk yapılan kan tahlillerinde doktorum yaptırman faydalı olur dedi gebelikte yapılabiliyormuş zararı yokmuş. Ben kendim istediğim için yaptırdım. Her yerde bulunmuyor aşı yine sağlık ocağında yapıyorlar. Ama zorunlu değil tabi :)

ya millete ne anlamadım. Ben de 67 ile başladım 4 kilo fln aldım ama dışarıdan pek belli olmuyor gören hamile değil de göbek yapmış der en fazla. zaten kilom olduğu için şu an belli olmamasına mutluyum ama bir sürü de kilo aldım sonuçta.

siyahmiyah

Aynen kızlar,insanın hevesini kursağında bırakıyorlar,benim bu kadar kolay etkilenmemin sebebide de aslında cocukluğumdan beri kilo kontrolü yapmak zorunda olmamdan kaynaklanıyor. Ben kilo almaya çok elverişli minyon bir bayanım. Evlenmeden önce çok güzel diyetimi koruyabiliyordum .45-50 kilo arasında gider gelirdim. Evlendikten sonra 53 kiloya çıkınca kendimi çok çirkin hissettim,naptıysak eski halime dönemedim. Zaman geçtik bu 56 ya çıktı sonra onuda veremedim. Birda baktım hamiş olarak 58 le kalmışım. Şimdi de bu aldığım kilolar bebek için değilde cidden kilo alıyormuşum psikolojisine sokuyor beni,halbuki dediğiniz gibi 3 kilo almış olsam nolcak ki,200 gr bebek, onun suyu var,kese kadarda bir plesenta var,hop 1 kilo yaptı yani. Alsam nolcak sanki. Kalçalarım genişlemediği sürece giç canımı sıkmıcam,benim kilo ilk kalçalara gidiyor o yüzden çok ağır geldi. Bol bol yürüyerek kalçaya kilo almayı engelleyeceğim inş.

Arkadaşlar Zeynep Kamil in gebelik okuluna gitmeyi düşünen ya da bilgisi olan var mı? Ben gitmek isterim açıkcası :)

cnm teşekkurler :) peki bu hepatit b dışarıdan özel mi alıyoruz ve maliyeti nedir acaba?
birde alınan kilolarla ilgili olarak kızlar paylaşıyor. ben pek kilo almadım desem yeridir. baştan biraz kilom vardı. 59,5-60 kg arasındaydım. şimdi 61,5 kg civarındayım.toplasam baştan beri 1,5-2 kg almışımdır

Ne de güzel dua ettin ağzına sağlık
AMİNN AMİNN AMİNNN

Hepatit b aşısı her yerde olmuyormuş özel hastanelerde falan da olmuyor. Sağlık bakanlığı alıyor aşıyı sağlık ocaklarına dağıtıyor bir de bazı devlet hastanelerinde oluyor bildiğim kadarıyla.

Benim gibi demir hapı kullanmayan var mı besınlerle takvıye alıyorm ve kendımı ıyı hıssedıyorm.doğrumu yapıyprm bılmıyorm ama

Benim gibi demir hapı kullanmayan var mı besınlerle takvıye alıyorm ve kendımı ıyı hıssedıyorm.doğrumu yapıyprm bılmıyorm ama

açıkçası bende kabız yapıyor diye bıraktım demir hapını doktora da sormadım tamamlıyorumdur inşallah bi kan testi verip baktırsam mı diye de düşünmeden edemiyorum..

Kizlarrr benim nazli yaramaz kizimmissss megerrr

Ay cok farkli bi duygu yaaa.. Dr bu sefer gordu kutuyu insallahhh yanilmam dedi.. Bacak arasini direk net gordm dedi yani ben bile gordm gercii oyyy annesinin prensesiii 15 cm olms bizdigimm
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.. Ben kız demiştim taaaaa en başta

açıkçası bende kabız yapıyor diye bıraktım demir hapını doktora da sormadım tamamlıyorumdur inşallah bi kan testi verip baktırsam mı diye de düşünmeden edemiyorum..
Ben de oyle yapıcam. Kan testı yaptrıcam pekmz et kuru meyve neyde fazla ise ozenlı bir sekılde onları tuketıyorm.kabızlık daha buyuk zarar bana

B Began beni de listeye ekleyinnn fistik kizim geliyoorrr insallahhh
Maşallah hayırlı evlat olsun inşallah. Yaaaa topiğin bir fıstığı daha oluyor desene oh oh bi süslü süslü ciciler al (benim yerime de)

Tetanozu her gebelikte yapıyorlar. Kız kardeşimin kızlarının arası 2 yaş bile değil yine yaptılar. 20. haftalarda oluyor ilk dozu. Bu ay içinde bi uğra derim..

Amin insallh canm cok sagol

kelebek.hill Gozun aydin canim saglikla kucaklarimiza almak nasip olur insallah hepimizin

Aminnn insallah canm benim sagoll

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.. Ben kız demiştim taaaaa en başta

Ayyy bildin o zaman kizzz aminn insallah canmmm sagolasinnn.. Meraklarimiz dindi sonunda.. Valla esimin de agzi kulaklarina vardi

Ayyy evett susleriz pusleriz oh miss.. Dayisi in dugune de yetisiyo ki Allahhh... Kizlar cogaliyo bu ara iste sonraya kalanlar genelde kiz demekkiii..

Senin icn de alirm canm tamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…