2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim gibi demir hapı kullanmayan var mı besınlerle takvıye alıyorm ve kendımı ıyı hıssedıyorm.doğrumu yapıyprm bılmıyorm ama
Canım demir Alman gerekli çünkü biliyorsun hiç bir ürün doğal değil hormonlu katkı maddeli eskiden köylerde kendi yetiştirip yiyen insanlar gibi şansımız yok maalesef .kullanmanın zararı olmaz faydası olur

Benim gibi demir hapı kullanmayan var mı besınlerle takvıye alıyorm ve kendımı ıyı hıssedıyorm.doğrumu yapıyprm bılmıyorm ama
Canım ya ne kadaa beslenirsen beslen demir hapı önemli benim kız kardeşim 2. Hamileliğinde kullanmadı iyi besleniyorum diye sonra doğumda kanı 7 çıktı doktorlar çok kızdı ve kan bulmak için uğraştık ce 3 ünite kanla doğumu yaptı... Bence her gün değilse bile gün aşırı kullan. Benim fikrim yani...

açıkçası bende kabız yapıyor diye bıraktım demir hapını doktora da sormadım tamamlıyorumdur inşallah bi kan testi verip baktırsam mı diye de düşünmeden edemiyorum..

Bende demir hapını kullanılması gerektiğini biliyorum. Dedikleri gibi her gün olmasa da gün aşırı kullanabilirsiniz.
Bende kabızlık yapmadı gynoferon kullanıyorum pembe ve tadı da şekerli gibi. Bende vitamini yutamadigim için kullanamıyorum randevumda soracagim.

Slm kizlar .ben De hala öğrenemeyenlerdenim bebrgimin cinsiyetini.dun gittim söylemedi .kesin belli değil diyor. 16.hafta bitmiş .+6 gün .nasil belli olmaz anlamadim.kiz olunca soulemiyirlar sanirim.bi de ben de çok uykum geliyor. Hep iyusam.uç ay bitti hala oyleyim

kelebek.hill cnm gozunaydin Allah tamamına erdirsin inşallah darısı benim gibi öğrenmeyi bekleyenlere inşallah

Sagol canm amin insallh evet hadi sira sizlerdee.. Bizimki de gene uyuyodu ama bu sefer iki oksurdum uyandi kimil kimil kimildandi bu sefer..yan yan yer degisiyo gibiydi bacaklari acar acmaz yakaladi dr

İkili testimizi yapan kişi aynıydı Kadıköy Medipol hastanesinden Hakan Apaydın :)

Merhaba, BEnde hastanemi değiştirmek zorundayım Kadıköy Medipol'ü bende düşünüyordum.. Yorumlarınız nedir beğeniyormusunuz hastaneyi doktorları ? Tavsiye edermisiniz ?

Merhaba, BEnde hastanemi değiştirmek zorundayım Kadıköy Medipol'ü bende düşünüyordum.. Yorumlarınız nedir beğeniyormusunuz hastaneyi doktorları ? Tavsiye edermisiniz ?
ben leyla hanımı cok istiyordum ama randevusu yoktu, sonra bi gün aradılar randevu verdiler. şimdilik 1 kere gittim ve sevdim. ama doğuma giremeyebilirim konferansta olurum tatilde olurum falan şimdiden söyliyim dedi. hastanenin diğer doktorlrını da araştırmıştım genelde memnun herkes o yüzden devam edicem doğumda başka bi doktor girerse de nasip.

Canim ben fransadayim hic bi tane ilac kullanmadim dr vermiyor kan testi yapiliyor durumuma bakildi sadece al yuvarlarim azmis oda yiyceklerden yukselt gelcek aya kdr dedi bisey almiyorum yani yani hic bir hamileler almiyo burda

kesinlikle tavsiye ederim doktorların hepsi birbirinden iyi kadıköy medipolde herhangi bir doktora gidebilirsin benim Doktorum Perihan Özden. Ama Mine Kaymakçı, Leyla Altıntaş, Hakan Apaydın diğer doktorların da çok iyi olduğunu duydum. Medipolda doğum yapan (normal de sezeryan de) kuzenim tanıdıklarım var hepsi çok memnun doğum ekibi çok iyiymiş. Hastanedeki her doktora güvenebilmem benim için önemli bir etken doğum yaza geleceği için doktorum izinde bile olsa yine hastanedeki doktorlardan bir başkasına da güvenebilirim.
Doktor eğer mümkünde normal doğum yaptırıyor. Dün mesela gittim gün içinde bizim doktora iki kişi muayeneye gelmiş açılmaları olduğu için normal doğuma alınmışlar bu benim denk geldiğim.

açıkçası bende kabız yapıyor diye bıraktım demir hapını doktora da sormadım tamamlıyorumdur inşallah bi kan testi verip baktırsam mı diye de düşünmeden edemiyorum..
Ispanak salatasi yap marul yerine en guzeli nen hep oyle yapiyorum normalde gebelikden bir kabuz oluyoruz bide ilacla cok fena kan testinde gerwkmez se hic icme bence

Teşekkür eder,m canım çok sağol.. İlk Doğumumu Çamlıca Erdem'de yaptım Dr. Ayşegül Ünal 'da ama Ayşegül hanım ayrılmış erdemden ve bende soğudum hastaneden açıkçası... Aslında hastane ile ilgili hiç bir problemim olmadı... Hayırlısı artık araştırıyorum :)

Canim ben fransadayim hic bi tane ilac kullanmadim dr vermiyor kan testi yapiliyor durumuma bakildi sadece al yuvarlarim azmis oda yiyceklerden yukselt gelcek aya kdr dedi bisey almiyorum yani yani hic bir hamileler almiyo burda
Bana da doğru gelıyor eksık demirim olsa tamam ama suan bır sıkıntı yok çok sükür.rahatladım biraz tek ben degılmısım:)

Bana da doğru gelıyor eksık demirim olsa tamam ama suan bır sıkıntı yok çok sükür.rahatladım biraz tek ben degılmısım:)
Kızlar bu arada bana da doktor vitamin demir falan vermemişti 12. Haftada 16 da başlarız demişti artık bu kontrolde verir sanırım.

ayyy inşallah normal olur hayırlısıyla.. ben de doktorlarına güvendiğim için leyla hanım öyle demiş olsa da devam kararı aldım.

Kızlar dünkü olaylardan sonra bugün iznini git eve kullan bitince gel tazminatını al git dediler nasıl ama bende olmaz falan demedim hiç tamam dedim tüm eşyalarını topladım eşimi aradım geldi aldı beni çıktım. Araştıran veya bilgisi olan varsa hangi haklarımdan eksik kalcam bende araştırıcam tabi ama bilen varsa diye sormak istedim gerekirse sürekli rapor alıp süreci uzatiyim falan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…