- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
nasıl belli olmuyormuş 17 haftalık bebek bilinçli söylememiş sanki nereye gidiyorsun takibeSlm kizlar .ben De hala öğrenemeyenlerdenim bebrgimin cinsiyetini.dun gittim söylemedi .kesin belli değil diyor. 16.hafta bitmiş .+6 gün .nasil belli olmaz anlamadim.kiz olunca soulemiyirlar sanirim.bi de ben de çok uykum geliyor. Hep iyusam.uç ay bitti hala oyleyim
hayırlı olsun darısı bana artık bence benimki de kız öyle hissediyorumKizlarrr benim nazli yaramaz kizimmissss megerrr
Ay cok farkli bi duygu yaaa.. Dr bu sefer gordu kutuyu insallahhhyanilmam dedi.. Bacak arasini direk net gordm dedi yani ben bile gordm gercii oyyy annesinin prensesiii 15 cm olms bizdigimm
nasıl belli olmuyormuş 17 haftalık bebek bilinçli söylememiş sanki nereye gidiyorsun takibe
hayırlı olsun darısı bana artık bence benimki de kız öyle hissediyorum
Esim de öyle dedi.gerçekten..yani dersin gostermiyo bisey dersin demi .yok bisey deniyor .ultrasonu kendine tutuyor.ben zaten bisey görmedim.ankara ya yeni tasindik sayilir .tavsiye uzerine etlik Zübeyde hsnima araştırma hast . ne gidiyorum ama hic memnun değilim.iki Dr a gorundum . yasli olan görür söyler diye gittim ama hic ilgili biri değil.ne boy kilo hic bisey deniyor .zorla foto istedim .yok mu fotosi dyo 2 aylikken var dedim.anlamadim gitti .hic foto verilmezmi. Takip amaçli anne saklar yani .hem merakli oluyorsunuz.gicik oldum döndüm yani dün.
[/QUOTE
Selam canım bende hala ogrenemedim.17 haftalıkken gittik emin olamadı.Kordonda olabilir,erkek de olabilir.Cok ugrasti ultrasyon makinesinde evirip cevirdi ama yok kesin birşey söylemem için 1 hafta sonra gel dedi 18 haftalık olacağız.kaç gram peki söyledi mi dr'un
evet hala öğrenemedim randevum haftaya artık o zaman öğrenirim heralde eşim daha meraklı yarın gidelim diyor bana ama bekleyeceğim heyecan olsun:))Sagol canmm
Hala ogrenmeyenlerdensen olabilir canm bence de.. Baslikta da dikkat ettm genelde erkek olablar daha cabuk ogrendi.. Tabi belli de olmaz yani ama bi cikinti olunca daha kolay emin oluyorlar sanirm ondan
evet hala öğrenemedim randevum haftaya artık o zaman öğrenirim heralde eşim daha meraklı yarın gidelim diyor bana ama bekleyeceğim heyecan olsun:))
canım başlığı "dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)" olan bi topic var, fotoyu oraya gönder, oradaki kızlar yorum yapıyorArkadaşlar bende ogrenemedim hala 18 haftaligima giriyorum.Çarşamba günü muayeneye tekrar gideceğiz bebegin 17 haftalık halini resmini gondereyim bilen varsa söyleyin lütfen meraktan catlayacqgim
Teşekkür ederim canimcanım başlığı "dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)" olan bi topic var, fotoyu oraya gönder, oradaki kızlar yorum yapıyor
Ispanak salatasi yap marul yerine en guzeli nen hep oyle yapiyorum normalde gebelikden bir kabuz oluyoruz bide ilacla cok fena kan tesaçıkçası bende kabız yapıyor diye bıraktım demir hapını doktora da sormadım tamamlıyorumdur inşallah bi kan testi verip baktırsam mı diye de düşünmeden edemiyorum..
Of olmaz mı? Bende de son 5 gün içinde 3 4 kez oldu. Bi de bende panik atak da var. Kalbim gümleyince hemen çantamı montumu yakınıma alıyorumKizlar ben kalp carpintisindan olecem ya nefes alamiyorum her zaman olmuyo ama oldugu zaman cok salliyo benim gibi kalp carpintisi yasayan var mi
Bende de var bikacgundur uzun zamandır olmuyorduOf olmaz mı? Bende de son 5 gün içinde 3 4 kez oldu. Bi de bende panik atak da var. Kalbim gümleyince hemen çantamı montumu yakınıma alıyorumBir de öyle bi çarpıyor ki dışardan duyulacak neredeyse davul gibi
Geçmiş olsun cnm dikkat et dunde benim aniden sol kasigima bıçak batmış gibi ağrı oldu nefes alamadım resmen ağrıdan ağladım yarım saat sonra ağrı geçti korktum öyle olunca ilk dönemlerde de oluyordu ama bu şekilde acı vermedi hiç bana allahim hepimize sorunsuz hamilelik versin sagsalim alalım bebislerimizi kucağımiza inşallahselam .tam iyi oldum düzeldim dedim. sol kasığımda 1 2 saat boyunca her zamankinden biraz fazla sancı hissetim akşam 7 gibi doktora gittim. şanstan benim doktorum nöbetçi idi. ultrasondan baktı. sıkıntı yok dedi bebeğin kalp atışı hareketi falan normaldi. günü uyumluydu. progestan yazdı. ekstradan mag vital ve akrill balık yağı yazdı. vitaminler lazım da progestan yazdı diye üzüldüm. acaba dedim kendi kendime moralim bozuldu. doktor bence tedbir amaçlı yazdı diye yorumladım. uzanıyorum şimdi
Benim gibi demir hapı kullanmayan var mı besınlerle takvıye alıyorm ve kendımı ıyı hıssedıyorm.doğrumu yapıyprm bılmıyorm ama
@siyahmiyah
Aynen kızlar,insanın hevesini kursağında bırakıyorlar,benim bu kadar kolay etkilenmemin sebebide de aslında cocukluğumdan beri kilo kontrolü yapmak zorunda olmamdan kaynaklanıyor. Ben kilo almaya çok elverişli minyon bir bayanım. Evlenmeden önce çok güzel diyetimi koruyabiliyordum .45-50 kilo arasında gider gelirdim. Evlendikten sonra 53 kiloya çıkınca kendimi çok çirkin hissettim,naptıysak eski halime dönemedim. Zaman geçtik bu 56 ya çıktı sonra onuda veremedim. Birda baktım hamiş olarak 58 le kalmışım. Şimdi de bu aldığım kilolar bebek için değilde cidden kilo alıyormuşum psikolojisine sokuyor beni,halbuki dediğiniz gibi 3 kilo almış olsam nolcak ki,200 gr bebek, onun suyu var,kese kadarda bir plesenta var,hop 1 kilo yaptı yani. Alsam nolcak sanki. Kalçalarım genişlemediği sürece giç canımı sıkmıcam,benim kilo ilk kalçalara gidiyor o yüzden çok ağır geldi. Bol bol yürüyerek kalçaya kilo almayı engelleyeceğim inş.
Arkadaşm 10 gün rapor alıp 1 gün işe gideceksin, hamileyken asla ilden çıkaramazlar!!! Canlarına okur adalet!!! Sakın korkma raporunu al be kullan...tövbe tövbe hamile hamile ağxımı boxucamKızlar dünkü olaylardan sonra bugün iznini git eve kullan bitince gel tazminatını al git dediler nasıl ama bende olmaz falan demedim hiç tamam dedim tüm eşyalarını topladım eşimi aradım geldi aldı beni çıktım. Araştıran veya bilgisi olan varsa hangi haklarımdan eksik kalcam bende araştırıcam tabi ama bilen varsa diye sormak istedim gerekirse sürekli rapor alıp süreci uzatiyim falan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?