2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
nasıl belli olmuyormuş 17 haftalık bebek bilinçli söylememiş sanki nereye gidiyorsun takibe

Kizlarrr benim nazli yaramaz kizimmissss megerrr

Ay cok farkli bi duygu yaaa.. Dr bu sefer gordu kutuyu insallahhh yanilmam dedi.. Bacak arasini direk net gordm dedi yani ben bile gordm gercii oyyy annesinin prensesiii 15 cm olms bizdigimm
hayırlı olsun darısı bana artık bence benimki de kız öyle hissediyorum

nasıl belli olmuyormuş 17 haftalık bebek bilinçli söylememiş sanki nereye gidiyorsun takibe

Esim de öyle dedi.gerçekten..yani dersin gostermiyo bisey dersin demi .yok bisey deniyor .ultrasonu kendine tutuyor.ben zaten bisey görmedim.ankara ya yeni tasindik sayilir .tavsiye uzerine etlik Zübeyde hsnima araştırma hast . ne gidiyorum ama hic memnun değilim.iki Dr a gorundum . yasli olan görür söyler diye gittim ama hic ilgili biri değil.ne boy kilo hic bisey deniyor .zorla foto istedim .yok mu fotosi dyo 2 aylikken var dedim.anlamadim gitti .hic foto verilmezmi. Takip amaçli anne saklar yani .hem merakli oluyorsunuz.gicik oldum döndüm yani dün.

hayırlı olsun darısı bana artık bence benimki de kız öyle hissediyorum

Sagol canmm
Hala ogrenmeyenlerdensen olabilir canm bence de.. Baslikta da dikkat ettm genelde erkek olablar daha cabuk ogrendi.. Tabi belli de olmaz yani ama bi cikinti olunca daha kolay emin oluyorlar sanirm ondan

Sagol canmm
Hala ogrenmeyenlerdensen olabilir canm bence de.. Baslikta da dikkat ettm genelde erkek olablar daha cabuk ogrendi.. Tabi belli de olmaz yani ama bi cikinti olunca daha kolay emin oluyorlar sanirm ondan
evet hala öğrenemedim randevum haftaya artık o zaman öğrenirim heralde eşim daha meraklı yarın gidelim diyor bana ama bekleyeceğim heyecan olsun:))

Arkadaşlar bende ogrenemedim hala 18 haftaligima giriyorum.Çarşamba günü muayeneye tekrar gideceğiz bebegin 17 haftalık halini resmini gondereyim bilen varsa söyleyin lütfen meraktan catlayacqgim

Eklentiler

• IMG_20160226_192327.webp
    5 KB · Görüntüleme: 268
Arkadaşlar bende ogrenemedim hala 18 haftaligima giriyorum.Çarşamba günü muayeneye tekrar gideceğiz bebegin 17 haftalık halini resmini gondereyim bilen varsa söyleyin lütfen meraktan catlayacqgim
canım başlığı "dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)" olan bi topic var, fotoyu oraya gönder, oradaki kızlar yorum yapıyor

açıkçası bende kabız yapıyor diye bıraktım demir hapını doktora da sormadım tamamlıyorumdur inşallah bi kan testi verip baktırsam mı diye de düşünmeden edemiyorum..
Ispanak salatasi yap marul yerine en guzeli nen hep oyle yapiyorum normalde gebelikden bir kabuz oluyoruz bide ilacla cok fena kan tes

Kizlar ben kalp carpintisindan olecem ya nefes alamiyorum her zaman olmuyo ama oldugu zaman cok salliyo benim gibi kalp carpintisi yasayan var mi
Of olmaz mı? Bende de son 5 gün içinde 3 4 kez oldu. Bi de bende panik atak da var. Kalbim gümleyince hemen çantamı montumu yakınıma alıyorum Bir de öyle bi çarpıyor ki dışardan duyulacak neredeyse davul gibi

Bende de var bikacgundur uzun zamandır olmuyordu

selam .tam iyi oldum düzeldim dedim. sol kasığımda 1 2 saat boyunca her zamankinden biraz fazla sancı hissetim akşam 7 gibi doktora gittim. şanstan benim doktorum nöbetçi idi. ultrasondan baktı. sıkıntı yok dedi bebeğin kalp atışı hareketi falan normaldi. günü uyumluydu. progestan yazdı. ekstradan mag vital ve akrill balık yağı yazdı. vitaminler lazım da progestan yazdı diye üzüldüm. acaba dedim kendi kendime moralim bozuldu. doktor bence tedbir amaçlı yazdı diye yorumladım. uzanıyorum şimdi

Geçmiş olsun cnm dikkat et dunde benim aniden sol kasigima bıçak batmış gibi ağrı oldu nefes alamadım resmen ağrıdan ağladım yarım saat sonra ağrı geçti korktum öyle olunca ilk dönemlerde de oluyordu ama bu şekilde acı vermedi hiç bana allahim hepimize sorunsuz hamilelik versin sagsalim alalım bebislerimizi kucağımiza inşallah

Amaaan ne takıyorsun kafana . En keyifli dönem yemede içmede özgürsün ye yiyebildigin kadar hiç kafana takmadan. Çocuk olsun bak kilolar kalıyor mu o koşuşturmacada .. Bugün kahvaltıya gidecektim annemler süpriz yapıp dün gece gelmisler kahvaltiyà geldiler. Akşam yemeğine başka yere geçtik fln gün boyu disaridaydim bayaa yoğun bir gün oldu. Akşam yemeğinde aldım kasigimı elime herkesin tabağından tadına baktım hamilelikte böyle kacamaklarla keyifli oluyor.yoksa şimdiden ağrılarım var karnımda bayaa. Yorumlama bağlıyorum. Oğlumu ne kadar kabul etmesemdé mecburen ilk ay biraz ihmal edicem diye onu memnun etmek için dışarıya çıkarıyorum.peşinden koşması vs si çok fazla yoruyor. É ilerleyen zamanlarda sıcaklar başlıcak bebek buyucek agirlasacak dolayısıyla ağrılar daha artacak vs vs şimdi Moral depola o zamanlar için hamilelik cabucaak geçiyor ve insan iki sene sonrasında fln hamileliği bile özlüyor yaa. Zaten kaç tane doğuracaksin ya biir ya ikii

Arkadaşm 10 gün rapor alıp 1 gün işe gideceksin, hamileyken asla ilden çıkaramazlar!!! Canlarına okur adalet!!! Sakın korkma raporunu al be kullan...tövbe tövbe hamile hamile ağxımı boxucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…