2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hadi bakalmmm.. Aynen en
Onemlisi saglikli oldugunu gormek gercektenn ama gitmisken cinsiyeti de ogreniverinnn barii

Kızlar bizim bebiş bugün gösterdi pipisini hem ultrasonda ilk pipisi gördük resmen açmış bizi bekliyodu nazlı kızımız gelcek derken oğlumuz geliyor.

Hadi hayirli ugurlu olsnnn.. Amann hepsi ayri bi guzell masallahh kuzularimizaa

Bulsunlar zaten nefret ediyorum ya onun için hemen iznimi kullanmak için eşyalarımı alıp çıktım rapor sonrası konuşmaya gider duruma göre bakarım artık diye düşündüm
ben de şöyle bir yazı buldum:http://alternatifanne.com/hamilelikte-isten-cikarilmak-mumkun-mu/
üstelik normal kıdem tazminatının 3 katını ödemek zorunda kalıyormuş işveren (kötü niyet nedeniyle) istersen bunu da işverenine söyleyebilrisin yada söyleme hem kıdem tazminatını al hem de 3 katını :)

Bu erkek denip kıza dönenlar acaba net görmüşler miydi pipiyi alışveriş yapıyım diyorum alamıyorum hiçbişey

Kızlar meraba bu ayrıntılı ultrasyona ne zaman giriliyor. Yani sadece çocuğu daha net görmek için cinsiyet ,el ,yüz vs. Bu tarama testleri için deil . Bunun için ayrı bir randevuya gerek varmı yoksa kontrol günü gidilse bakılır mi

AyyAyy kızlar nasıl farklı cinsiyet der. Bizim tedaviyle olması ve ilk torun olmasından gerek bebek şekerimiz lohusa şerbet takımımız hastane çıkışını kapı süsümüz falan hazır :) anne annemiz sağolsun. Ay doktor başka bir şey derseee

Kızlar sizce bu ara da ki ki kordon mu pipi mi bana tahmin yürütün degismez demi erkek dedi dr. Cinsiyeti sonrada kız olanlarda böyle bi görüntü varmiydi

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-15-18-05-03.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 290
Hah bn de aynı duygular içindeyim bnm de tüp bebek ve her şey alındı nerdeyse herkes bi hevesle aldı bebisime kendimi hiç demiom zaten:) :) :)

Herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm ben hep kız hissediyodum ama bugün doktor kesin erkek dediğin hatta gördük pipisinide ama değişir mi acaba bizimkide doktor yanılmış olabilir mi
Canim o pipi bnm yüklediği resim gibi mi bi baksana yukarda:))

Valla gittigin yere gore de degisebilir.. Ayrintili dort boyutlunultrasonun aleti farkli oldugu icn benm gittigim yerde radyoloji katindayms dr um randevuyu kendi aldi vakti geliyo diyo.. Ama organ taramasi icin yani... 1 Nisanda gidecegm mesela ben.. 22. Haftamda oluyorm gidecegimde, sadece cocugu net gormek icin surekli girilecek bi alet degil bildigim kadariyla, ultrasona cok girsen de sakincasiz ama bu renkliye fazla girmek zararli diye biliyorm..

Selam arkadaşlar...
Devlet hastanesinden detaylı ultrason için randevu almak istiyorum mormalde özele gidiyorum sorun olur mu? Yani devlette kadın doğum kaydım yok ve randevu alırken perinatolojiden mi alıcam sadece yoksa kadındoğumla beraber mi alıcam bilen var mı?

Anladım canim

selam canım
ben hiçbir gebelikte devlete gitmedim ama bizimle ilgili kayıtlar direkt devletin sistemine düştüğü için haber vermesem de asm ler kontrole çağırıyor. o yüzden zaten bilgileri oluyor, sorun yaşayacağını sanmıyorum.
diğer konuyu 182 ye sorabilirsin bilgi veriliyor.

Yanılma payinin olduğunu düşünmüyorum bebis uygun pozisyonda kendini gösterdiyse tamamdır ins bide erkek bebekler gerçekten erken gosteriyolar ama bunu doktorun gorebilmesi önemli.. 2 cinsiyette de önce cikin ti oluyomus tamam ama o cikintinin seyrini doktorlar biliyor sonuçta ☺

Kız valla 2 kere gittiğimde de erkek dedi hayırlısı olsun artık bakalım :)

İster özel olsun ister devlet hepsinde ayrı bir şekilde randevu alınıyor. Özeldeysen doktorun sana detaylı ultrasona gireceğin haftalarını söyler ilgili birime yönlendirir ordan randevunu alırsın (yüklü bir ücreti var;benim gittiğim hastanede 250₺) Devlet hastanesindeysen hastanede mevcutsa şu haftada gel ordan sıranı al der;yoksa araştırma hastanesine sevkini al der. Detaylı ultrason kalp ciğerler böbrekler beyin ne var ne yok gelişimini incelemek anlamına geliyor.
Benim gittiğim doktorun makinesi son çıkanlardan;renkli menkli istese bakabilir ama yinede işin uzmanı ilgilenmeli onun raporu önemli diyor. Ben devlette yaptıracam bu işi. Ayrıca benim kadın doğum uzmanı ark var renkli makineler bebeğin suyunun ısınmasına neden olabiliyor şeklinde bir kaç araştırma olduğunu söylemişti. Bunun için her defasında renkli bakmak ya da uzun süreli bakmak doğru değil demişti.
Sorun olacağını pek sanmıyorum. Ben daha önce 2 kez devlete gittim birinde detaylı için gün verdi hem daha gebelik çok ilerlemedi. Sen isteğini söylersen seni yönlendirir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…