2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bulsunlar zaten nefret ediyorum ya onun için hemen iznimi kullanmak için eşyalarımı alıp çıktım rapor sonrası konuşmaya gider duruma göre bakarım artık diye düşündüm
İşe iade davası açsan 8 maaş alırsın, çıkarıldıktan sonra... Yeni bir işe giremezsin hamileyken ama çalıştığın işden seni hamile olduğun için asla çıkaramazlar... Sakın aman deme, ayrıca sgk değil, avukata başvur, eşinle gitme çünkü büyük olasılıkla o kendi tutuamaz ve haklıyken haksız duruma düşmeyin,.ben bankadan ses tellerim felç olduğunda kanunları bilmediğim için raporluyken işden çkarıldım... Vicdansız ve Allah korkusu olmayan insan çok, bende sana destek olabilirim elimden geldiğince, dinlen ve bebeğini düşün arkadaşım.....biz büyük bir AİLEYİZ!!!!!

Evet bana da son kontrolümde Demir ve calsiyum verdi doguma kadar kullanacaksın dedi. Demir'i kahvaltıdan 2 saat sonra al dedi ama eczacı aç karnına dedi. Sen Nasıl kullanıyorsun ?
Sabah tok kalsiyum osteocare içiyorum öğlen yemeklerde süt ürünleri tüketmeden demir için ferrum fort içiyorum sonra yine aynı şekilde akşam osteocare eylulmasal

Gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun , sağlıkla gelsin önemli olan bu üzülme . Bende erkek istiyordum 3ü kızım yolda. Sağlık olsun hayırlı evlat olsun gerisi boş
hayalimsin1 ilk başta nasıl hissettiğimi tahmin etmişsindir ama çok şükür çok geçmeden hayırlısı böyleymiş önemli olan sağlığı demem gerektiğini anladim bir de arkasından kuzeni doğdu dünya tatlısı bir erkek geldi bende sabırsızlıkla benimkini bekliyorum. İlk yavrum olacak zaten Allah annelik duygusunu tattirmis daha ne istenebilir ki

Gözün aydın. Oğluşunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bana da Elevit diye bir multivitamin verdi onu kullanıyorum. Ama doğumdan sonra devam falan demedi şimdilik. İlerde ne olacak bakalım?
mavidenizbebegim sağol tüm anneler sağlıkla kavuşsun miniklerine. Ben bir iki aydır diye düşünüp sordum doktor gülerek epey kullanacaksın dedi, Elevit nasıl bende hiç bilmiyorum

Canim progestan hamilelik hormonu yani sen de olan bi hormon şuanda sıkma canını bn çok kullandm ve doğuma kadar kullanan da gördüm dr sana ne olur ne olmaz diye vermiştir rabbim sağlık versin ins bebislerimize hayırlı bi sekilde

Aynen cnm ya sanki kalbim bogazimda atiyomus gibi oluyo haliyle nefes darligi da oluyo korkuyorum bende bilemiyorum cunku normal bisey mi acilen doktora gorunulmesi gereken bi durum mu bilemedim

Günaydın arkadaşlar..
Dün alşam 4 lü tarama testimizi verdik çok şükür dr herşey yolunda büyük ihtimalle sonuçlar güzel gelecek diyor. Bebeğim 17 cm 220 gr olmuş teyzeleri..

Yalnız büyük bir şok yaşadık diğer taraftan. Erkek bebek kesin değişmez diyen dr.muz.. Arkadaşlar bu benek kız dedi..

Şimdi modu değiştirmek çok zor ve herkese tekrr söylemekte öyle ama ben çok mutluyum yaa

Babamız bi süre şokta kaldı.. Bi kaç parça eşya almıştık değiştireceğiz artık.. Birde şimdi dr ne dese inanamayacak moddayım.. Kızım için eşya almaya başlamam vakit alacak sanırım..

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Bu doktorlar kafa buluyor bizle heralde kız istiyomuşsun zaten belli gönlünce olan olmuş annesi sağlıcakla kucakla inşallah bir arkadaşıma yüzde 70 erkek demişti 2li testte sonra yüzde 100 kıza döndü
sana kaç haftalık iken erkek demişti

Günaydınnn Annecikler
Haftasonunuz mutlulukla geçsin büyüyen aşklarımızla hergün daha mutlu olalım inşallah
Bugün heyecan dorukta bizde gece de uyayamadım
Bugün günlerden Aşkla görüş günü
Öncelikle sağlıklı olduğunu öğreneyim inşallah sonrasında cinsiyet öğreniciğiz bugün
çikolat yiyeceğim gitmeden başka ne yesem acaba
öpüyorum cennet kokulu bebeciklerinizi

Gunaydinnnn bi arkadas hurma yemisti baya hareketlendirmisti bebisi bide visne suyu

Dün gece kötü rüya gördüm gecenin 4 ünde bir uyandım. Sabaha kadar sadece gözlerim kapalıydı. Döndüm durdum yatakta. Hiç uyuyamadim şimdi kafam sepet gibi

Canım kaç haftaliksiniz.Gozunuz aydın olsun .

Ayy gerçekten değişik olmuş .saglikla gelsin.büyümüş kuzun.maşallah.bana da boyunu kilisunu şöyleleydi keşke Dr..büyümesini duymak bile çok güzel.

Herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm ben hep kız hissediyodum ama bugün doktor kesin erkek dediğin hatta gördük pipisinide ama değişir mi acaba bizimkide doktor yanılmış olabilir mi

Herkesin neredeyse bi kız dendi bi erkek bende korkar oldum değişirse diye. Birsey olmaz da insan kafasında kendini ona göre kosullandiriyor mu desem hazırlıyor mu anladınız siz benı
Kızda olsa erkekte olsa pek birsey almayacağım ama cinsiyetini söylediklerinden beri çok hoşuma giden birsey olursa diye bakıyorum bebek mağazalarına ama böyle hergün değişim haberleri okuyunca kizlarinkinede bakmaya başladım

Kızlar bizim bebiş bugün gösterdi pipisini hem ultrasonda ilk pipisi gördük resmen açmış bizi bekliyodu nazlı kızımız gelcek derken oğlumuz geliyor.

Hadi gözün aydın %100 sonuçlar darısı bize inşallah
%75 ile bende de bir sonuç var
O yüzden hamile olduğumu bilenlere daha kesin cinsiyeti söylemiyorum.

gözün aydın canım, Allah gönlünden geçeni bahşetmiş ne güzel
ben anlıyorum şimdi neden doktorların erkenden cinsiyet söylemek istemediklerini, habire değişiyor

Neden böyle şeylere takılıyorsun ki! 40 beden olunca ne olacak 38 olunca ne olacak? önemli olan senin ve bebeğin sağlığı gerisi faso fiso. seni üzen şeyin asıl nedenini bulmalısın çünkü bu kilo almak değil kilo alınca olacak olan şeyin korkusu sanırım. ben ilk hamileliğimde yoga hocama gidip hamilelik pilatesi yapmak istediğimi söyledim bana dediğini hiç unutamıyorum: canım kaç kez hamile kalacaksın önemli olan sağlıklı şeyler ye bol bol yürü ve mümkünse yüz paranı da çar çur edip diyetle kafayı sakın bozma dedi. ve mükemmel bir hamilelik geçirdim. sana da tavsiyem ne kadar kilo aldığından ziyade ne kadar sağlıklı ve kendini neyle iyi hissettiğine odaklanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…