- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
İşe iade davası açsan 8 maaş alırsın, çıkarıldıktan sonra... Yeni bir işe giremezsin hamileyken ama çalıştığın işden seni hamile olduğun için asla çıkaramazlar... Sakın aman deme, ayrıca sgk değil, avukata başvur, eşinle gitme çünkü büyük olasılıkla o kendi tutuamaz ve haklıyken haksız duruma düşmeyin,.ben bankadan ses tellerim felç olduğunda kanunları bilmediğim için raporluyken işden çkarıldım... Vicdansız ve Allah korkusu olmayan insan çok, bende sana destek olabilirim elimden geldiğince, dinlen ve bebeğini düşün arkadaşım.....biz büyük bir AİLEYİZ!!!!!Bulsunlar zaten nefret ediyorum ya onun için hemen iznimi kullanmak için eşyalarımı alıp çıktım rapor sonrası konuşmaya gider duruma göre bakarım artık diye düşündüm
Sabah tok kalsiyum osteocare içiyorum öğlen yemeklerde süt ürünleri tüketmeden demir için ferrum fort içiyorum sonra yine aynı şekilde akşam osteocareEvet bana da son kontrolümde Demir ve calsiyum verdi doguma kadar kullanacaksın dedi. Demir'i kahvaltıdan 2 saat sonra al dedi ama eczacı aç karnına dedi. Sen Nasıl kullanıyorsun ?
Gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun , sağlıkla gelsin önemli olan bu üzülme . Bende erkek istiyordum 3ü kızım yolda. Sağlık olsun hayırlı evlat olsun gerisi boş
Gözün aydın. Oğluşunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Bana da Elevit diye bir multivitamin verdi onu kullanıyorum. Ama doğumdan sonra devam falan demedi şimdilik. İlerde ne olacak bakalım?
Canim progestan hamilelik hormonu yani sen de olan bi hormon şuanda sıkma canını bn çok kullandm ve doğuma kadar kullanan da gördüm dr sana ne olur ne olmaz diye vermiştir rabbim sağlık versin ins bebislerimize hayırlı bi sekildeselam .tam iyi oldum düzeldim dedim. sol kasığımda 1 2 saat boyunca her zamankinden biraz fazla sancı hissetim akşam 7 gibi doktora gittim. şanstan benim doktorum nöbetçi idi. ultrasondan baktı. sıkıntı yok dedi bebeğin kalp atışı hareketi falan normaldi. günü uyumluydu. progestan yazdı. ekstradan mag vital ve akrill balık yağı yazdı. vitaminler lazım da progestan yazdı diye üzüldüm. acaba dedim kendi kendime moralim bozuldu. doktor bence tedbir amaçlı yazdı diye yorumladım. uzanıyorum şimdi
Aynen cnm ya sanki kalbim bogazimda atiyomus gibi oluyo haliyle nefes darligi da oluyo korkuyorum bende bilemiyorum cunku normal bisey mi acilen doktora gorunulmesi gereken bi durum mu bilemedimOf olmaz mı? Bende de son 5 gün içinde 3 4 kez oldu. Bi de bende panik atak da var. Kalbim gümleyince hemen çantamı montumu yakınıma alıyorumBir de öyle bi çarpıyor ki dışardan duyulacak neredeyse davul gibi
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Günaydın arkadaşlar..
Dün alşam 4 lü tarama testimizi verdik çok şükür dr herşey yolunda büyük ihtimalle sonuçlar güzel gelecek diyor. Bebeğim 17 cm 220 gr olmuş teyzeleri..
Yalnız büyük bir şok yaşadık diğer taraftan. Erkek bebek kesin değişmez diyen dr.muz.. Arkadaşlar bu benek kız dedi..
Şimdi modu değiştirmek çok zor ve herkese tekrr söylemekte öyle ama ben çok mutluyum yaa
Babamız bi süre şokta kaldı.. Bi kaç parça eşya almıştık değiştireceğiz artık.. Birde şimdi dr ne dese inanamayacak moddayım.. Kızım için eşya almaya başlamam vakit alacak sanırım..
Günaydın arkadaşlar..
Dün alşam 4 lü tarama testimizi verdik çok şükür dr herşey yolunda büyük ihtimalle sonuçlar güzel gelecek diyor. Bebeğim 17 cm 220 gr olmuş teyzeleri..
Yalnız büyük bir şok yaşadık diğer taraftan. Erkek bebek kesin değişmez diyen dr.muz.. Arkadaşlar bu benek kız dedi..
Şimdi modu değiştirmek çok zor ve herkese tekrr söylemekte öyle ama ben çok mutluyum yaa
Babamız bi süre şokta kaldı.. Bi kaç parça eşya almıştık değiştireceğiz artık.. Birde şimdi dr ne dese inanamayacak moddayım.. Kızım için eşya almaya başlamam vakit alacak sanırım..
Gunaydinnnn bi arkadas hurma yemisti baya hareketlendirmisti bebisi bide visne suyuGünaydınnn Annecikler
Haftasonunuz mutlulukla geçsin büyüyen aşklarımızla hergün daha mutlu olalım inşallah
Bugün heyecan dorukta bizdegece de uyayamadım
Bugün günlerden Aşkla görüş günü
Öncelikle sağlıklı olduğunu öğreneyim inşallah sonrasında cinsiyet öğreniciğiz bugün
çikolat yiyeceğim gitmedenbaşka ne yesem acaba
öpüyorum cennet kokulu bebeciklerinizi
Canım kaç haftaliksiniz.Gozunuz aydın olsun .Günaydın arkadaşlar..
Günaydın arkadaşlar..
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm ben hep kız hissediyodum ama bugün doktor kesin erkek dediğin hatta gördük pipisinide ama değişir mi acaba bizimkide doktor yanılmış olabilir miGünaydın arkadaşlar..
Kızlar bizim bebiş bugün gösterdi pipisini hem ultrasonda ilk pipisi gördük resmen açmış bizi bekliyodu nazlı kızımız gelcek derken oğlumuz geliyor.
gözün aydın canım, Allah gönlünden geçeni bahşetmiş ne güzelGünaydın arkadaşlar..
Neden böyle şeylere takılıyorsun ki! 40 beden olunca ne olacak 38 olunca ne olacak? önemli olan senin ve bebeğin sağlığı gerisi faso fiso. seni üzen şeyin asıl nedenini bulmalısın çünkü bu kilo almak değil kilo alınca olacak olan şeyin korkusu sanırım. ben ilk hamileliğimde yoga hocama gidip hamilelik pilatesi yapmak istediğimi söyledim bana dediğini hiç unutamıyorum: canım kaç kez hamile kalacaksın önemli olan sağlıklı şeyler ye bol bol yürü ve mümkünse yüz paranı da çar çur edip diyetle kafayı sakın bozma dedi. ve mükemmel bir hamilelik geçirdim. sana da tavsiyem ne kadar kilo aldığından ziyade ne kadar sağlıklı ve kendini neyle iyi hissettiğine odaklanmalısın.Günaydınlar,
Herkese bol dualı,bereketli bir cuma diliyorum.
@kelebek.hill ay canım kızçen hayırlı olsun,anasına babasına sadık bir evlat olsun inş.
Benim bu hafta acayip iştahım açıldı,güzelce yiyorum,ağzımın tadıda yavaş yavaş geldi çok şükür. Ama tartıya bakınca büyük hüsrannnnnn, 61 kiloyu artık deviriyorum. of poffff. Pazartesi gününden beri 3 km yürüyorum. Ama kalçalarımda hiçbir değişme yok,herkeste dalga geçiyor,benimki kızmış ta ben erkek demişmişim. Basbayağı kalçalarım genişlemiş işte diye. Ay bu insanlar ne kadar sinir bozucu yaaa.İnat ettim o kalçalar gidecek .40 beden olmıcam bananeeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?