- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ben erkegımmmmmm dıyor annesı :))))
Canım hayırlı olsun sonunda gösterdi demek minnak çok sevindim ya Rabbim korusun onları
Kızlar sizce bu ara da ki ki kordon mu pipi mi bana tahmin yürütün degismez demi erkek dedi dr. Cinsiyeti sonrada kız olanlarda böyle bi görüntü varmiydi
Canim kacinci haftanda yuzde yuz erkek kesin degismez demisti doktorunGünaydın arkadaşlar..
Dün alşam 4 lü tarama testimizi verdik çok şükür dr herşey yolunda büyük ihtimalle sonuçlar güzel gelecek diyor. Bebeğim 17 cm 220 gr olmuş teyzeleri..
Yalnız büyük bir şok yaşadık diğer taraftan. Erkek bebek kesin değişmez diyen dr.muz.. Arkadaşlar bu benek kız dedi..
Şimdi modu değiştirmek çok zor ve herkese tekrr söylemekte öyle ama ben çok mutluyum yaa
Babamız bi süre şokta kaldı.. Bi kaç parça eşya almıştık değiştireceğiz artık.. Birde şimdi dr ne dese inanamayacak moddayım.. Kızım için eşya almaya başlamam vakit alacak sanırım..
Benim çok oldu canım belli olalı kızım olcak Allahın izniyle:)Senin daha belli olmadimi
Ben inanmıyorum canım bu olaya ya ben eksi de yedim acı da tatlı da :) ama kız sadece kız olunca kiloyu basenden popo dan almaya inanıyorum:)Iyi akşamlar hamişler Ben 1hafta önce kızım olacağını öğrendim ama hep tatlı yiyorum sizin canınız neler çekti bebeğinizin cinsiyeti ne? Tatlı ekşi olayını merak ediyorum öptüm sizi❤❤
teşekkür ederimm canımmm.. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeişlere inşallah..Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Bu doktorlar kafa buluyor bizle heraldekız istiyomuşsun zaten belli gönlünce olan olmuş annesi sağlıcakla kucakla inşallah bir arkadaşıma yüzde 70 erkek demişti 2li testte sonra yüzde 100 kıza döndü
sana kaç haftalık iken erkek demişti
Canım kaç haftaliksiniz.Gozunuz aydın olsun .
gözün aydın canım, Allah gönlünden geçeni bahşetmiş ne güzel
ben anlıyorum şimdi neden doktorların erkenden cinsiyet söylemek istemediklerini, habire değişiyor
Kızlar sizce bu ara da ki ki kordon mu pipi mi bana tahmin yürütün degismez demi erkek dedi dr. Cinsiyeti sonrada kız olanlarda böyle bi görüntü varmiydi
Canim kacinci haftanda yuzde yuz erkek kesin degismez demisti doktorun
Kizlar gunaydin. Dun doktor randevumuz vardi. 14+2 idik. Gecen hafta ici asistani arayip ikili test sonucunuz gayet guzel dedi. Dunyalar benim oldu zaten ultrason olcumlari cok iyiydi. Ama dun kontrolde doktorun odasina girmeden rapora baktim. Biyokimyasal risk 1:51 diyor. Ense kalinligi ile birlestiginde 1:456 ya yukseliyor ve bu sekilde cut off degerinin altinda kaliyorum. Yoksa risk cok fazla. Hcg degerim ise 3.08Sonra doktora girdik bana fetal-Dna testini yaptirmami tavsiye etti. Hatta kesin yaptiralim dedi. Kan verdik sonuc 10 gun sonra cikacak. Okadr uzgunum ki. Hamileligin basindan beri korkularim vardi ama hersey cok guzel gidiyordu. Simdi birden dunyam tepetaklak oldu. Aksi gibi esimde bugun 1 haftaligina yurtdisina gitmek zorunda idi. Sabah onu ugurladim. Kendimi tutyordum ama annem dun muayene nasil gitti diye aradi. Ona cok guzel deyip telefonu kapattigim gibi koyuverdim kendimi. Aglamaktan baska hic birsey yapamiyorum. Sabahlara kadar internetten arastirma yaptim ama bu hcg degerinin yuksek olmasi beni cok uzuyor. Bebeegimide uzuyorum suan ama engel olamiyorum. Hic birsey yiyip icesim gelmiyor. Yardim edin bu degerleri boyle cikip sonra guzel sonuc alan var mi? Bu 10 hun nasil gecer?
Günaydın annişkolar ve melekleri
Dün kontrolümüz vardı Prensesim olcaksağlıcakla bereketle şansıyla gelir inşallah bide kan verdik 4lü test için
Belirtiler rüyalar ve hissim doğru çıktı
Rabb'im evlatlarımızı mübarek eylesin
Kizlar gunaydin. Dun doktor randevumuz vardi. 14+2 idik. Gecen hafta ici asistani arayip ikili test sonucunuz gayet guzel dedi. Dunyalar benim oldu zaten ultrason olcumlari cok iyiydi. Ama dun kontrolde doktorun odasina girmeden rapora baktim. Biyokimyasal risk 1:51 diyor. Ense kalinligi ile birlestiginde 1:456 ya yukseliyor ve bu sekilde cut off degerinin altinda kaliyorum. Yoksa risk cok fazla. Hcg degerim ise 3.08Sonra doktora girdik bana fetal-Dna testini yaptirmami tavsiye etti. Hatta kesin yaptiralim dedi. Kan verdik sonuc 10 gun sonra cikacak. Okadr uzgunum ki. Hamileligin basindan beri korkularim vardi ama hersey cok guzel gidiyordu. Simdi birden dunyam tepetaklak oldu. Aksi gibi esimde bugun 1 haftaligina yurtdisina gitmek zorunda idi. Sabah onu ugurladim. Kendimi tutyordum ama annem dun muayene nasil gitti diye aradi. Ona cok guzel deyip telefonu kapattigim gibi koyuverdim kendimi. Aglamaktan baska hic birsey yapamiyorum. Sabahlara kadar internetten arastirma yaptim ama bu hcg degerinin yuksek olmasi beni cok uzuyor. Bebeegimide uzuyorum suan ama engel olamiyorum. Hic birsey yiyip icesim gelmiyor. Yardim edin bu degerleri boyle cikip sonra guzel sonuc alan var mi? Bu 10 hun nasil gecer?
Ikili testte cnm serbest betaHcg ve Papp iki deger olcuyorlar ya kanda. Iste o hcg 3.08 cikti. Yuksek epey yaniUmarım bişey çıkmaz canım.bhgc degerin nasıl yüksek anlamadım.kacli test un sonucu 3 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?