2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar uzun arastirmalarimz sonucuu.. Maxi cosi anakucagi otokoltugu ve quinny bebek arabasi aldik.. Uc tekerli ve katlaninca cok az yer kapliyo pratik ve konforlu.. Bordo aldk bebek arabasini.. Ana kucaginin tam bordosu yoktu ben de ortak renk olmucaksa pembis olsn dedm nasilsa bordoyla ayni anda kullanilmicak.. Ayrica kumasi da degisiyorms ilerde lazm olursa oglus olursa degisiriz dedik

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 89
  • image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar sizce bu ara da ki ki kordon mu pipi mi bana tahmin yürütün degismez demi erkek dedi dr. Cinsiyeti sonrada kız olanlarda böyle bi görüntü varmiydi

Canim cok buyuk uzun duruyo pipi gibi degil sanki bacakla ayni boy

Canim kacinci haftanda yuzde yuz erkek kesin degismez demisti doktorun

Iyi akşamlar hamişler Ben 1hafta önce kızım olacağını öğrendim ama hep tatlı yiyorum sizin canınız neler çekti bebeğinizin cinsiyeti ne? Tatlı ekşi olayını merak ediyorum öptüm sizi❤❤

Canın tatlı , eksi , tuzlu çekmesi veya cinsiyeti kızın geç öğrenilmesi fln hepsi kişiye göre hamileliğe göre değişiyor. Oğlumda 20.haftada öğrenmiştik.canim 8. Ayda tatlı istemisti tv de görüp ozenmistim :) bu sefer 12. Haftamızda %75 diye sonuç söyledi. Canm bir gün tuzlu istiyor bir gün tatlı ama hiç birini iştahlı yiyemiyorum vs ..yani hiç tatlı erkek eksi kız veya kız göstermez durumları tutmuyor

Ben inanmıyorum canım bu olaya ya ben eksi de yedim acı da tatlı da :) ama kız sadece kız olunca kiloyu basenden popo dan almaya inanıyorum:)

Merhaba güzel hamişler,
Bugün dışarı çıkarken eskiden severek giydiğim bir gömleğimi giyecektim ama göbeğim pırtladı giyemedim fazla kilo almisligim yok ama az biraz göbeğim belirginlesti. Hele yemek yiyince tam hamile olduğum gözüküyor
Haftaya dr a gideceğim inşaAllah. Iple çekiyorum resmen :)

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
teşekkür ederimm canımmm.. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeişlere inşallah..

canım 15+2 de gittiğimizde şu diklik durumuna göre erkek kesinlikle değişmez dedi.. 17+2 de 4 lü taramaya gittik.. o zamanda ben nasıl o kadar net konuşmuşum pipi falan yok kız dedi.. Tabi ki kızdık.. ama bizim için farketmiyor kız da olsa olur erkek de olsa olur.. zaten zor elde ettiğimiz bir bebiş.. sağlıkla gelsin de yavrumm başka bişi istemiyoruz..

Canım kaç haftaliksiniz.Gozunuz aydın olsun .

canım şuan 17+4 deyiz.. çok teşekkür ederimm..

gözün aydın canım, Allah gönlünden geçeni bahşetmiş ne güzel
ben anlıyorum şimdi neden doktorların erkenden cinsiyet söylemek istemediklerini, habire değişiyor

aslında fraketmiyor da ne bileyim ilk çocuk kız olursa sanki daha bir başka oluyor gibi.. Rabbim sağlıkla nasip etsin.. Hala dr a güvenemiyorum ki.. artık ne dese inanmam zaten.. Çocukta bir sorun olurda onu da farketmezse diye ödüm kopuyor.. şimdi detaylı ultrasona gireceğim ist.da acıbadem de.. O günü bekliyorummm netleştirmek için..

Kızlar sizce bu ara da ki ki kordon mu pipi mi bana tahmin yürütün degismez demi erkek dedi dr. Cinsiyeti sonrada kız olanlarda böyle bi görüntü varmiydi

canım dikilik durumuna göre söylemişti sanırım o bize. pipi falan değildi gördüğümüz aslında. o yüzden siz pipi gördyseniz o kesin erkektir..

Canim kacinci haftanda yuzde yuz erkek kesin degismez demisti doktorun

15+2 de dedi canım.. değişmez dedi üstüne basa basa.. sonra da kabul etti ilk kez 16. haftada yanılıyorum diye..

kızlar aslında 4lü tarama testi yapılınca detaylı ultrasona gerek kalmıyor diyorlar ancak bizim dr umuz önerdi..
Ondan ziyade annem hemşire benim.. Acıbadem hastanesinde. Tüp bebekle elde ettiğimiz zor bir bebek bizimkide.. İlk torun ayrıca.. Hiç bir şeyi riske atmak istemeyen bir anneannesi var..

Yaşadığımız yerdeki dr.muz sadece takiplerimizi yapıyor şuan.. Test sonuçlarımızı ist.daki dr.muza gönderiyoruz.. İst.daki dr.muz diyor ki ben 4lü taramayıda detaylı ultrasonuda öneriyorum çünkü detaylıda organlardaki bir sorun dahi gözlenebiliyor.. Bu sebeple daha 1 buçuk ay önceden detaylı ultrason randevumuzu almıştık.. Şimdi mart ın 12 sinde ona gireceğiz..Tabi ki bu da kendi alanında uzman bir dr tarafından yapılmalı.. Fulya acıbademden aldık biz şimdi merak edersiniz diye yazayım arkadaşlar. Dr tavsiyeleri bizi oraya yönlendirdi. Şimdi ismini hatırlamıyorum ama çok başarılı bir dr.muş alanında. Detaylı ultrasona hep ona yönlendiriyorlarmış.. Anneannemizde saolsun randevumuzu aldı..

Bu cinsiyet meselesini de orada netleştireceğiz artık ne yapalım..
burada ki dr muz kesin kız dese de.. artık onun kesinlerine pek itimatımız kalmadı açıkçası..

Kizlar gunaydin. Dun doktor randevumuz vardi. 14+2 idik. Gecen hafta ici asistani arayip ikili test sonucunuz gayet guzel dedi. Dunyalar benim oldu zaten ultrason olcumlari cok iyiydi. Ama dun kontrolde doktorun odasina girmeden rapora baktim. Biyokimyasal risk 1:51 diyor. Ense kalinligi ile birlestiginde 1:456 ya yukseliyor ve bu sekilde cut off degerinin altinda kaliyorum. Yoksa risk cok fazla. Hcg degerim ise 3.08 Sonra doktora girdik bana fetal-Dna testini yaptirmami tavsiye etti. Hatta kesin yaptiralim dedi. Kan verdik sonuc 10 gun sonra cikacak. Okadr uzgunum ki. Hamileligin basindan beri korkularim vardi ama hersey cok guzel gidiyordu. Simdi birden dunyam tepetaklak oldu. Aksi gibi esimde bugun 1 haftaligina yurtdisina gitmek zorunda idi. Sabah onu ugurladim. Kendimi tutyordum ama annem dun muayene nasil gitti diye aradi. Ona cok guzel deyip telefonu kapattigim gibi koyuverdim kendimi. Aglamaktan baska hic birsey yapamiyorum. Sabahlara kadar internetten arastirma yaptim ama bu hcg degerinin yuksek olmasi beni cok uzuyor. Bebeegimide uzuyorum suan ama engel olamiyorum. Hic birsey yiyip icesim gelmiyor. Yardim edin bu degerleri boyle cikip sonra guzel sonuc alan var mi? Bu 10 hun nasil gecer?

Umarım bişey çıkmaz canım.bhgc degerin nasıl yüksek anlamadım.kacli test un sonucu 3 çıktı.

Amannn bu ara prensesler costuuu insallah bereketleriyle saglikla gelsn bizdiklarimizz.. Ben de kan verdim haftaya alcaz sonuclari insallah tertemiz gelir

Canm ben anlamadm..Dr sorun yok dedi sorun oldugunu sen mi anladn nerden anldn?? Bence kuruntu yapiyo olma ihtimalin cok yuksek.. Oncelikle sakin olman gerekiyo canm bence bos yere uzuyosn bence kendini de bebisini de... Dr unu ara tekrar konus kafandaki sorulari anlat mesela.. Seni en iyi o rahatlatacaktirr

Canm ben anlamadm..Dr sorun yok dedi sorun oldugunu sen mi anladn nerden anldn?? Bence kuruntu yapiyo olma ihtimalin cok yuksek.. Oncelikle sakin olman gerekiyo canm bence bos yere uzuyosn bence kendini de bebisini de... Dr unu ara tekrar konus kafandaki sorulari anlat mesela.. Seni en iyi o rahatlatacaktirr[/QUOTE] yok doktorum sorun yok demedi, senin yasın icin risk yuksek , dna testinide oneriyorum dedi. Kan testimin sonucu kotu. Ultrason bulguları normal. Ikisi kombine degerlendirildiginde risk 1:456 oluyor. Kan tek basina degerlendirildiginde 1:51.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…