2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ikili testte cnm serbest betaHcg ve Papp iki deger olcuyorlar ya kanda. Iste o hcg 3.08 cikti. Yuksek epey yani

Anladım.bhgc düşük ama risk yüksek diyorsun.bebek gelişimi önde olma ihtimali vardır belki .kan vermişsin.sonucun ibs .güzel gelir. Bol dua et .Rabbim guldursun yüzünü .çok da takma istatistiki değerler .Hic belli olmuyor .iyi çıkanin da kesin değil.sen rahat ol .bak.buraya yapacaksın ibs .sonucu m iyi diye .

yok doktorum sorun yok demedi, senin yasın icin risk yuksek , dna testinide oneriyorum dedi. Kan testimin sonucu kotu. Ultrason bulguları normal. Ikisi kombine degerlendirildiginde risk 1:456 oluyor. Kan tek basina degerlendirildiginde 1:51.

Anldm canm.. Amniyosentez mi onerdi yani? O zaman esinle oturup karar verin canm ama kendini helak etme bos yere ben tam bilmiyorm tabi risk olaylarini ama riski yuksek cikip saglikli dogum yapan da cok oluyo biliyosn.. Allaha dua et bol bol kendini harap etme..

Insallah cnm

Yok amniyosentez degil once dna testi icin kan alinip amerikaya gonderildi. Onun sonucu yuzde 99 belirleyici imis. Ona gore son care amniyosentez sanirim. Amin ediyorum dua bol bol. Cok korkuyorum.

Yok amniyosentez degil once dna testi icin kan alinip amerikaya gonderildi. Onun sonucu yuzde 99 belirleyici imis. Ona gore son care amniyosentez sanirim. Amin ediyorum dua bol bol. Cok korkuyorum.
Allah sabır versin arkadaşım ,ama ben eminim ki sonucun temiz ve normal gelicek ,hiiiiiç içini darlama kalbini de bozma bebişine iyi bak

Allah sabır versin arkadaşım ,ama ben eminim ki sonucun temiz ve normal gelicek ,hiiiiiç içini darlama kalbini de bozma bebişine iyi bak
Insallah cnm benim. Ama suan evde yalnizim. Tutamiyorum aglamami. Bir yandan aglayip bir yandan kahvalti etmeye zorluyorum kendimi. Allahim sen yardim et.

Yaşınız kac bılmıyorm ama ben de aynı durmla karsılastım. Beta degerım 2.48 di 3 lü de amniyosrntrz ya da dna testınr gerek duymadım. Iyı bır ayrıntılı ultrason uzmanına gıttn yuzde 90 saglıklı dedı bu degerin yuksek cıkmasnn bır cok nedenı var dedı. Eger bebegın anne karnındakı gunu 2 3 gun bıle saptysa sonucu etkılıyor. Sonuc bu olsa bıle cocugnz yuzde 90 emınm sızınde saglıklıdr.ense burun kalp bağırsak bunları ayrıntılı ultrasonda bakmaları yeterlı sonuncunz cok cok yuksek ıhtımallle iyi gelecek. Rahat olun. Beni sagolsn tecrubelı doktorlar rahatlattı

Biraz once aynaya baktım ve şok oldum. Bazen bir yerinizi kaşısınızda morarmaz ama morarmaya benzer kırmızı olur ama benek gibi de değil dağınık kırmızı göz çevremde aynı o şekilde kirmiziliklar var . Sok oldum yaa eşime gösterdim her zamanki gibi klasik doktor tepkisi "normal hamilelik lekelenmesi bişey olmaz " yüzünde lekelenme olan var miii ne yapiyorsunuz

Kızlar Ben hiç ama hiç iyi değilim
Dünden beri psikolojim çok boZuldu düşünmekten

Eşimle bir arkadaşımızın düğününe gidecektik , bu arada 3 saatlik mesafede oturuyorlar ,.
Bir güzel hazırlandık yola çıktık 3 saat yolculuk sonunda tam 5-10 Dk kaldı salona varmaya, benim ağzımdan Çeşme gibi kan akmaya başladı , önce balgam birikiyor boğazımda sandım koku ve sıcaklık tuhaftı peçete aldım ,hep kan , oluk oluk bir çay bardağı kadar kan çıkardım. Eşimle panik olduk acili aradık ,hemen en yakın hastaneye dediler altında ciddi sebepler olabilir dediler. Neyse orda acil kapalıydı , burda çocuklar perişan olur belki yatış gerekir diye ,hemen okadar geldiğimiz yolu geri döndük ( 7 saatyollardaydık
Oturduğum semtteki acile gittim , ben miğde den geldiğini sanmıyorum dedi , boyundan aşağıdan geldiğini sanmıyorum , değilse saf sade kan değil kaverengi karışımı topuk topuk kusmayla birlikte olur dedi , yani akciğer kanseri böyle olur dedi .
Gırtlak kanseri sanmıyorum çünkü şişlik bir yerde yok dedi. Her sabah hamilelikten dolayı burnumundan kuru kan temizlediğimi ve diğer gebeliklerdede böyle olduğunu anlattım . Ada'm tamam tahminim burnundan hergün çıkması gereken arkada bir yerde birikmiş ve hepsi birden ağızdan boşalmış dedi. Kuru bir tahmin yaptı yani. Benim içim hiç rahat değil , hala öksürdükçe hafif geliyor balgamla karışık. Bana pazartesi kendi doktoruna git , için rahat değilse kulak burun boğazcıyada git ,gırtlak , Boğaz'da bişey olmadığına emin ol dedi

Bana dua edin ne olur , çocuklarım çok küçük allahım karnımdada var bitane bana yardım et psikolojim alt üst oldu kızlar ya

Tam da kıtaptan onu okuyordm ama 19 hafta gıbı belırgınlesıyormus. Sızın biraz önce davranmıs endişe edecek bır sey yok 50 faktör güneş kremını evde olsanz dahi sürmeyi ihmal etmeyın

Eklentiler

• image.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 160

Canimm ya üzülme .anlattigiba göre birikmiş kandir o .sinuslerde .başka bisey olsaydi .başka belirtilerinden anlardin.hamileliktendir .Dr git kulak burun boğaz Dr na için rahat olsun.geçmiş olsun.

Kizlar bir şey soracgm.su gibi akintisi olan var mi .benim birkaç gündür geliyor.ne yapmam gerek.evham yaptim.özelikle ayakta yürürken. İslakligi hissediyorum camasirimdan geçiyor .

Allah muhafaza . Kötü düşünme en kisa zamanda kulak burun boğaza git bence de. Ve doktor un dediği gibi burnundaki genzine boşalmış olabilir. Birde öyle kötü şeyde başka belirtilerde oluyor hemen bir kan gelmesiyle anlaşılmaz önünden bir sürü belirtiler oluyor

Tam da kıtaptan onu okuyordm ama 19 hafta gıbı belırgınlesıyormus. Sızın biraz önce davranmıs endişe edecek bır sey yok 50 faktör güneş kremını evde olsanz dahi sürmeyi ihmal etmeyın

Oğlumu kasımda doğurdum . Koskocaman yazı içime hiçbir güneş kremi sinmedigi için kullanmadan geçirdim. Şimdi daha yaz başlamadı bile inşallah hamilelik lekesi fln değildir

Selam kızlar,
Bugün tam 16. Haftamı doldurdum ki,
Sabahtan beri her wc ye girişimde idrar sonrası peçeteye kahverengi akıntı bulaşıyor,
Çok endişeliyim,
Doktor randevum yarın saat 09:30 da idi,
Şu an da hastaneleri arıyorum kadın doğum uzmanı yok,
Kendi doktorum Protestan 200 ml önerdi telefonda sabah akşam iç diye,
Ne yapıcam ben öylece kaldım..

Allah korusun seni ailene ve çocuklarına bağışlSın ..ama lütfen hemen kötüye yorma doktorun Dediği gibi birikim olabilir..birde aylarımız daha erken uzun yolculuklara elinizden geldiğince çıkmayın ..en yakın Zaman'da kendi doktorunuza görünün iyi haberlerinizi bekliyorum

N'oluyo böyle topiğimizin anneleri nazara mı geliyor nedir doktorun dediğini yap kahverengi akıntı kana dönmediği sürece rahat ol panik yapma ben çok yorulduğum Zaman'larda oldu aynısı be ilaç almadan günden güne azaldı ..yarın sabah randevun varmış doktorunda eminim içini rahatlatacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…