2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok amniyosentez degil once dna testi icin kan alinip amerikaya gonderildi. Onun sonucu yuzde 99 belirleyici imis. Ona gore son care amniyosentez sanirim. Amin ediyorum dua bol bol. Cok korkuyorum.

Heh aynen canm bak arkadasta oldu aynisi yurtdisi testinde temiz cikti cok sukur.. Allah sizi hepimizi korusun, aklina hep guzel seyler getirmeye calis.. Hayirlisiyla tertemiz sonuclarla gel insallah

hayalimsin1 canim ama acildekilerde tamamen bilgisiz insan degil onlar da dr sonucta.. Tabi ki kendi dr una da git mutlakaaa..ama insallah oyle basit bi durumdur hic skinti olmaz sakin ol canm

Canimm ya üzülme .anlattigiba göre birikmiş kandir o .sinuslerde .başka bisey olsaydi .başka belirtilerinden anlardin.hamileliktendir .Dr git kulak burun boğaz Dr na için rahat olsun.geçmiş olsun.
hayalimsin1 gecmiş olsun ,arkadaşlarında dediği gibi öyle sadece kanama ile aklına kötü şeyler getirme öncesinde birsürü belirti oluyor Allah muhafaza
hayalimsin1 canım korkma yolculuk sırasında irtifa farkı yüzünden burnun kanamış sinüslerin boşalmıştır.Aklına kötü bir şey getirme.
[QUOTE="kelebek.hill, post: 45381712, member: 314349"

hayalimsin1 canim ama acildekilerde tamamen bilgisiz insan degil onlar da dr sonucta.. Tabi ki kendi dr una da git mutlakaaa..ama insallah oyle basit bi durumdur hic skinti olmaz sakin ol canm [/QUOTE]

İnş kızlar dediğiniz gibi olur .
Türkiyedeki eşimin doktor arkadaşını aradık.
Kesinlikle sade bir yorumla oturma evde pazartesi kulak burun boğazcıdan başla dedi.
Orda endeskopi ile bakılması lazım dedi.Çünkü benim bugünde öksürükle azar azar devam ediyor kan.( beni hala kesilmemesi korkutuyor zaten.
Allah büyüktür inş dediğiniz gibi çıkar , ama inanın ömrümdeki en büyük korkuyu yaşıyorum psikolojim alt üst olmuş durumda

Kizlar bir şey soracgm.su gibi akintisi olan var mi .benim birkaç gündür geliyor.ne yapmam gerek.evham yaptim.özelikle ayakta yürürken. İslakligi hissediyorum camasirimdan geçiyor .
Cnm bnm de oluyo arada su gibi akinti ama daha cok kivamli seffaf yada hafif sarimsi akinti cok oluyo bende

Kızlar bulant m kesilmeyince dramimine yı de kesti. Zofran verdi ama prospektüste kanser hastalarına verilir diyor. Kullanan oldu mu bulantı kusmamda hiç bi azalma yok

Kızlar bulant m kesilmeyince dramimine yı de kesti. Zofran verdi ama prospektüste kanser hastalarına verilir diyor. Kullanan oldu mu bulantı kusmamda hiç bi azalma yok
Ben 6. Haftadan beri kullanıyorum. Önce serumla kullandım. Seruma kollarda yer kalmayınca agızda eriyene geçtim. Kanser hastalarına kemoterapi bulantılarını kesmek için veriliyormuş. Prospektus öyle diyor. Yan etkisi yok gibi bişey. Bi iki olumsuz yorum gördüm ama dr uma güveniyorum. Plesentadan geçmediğini okumuştum bi yerde de. Bulantınız kusmaya dönmüyorsa belki içmeyebilirsiniz ama ben günde 8mg alıp ona ragmen 8 haftada 7 kilo verdim hala da alamadım. ama en azından artık vermiyorum. Dr unuz en iyisini bilir sizin için hep danışın derim.

Cnm bnm de oluyo arada su gibi akinti ama daha cok kivamli seffaf yada hafif sarimsi akinti cok oluyo bende

Progestanı vajinal kullanıyorum ben o yüzden su gibi akıntı bende de var. İlaçtan kaynaklanıyor sanırım. Zaman zaman ıslak oluyor şeffaf su akmış gibi. Dr a sormuştum normal demişti.

Bu gün şu ana kadar 3 kez çıkardım
4. Olmasın diye yatıyorum sabahtan beri. Prospektüsü okuyunca çok ikilemde kaldm. Ben zayıflamadm şükür. Zaten çok zayıfım bi de zayıflarsam daha fena olur. Doktor da verirken çok tereddütle verdi. Bi de prospektüsü okuyunca iyice tırstım ama ikidir kan geliyo çıkarırken. Seninkini tamamen kesti mi peki

Aslında tam kesmiyo azaltıyo. yiyebiliyorum bunu içince içmezsem midem hep boğazımda bi yudum su içsem 3 yudum safra kusuyorum. Şu sıra kusarken başım da zonkluyor. Oturtuyo mideyi diyebilirim. Zaten bi saat falan sonra iyi hissediyorum meyvemi suyumu çorbamı vitaminimi içiyorum. Başka türlü çocuga hiçbi gıda yollayamıcam için kullanmak zorundayım

Benim kahverengi akıntım 10. Haftamda olmuştu. Dr kalp atışını dinletip kanama alanını göstermişti. Sonra sana oldugu gibi progestan başlatmıştı. 14 te kırmızı kan geldi. Bu sefer kanama alanı görünmedi yine kalp atışını dinledik bi de iğne yaptılar. Sonra yine progestan başladım. Sen paniğe kapılma. Bugün gitme şansın yoksa sırt üstü yatıp sakinleş. Kendini kasma. Progestanı kullan. Orda da onu veriyolar zaten. Dr un da öyle demiş. Zaten şüphelense hemen git hastaneye derdi. Yarına kadar sırt üstü yat. Korkma. Bebek iyidir merak etme bizim düşündüğümüzden çok güçlüler. Allah ın izniyle bişi olmaz.

Canim benim çok sagol. Insallah guzel haberler vermek icin kullaniriz bu siteyi hep. Ama kotu olursada allahtan yapicak birsey yok. Esimin bu gun 1 hafta is gezisine gitmek zorunda olmasida cok terslik oldu. Kendimi yalniz caresiz hissettim. Oda akli burda gitti. Ama guzel yorumlar icimi ferahlatti. Sagol tekrar.

Gercekten mi? Bende sabahtan beri internetten bu degerin yuksek cikmasinin baska nedenleri var midir diye arastiriyorum. Biraz birseyler buldum ama kafamda tum okuduklarim donup duruyor artik insan net dusunememeye basliyor. Bende 12+2 de gitmistim ikili test icin doktora ve bebek 13+0 gorunuyordu acaba ordami bir sapma oldu diye dusunup rahatlamaya calisiyorum. Suan 14+3 um acaba bu hafta bir perinatoloji uzmanindan randevu alsam detayli ultrason bakar mi?

Can'ım galiba ben kendi kendime nazar değdirdim,ne güzel 16 haftayı sorunsuz atlattım hiç kanama lekelenmem olmadı dedim,midem bulanıyordu özellikle acıkınca,ama bir defa bile kusmadım,bazı şeylerden tiksinmem dışında dört dörtlük beslendim de,
Acile gittim,Bebek iyi görünüyordu kalp atışını dinledik,ama bana doktordaki gibi düzgün ritimli gelmedi,
Ebe hareket ediyor ondan dedi,
Doktorumu arayıp bilgilendirdi,kan tahlili,idrar tahlili yaptırdılar,bir de Progestan iğne vurdular,öncesinde de habını aldım doktor önerisiyle,
Bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum,
Bir hevesliydim ki cinsiyetini öğrenecektik,
Şimdi endişe doluyum,umarım bir şey yoktur..

Bu haftaki kontrolden sonra 4lü tarama testi vaktinin geldigini ogrendik.dün kan verdim bu hafta sonucunu ogrenicez.5 hafta sonra da ayrintili ultrason icin gidicez.
Hafif hafif kipirdanma oluyor umarim hissettigim bebegin hareketleridir

2 gün giremedim foruma, bayağ yaxışmalar olmuş. Başında derdi olan herkesin inş eçmiş olur. Herkesin adına çok üzüldüm. Allahı. Yanınızda olsun. Kötü düşünmeyin.herşey güzel olacak inş.

@bebisimgel siz nasıl oldunuz canım. Habersiz bırakma bizi.

Bu haftaki kontrolden sonra 4lü tarama testi vaktinin geldigini ogrendik.dün kan verdim bu hafta sonucunu ogrenicez.5 hafta sonra da ayrintili ultrason icin gidicez.
Hafif hafif kipirdanma oluyor umarim hissettigim bebegin hareketleridir

Ben de 1 nisan girecegm ayrintiliya.. Kan bersm sonucu bekliyorz insallah hayirlisiyla temiz cikar tum sonuclarimiz ben de emin olamiyorm ama arada cok yogunlasir dinlersem bi kipirdanma hissediyorm ihtimali bile ne kadar heyecanlii

selam hanımlar
bizim sıpa kendini göstermedi. dr haftaya gel bakalım dedi, üşenmezsem gideceğim :)
her şey iyi ve normal çok şükür.

Ay canım usenme git bence haftaya:)
Ben de 10 gün sonra ya gideceğim.ozaman kadar başka birine gorunsem mi diyorum

Maşallah canım güle güle kullanın. Sağlıklı Mutlu huzurlu otursun fıstık kızımız

Canim cok buyuk uzun duruyo pipi gibi degil sanki bacakla ayni boy
Canım bu dönemlerde öyle büyük gözüküyor. Bizimkide öyle Kocaman tabi doktor daha iyi karar verir..
günaydın hanımlar
bugün kontrolümüz var. bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz?
:)
Bak bak seen bir nazlı da sende var desene..şimdiden uğraştırıyor hadi bakalım haftaya hayırlısıyla öğrenirsin inşallah.

Kuzenim de böyle bir sıkıntı yaşadı. 10 günde karı-koca ne yediler ne içtiler şükürler olsun sonuçlar temiz geldi ve şu anda 15 aylık kızımız;gayet sağlıklı. Allahtan başka sığınabileceğimiz Ondan başka gidebileceğimiz bir kapımız yok. Şükürler olsun Rabbim mucizesini taşıyan taşıyıcıya yardımını şefkatini ve merhametini esirgemez. Çok dua et. Bende inşallah senin için de dua edecem. İçini ferah tutmaya çalış. İnternetten de araştırma yapıp kendini daha çok bunaltma. Rabbim en iyisini ve hayırlısını bilendir.

Canım benim yaaa..Nasıl üzüldüm okuyunca anlatamam. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Yarından tezi yok sırayla bürün doktorları gez! Aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Rabbim seni evlatlarına bağışlayacak inşallah. Kurban olduğum Yaradan kulunu;hele ki mucizesini taşıyan taşıyıcısını, dermansız bırakmaz. Çokça ve sıkça dua edelim inşallah.
Kizlar bir şey soracgm.su gibi akintisi olan var mi .benim birkaç gündür geliyor.ne yapmam gerek.evham yaptim.özelikle ayakta yürürken. İslakligi hissediyorum camasirimdan geçiyor .
Bende ara ara azalıp çoğalıyor. Doktor normal demişti bana.

Kızlar alt taraflarnda popodan ön tarafa doğru olan kısımda ağrısı olan var mı?
Doktor plesanta aşağı yerleşmiş erken doğum riskn var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…