Benim çok oldu canım belli olalı kızım olcak Allahın izniyle:)
Maşallah canım güle güle kullanın. Sağlıklı Mutlu huzurlu otursun fıstık kızımız.
bakalım gidersen öğrenirim tabi müsade ederse :)Maşallah canım güle güle kullanın. Sağlıklı Mutlu huzurlu otursun fıstık kızımız
Canım bu dönemlerde öyle büyük gözüküyor. Bizimkide öyle Kocamantabi doktor daha iyi karar verir..
Bak bak seen bir nazlı da sende var desene..şimdiden uğraştırıyorhadi bakalım haftaya hayırlısıyla öğrenirsin inşallah.
Kuzenim de böyle bir sıkıntı yaşadı. 10 günde karı-koca ne yediler ne içtilerşükürler olsun sonuçlar temiz geldi ve şu anda 15 aylık kızımız;gayet sağlıklı. Allahtan başka sığınabileceğimiz Ondan başka gidebileceğimiz bir kapımız yok. Şükürler olsun Rabbim mucizesini taşıyan taşıyıcıya yardımını şefkatini ve merhametini esirgemez. Çok dua et. Bende inşallah senin için de dua edecem. İçini ferah tutmaya çalış. İnternetten de araştırma yapıp kendini daha çok bunaltma. Rabbim en iyisini ve hayırlısını bilendir.
Canım benim yaaa..Nasıl üzüldüm okuyunca anlatamam. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Yarından tezi yok sırayla bürün doktorları gez! Aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Rabbim seni evlatlarına bağışlayacak inşallah. Kurban olduğum Yaradan kulunu;hele ki mucizesini taşıyan taşıyıcısını, dermansız bırakmaz. Çokça ve sıkça dua edelim inşallah.
Bende ara ara azalıp çoğalıyor. Doktor normal demişti bana.
iki çocukla zor geliyor, bir de sanki şimdiden ağırlaştım :)Ay canım usenme git bence haftaya:)
Ben de 10 gün sonra ya gideceğim.ozaman kadar başka birine gorunsem mi diyorum
[QUOTE="kelebek.hill, post: 45381712, member: 314349"
hayalimsin1 canim ama acildekilerde tamamen bilgisiz insan degil onlar da dr sonucta.. Tabi ki kendi dr una da git mutlakaaa..ama insallah oyle basit bi durumdur hic skinti olmaz sakin ol canm
Stres yapma canım stres yaparsan kötü olur. Yengemede aynısını dediler birsey olmadı korkutma kendiniKızlar alt taraflarnda popodan ön tarafa doğru olan kısımda ağrısı olan var mı?
Doktor plesanta aşağı yerleşmiş erken doğum riskn var dedi
Yok detaylı için biraz erken 17+ bır zaman dan sonra en uygun ama o degere takılmayın cocugun gelısımı hızlıysa o deger yuksek cıkabılıyormus.Gercekten mi? Bende sabahtan beri internetten bu degerin yuksek cikmasinin baska nedenleri var midir diye arastiriyorum. Biraz birseyler buldum ama kafamda tum okuduklarim donup duruyor artik insan net dusunememeye basliyor. Bende 12+2 de gitmistim ikili test icin doktora ve bebek 13+0 gorunuyordu acaba ordami bir sapma oldu diye dusunup rahatlamaya calisiyorum. Suan 14+3 um acaba bu hafta bir perinatoloji uzmanindan randevu alsam detayli ultrason bakar mi?
Gercekten mi? Bende sabahtan beri internetten bu degerin yuksek cikmasinin baska nedenleri var midir diye arastiriyorum. Biraz birseyler buldum ama kafamda tum okuduklarim donup duruyor artik insan net dusunememeye basliyor. Bende 12+2 de gitmistim ikili test icin doktora ve bebek 13+0 gorunuyordu acaba ordami bir sapma oldu diye dusunup rahatlamaya calisiyorum. Suan 14+3 um acaba bu hafta bir perinatoloji uzmanindan randevu alsam detayli ultrason bakar mi?
benim ekşiye yatkınlığım var. bebeğimin cinsiyeti erkekmişIyi akşamlar hamişler Ben 1hafta önce kızım olacağını öğrendim ama hep tatlı yiyorum sizin canınız neler çekti bebeğinizin cinsiyeti ne? Tatlı ekşi olayını merak ediyorum öptüm sizi❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?