2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hayalimsin1 canım çok büyük geçmiş olsun doktorlar tam açıklama yapmadan bu kadar üzme kendini evet zordur tahmim ediyorum ama hem yavrularını hem karnındaki yavrunu düşün güçlü olmaya çalış umarım sinüs vs gibi basşt birşeydir tekrar geçmiş olsun

ben bir iki gündür giremiyordum şimdi mesajları okudumda çoğu kişi üzücü şeyler yaşamış inşallah hayırlı haberler alırsınız ben de üç hafta önce gitim doktora herşey iyiydi haftaya randevum var ama arkadaşların yaşadıklarını duyunca ben de endişelenmeye başladım inşallah herkes çocuğunu sağlıcakla kucağına alır

hayalimsin1 cnm çok geçmiş olsun kötü düşünme belkide çıktığı iyidir 3 saat yol gitmissin belki basınçtan da olabilir cnm doktora git ama kötü durum yoktur üzülme sakin cnm dualarim seninle

B Began cnm inşallah haftaya gösterir bende hafta içi gidicem doktora bakalım benim sipam gosterecekmi
öyle üşeniyorum ki :)
iki çocukla zor ya. dr diyor ki eşin baksın bir saat, sen gel. ah hocam dedim, eşime 10 dk emanet ediyorum da 5. dk da ağlatıyor susturamıyor diye, adam güldü :)

bakalım gidersen öğrenirim tabi müsade ederse :)

Ay canım usenme git bence haftaya:)
Ben de 10 gün sonra ya gideceğim.ozaman kadar başka birine gorunsem mi diyorum
iki çocukla zor geliyor, bir de sanki şimdiden ağırlaştım :)
o benim de aklım var, hemen yarın başka dr mı gitsem acaba? :)

İnş kızlar dediğiniz gibi olur .
Türkiyedeki eşimin doktor arkadaşını aradık.
Kesinlikle sade bir yorumla oturma evde pazartesi kulak burun boğazcıdan başla dedi.
Orda endeskopi ile bakılması lazım dedi.Çünkü benim bugünde öksürükle azar azar devam ediyor kan.( beni hala kesilmemesi korkutuyor zaten.
Allah büyüktür inş dediğiniz gibi çıkar , ama inanın ömrümdeki en büyük korkuyu yaşıyorum psikolojim alt üst olmuş durumda [/QUOTE]
inşallah korktuğun gibi değildir canım. Rabbim iyi haberlerle beraber acil şifa versin.

Mrb güzel anneler dün bizimde kontrolümüz vardı.15 cm ve95gr olmuş kuzum.kıpır kıpır.kıza benzetti drumuz.ama alısveriş yapma dedi.2hafta sonra gel bidaha bakalım dedi Rabbim gönlümde hayırlı kılsın baktım yazsın inşallah

herkese merhaba...bende aranıza katıldım.. daha önce eylül 2012 annelerindeydim şimdi 2. çocuğumla ağustos 2016 anneleriyle beraberim :) 16. haftadayım cinsiyeti bilmiyorum 2 hafta sonra gidicem doktora o zaman öğrenicem ....bir oğlum var umarım kızım olur :) herkese sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum hayırlısı ile sağlıklı bebekler dünyaya gelmesini diliyorum...2. çocukda insan daha bi rahat ve bilinçli oluyormuş ...
muğladan arkadaş varmı aramızda?

Benimde randevum carsambaaailk randevum olacak zaten 2 defa gittim şimdiye kadar o da doğum yaptığım doktoruma değil.

Ya uzun zamandır bakamiyordum. Şimdi biraz göz attım da , ay kızlar Rabbim gönlünüzü ferahlatsın. Her set yoluna girsin inşaallah. Çok üzüldüm. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inş ya

Yogunliuktan giremedim kizlsr herkese gecmis olsun bende de karnim ve dogurcak gibi alt tarafim aciyor doguma hazirlik yyapar gbi gobegim sertlesip ara ara birakiyor kendini haftaya rdv bol dinlenip takip ettcem bu gun kendimi gecmesse dr gidicem tekrar

Yok detaylı için biraz erken 17+ bır zaman dan sonra en uygun ama o degere takılmayın cocugun gelısımı hızlıysa o deger yuksek cıkabılıyormus.

benim ekşiye yatkınlığım var. bebeğimin cinsiyeti erkekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…