2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar herkese geçmiş olsun diyorum. Allah size de bebeklerinize de şifa versin. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallah. Kızlar bu arada ben şimdiye kadar haftada bir kayısı yağı badem yağı zeytin yağı kullanarak 16. Haftaya geldim. Kaşıntım falan hiç olmadı. Ama sanırım bundan sonrası önemli. Bio oil ve saf zeytin yağına devam etmeyi düşünüyorum. Bunun yanında lirractan başka önerebileceğiniz krem var mı? Bella b tummy kullanan var mı? Bir de çilek yağı duydum... Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Bence kullandığına devam et madem olumlu sonuç almışsın yeni şeyler denemene hiç gerek yok.
Saf zeytin yağını nerden buluyorsun ?

Kızlar herkese günaydın :)

Bi kaç gündür giremiyordum topiğe. Ne kötü şeyler olmuş şu bikaç günde Çok üzüldüm okuyunca. Herkese çok çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.

F Ftszynp cnm ben en baştan beri yağ karışımı kullanıyorum. Kayısı, zeytinyağı, badem yağı ve kakao yağı. Lierrac kullanıp da çatlayan tanıdıklarımda olunca almaktan vazgeçtim. Biooil de bana hem çok ufak geldi hemde nedense çok güvenemedim. Onu doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum. Kimyasaldan biraz korktuğum için olabildiğince uzak kalmaya çalışıyorum bu süreçte markalı ürünlerden.

Günaydın kızlar!

İki gündür giremedim, ancak okudum yazdıklarınızı, haber bekleyen anneler hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah, Rabbim cümlemizi bağışlasın evlatlarını korusun

hayalimsin1 canım sanki burun kanamanla alakalı bir durum gibi geliyo bana anlattığından ama doktor değilim tabii, bazı doktorlar tüm olasılıkları belirtmek istiyo ama karşıdakinin psikolojisini pek düşünmüyo bu durumda, hayırlı haberlerle gel inşallah

Kizlar ben yine su toplamaya basladim ya erkende bacaklarim nasil sis cok erken basladim son aylar sicakta nasil geccek bilmiyorum hic

benim de elim yüzüm hafiften şişmeye başladı, dudaklarım fln bi acaip gibi geliyo, daha da ilerlemez inşallah

Doktor 20. haftada çağırdı bizi detaylı ultrason için, bebeğin organlarını kontrol edecekmiş, özellikle hafta içi daha rahat olacağı bir saatte randevu almamızı istedi çünkü uzun uzun bakmam gerekiyor dedi, 15 Mart'ta gidicez hayırlısıyla

Kızlar bulant m kesilmeyince dramimine yı de kesti. Zofran verdi ama prospektüste kanser hastalarına verilir diyor. Kullanan oldu mu bulantı kusmamda hiç bi azalma yok
canım kanser hastalarında kullanılması zaten ne kadar hassas bir ilaç olduğunu gösteriyor. ben de kullandım ama etkisi çok hafif bir çok şey denedim. hiç bir işe yaramadı sadece bir kaç önerim var: yemekte karnını çok doyurmamaya gayret et, meyve suyundan asitli içeceklerden uzak dur, aç karına su içmeden birşeyler atıştırmaya çalış, yatarken yüksek yastık kullan. ama ilaçların hiç biri işe yaramadı bende.

Yemekten sonra çok hareket etmemek ve en az 3 saat su icmememekte fayda ediyor

merhabalar herkese ben bir kaç günde tekrar kilo verdim beslenmem ne çok ne az normal rutininde sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Sanırım vücudumda oluşmuş bir miktar ödemi attım.

Ben organik sertifalı güneş koruyucu losyon aldım. Hamilelik sürecinde yaz kış demeden kullacağım yoksa ciltte lekeler oluşuyor malesef

çok geçmiş olsun canım sakin ol ama tedbiri de elden bırakma.
Bir kaç farklı kulak burun boğaz doktoruyla görüşmende fayda var.

bende oğluma guinny almıştım her zaman memnun kaldım artık kardeşi kullanmaya devam edecek:)

Allah Korusun aklına kötü şeyler getirme lütfen... Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah

canım çok geçmiş olsun. aklına kötü şeyler getirme lütfen inşallah kötü bişey çıkmayacak

kızlar bugüne kadar idrar yolu iltihabı geçirenler vardı aranızda sanırım bendede yine biraz var. daha önceki hamileleiğimde 1 ay hastanede yatmıştım daha önce bahsetmiştim ondan çok korkuyorum. su zaten çok içiyordum daha da fazlalaştırdım limonlu su içiyorum bunun dışında doktorunuz tarafından önerilen doğal yöntemler falan varmı

Geçmiş olsun.. Bu hamileliğimin başında bende geçirdim enfeksiyon.. Bol suyun haricinde temizliği de sirkeli suyla yaptırdı bana (genital temizlik) Ama ne yaparsam yapayım yinede ilaç verdi onu kullandım 3 günde geçti..

günaydın annecikler..

2 gündür okuyamamıştım şimdi okudum.. rahatsızlığı olan herkese geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum.

canım geçmiş olsun ya. telaşlanma birşey yoktur inşallah. hamilelikte bazı damarlar genişlediği için bu tarz hafif kanamalar normal diye biliyorum ama tabi hmal de etme. lütfen çok stres yapma bebişine yazık

Kızlar Tünaydın,

Daha yeni geldim iş yerine,çok kötü bir gece geçirdim,kusmaktan kendime gelemedim. Tam bitti diyorken tekrar kusmalarım başladı diye çok korktum,sabah kalktım yine aynıyım. Doktorumu aradım müsaitti,apar topar doktora gittik. Yediğim şeyleri çok karıştırmışım reflüye sebep olmuş, portakal,çilek, süt vb asitli yiyecekler içecekler şuanda içmiyoruz. Hiç kilo almamışım. Çok iyi gidiyorsun dedi,bende herşeyi anlattım. İş yerinde çok baskı var şöyle böyle diye. Sonrada çok kızdı, herhalde kilo alacaksın almaman anormal olur. Kendini diyete sakın sokma,benden sana izin,herşeyi yiyebilirsin,kesinlikle bir sınırın yok dedi. Ben resmen şoka girdim. Ne kadar çok etkilenmişim herkesten. Bebeğimize baktık sıpa 15 cm olmuş 130 gr. yerinde duramıyor.zıp zıp oynuyor,çok hareketli dedi doktor. Çok sıkılgan olcak herhalde,durduğu yerde durmuyordu. Demiri bıraktık,zaten değerlerim iyiymiş. Çay ve kahvede içebilirsin hiç bir sorunun yok dedi. Ki çay ve kahve aşırı olmamakla birlikte,onlarsız yaşayamıyorum.

Arkadaşlar doktorum özellikle üzerine basa basa dediki, herkesin hamileliği bir değil, sen sağlıklı bir insansın ve sağlıklı bir gebelik geçiriyorsun,ayrıca birşeyler yapmana gerek yok. İnternette her yazılana inanma,tüm değerlerin normalken neden şekerli birşey yemicekmişsin ki dedi. Demir sayımın iyiyken neden birden çayı kesiceksin ki dedi. Bunlar asıl psikolojiyi bozup vucudu strese sokan şeyler dedi. Ne biliyoruz belkide bu aşırı kusmaların onun sebebi dedi. Gerçekten hak verdim. Kimsesin dediğine kulak asmam bundan sonra,normal hayatıma devam ediyorum. Sizde aynı şekilde olun ve kimseye bir laf söyletmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…