Günaydın kızlar herkese geçmiş olsun diyorum. Allah size de bebeklerinize de şifa versin. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallah. Kızlar bu arada ben şimdiye kadar haftada bir kayısı yağı badem yağı zeytin yağı kullanarak 16. Haftaya geldim. Kaşıntım falan hiç olmadı. Ama sanırım bundan sonrası önemli. Bio oil ve saf zeytin yağına devam etmeyi düşünüyorum. Bunun yanında lirractan başka önerebileceğiniz krem var mı? Bella b tummy kullanan var mı? Bir de çilek yağı duydum... Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Kizlar ben yine su toplamaya basladim ya erkende bacaklarim nasil sis cok erken basladim son aylar sicakta nasil geccek bilmiyorum hic
Kızlar meraba bu ayrıntılı ultrasyona ne zaman giriliyor. Yani sadece çocuğu daha net görmek için cinsiyet ,el ,yüz vs. Bu tarama testleri için deil . Bunun için ayrı bir randevuya gerek varmı yoksa kontrol günü gidilse bakılır mi
canım kanser hastalarında kullanılması zaten ne kadar hassas bir ilaç olduğunu gösteriyor. ben de kullandım ama etkisi çok hafif bir çok şey denedim. hiç bir işe yaramadı sadece bir kaç önerim var: yemekte karnını çok doyurmamaya gayret et, meyve suyundan asitli içeceklerden uzak dur, aç karına su içmeden birşeyler atıştırmaya çalış, yatarken yüksek yastık kullan. ama ilaçların hiç biri işe yaramadı bende.Kızlar bulant m kesilmeyince dramimine yı de kesti. Zofran verdi ama prospektüste kanser hastalarına verilir diyor. Kullanan oldu mu bulantı kusmamda hiç bi azalma yok
canım kanser hastalarında kullanılması zaten ne kadar hassas bir ilaç olduğunu gösteriyor. ben de kullandım ama etkisi çok hafif bir çok şey denedim. hiç bir işe yaramadı sadece bir kaç önerim var: yemekte karnını çok doyurmamaya gayret et, meyve suyundan asitli içeceklerden uzak dur, aç karına su içmeden birşeyler atıştırmaya çalış, yatarken yüksek yastık kullan. ama ilaçların hiç biri işe yaramadı bende.
Biraz once aynaya baktım ve şok oldum. Bazen bir yerinizi kaşısınızda morarmaz ama morarmaya benzer kırmızı olur ama benek gibi de değil dağınık kırmızı göz çevremde aynı o şekilde kirmiziliklar var . Sok oldum yaaeşime gösterdim her zamanki gibi klasik doktor tepkisi "normal hamilelik lekelenmesi bişey olmaz " yüzünde lekelenme olan var miii ne yapiyorsunuz
Kızlar Ben hiç ama hiç iyi değilim
Dünden beri psikolojim çok boZuldu düşünmekten
Eşimle bir arkadaşımızın düğününe gidecektik , bu arada 3 saatlik mesafede oturuyorlar ,.
Bir güzel hazırlandık yola çıktık 3 saat yolculuk sonunda tam 5-10 Dk kaldı salona varmaya, benim ağzımdan Çeşme gibi kan akmaya başladı , önce balgam birikiyor boğazımda sandım koku ve sıcaklık tuhaftı peçete aldım ,hep kan , oluk oluk bir çay bardağı kadar kan çıkardım. Eşimle panik olduk acili aradık ,hemen en yakın hastaneye dediler altında ciddi sebepler olabilir dediler. Neyse orda acil kapalıydı , burda çocuklar perişan olur belki yatış gerekir diye ,hemen okadar geldiğimiz yolu geri döndük( 7 saatyollardaydık
Oturduğum semtteki acile gittim , ben miğde den geldiğini sanmıyorum dedi , boyundan aşağıdan geldiğini sanmıyorum , değilse saf sade kan değil kaverengi karışımı topuk topuk kusmayla birlikte olur dedi , yani akciğer kanseri böyle olur dedi .
Gırtlak kanseri sanmıyorum çünkü şişlik bir yerde yok dedi. Her sabah hamilelikten dolayı burnumundan kuru kan temizlediğimi ve diğer gebeliklerdede böyle olduğunu anlattım . Ada'm tamam tahminim burnundan hergün çıkması gereken arkada bir yerde birikmiş ve hepsi birden ağızdan boşalmış dedi. Kuru bir tahmin yaptı yani. Benim içim hiç rahat değil , hala öksürdükçe hafif geliyor balgamla karışık. Bana pazartesi kendi doktoruna git , için rahat değilse kulak burun boğazcıyada git ,gırtlak , Boğaz'da bişey olmadığına emin ol dedi
Bana dua edin ne olur , çocuklarım çok küçük allahım karnımdada var bitanebana yardım et psikolojim alt üst oldu kızlar ya
bende oğluma guinny almıştım her zaman memnun kaldım artık kardeşi kullanmaya devam edecek:)Kizlar uzun arastirmalarimz sonucuu.. Maxi cosi anakucagi otokoltugu ve quinny bebek arabasi aldik.. Uc tekerli ve katlaninca cok az yer kapliyo pratik ve konforlu.. Bordo aldk bebek arabasini.. Ana kucaginin tam bordosu yoktu ben de ortak renk olmucaksa pembis olsn dedmnasilsa bordoyla ayni anda kullanilmicak.. Ayrica kumasi da degisiyorms ilerde lazm olursa oglus olursa degisiriz dedik
Eşimle bir arkadaşımızın düğününe gidecektik , bu arada 3 saatlik mesafede oturuyorlar ,.
Bir güzel hazırlandık yola çıktık 3 saat yolculuk sonunda tam 5-10 Dk kaldı salona varmaya, benim ağzımdan Çeşme gibi kan akmaya başladı , önce balgam birikiyor boğazımda sandım koku ve sıcaklık tuhaftı peçete aldım ,hep kan , oluk oluk bir çay bardağı kadar kan çıkardım. Eşimle panik olduk acili aradık ,hemen en yakın hastaneye dediler altında ciddi sebepler olabilir dediler. Neyse orda acil kapalıydı , burda çocuklar perişan olur belki yatış gerekir diye ,hemen okadar geldiğimiz yolu geri döndük( 7 saatyollardaydık
Oturduğum semtteki acile gittim , ben miğde den geldiğini sanmıyorum dedi , boyundan aşağıdan geldiğini sanmıyorum , değilse saf sade kan değil kaverengi karışımı topuk topuk kusmayla birlikte olur dedi , yani akciğer kanseri böyle olur dedi .
Gırtlak kanseri sanmıyorum çünkü şişlik bir yerde yok dedi. Her sabah hamilelikten dolayı burnumundan kuru kan temizlediğimi ve diğer gebeliklerdede böyle olduğunu anlattım . Ada'm tamam tahminim burnundan hergün çıkması gereken arkada bir yerde birikmiş ve hepsi birden ağızdan boşalmış dedi. Kuru bir tahmin yaptı yani. Benim içim hiç rahat değil , hala öksürdükçe hafif geliyor balgamla karışık. Bana pazartesi kendi doktoruna git , için rahat değilse kulak burun boğazcıyada git ,gırtlak , Boğaz'da bişey olmadığına emin ol dedi
Bana dua edin ne olur , çocuklarım çok küçük allahım karnımdada var bitanebana yardım et psikolojim alt üst oldu kızlar ya
canım çok geçmiş olsun. aklına kötü şeyler getirme lütfen inşallah kötü bişey çıkmayacak
kızlar bugüne kadar idrar yolu iltihabı geçirenler vardı aranızda sanırım bendede yine biraz var. daha önceki hamileleiğimde 1 ay hastanede yatmıştım daha önce bahsetmiştim ondan çok korkuyorum. su zaten çok içiyordum daha da fazlalaştırdım limonlu su içiyorum bunun dışında doktorunuz tarafından önerilen doğal yöntemler falan varmı
Amin canım hepimizin inşallah:)Aaa kacirmisimsaglikla insallah hayirli olsun
Ben organik sertifalı güneş koruyucu losyon aldım. Hamilelik sürecinde yaz kış demeden kullacağım yoksa ciltte lekeler oluşuyor malesef
canım geçmiş olsun ya. telaşlanma birşey yoktur inşallah. hamilelikte bazı damarlar genişlediği için bu tarz hafif kanamalar normal diye biliyorum ama tabi hmal de etme. lütfen çok stres yapma bebişine yazıkKızlar Ben hiç ama hiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?