2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İsmi ne ve ne kadara aldin

geçmiş olsun reflü çok rahatsız edici oluyor gerçekten. Herkesin hamileliği bir olmamakta birlikte kadınların ikinci üçüncü hamilelikleri de değişebiliyor. Benim ilk hamileliğimden farklı ilerlemeye başladı.

Bence kullandığına devam et madem olumlu sonuç almışsın yeni şeyler denemene hiç gerek yok.
Saf zeytin yağını nerden buluyorsun ?
Canım önce aktardan aldım sonra antalyalı bir arkadaşım getirdi. Bu bitince bakacağım bir yerden temin etmeye..

ohhh cok güsel olmuş çok güzel seyler söylemiş doktorun maşallah.. walla ben de çaya dayanamıyorum içiyorum günde 2 bardak bazen 3-4, napıyım istio canım.. geçen mesela aşırı derecede kola istedi içtim.. o yüzden bence de cok kasmamak gerekio.. ayrıca iş yerindekiler gerçekten anormal bence, sen istersen 15 kilo al hamile insana söylenir mi öyle seyler ya, çok acayipler gerçekten..

Tam da kıtaptan onu okuyordm ama 19 hafta gıbı belırgınlesıyormus. Sızın biraz önce davranmıs endişe edecek bır sey yok 50 faktör güneş kremını evde olsanz dahi sürmeyi ihmal etmeyın
Ya arkadaslar ben SOLANTE PREGNA olan güneş kremini kullanıyorum bır gaftadır. Hamileliğin basından berı sadece alnımda sıvılce vardı, kullandıgımdan berı yuzum doldu resmen her yerınde yuzumun sıvılce cıktı sanırım bana ıyı gelnedı bu yaaa tuh daha cok az kullanmıştımmm napsam yaaa

benım hemen hemen tüm güneş kremleri sivilce yapıyordu.la roche posay yüz için olanını tek geçerim tek sivilce yok parlama yok kurutma yok.makyaj altına ayrıca cok guzel baz oluyor.Ama kişiden kişiye değişiyorda olabilir benım cıldım karma.

Eklentiler

• images.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 211

Öyle valla canım kimseyi takmam daha artık. Takmayın valla. Herkes aynı olmak zorunda değil,şimdiden psikolojimi bozarsam logusalığım daha zor geçer. Sakinlik dinginlik gerekiyor bize. Bu arada bebişimiz erkekti,değişiklik olmamış. Hala erkek bizim bebiş. Sağlığıyla gelsin inş hepimizin ki.

Canım ben,badem yağı,çilek yağı,kakao yağı ve kayısı yağından bir karışım yaptım. Çokta güzel nemlendiriyor. Sanmıyorum çatlak olmaz bende.

Canım ben,badem yağı,çilek yağı,kakao yağı ve kayısı yağından bir karışım yaptım. Çokta güzel nemlendiriyor. Sanmıyorum çatlak olmaz bende.
Canım doğal yağlara devam edip bir de palmersin bi yağ ı var onu alacağım benim cikdim aşırı kuru iyi nemlendşrmezsem kesin çatlarım... Annemin 4 çocuğu var o da çatlamış çok olmasa da:))

canım maşallah bebeğine ama boyu yanlış mı yazdın acaba biraz fazla deilmi 14 haftada 15 cm ? günü mü önden gidiyor acaba?

aaaa geçmiş olsun, ben de alıcaktım almasam mı acaba ucuz da diil yani..

Arkadaslar garıp bır sey oldu sol gögusum bir anda agrımaya basladı ucu acıdı.dersteydm bakamadm eve gecınce bir baktım sol gogusm barız sekılde buyuk ucuda buyums sagda bır sey yok 1 hafta gectı hala sag da bır sey yok normalmı dersnz boyle olan varmı bırı hanya bırı konya

normal canım normal merak etme. benim bazen dokunulmayacak gibi agrıyor bazen kasınıyor. orda emzirme hazırlığı var. saçmalaması normal memelerin

Korkulacak bisey yoktur bence .sut uretmeye hazirlaniyirdur göğüslerin.damarlanmalar oluyor bu aylardan sonra .bebeğin cinsiyeti kiz mi .kizda sol göğüs buyur derler

kızlar ya 3lü test en erken ne zaman yapılır? yani 15+ 1 veya 2 gibi gitsem olur mu acaba

Coook heyecanliyim yarin randevumuz var bakalim doktorumuzun yuzde 51 kiz tahmini yukselecek mi catlicam artik sayılı anne kaldi burda ogrenemeyen biri de benim :) bu arada kizlar ben hic bi testi yaptrmadim iki uclu dörtlü..hamile kalmadan once de yaptirmayi dusunmemistim hic ama suan burdan bazi arkadaslarin yazdiklarini okuyunca huzursuz oldum hala 4lu test icin sansim var ne yapsam bilemedim var mi benim gibi hic bi testi yaptirmayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…