2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
aaaa geçmiş olsun, ben de alıcaktım almasam mı acaba ucuz da diil yani..
Malesef oyle oldu cenem yanaklarım küçük küçük sıvılce doldu ama bışey de kullanmalıyım keske aynı sehırde oldak verırdım denerdın boşuna almazdın ıkı uc defa surdum daha yenı ne alsam acaba

Canım ben,badem yağı,çilek yağı,kakao yağı ve kayısı yağından bir karışım yaptım. Çokta güzel nemlendiriyor. Sanmıyorum çatlak olmaz bende.

Canım doğal yağlara devam edip bir de palmersin bi yağ ı var onu alacağım benim cikdim aşırı kuru iyi nemlendşrmezsem kesin çatlarım... Annemin 4 çocuğu var o da çatlamış çok olmasa da:))

Çok yağlar kremler kullanipta çatır çatır çatlayan arkadaşımda oldu , hiç kullanmadan bir çatlağı olmayan da . Çatlağıniz olsada olmasada hiç umursamayin hepimiz birer mucizeye şahit oluyoruz. Ve kucağına aldığında hele de bi dillensin nasıl tatlı oluyorlar

Günaydın arkadaşlarımmmm bugün patlamaya hazır bir gaz bombasıyım

Kizzz noldu hayirdirr

yarın sabaha randevu aldım inşallah iltihap falan yoktur yada çok fazla değildir,korkuyorum

Ay gecms olsn yeni gordmm.. Sakin ol sakinn.. Ben eskisi kadr pinpirik yapmamaya calsiiyorm basariyorm da biraz birazz.. Takarsam her gun dr a gidecem nerdeysee.. Tabi ki bi sorun varsa cidden gidecez ama kafani rahat tut bence hicc onemli bi sey yokturr

bende heftasonu kendime biraz kıyafet aldım. Normal zamanda da giyebileceğim tarzda bol tunikler çok güzel... Bu hafta cuma günü cinsiyet öğreneceğiz inşallah.

Hadi hayirlisi olsn insallahh.. Iyi etmissin valla ihtiyac oluyor yaniii.. Ben de arada kacamaklar yapiyormm kendim icn

Insallah canm amin dr un cok guzel seyler soylems ve kesinlikle hakli.. Herkes bos konusmaya oyle merakli ki yaniii.. Hiccc takma devam et onemli olan saglikkk

Meraba güzel annisler benimde yarın randevum var çok heyecanliyim inşallah herşey yolundadır birde cinsiyeti ogrenebilcekmiyiz acaba merak ediyorum geçen ay göstermedi sakladi

Aman da bi yaramaz daha varms burdaa.. Insallah saglikli oldugunu gordukten sonraki gordugunz sey cinsiyet olsn

Slm annisler haberlerde okudum son 80 yilin en sicak yazini yasicakmisiz bi de hamileyiz halimiz ne olur bilmem ağustos aayi pisicek cocuklar yaa ...

Abovvv ne guzel ne guzell.. Kiz bi seycik olmaz simdiden bunu mu dert etcez en azndan hasta olmazlar azck pisik olurlar hem Antalyada biz napalmmm simdiden dusundurtmee gunduz yan gel yat sonra denize gideriz aksamlari napalm..

Slm annisler haberlerde okudum son 80 yilin en sicak yazini yasicakmisiz bi de hamileyiz halimiz ne olur bilmem ağustos aayi pisicek cocuklar yaa ...

Her yaz aynı muhabbetler oluyor. Şimdiden o zaman için de germe kendini .yok son 30 yılın sıcağı 100 yılın kurağı

Ya şu kadınlar ne komık yaaa robot gıbıyız resmen hergun yenı bır hata verıyor vucudumuzbenım de bırı daha buyuk ama normal sanırım ilk bebekte bırınden fazla emzırmişim sanırım

Ya şu kadınlar ne komık yaaa robot gıbıyız resmen hergun yenı bır hata verıyor vucudumuzbenım de bırı daha buyuk ama normal sanırım ilk bebekte bırınden fazla emzırmişim sanırım
Benım de ilk tecrubesz olunca anam diyorm ne oluyor bana aynada inanılmaz komik duruyor bır 85 bırı 90 cok barız

Merhabalar
Bende senin gibi hala cinsiyete dair en ufak tüyo alamadım ve hiçbir test yaptırmadım dojtorum yalnızca 4lü test önermişti sanırım gelecek hafta onu yapacak kafam karışmasın bebek ne olursa oolsun kabülüm diyorsan yaptırma.Detaylı ultrasobda organlarını kontrol ettirirsin yeter

Ben de hala cinsiyet bilmiyorum kızlar... Perşembe ddoktora gideceğim. 15+6 oluyoruz. Sanırım üçlü testte yapacaklar. Cinsiyetten daha çok bu test için endişeliyim. Eşim de yanımda yok. Tek başıma nasıl sonuç alacağım bilmiyorum..

ben hiçbirinde yaptırmadım canım. dün dr sordu, yaptıralım mı diye. sonuç kötü çıksa da aldırmayı düşünmediğim için istemiyorum dedim, tamam dedi dr um. detaylı ultrason yeterli benim için.

İste
Testi yaptırmak istemiyorsan doktorun seni zorlayamaz cnm.

Herkese gecmiş olsun ya kıyamam kimse uzulmesın hayırlı haberler alalım inş

Haftasonıu basıma gelenı anlatayım sıze. Nazar degdırdıgıne ınandıgım bır tanıdıga gıttık, lavaboya gıttım tam kalkacagım pecete kıpkırmızı. Ustelik kan parcaları pıhtı halinde. Kalbım agzıma geldı. Temizledım ıyıce yol bışey. Meger hemoraid var bende. Ama memeler dısarı cıkacak kdr olmuş. Afedersınız tuvaletımı cok zor yapsbıldım yaparken zorlamış oradan gelıyormuş. Ölcektım korkudan.esıme anlattım sonunu dınlemeden elindekini dusurfu dur defım sakın, 2 tane kaybettık bundan önce tırstık ıkımızde. Nazar yıne buldu benı

Kizlar bu arada aklinizda olsn solante pregnayi ben de sevemedm.. Solantenin doger kremleri cok guzel ama pregna yuzume yogurt gibi sivanip kaliyor hayir hamilelikten dolayi cildim mi degisti dedm anneme de denedk o da ayni.. Ne koymuslar icine anlmadm yeni bi krem kesfettm sertifikali baya guzele benziyo olmazsa bunu denicem bi de erbaviva marka.. Hayir bu sekilde kullanamiyom ki kremi suruyom surat hayalettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…