Malesef oyle oldu cenem yanaklarım küçük küçük sıvılce doldu ama bışey de kullanmalıyım keske aynı sehırde oldak verırdım denerdın boşuna almazdın ıkı uc defa surdum daha yenı ne alsam acabaaaaa geçmiş olsun, ben de alıcaktım almasam mı acaba ucuz da diil yani..
Canım ben,badem yağı,çilek yağı,kakao yağı ve kayısı yağından bir karışım yaptım. Çokta güzel nemlendiriyor. Sanmıyorum çatlak olmaz bende.
Canım doğal yağlara devam edip bir de palmersin bi yağ ı var onu alacağım benim cikdim aşırı kuru iyi nemlendşrmezsem kesin çatlarım... Annemin 4 çocuğu var o da çatlamış çok olmasa da:))
Slm annisler haberlerde okudum son 80 yilin en sicak yazini yasicakmisizbi de hamileyiz halimiz ne olur bilmem ağustos aayi pisicek cocuklar yaa ...
Günaydın arkadaşlarımmmmbugün patlamaya hazır bir gaz bombasıyım
yarın sabaha randevu aldım inşallah iltihap falan yoktur yada çok fazla değildir,korkuyorum
bende heftasonu kendime biraz kıyafet aldım. Normal zamanda da giyebileceğim tarzda bol tunikler çok güzel...Bu hafta cuma günü cinsiyet öğreneceğiz inşallah.
Öyle valla canım kimseyi takmam daha artık. Takmayın valla. Herkes aynı olmak zorunda değil,şimdiden psikolojimi bozarsam logusalığım daha zor geçer. Sakinlik dinginlik gerekiyor bize. Bu arada bebişimiz erkekti,değişiklik olmamış. Hala erkek bizim bebiş. Sağlığıyla gelsin inş hepimizin ki.
Meraba güzel annisler benimde yarın randevum var çok heyecanliyim inşallah herşey yolundadır birde cinsiyeti ogrenebilcekmiyiz acaba merak ediyorum geçen ay göstermedi sakladi
Slm annisler haberlerde okudum son 80 yilin en sicak yazini yasicakmisizbi de hamileyiz halimiz ne olur bilmem ağustos aayi pisicek cocuklar yaa ...
Ya şu kadınlar ne komık yaaa robot gıbıyız resmen hergun yenı bır hata verıyor vucudumuzArkadaslar garıp bır sey oldu sol gögusum bir anda agrımaya basladı ucu acıdı.dersteydm bakamadm eve gecınce bir baktım sol gogusm barız sekılde buyuk ucuda buyums sagda bır sey yok 1 hafta gectı hala sag da bır sey yok normalmı dersnz boyle olan varmı bırı hanya bırı konya
Aynen kız bebek ama bu kadar fark insanı şaşırtıyor:))Korkulacak bisey yoktur bence .sut uretmeye hazirlaniyirdur göğüslerin.damarlanmalar oluyor bu aylardan sonra .bebeğin cinsiyeti kiz mi .kizda sol göğüs buyur derler
Benım de ilk tecrubesz olunca anam diyorm ne oluyor bana aynada inanılmaz komik duruyor bır 85 bırı 90 cok barızYa şu kadınlar ne komık yaaa robot gıbıyız resmen hergun yenı bır hata verıyor vucudumuzbenım de bırı daha buyuk ama normal sanırım ilk bebekte bırınden fazla emzırmişim sanırım
16 ile 20 hafta arasında yapılıyor canım ben erken gitmiştim olmaz demişlerdikızlar ya 3lü test en erken ne zaman yapılır? yani 15+ 1 veya 2 gibi gitsem olur mu acaba
MerhabalarCoook heyecanliyim yarin randevumuz var bakalim doktorumuzun yuzde 51 kiz tahmini yukselecek mi catlicam artik sayılı anne kaldi burda ogrenemeyen biri de benim :) bu arada kizlar ben hic bi testi yaptrmadim iki uclu dörtlü..hamile kalmadan once de yaptirmayi dusunmemistim hic ama suan burdan bazi arkadaslarin yazdiklarini okuyunca huzursuz oldum hala 4lu test icin sansim var ne yapsam bilemedim var mi benim gibi hic bi testi yaptirmayan?
Ben de hala cinsiyet bilmiyorum kızlar... Perşembe ddoktora gideceğim. 15+6 oluyoruz. Sanırım üçlü testte yapacaklar. Cinsiyetten daha çok bu test için endişeliyim. Eşim de yanımda yok. Tek başıma nasıl sonuç alacağım bilmiyorum..Merhabalar
Bende senin gibi hala cinsiyete dair en ufak tüyo alamadım ve hiçbir test yaptırmadım dojtorum yalnızca 4lü test önermişti sanırım gelecek hafta onu yapacak kafam karışmasın bebek ne olursa oolsun kabülüm diyorsan yaptırma.Detaylı ultrasobda organlarını kontrol ettirirsin yeter
ben hiçbirinde yaptırmadım canım. dün dr sordu, yaptıralım mı diye. sonuç kötü çıksa da aldırmayı düşünmediğim için istemiyorum dedim, tamam dedi dr um. detaylı ultrason yeterli benim için.Coook heyecanliyim yarin randevumuz var bakalim doktorumuzun yuzde 51 kiz tahmini yukselecek mi catlicam artik sayılı anne kaldi burda ogrenemeyen biri de benim :) bu arada kizlar ben hic bi testi yaptrmadim iki uclu dörtlü..hamile kalmadan once de yaptirmayi dusunmemistim hic ama suan burdan bazi arkadaslarin yazdiklarini okuyunca huzursuz oldum hala 4lu test icin sansim var ne yapsam bilemedim var mi benim gibi hic bi testi yaptirmayan?
Testi yaptırmak istemiyorsan doktorun seni zorlayamaz cnm.Ben de hala cinsiyet bilmiyorum kızlar... Perşembe ddoktora gideceğim. 15+6 oluyoruz. Sanırım üçlü testte yapacaklar. Cinsiyetten daha çok bu test için endişeliyim. Eşim de yanımda yok. Tek başıma nasıl sonuç alacağım bilmiyorum..
Evet canım biliyorum ama ben yaptırmaktan yanayım ne kadar endişe etsem de...İste
Testi yaptırmak istemiyorsan doktorun seni zorlayamaz cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?