2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Amann Allahm korusun yaaa nasi kotu oldm okurken ben bile.. O psikoloji insani mahveder yahu neyse cok sukur ki sebebi varms Allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun hepimizi ve tabii meleklerimizi

hayalimsin1 naptin gittin mi doktora?? Insallah hayirli haberlerle gel canim

Merhaba kızlar
Bugün kulak, burun boğazcıya gittim
Burnumdan ,ucunda kamera olan bir kaployla girdiler ,
Hiçbirşey bulamadılar ,Boğaz , gırtlak burun arkası vs temiz çıktı.
Tekrar kendi doktoruma sevk edildim.
Doktorum akçiğer için endeskopi veya usg çekilmesi gerek hastanede ama hamile olduğun için bunu yapmak istemiyorum dedi.
Bir sürü kan tahlili istedi , sonuçlar sabah 8 de çıkacak , kan tahlili sonuçlarında bir terslik söz konusu ise ozaman karar vericek endeskopi yada usg için ,şimdilik bukadar , inşallah Ordada bişey çıkmaz .
Beni merak edip soran herkeze çok tşk ediyorum
Allahım bütün anneleri ve bebeklerini korusun inşallah .

Çok geçmiş olsun inşallah kab tahlili sonuçların yarın temiz çıkar.

Canm bi sorun cikmamasina cok sevindm eminm kanda da cikmayacak sen gonlunu ferah tut, melegine guven Allah sizi korusun insallah..

Çok geçmiş olsun inşallah kab tahlili sonuçların yarın temiz çıkar.
Canm bi sorun cikmamasina cok sevindm eminm kanda da cikmayacak sen gonlunu ferah tut, melegine guven Allah sizi korusun insallah..

İnşallah kızlar . Aminn

Bu arada ben son Zaman'lar geçmişi takip edemiyorum.
Umarım herkeste herşey yolunda gidiyordur .
Cinsiyet öğrenmeye devam eden anneleri tebrik ediyorum . Rahatsızlık geçiren annelere çok geçmişler olsun. Rabbim bebişlerimizi ve bizi korusun inş.

Çok geçmiş olsun , o memelerin küçülmesi için ağrımaması için krem verirler. Doğum bitikten sonra ameliyat önerebilirler. Ablamdada vardı hamorid.

Cok cok geçmiş olsun, içini ferah tutmaya caliş cnm.

Cnm kotu düşündüğümden degil de inan kararini veremiorum Rabbim ne verirse kabulum o konuda eminim ama Allah korusun boyle bi ihtimal de var yani risk cikma ihtimali bunu bilip hazirlikli mi olmak iyi yoksa ogrenip butun hamileligini zehir etmek mi bilemiyorum

Canım bende de kanama oluyordu. Önce kendi doktoruma sordum kadın doğuma. Ben ilac veya kremden önce tampon oneriyorum dedi. Çok sıcak suya havlu gibi bir bezi batırıp sıkarak popona yan yatıp bastırabilirsin dedi. Normalde sıcak suya oturuyorlarmış ama hamilelikte çok doğru olmadığı için bu şekilde bi kaç gün üst üste yap dedi.
Ama ben hemoroid için muayne oldum bağırsakta çatlak olabilir, hemoroid yok dedi. Onun içinde kolonoskopi yapılmalı fakat hamilelikte çok tehlikeli olduğu için yaptıramadım ilk baslarda klozet tamamen kan oluyordu ama uzun zamandır yok. Hamilelik geçene kadar beklemem gerekliymiş. Yine de karnım ağrısa içinde hep korku var aklıma getirmemeye çalışıyorum. Birde eğer anne vücudunda bir sorun varsa bebek oluşurken bunlarda tamir olurmuş. Belki de o yüzden artik olmuyor. Ama doğumdan sonra ilk isim olacak. Hayırlısıyla kucağımıza alalım da inşallah.

Bu arada, hani olur ya, doktorunuz AFP testi yaptırmanızı ister, sonuçlarda MoM değeri çıkmaz belki...
29.19 iu/mg 34 yaşa göre normal bir değermiş arkadaşlar, sabah olup doktorumu arayana kadar fıtık oldum.

Bu arada, hani olur ya, doktorunuz AFP testi yaptırmanızı ister, sonuçlarda MoM değeri çıkmaz belki...
29.19 iu/mg 34 yaşa göre normal bir değermiş arkadaşlar, sabah olup doktorumu arayana kadar fıtık oldum.
Bizde haftaya yapıcaz bu testi. İlk defa duydum bende. O nu yapıktan sonrada başka bişi yapmıcaz

Çok çok geçmiş olsun. Umarım bebeğin ve senin için herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…