2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim de ikili test degerlerim iyi cikti. Ucluye ve dortluye gerek yok dedi doktorumuz. Cinsiyeti ogrenmek icin gittigimizde dortlu yaptirmak istedigimi soyledim. Gerek yok ultrason ölçümleri iyi cikti dedi. Ayrıntılı ultrason icin perinatolog ismi önerdi

canım hamilesin demek. çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canim valla tam belli deil yarın olmam gerekiyordu evde test yaptım pozitif çıktı. İnş diğeri gibi olmaz bu defada amin inş hayirlisiyla hepimiz alırız kucagimiza mis kokulularimizi

Evet ben de ilk kez duydum. Bundan sonra detaylı ultrason kalıyor bir tek, başka bişeye de gerek kalmaz umarım. Ben yine de aile hekimimden bir hemogram isteyeceğim vakit bulursam.
Sadece ayrıntılı ultrason yapıcaz o kadar.

Kizlarrr bugun yedim yedim yattim cokk kotu olcam kesin hafta sonu cok yoruldum ama bugun abarttim bayaa

Valla canım yiyebildiğini ye benden tavsiye. Benim reflüm çıktı,sürekli midem ağzımda geziyırum. Büyük ihtimalde geçmicek. Doktor ümitli inş logusalıkta geçer diyo, ama kalanı oluyor ddi.yani ağzımın layıpıyla onu yiyim bunu yiyim yapamıyorum.sonrası bana ziyan oluyo. Bugünkü yazımı okudun mu. Doktor bana çok kızdı.kilo alıcam diye yememezlik yapmamamı söyledi. Keyfini çıkar istediğini ye. Herhangibir sağlık problemi olmayanda kolay kolay bişi olmuyormuş. Kilo dediğinne ki. Hooopp gelir hooooop gider. Kafaya takma. Ben tartılmıcam bile. Artık kilo muhabbetlerinede katılmıcam.
Anladım ki çok çabuk etkileniyorum herşeyden, sobra kafayı bozuyorum.

Reflu bende de var maalesef kilo takintim yok yiyebildigimi yiyorum kim ne derse desin umrumda değil cnm sende takma boşver sanki herzamanmi hamile oluyoruz doğumdan sonra veririz inşallah

Hayirlisi olsun. 15 cm fazla deil mi canım.

Canim valla tam belli deil yarın olmam gerekiyordu evde test yaptım pozitif çıktı. İnş diğeri gibi olmaz bu defada amin inş hayirlisiyla hepimiz alırız kucagimiza mis kokulularimizi

Can'ım ben anlamadım, sen yenidenmi hamilesin ?
Kesinmi peki ? Tebrik ederim , Allah bidaha kötüyü yaşatmasın.
Beni yanlış anlama ama kürtajdan hemen sonra ara vermeden yani vucüd dinlenmeden bi zararı olmaz dimi , bunu doktoruna sordunmu Can'ım ??

Günaydın kelebek.hill Bu çoklu cevaplama olayını Nasıl yapıyorsun? Ben beceremedim bi türlü de

Annecikler günaydın hepinize
Ben bitkisel yağ aldım 50 şer ml. Kakao, tatlı badem ve kayısı çekirdeği yağı. Bunları karıştıracağım ama hangisinden ne kadar eklemek gerekiyor bilmiyorum. Acaba 3 ünü de eşit oranda (50 şer ml) koysam olur mu ki?

Günaydın kelebek.hill Bu çoklu cevaplama olayını Nasıl yapıyorsun? Ben beceremedim bi türlü de

Gunaydinn
Canm cevaplaya bastigin butonun yaninda coklu alinti yap var ona basarak ilerliyosun cevaplayacagn mesajlar icin.. En son altta mesaj yazilan yere gelip coklu alintiya tekrar basiyosn alintiladifn mesajlari gosteriyo.. Bu mesajlari alintila diyip cevapliyosnn.. Umarm anlatabildmmm

Günaydınlarrr :)
bende hiçbir test yaptırmadım, yaptırsam mı acaba diye de düşünmedim ama hep dua ediyorum tabi. Rabbimiz sağlıklı, hayırlı evlatlar versin bizlere.

Çok şükür ikiniz de iyisiniz.. benim de bir sıkıntım olunca eşim ve ben fena oluyoruz. Allah yardımcımız olsun. Dikkat edin kendinize. :)

Kızlar ogluşum oluyor
Hayırlı, uğurlu olsunnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…