Canim valla tam belli deil yarın olmam gerekiyordu evde test yaptım pozitif çıktı. İnş diğeri gibi olmaz bu defada amin inş hayirlisiyla hepimiz alırız kucagimiza mis kokulularimizicanım hamilesin demek. çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sadece ayrıntılı ultrason yapıcaz o kadar.Evet ben de ilk kez duydum. Bundan sonra detaylı ultrason kalıyor bir tek, başka bişeye de gerek kalmaz umarım. Ben yine de aile hekimimden bir hemogram isteyeceğim vakit bulursam.
Kizlarrr bugun yedim yedim yattim cokk kotu olcam kesin hafta sonu cok yoruldum ama bugun abarttim bayaa
Reflu bende de var maalesef kilo takintim yok yiyebildigimi yiyorum kim ne derse desin umrumda değil cnm sende takma boşver sanki herzamanmi hamile oluyoruz doğumdan sonra veririz inşallahSadece ayrıntılı ultrason yapıcaz o kadar.
Valla canım yiyebildiğini ye benden tavsiye. Benim reflüm çıktı,sürekli midem ağzımda geziyırum. Büyük ihtimalde geçmicek. Doktor ümitli inş logusalıkta geçer diyo, ama kalanı oluyor ddi.yani ağzımın layıpıyla onu yiyim bunu yiyim yapamıyorum.sonrası bana ziyan oluyo. Bugünkü yazımı okudun mu. Doktor bana çok kızdı.kilo alıcam diye yememezlik yapmamamı söyledi. Keyfini çıkar istediğini ye. Herhangibir sağlık problemi olmayanda kolay kolay bişi olmuyormuş. Kilo dediğinne ki. Hooopp gelir hooooop gider. Kafaya takma. Ben tartılmıcam bile. Artık kilo muhabbetlerinede katılmıcam.
Anladım ki çok çabuk etkileniyorum herşeyden, sobra kafayı bozuyorum.
Hayirlisi olsun. 15 cm fazla deil mi canım.Mrb güzel anneler dün bizimde kontrolümüz vardı.15 cm ve95gr olmuş kuzum.kıpır kıpır.kıza benzetti drumuz.ama alısveriş yapma dedi.2hafta sonra gel bidaha bakalım dedi Rabbim gönlümde hayırlı kılsın baktım yazsın inşallah
Hayalimsin1 geçmiş olsun canım. ..
Kızlar ogluşum oluyor
Çok çok geçmiş olsun. Umarım bebeğin ve senin için herşey yolunda gider
Canim valla tam belli deil yarın olmam gerekiyordu evde test yaptım pozitif çıktı. İnş diğeri gibi olmaz bu defada amin inş hayirlisiyla hepimiz alırız kucagimiza mis kokulularimizi
GünaydınKizzz noldu hayirdirr
Ay gecms olsn yeni gordmm.. Sakin ol sakinn.. Ben eskisi kadr pinpirik yapmamaya calsiiyorm basariyorm da biraz birazz.. Takarsam her gun dr a gidecem nerdeysee.. Tabi ki bi sorun varsa cidden gidecez ama kafani rahat tut bence hicc onemli bi sey yokturr
Hadi hayirlisi olsn insallahh.. Iyi etmissin valla ihtiyac oluyor yaniii.. Ben de arada kacamaklar yapiyormm kendim icn
Insallah canm amindr un cok guzel seyler soylems ve kesinlikle hakli.. Herkes bos konusmaya oyle merakli ki yaniii.. Hiccc takma devam et onemli olan saglikkk
Aman da bi yaramaz daha varms burdaa.. Insallah saglikli oldugunu gordukten sonraki gordugunz sey cinsiyet olsn
Abovvvne guzel ne guzell.. Kiz bi seycik olmaz simdiden bunu mu dert etcez en azndan hasta olmazlar azck pisik olurlar hem Antalyada biz napalmmm simdiden dusundurtmee gunduz yan gel yat sonra denize gideriz aksamlari napalm..
bende hiçbir test yaptırmadım, yaptırsam mı acaba diye de düşünmedim ama hep dua ediyorum tabi. Rabbimiz sağlıklı, hayırlı evlatlar versin bizlere.ben hiçbirinde yaptırmadım canım. dün dr sordu, yaptıralım mı diye. sonuç kötü çıksa da aldırmayı düşünmediğim için istemiyorum dedim, tamam dedi dr um. detaylı ultrason yeterli benim için.
Çok şükür ikiniz de iyisiniz.. benim de bir sıkıntım olunca eşim ve ben fena oluyoruz. Allah yardımcımız olsun. Dikkat edin kendinize. :)Haftasonıu basıma gelenı anlatayım sıze. Nazar degdırdıgıne ınandıgım bır tanıdıga gıttık, lavaboya gıttım tam kalkacagım pecete kıpkırmızı. Ustelik kan parcaları pıhtı halinde. Kalbım agzıma geldı. Temizledım ıyıce yol bışey. Meger hemoraid var bende. Ama memeler dısarı cıkacak kdr olmuş. Afedersınız tuvaletımı cok zor yapsbıldım yaparken zorlamış oradan gelıyormuş. Ölcektım korkudan.esıme anlattım sonunu dınlemeden elindekini dusurfu dur defım sakın, 2 tane kaybettık bundan önce tırstık ıkımızde. Nazar yıne buldu benı
Hayırlı, uğurlu olsunnn :)Kızlar ogluşum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?