Merhaba kızlar
Bugün kulak, burun boğazcıya gittim
Burnumdan ,ucunda kamera olan bir kaployla girdiler ,
Hiçbirşey bulamadılar ,Boğaz , gırtlak burun arkası vs temiz çıktı.
Tekrar kendi doktoruma sevk edildim.
Doktorum akçiğer için endeskopi veya usg çekilmesi gerek hastanede ama hamile olduğun için bunu yapmak istemiyorum dedi.
Bir sürü kan tahlili istedi , sonuçlar sabah 8 de çıkacak , kan tahlili sonuçlarında bir terslik söz konusu ise ozaman karar vericek endeskopi yada usg için ,şimdilik bukadar , inşallah Ordada bişey çıkmaz .
Beni merak edip soran herkeze çok tşk ediyorum
Allahım bütün anneleri ve bebeklerini korusun inşallah .
Dramimine kullanıyorum ama tam etki etmiyor. Sürekli bulantım var en ufak kötü kokuda hemen çıkarıyorumcanım kanser hastalarında kullanılması zaten ne kadar hassas bir ilaç olduğunu gösteriyor. ben de kullandım ama etkisi çok hafif bir çok şey denedim. hiç bir işe yaramadı sadece bir kaç önerim var: yemekte karnını çok doyurmamaya gayret et, meyve suyundan asitli içeceklerden uzak dur, aç karına su içmeden birşeyler atıştırmaya çalış, yatarken yüksek yastık kullan. ama ilaçların hiç biri işe yaramadı bende.
Canım aliexpressten al bence çoooook ucuza geliyor hem Carters ve diğer tüm pahalı markaları bulabiliyorum sadece 3 hafta falan sürüyor gelmesi ama zaten bolca vaktimiz varKizlar yaa carter's sitesinde super seyler var sanirm dayanamiciimmm aliciimm az kaldiii
Yağsız kek iyi fikirmiş, ben bi deneyeyim bu hafta ondanfil yavrusuilahi kız deli bişey olmaz biraz dikkat et kilo almaktan sıkıntılıysan da kalorisiz şeylerle geçiştir. galeta falan al kırt kırt ye yagsız kekler yap kendine ya da sütlü tatlılar.
Canım aliexpressten al bence çoooook ucuza geliyor hem Carters ve diğer tüm pahalı markaları bulabiliyorum sadece 3 hafta falan sürüyor gelmesi ama zaten bolca vaktimiz var
maşallah darısı bana :)
Teşekkür ederim canımGunaydinn
Canm cevaplaya bastigin butonun yaninda coklu alinti yap var ona basarak ilerliyosun cevaplayacagn mesajlar icin.. En son altta mesaj yazilan yere gelip coklu alintiya tekrar basiyosn alintiladifn mesajlari gosteriyo.. Bu mesajlari alintila diyip cevapliyosnn.. Umarm anlatabildmmm
Ins cnm hayirlisiyla sen de ogrenirsin tez zamanda bizimki de hala net degil ama biz yine de kiz diyelim oyle olsun ins :)maşallah darısı bana :)
Hiçbir farkı yok canım yani orijinal hepsi sanırım vergi oranlarından doğan bir farkla biz burada fazla para ödüyoruz. Dikkat etmen gereken tek şey satıcının profili yani yıldızı yüksek bi satıcıdan alışveriş yapmaya çalış. Ben biiiir sürü şey alıyorum :):):) eşim de elektronik şeyler bile alıyorYa bunlar kadar kaliteli olur mu kii.. Cunku ben daha once aliekspressi denemistm ama fena husrana ugramistm bilemedm kiisagol yine canm bilgi icn arastiriciimm
Canım benim de öyle hele bu sabah doktora aç gittim hic karnım yok yağ göbeği gibiydi:) yemek yiyince sisiyor. Bebek gayet iyiydi endişe etme bende senin gibi acaba iyi mi diye sürekli endişeliydim. Çok şükür iyiymiş.Kızlar karnım sabahları çok yumuşak oluyo öğleden sonraya doğru daha şiş ve sert oluyo özellikle ayaktayken yururken daha sert ama sabah yumuşak sizce normal mi bebeği çok merak ediyorum kontrolumuze daha çok var hissedemiyorum daha zaten bebeği merak ediyorum mide bulantılarımda hafifledi.
Hiçbir farkı yok canım yani orijinal hepsi sanırım vergi oranlarından doğan bir farkla biz burada fazla para ödüyoruz. Dikkat etmen gereken tek şey satıcının profili yani yıldızı yüksek bi satıcıdan alışveriş yapmaya çalış. Ben biiiir sürü şey alıyorum :):):) eşim de elektronik şeyler bile alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?