2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar,
Benim az az adet ağrılarım oluyordu ama çevrem normal olduğunu diyordu. Dün uyurken bir ağrım oldu en son. Rüyamda adet olduğumu gördüm ve benim adetlerim çok ağrılıdır. Rüyama girdi ağrım. Bu son raddesi oldu hemen dr'umu aradım. O da idrar tahlili istedi, genelde idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanan çok sık görülen bir durummuş, ctsi kontrolüm vardı ctsiyi bekleme gel dedi bir de. Benim dr'um İstanbul'da, uzak biraz, tahlili orda yaptırmak uğraştırıcı oluyor, bende dün en yakın hastaneye gidip yaptırdım, dr ctsiyi bekleme deyince de endişelendim bir de burada miniğimi göreyim dedim, nasıl iyi mi diye, 1 aya yakındır görmüyordum. Elhamdülillah, şekerparem öyle kıpır kıpırdı ki, bir sabit durmadı maşallah. Harikaydı. Buradaki dr her şey yolunda dedi. Adet ağrıları normal dedi. İyiyiz şükür.
Öğlende kendi dr'uma gideceğim inşaAllah, tahlilimi vs gösterip kontrol için. :) Her şey güzel olur inşaAllah.
Tüm hamişlere sevgilerrrr

Bir de cinsiyet tahmini yaptııı, sallanan bir şey gözükmüyor, kız olma olasılığı var dedi. :)) ama benim minnoş bir sabit durmuyordu kiii

Günaydın kızlar!!

Bi anda iştahı artanınız var mı aranızda? Tüm gün ne yesem diye geziyorum ortada, pat diye 2 kilo aldım zaten

özellikle canım nasıl tatlı, kek istiyo anlatamam, bari iyi bişeyler isteseydi öğlenleri yemekhanede yiyorum, aynı yemekten bi daha verseler hiç bu da çokmuş demeden yerim resmen, o kadar doymuyorum, habire yoğurt fındık fıstık meyve atıştırıyorum arada ama nafile

file benzedim iki haftada ya, dün akşam yogada herkesin bi tek göbeği vardı bacaklar kalçalar fln hiç genişlememiş, bi ben fil yavrusu gibiydim koca popolu kalın bacaklı hiç de karnım yoktu bi de üstüne haftasonu fln hep yürüdüm ama yediğime yetişmiyo tabii

Allahım 90 kilo olucam ben bu işin sonunda galiba, çok zor veriyorum normalde de kiloyu ya hiç veremezsem bebekten sonra?

Canım iyi haberlerine çok sevimdim, hayırlısıyla iyi gelir kan sonuçların da inşalllah, içini ferah tut bişey bulamamışlar çok şükür, Rabbim cümlemizi korusun

fil yavrusu ilahi kız deli bişey olmaz biraz dikkat et kilo almaktan sıkıntılıysan da kalorisiz şeylerle geçiştir. galeta falan al kırt kırt ye yagsız kekler yap kendine ya da sütlü tatlılar.

Kızlar karnım sabahları çok yumuşak oluyo öğleden sonraya doğru daha şiş ve sert oluyo özellikle ayaktayken yururken daha sert ama sabah yumuşak sizce normal mi bebeği çok merak ediyorum kontrolumuze daha çok var hissedemiyorum daha zaten bebeği merak ediyorum mide bulantılarımda hafifledi.

Dramimine kullanıyorum ama tam etki etmiyor. Sürekli bulantım var en ufak kötü kokuda hemen çıkarıyorum dediklerinin hepsini denedim emin ol hiç faydası olmadi. 12de geçer dediler 15 olduk hala aynı. Şimdi de 16 da geçer diyorlar ama ben kendimden geçtim artik. Bi tek bu ilaç kaldı. Bakalm bi de bunu yutacam

Bende doktordan çıktım simdi ama benim doktor inatçı cinsiyet söylemiyor hala yanılma payı var 16. Haftada artik belli olur cinsiyet ama net olarak söylemeyi tercih ederim dedi.
Esim ilk defa gördü bebeğimizi o kadar heyecanlıydı ki ağzını açıp kapatıyor kıpır kıpırdı. Kan tahlili verdim yarin sonuçlar için tekrar gideceğim. Eğer bi daha ki randevu 1 ay sonra derse dayanamaz özele gideriz

Gunaydin annisler doktor randevumuzdan geldik simdi yuzde 51 kiz tahminini devam ettirdi doktorumuz kiz diyebilirim dedi durdu artik dayanamadim diyelim o zaman doktor bey ben kiz diorum etrafa ona gore dedim tmm diyebilirsin dedi :) bu arada sizlere bisey danisacam kizlar benim doktor iyi bi insan ama her cikisimda oh bee diyemiyorum bi turlu tam tatmin edici degil sanki ne tansiyon ne kilo bakio cocugun boyunu kilosunu bile soylemio sormadan ki bugun unuttum sormayi simdi aklima geldi su an bilmiorum yani bebegim kac cm kac gr olmus sizin doktorlarda boyle mi ?

fil yavrusu ilahi kız deli bişey olmaz biraz dikkat et kilo almaktan sıkıntılıysan da kalorisiz şeylerle geçiştir. galeta falan al kırt kırt ye yagsız kekler yap kendine ya da sütlü tatlılar.
Yağsız kek iyi fikirmiş, ben bi deneyeyim bu hafta ondan hepsini bi kerede yemem inşallah

Canım aliexpressten al bence çoooook ucuza geliyor hem Carters ve diğer tüm pahalı markaları bulabiliyorum sadece 3 hafta falan sürüyor gelmesi ama zaten bolca vaktimiz var

Ya bunlar kadar kaliteli olur mu kii.. Cunku ben daha once aliekspressi denemistm ama fena husrana ugramistm bilemedm kii sagol yine canm bilgi icn arastiriciimm

Teşekkür ederim canım

Ya bunlar kadar kaliteli olur mu kii.. Cunku ben daha once aliekspressi denemistm ama fena husrana ugramistm bilemedm kii sagol yine canm bilgi icn arastiriciimm
Hiçbir farkı yok canım yani orijinal hepsi sanırım vergi oranlarından doğan bir farkla biz burada fazla para ödüyoruz. Dikkat etmen gereken tek şey satıcının profili yani yıldızı yüksek bi satıcıdan alışveriş yapmaya çalış. Ben biiiir sürü şey alıyorum :):):) eşim de elektronik şeyler bile alıyor

Canım benim de öyle hele bu sabah doktora aç gittim hic karnım yok yağ göbeği gibiydi:) yemek yiyince sisiyor. Bebek gayet iyiydi endişe etme bende senin gibi acaba iyi mi diye sürekli endişeliydim. Çok şükür iyiymiş.

Tamam oyleyse canm madem oyle denerm ben de belki ben sacma bi saticiya denk gelmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…