- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 41
Hadi bakalım inşallah memnun kalırsın :) bu arada aymo haftadaymışız hayırlı doğumlarımız olsun inşallahTamam oyleyse canm madem oyle denerm ben de belki ben sacma bi saticiya denk gelmisimdir
Teşekkür ederim canım ☺ cevapladığın için evhamlıyım biraz evde tek başıma kalınca ne yapacağımı şaşırıyorum hep aklım bebekte.Canım benim de öyle hele bu sabah doktora aç gittim hic karnım yok yağ göbeği gibiydi:) yemek yiyince sisiyor. Bebek gayet iyiydi endişe etme bende senin gibi acaba iyi mi diye sürekli endişeliydim. Çok şükür iyiymiş.
Hadi bakalım inşallah memnun kalırsın :) bu arada aymo haftadaymışız hayırlı doğumlarımız olsun inşallah
Doktor midem cok bulandigi zaman ağzımı iyice calkalayip en az yarım saat bisey yeme ve başını yüksek tut biraz uzan dedi. Aynısını yapıyorum çoğu zaman işe yarıyor birde böyle dene.canım kanser hastalarında kullanılması zaten ne kadar hassas bir ilaç olduğunu gösteriyor. ben de kullandım ama etkisi çok hafif bir çok şey denedim. hiç bir işe yaramadı sadece bir kaç önerim var: yemekte karnını çok doyurmamaya gayret et, meyve suyundan asitli içeceklerden uzak dur, aç karına su içmeden birşeyler atıştırmaya çalış, yatarken yüksek yastık kullan. ama ilaçların hiç biri işe yaramadı bende.
Ben de almayanlara imreniyorum. Abur cubur yemiyom. Ekmek çok az.. Yine de su içsem yarıyo herAlde....Kilo alnlara inreniyorummmbirde cinsiywtini göstermiyo sıpa kendi dr um kemik yapısından kız dedi gecen hafta biri yüksek ihtimal erkekdedi şaştıkvallaaaa
Günaydın kızlar!!
Bi anda iştahı artanınız var mı aranızda? Tüm gün ne yesem diye geziyorum ortada, pat diye 2 kilo aldım zaten
özellikle canım nasıl tatlı, kek istiyo anlatamam, bari iyi bişeyler isteseydiöğlenleri yemekhanede yiyorum, aynı yemekten bi daha verseler hiç bu da çokmuş demeden yerim resmen, o kadar doymuyorum, habire yoğurt fındık fıstık meyve atıştırıyorum arada ama nafile
file benzedim iki haftada ya, dün akşam yogada herkesin bi tek göbeği vardı bacaklar kalçalar fln hiç genişlememiş, bi ben fil yavrusu gibiydim koca popolu kalın bacaklı hiç de karnım yoktu bi de üstünehaftasonu fln hep yürüdüm ama yediğime yetişmiyo tabii
Allahım 90 kilo olucam ben bu işin sonunda galiba, çok zor veriyorum normalde de kiloyu ya hiç veremezsem bebekten sonra?
Canım iyi haberlerine çok sevimdim, hayırlısıyla iyi gelir kan sonuçların da inşalllah, içini ferah tut bişey bulamamışlar çok şükür, Rabbim cümlemizi korusun
Bende doktordan çıktım simdi ama benim doktor inatçı cinsiyet söylemiyorhala yanılma payı var 16. Haftada artik belli olur cinsiyet ama net olarak söylemeyi tercih ederim dedi.
Esim ilk defa gördü bebeğimizi o kadar heyecanlıydı kiağzını açıp kapatıyor kıpır kıpırdı. Kan tahlili verdim yarin sonuçlar için tekrar gideceğim. Eğer bi daha ki randevu 1 ay sonra derse dayanamaz özele gideriz
Gunaydin annisler doktor randevumuzdan geldik simdi yuzde 51 kiz tahminini devam ettirdi doktorumuz kiz diyebilirim dedi durdu artik dayanamadim diyelim o zaman doktor bey ben kiz diorum etrafa ona gore dedim tmm diyebilirsin dedi :) bu arada sizlere bisey danisacam kizlar benim doktor iyi bi insan ama her cikisimda oh bee diyemiyorum bi turlu tam tatmin edici degil sanki ne tansiyon ne kilo bakio cocugun boyunu kilosunu bile soylemio sormadan ki bugun unuttum sormayi simdi aklima geldi su an bilmiorum yani bebegim kac cm kac gr olmus sizin doktorlarda boyle mi ?
Evdeyken öyle sürekli elimiz kulağımız onda :) maşallah hepsine :)Teşekkür ederim canım ☺ cevapladığın için evhamlıyım biraz evde tek başıma kalınca ne yapacağımı şaşırıyorum hep aklım bebekte.
Ne güzel işte ya ne olcak doğurunca emzirince veriyorsun benim içinde ye ben bi yemekten ilk lokmayı bayılarak yiyorum ikincide midem almıyo çok garip kendi yaptıklarımı hiç yiyemiyrom ancak salata napimm hayırlısı artıkBen de almayanlara imreniyorum. Abur cubur yemiyom. Ekmek çok az.. Yine de su içsem yarıyo herAlde....
neden amniyosentez istedi? benim dr yaşımdan dolayı önerdi ama istemedim. hayırlı sağlıklı doğarlar inşallah.Merhaba aranıza yeni katıldım 12+2 hamileyim yaşım 38 dr diğer testlere gerek yok direk amniyosentez dedi ama ilk bebeğim bu ve başımıza birşey gelicek diye endişeliyim bize harmony diye bir test önerdi hastane yaptıran varmı koldan kan alınıyormuş iki haftada sonuç geliyormuş yüksek sonuclu bir tarama testi o kötü çıkarsa amniyosentez yapılır dediler sizinde fikirlerinizi almak isterim
Canım benim ablamda 38 yaşunda bebeğin ultrason ölçümleri ii çıktı ama kan ve yaştan dolayı risk var dediler ablam detaylı ultrasona gitdi orda bebek sağlıklı dediler oda başka bişe yaptırmadıMerhaba aranıza yeni katıldım 12+2 hamileyim yaşım 38 dr diğer testlere gerek yok direk amniyosentez dedi ama ilk bebeğim bu ve başımıza birşey gelicek diye endişeliyim bize harmony diye bir test önerdi hastane yaptıran varmı koldan kan alınıyormuş iki haftada sonuç geliyormuş yüksek sonuclu bir tarama testi o kötü çıkarsa amniyosentez yapılır dediler sizinde fikirlerinizi almak isterim
Yaşın 38 iki üçlü yüksek riskli çıkar mıral bozar anamoli riski sizin yaşınızda yüksek dedi benimde içime çok sinmedi doğrusu sizlerede hayırlı doğumlar bebişleriniz ile sağlıklı uzun ömürler
Merhaba,Yaşın 38 iki üçlü yüksek riskli çıkar mıral bozar anamoli riski sizin yaşınızda yüksek dedi benimde içime çok sinmedi doğrusu sizlerede hayırlı doğumlar bebişleriniz ile sağlıklı uzun ömürler
Hoşgeldin aynı yaştayız, doktorum ikili testten sonra bana da harmoniden bahsetti ama onu bekleyip, yine olumsuz çıkarsa amniyosentez yada CVS yapmamız gerekir istersen d,rekt CVS yaptıralım kesin sonuç alalım vakit kaybetmemiş olursun dedi. Doktorum CVS yi kendi yapmadı yani bundan bir kazanç elde etmedi sadece benim zamanla bekleyip testlerden bunalmam yerine tek testle daha çabuk sonuç almamda yardımcı oldu bu haftaya sonuç belli olacak. CVS denilen de bebeğin eşi olan plasentadan iğne ile numune alınıyor. (bayıltma yada anestezi yok enjektör amam uzun uçlu, ultrasonda bebeğin eşi iyice şekillendirilip numune alınıyor. hiç bir müdahale olmuyor) sana tavsiyem ben çok profesyonel bir doktor tercih ettim bunun nedeni testin tekrarlanmaması ve bebeğin zarar görmemesiydi. Umarım anlattıklarım faydalı olur.Merhaba aranıza yeni katıldım 12+2 hamileyim yaşım 38 dr diğer testlere gerek yok direk amniyosentez dedi ama ilk bebeğim bu ve başımıza birşey gelicek diye endişeliyim bize harmony diye bir test önerdi hastane yaptıran varmı koldan kan alınıyormuş iki haftada sonuç geliyormuş yüksek sonuclu bir tarama testi o kötü çıkarsa amniyosentez yapılır dediler sizinde fikirlerinizi almak isterim
mecbur dr tartiyo beni canim mecbur dikkat etsem iyi olcak reflu cok zor insallah gecer dogumdan sonraSadece ayrıntılı ultrason yapıcaz o kadar.
Valla canım yiyebildiğini ye benden tavsiye. Benim reflüm çıktı,sürekli midem ağzımda geziyırum. Büyük ihtimalde geçmicek. Doktor ümitli inş logusalıkta geçer diyo, ama kalanı oluyor ddi.yani ağzımın layıpıyla onu yiyim bunu yiyim yapamıyorum.sonrası bana ziyan oluyo. Bugünkü yazımı okudun mu. Doktor bana çok kızdı.kilo alıcam diye yememezlik yapmamamı söyledi. Keyfini çıkar istediğini ye. Herhangibir sağlık problemi olmayanda kolay kolay bişi olmuyormuş. Kilo dediğinne ki. Hooopp gelir hooooop gider. Kafaya takma. Ben tartılmıcam bile. Artık kilo muhabbetlerinede katılmıcam.
Anladım ki çok çabuk etkileniyorum herşeyden, sobra kafayı bozuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?