2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar ben oyun parkı almayı düşünüyorum. 4 yaşlarına kadar kullanabiliyormuş ama karar veremedim

Ya erkek isimleri hiç güzel değil tüm isimler çok kötü geliyor bana. Kızda çok fazla seçenek var ama erkek bebekler için olan isimler ya çok klasik ve eski ya da çok popüler ve son dönemde doğan çocukların hepsine aynı isim takılıyor. En son bebeğime mecburen içime sinmeyen bir isim takmak istemiyorum. Umarım buluruz güzel bir isim. Alp güzel isim ama takamıyorum çünkü soyadım .

Bizde ayn dertten muzdaribiz,bir türlü isim bulamadık.

Canım oglusun hayırlı olsun öncelikle .. birsey sorucam cinsiyeti ne zaman öğrendin

Olsun ne guzel alp alp olur bence koyabılırsın

Kızlar kızımın adını bulduk
İlk hamileliğimden beri kızım olursa SENA koyacagım dıyorduk, ılkı erkek oldu sonra da ıkı tane kaybettık ustelik ıkıncısı de kız dı. Buna buyyuk ıhtımal kız dedıler. O yuzden SENA yı koyacagız inş. Anlamı HAMD-u SENA lar olsun derız ya şükür sükran anlamına geliyor.
İkinci ve sesleneceğimiz adı da ınş ELA olcak, benim gozlerım ela, inş o da ela gozlu olur. Oğlumun adı ARDA. Yani ELA-ARDA olcaklar inş
Sena ELA beğendınız mi

ben beğendim valla çok güzel :)
Biz de Arda düşündük ama eşimin babası garipsedi biraz. Sonra eşim vazgeçti bi süre sonra.

Oyun parkı cok kullanışlı uzun süre kullandık chicco nunkiydi. Hatta sapasağlam duruyor şindı kardesi de kullancak. Katla koy arabaya uzak bır yere gıdersen yatagı yanında.3-4 yasına kdr gecelerı uyutabılıyorsun, donmeye baslayınca gubenli, ayaga kalkınca içince donup sıralayabılıyor ustelik hafif de. Tavsıye ederımmm

Alptuğ koy hem uyumlu olur...

ben beğendim valla çok güzel :)
Biz de Arda düşündük ama eşimin babası garipsedi biraz. Sonra eşim vazgeçti bi süre sonra.
Arda lar cok hareketli aktıf oluyorlar. İmparator snlamına geldıgını okumuştum. Ismın anlamını tasıdıgına inanırım genelde butun arda lar zekı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…