Ben hic bisey almicam maleseff herseyyy var olanlari yikayip utulicemm tadini cikararak al canim zevkli oluyorKizlar yaa carter's sitesinde super seyler var sanirm dayanamiciimmm aliciimm az kaldiii
Bizde ayn dertten muzdaribiz,bir türlü isim bulamadık.Ya erkek isimleri hiç güzel değil tüm isimler çok kötü geliyor bana. Kızda çok fazla seçenek var ama erkek bebekler için olan isimler ya çok klasik ve eski ya da çok popüler ve son dönemde doğan çocukların hepsine aynı isim takılıyor. En son bebeğime mecburen içime sinmeyen bir isim takmak istemiyorum. Umarım buluruz güzel bir isim. Alp güzel isim ama takamıyorum çünkü soyadım.
Oyun parkim var 2 yas kdr anca kullandik biz icine girdik mi yirtiniyoduk resmenkızlar ben oyun parkı almayı düşünüyorum. 4 yaşlarına kadar kullanabiliyormuş ama karar veremedim
Bende kiz isminde takildim bulduklarimin anlami yok anlami guzel olanlari beyenemedim bakalim artik daha var asllindaBizde ayn dertten muzdaribiz,bir türlü isim bulamadık.
Canım oglusun hayırlı olsun öncelikle .. birsey sorucam cinsiyeti ne zaman öğrendinYa erkek isimleri hiç güzel değil tüm isimler çok kötü geliyor bana. Kızda çok fazla seçenek var ama erkek bebekler için olan isimler ya çok klasik ve eski ya da çok popüler ve son dönemde doğan çocukların hepsine aynı isim takılıyor. En son bebeğime mecburen içime sinmeyen bir isim takmak istemiyorum. Umarım buluruz güzel bir isim. Alp güzel isim ama takamıyorum çünkü soyadım.
Teşekkür ederim :) cinsiyeti geçen hafta 17. haftada öğrendim 16 da da oluyor galiba ama o sıra doktora gidemedim :)Canım oglusun hayırlı olsun öncelikle .. birsey sorucam cinsiyeti ne zaman öğrendin
Olsun ne guzel alp alp olur bence koyabılırsınYa erkek isimleri hiç güzel değil tüm isimler çok kötü geliyor bana. Kızda çok fazla seçenek var ama erkek bebekler için olan isimler ya çok klasik ve eski ya da çok popüler ve son dönemde doğan çocukların hepsine aynı isim takılıyor. En son bebeğime mecburen içime sinmeyen bir isim takmak istemiyorum. Umarım buluruz güzel bir isim. Alp güzel isim ama takamıyorum çünkü soyadım.
Hmm anladım canim:)Teşekkür ederim :) cinsiyeti geçen hafta 17. haftada öğrendim 16 da da oluyor galiba ama o sıra doktora gidemedim :)
günah çocuğuma soyadının değişme ihtimali de yokOlsun ne guzel alp alp olur bence koyabılırsın
hadi yaa sıkılıyor muyduOyun parkim var 2 yas kdr anca kullandik biz icine girdik mi yirtiniyoduk resmen
Bence farklı olurdugünah çocuğuma soyadının değişme ihtimali de yok
ben beğendim valla çok güzel :)Kızlar kızımın adını bulduk
İlk hamileliğimden beri kızım olursa SENA koyacagım dıyorduk, ılkı erkek oldu sonra da ıkı tane kaybettık ustelik ıkıncısı de kız dı. Buna buyyuk ıhtımal kız dedıler. O yuzden SENA yı koyacagız inş. Anlamı HAMD-u SENA lar olsun derız ya şükür sükran anlamına geliyor.
İkinci ve sesleneceğimiz adı da ınş ELA olcak, benim gozlerım ela, inş o da ela gozlu olur. Oğlumun adı ARDA. Yani ELA-ARDA olcaklar inş
Sena ELAbeğendınız mi
Alptuğ koy hem uyumlu olur...Ya erkek isimleri hiç güzel değil tüm isimler çok kötü geliyor bana. Kızda çok fazla seçenek var ama erkek bebekler için olan isimler ya çok klasik ve eski ya da çok popüler ve son dönemde doğan çocukların hepsine aynı isim takılıyor. En son bebeğime mecburen içime sinmeyen bir isim takmak istemiyorum. Umarım buluruz güzel bir isim. Alp güzel isim ama takamıyorum çünkü soyadım.
Bende kiz isminde takildim bulduklarimin anlami yok anlami guzel olanlari beyenemedim bakalim artik daha var asllinda
Arda lar cok hareketli aktıf oluyorlar. İmparator snlamına geldıgını okumuştum. Ismın anlamını tasıdıgına inanırım genelde butun arda lar zekı oluyor.ben beğendim valla çok güzel :)
Biz de Arda düşündük ama eşimin babası garipsedi biraz. Sonra eşim vazgeçti bi süre sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?