2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benım adımı babaannemın adını koymuşlar omur boyu sıkıntısını yadadım ozellikle yurtdısı yazışmalarında yabancılarla konusurken hatta bırakın yabancıları yenı tanıştıgım kimselerle. O yuzden kısa anlamı guzel turkce karekter içermeyen ısım olmasına özen gosterıyoruz secerken. Ikı ısım koyuyoruz kı begendını kullansın ben gıbı sıkıntı yasamasın yavru. Bır arkadasın oğlu vardı adı cemal cagrı idi. 40 yasıma kadar cagrıyı 40 yadımdan sonra cemalı kullancam derdıdusunsenize berk dede olur mu hıc dede dedıgının adı eskılerden olur derdı kızımda gencliğinde gozlerı ısıl ısılken ELA yı yaslanınca gozunun ferı sonunce de SENA yı kullansın hem sürekli sükretceğini hatırlar

ben de katılıyorum kız olsa bi sürü isim var ama erkekte hep saçma sapan isimler

İnşallah canım senin de tez zamanda geçer sıkıntıların gönlüne göre yersin böyle ne yiyeyim diye gönül gezdireceğin zamanlar yakın bence, belki ben de az biraz normale yaklaşırım bu arada ay yiyelim ayol sefamız olsun

Kızlar dün kontrolümüz vardı,
Öncesinde kahverengi lekem oluyordu 1-2 gündür çok şükür sorun çıkmadı,
Cinsiyetini öğrenecektik, 14. Haftaya girdiğimizde erkeği andırıyor demişti,
Dün de kız gibi dedi testis göremiyorum dedi,
Ama bir defa daha bakarım dedi,
Kontrolümüz 1 ay sonra :-(

Bende yine bir ayda 3 kilo almisim aynı dediğin gibi su icsem yarıyor herhalde

Ayy di mi ama cok keyifli yaa tutamiyo insam kendinii sen de haklisin ama bizdiga ayip olmasn gene bir iki tane al
Kiyafet cok fazlw canim sey yapicam ablalarina para biriktiriyoruz hesaplarina ilerde ev yada araba yardimi icin diyorum esime kiyafet marafi yerine hesaba yatiralim yine hosuma giden olursa bakarim ama hic ihtiyac yok ancak 3 yastan sonra alirim galiba ablasi yeni eskitmeye basladi

Ela guzelmiss

hayalimsin1 gözünüz aydın :)
Merhaba kızlar,
dr'dan hayırlı haberlerle döndüm. İnsan kendi dr'unda kontrol olunca daha rahat oluyor valla. :)
Ctsi 1 ay olacaktı dr'umuza gitmeyeli, erkene aldık bugün gittik. Hamdolsun miniğim iyiydi. Dün çok kıpraşıktı bugün de aksine uyuyordu sıpam. :) Dr uyandırmaya uğraşırken minnoşumu izlemek çok keyifliydi.
120 gr olmuşuz teyzeleriiii, 11 cm :))) maşallah
veeeee cinsiyetimiz belli olduuuuu, kızımız geliyoooor inşaAllah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…