Aras alp demir ayaz poyraz sarp ata kuzey buğra rüzgar deniz arda en begendıklerımNeler buldunuz,
Benim aklımda Demir ile Mert var. Tek isim düşünüyoruz.
Ben hic bisey almicam maleseff herseyyy var olanlari yikayip utulicemm tadini cikararak al canim zevkli oluyor
ben de katılıyorum kız olsa bi sürü isim var ama erkekte hep saçma sapan isimlerYa erkek isimleri hiç güzel değil tüm isimler çok kötü geliyor bana. Kızda çok fazla seçenek var ama erkek bebekler için olan isimler ya çok klasik ve eski ya da çok popüler ve son dönemde doğan çocukların hepsine aynı isim takılıyor. En son bebeğime mecburen içime sinmeyen bir isim takmak istemiyorum. Umarım buluruz güzel bir isim. Alp güzel isim ama takamıyorum çünkü soyadım.
Ay kuşum valla hiç sıkıntı etme,yiyebildiğini ye,kiloyu bu kadar sorun etmeye gerek yok. Doktor kontrol edipte yok senin yememen gerekiyor. derse o ayrı tabi. Ama ben resmen kendimi zorlayarak yiyorum ve yemekten artık nefret ediyorum. Ben böyle bir insan değildim yani. Zevk için yemek yiyen bir insana yapılır mı bu? Açlıktan gözüp dönüp 5 dk da önümde ne varsa süpüren ben,midem aç yanıyor ama önümdeki 2 lokmayı 1 saatte yiyemiyorum. Senin gibi olmayı dörtgözle bekliyorum. Sağlıklı bir insansın,sağlıklı bir gebeliğin var. Bence çok yedim az yedim diye kendini şartlama. doktorum bunu yapıyorum diye düşünüp bana çok kızdı. Yiyememi sırf bu psikolojiden kilo almayayım diye kendim yapıyorum diye düşündü. Yeri gelecek dana da yiyeceksin,boşver .30 kilo alan var yaaa,bir bakıyorum tığ gibiler şimdi. Hep mi hamile oluyoruz ayol. keşke yesem senin gibi keşke...
Evet cnm önden gidiyor.kilosuda onde.oglumda böyleydi. Sanırım yine gestasyonel diyabet çıkacak bendecanım maşallah bebeğine ama boyu yanlış mı yazdın acaba biraz fazla deilmi 14 haftada 15 cm ? günü mü önden gidiyor acaba?
Biraz önden gidiyor bizim bebek cnm.o yüzden.Hayirlisi olsun. 15 cm fazla deil mi canım.
Bende yine bir ayda 3 kilo almisim aynı dediğin gibi su icsem yarıyor herhaldeAy kuşum valla hiç sıkıntı etme,yiyebildiğini ye,kiloyu bu kadar sorun etmeye gerek yok. Doktor kontrol edipte yok senin yememen gerekiyor. derse o ayrı tabi. Ama ben resmen kendimi zorlayarak yiyorum ve yemekten artık nefret ediyorum. Ben böyle bir insan değildim yani. Zevk için yemek yiyen bir insana yapılır mı bu? Açlıktan gözüp dönüp 5 dk da önümde ne varsa süpüren ben,midem aç yanıyor ama önümdeki 2 lokmayı 1 saatte yiyemiyorum. Senin gibi olmayı dörtgözle bekliyorum. Sağlıklı bir insansın,sağlıklı bir gebeliğin var. Bence çok yedim az yedim diye kendini şartlama. doktorum bunu yapıyorum diye düşünüp bana çok kızdı. Yiyememi sırf bu psikolojiden kilo almayayım diye kendim yapıyorum diye düşündü. Yeri gelecek dana da yiyeceksin,boşver .30 kilo alan var yaaa,bir bakıyorum tığ gibiler şimdi. Hep mi hamile oluyoruz ayol. keşke yesem senin gibi keşke..
Ay sizin şu doktorlara gerçekten çok gülüyorum. Kendine mi güvenmiyor ne anlamadım. Ayrıca bebek pozisyon veriyor,nasıl yakalaymıyorlar anlamıyorum. Benim doktorum daha 12. haftada söyledi erkek olduğunu,dün gittiğimizde bak bak pipiyi yine açtı bize dedi. Çok çok çok güldük. Bizimkide çok sıkılgandı,sürekli ayaklarıyla elleriyle itiyordu. Birde baktığımızı görürü gibi,sürekli suratını döndü bize. Hep suratını gösterdi. Allahın mucizesi işte,nasılda güzel oluyorlar ya.
Canım ne desem bilemedim,ben gerçekten güvenebileceğim bir doktora gidiyorum,aksi halde hiçbirşekilde rahat edemezdim. Hem tecrübeli hem bilgili,hemde çok sakinleştirici birisi,gereksiz yere canımızı sıkacak hiçbirşey söylemez. her zamanda kiloma tansiyonuma bakar ve bilgi verir. Bebeğide çok güzel inceliyor her seferinde,1 saat ultrasonda kalıyoruz. Eğer doktorun içine sinmiyorsa,mutlaka başka birini de dene derim.
Bu aradahayalimsin1 herkese özellikle soranlara çok selamı var sonuçları temiz çıkmış kendisi siteye giriş yapamiyomus yanlış şifre diyomus haber vermemi istedi
Bebegine bagli benim ki hareketli ustunden atlamaya basladi kaldirdim bende ozgur ruhlu benim kizhadi yaa sıkılıyor muydu
Mira sultan ,lina , baska bulamadimNeler buldunuz,
Benim aklımda Demir ile Mert var. Tek isim düşünüyoruz.
Kiyafet cok fazlw canim sey yapicam ablalarina para biriktiriyoruz hesaplarina ilerde ev yada araba yardimi icin diyorum esime kiyafet marafi yerine hesaba yatiralim yine hosuma giden olursa bakarim ama hic ihtiyac yok ancak 3 yastan sonra alirim galiba ablasi yeni eskitmeye basladiAyy di mi ama cok keyifli yaa tutamiyo insam kendiniisen de haklisin ama bizdiga ayip olmasn gene bir iki tane al
Ela guzelmissBenım adımı babaannemın adını koymuşlar omur boyu sıkıntısını yadadım ozellikle yurtdısı yazışmalarında yabancılarla konusurken hatta bırakın yabancıları yenı tanıştıgım kimselerle. O yuzden kısa anlamı guzel turkce karekter içermeyen ısım olmasına özen gosterıyoruz secerken. Ikı ısım koyuyoruz kı begendını kullansın ben gıbı sıkıntı yasamasın yavru. Bır arkadasın oğlu vardı adı cemal cagrı idi. 40 yasıma kadar cagrıyı 40 yadımdan sonra cemalı kullancam derdıdusunsenize berk dede olur mu hıc dede dedıgının adı eskılerden olur derdı kızımda gencliğinde gozlerı ısıl ısılken ELA yı yaslanınca gozunun ferı sonunce de SENA yı kullansın hem sürekli sükretceğini hatırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?