- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Kızlar dün kontrolümüz vardı,
Öncesinde kahverengi lekem oluyordu 1-2 gündür çok şükür sorun çıkmadı,
Cinsiyetini öğrenecektik, 14. Haftaya girdiğimizde erkeği andırıyor demişti,
Dün de kız gibi dedi testis göremiyorum dedi,
Ama bir defa daha bakarım dedi,
Kontrolümüz 1 ay sonra :-(
Inanasim gelmiyor nasil insanlar varEvdeyken öyle sürekli elimiz kulağımız onda :) maşallah hepsine :)
@nymeria-burcu bi kaç kişiden aynı şeyi duydum bazı aileler cinsiyeti erken öğrenip istemedikleri ise kürtaj yaptırıyormuş. Bu yüzden devlet hastaneleri uyari almış cinsiyeti erken söylemeyin diye. Ne kadar doğru bilmiyorum :) bizim ilk bebeğimiz olduğu için de ısrar etmedik sağlıklı olduğunu öğrenmek yeterliydi bizim için :)
Meraba annisler sonunda sipam kendini gösterdi bi kizim daha olcak allahın izniyle tabi tahmin değişmezse
Bende kotu hissettim, üzüldüm sırf cinsiyet yüzünden bunu yapan insanlar olduğu için. Burda ve başka yerlerde okuyup görüyoruz, Bi bebek sahibi olabilmek için neler yapıyoruz/yapiyorlar. Şükürsüzlük.Inanasim gelmiyor nasil insanlar var
maşallah canım o zaman. nazar değmesinBiraz önden gidiyor bizim bebek cnm.o yüzden.
şimdi gördüm canım dışardaydım, hava çok güzeldi, yeni girdik eve :)
heh tamam geliyorum o zaman misafirliğe :) iyi yapmışsın ben her gün okula git gel yapıyorumm hava gzel de olsa evden çıksaım gelmiyo tatil olunca :)şimdi gördüm canım dışardaydım, hava çok güzeldi, yeni girdik eve :)
Evet cnm.hamileyim inş yani..Doktorum hemen kalabilirsin demişti. .boş gebelıkti zaten..kısmet artık inş bi sorun çıkmaz. .Can'ım ben anlamadım, sen yenidenmi hamilesin ?
Kesinmi peki ? Tebrik ederim , Allah bidaha kötüyü yaşatmasın.
Beni yanlış anlama ama kürtajdan hemen sonra ara vermeden yani vucüd dinlenmeden bi zararı olmaz dimi , bunu doktoruna sordunmu Can'ım ??
aleykümselam. okudum iyi haberi, çok sevindim :)bu arada @tommbik in çok selamı var
Kiyafet cok fazlw canim sey yapicam ablalarina para biriktiriyoruz hesaplarina ilerde ev yada araba yardimi icin diyorum esime kiyafet marafi yerine hesaba yatiralim yine hosuma giden olursa bakarim ama hic ihtiyac yok ancak 3 yastan sonra alirim galiba ablasi yeni eskitmeye basladi
öncelikle kendimi tanıtayım da arkadaşlar sen hayırdır bodoslama daldın demesinler :)aleykümselam. okudum iyi haberi, çok sevindim :)
Canım düzelirsin inşallah.. Ben de hiç yemek yapmıyorum, eşim yapıyor sağolsun ilk aylar hiç yemek yapmadığım için hep ekmek yedim o zaman biraz kilo aldım. Bi dr sürekli midem bulandı ama hiç kusmadım. Bunum etkisi var galiba... Kuzenim de 3 aylık hamile p 4 kilo verdi... Sürekli kusuyor ama. Allah yardımcınız olsun,Ne güzel işte ya ne olcak doğurunca emzirince veriyorsun benim içinde ye ben bi yemekten ilk lokmayı bayılarak yiyorum ikincide midem almıyo çok garip kendi yaptıklarımı hiç yiyemiyrom ancak salata napimm hayırlısı artık
bende hamile olduğumdan beri acayip uykucu olmuşum doyamıyorum bir türlü. ama işe gelmek mecburiyetinde olduğum için uyanmak zorunda kalıyorum. yoksa gün boyu uyuyabilirim herhaldeGünaydın kızlar.... Akşamları erkenden uyuyup sabahları erkenden kalkıyorum... Hamilelikten önce hiç uyumayan ben hamileyken 10 saat uyuyabiliyorum.Bir de kızlar dün karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bir şey hissettim... Acabs bebek miydi? Anlayamadım ilk kez bebeği hissedince nasıl oluyor?
Günaydın kızlar.... Akşamları erkenden uyuyup sabahları erkenden kalkıyorum... Hamilelikten önce hiç uyumayan ben hamileyken 10 saat uyuyabiliyorum.Bir de kızlar dün karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bir şey hissettim... Acabs bebek miydi? Anlayamadım ilk kez bebeği hissedince nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?