2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Seni çok iyi anliyorum.bir ay sonraya bebislerimiz gobusumuz kocaman olacsk. İns.insan nasil dayanacak .başka Dr a daha gitmeyi düşünüyor musun .ilk mi bebegin

Inanasim gelmiyor nasil insanlar var

Evet cnm.hamileyim inş yani..Doktorum hemen kalabilirsin demişti. .boş gebelıkti zaten..kısmet artık inş bi sorun çıkmaz. .

Yarın bizimde kontrolümüz var inşallah kesin olarak cinsiyeti ogreniriz. Burda değişenleri gördükce emin olamıyor insan. Bugün hava çok güzeldi. Oğlumun peşinde perişan oldum.
Karın sertliği ile ilgili yazan arkadaş sabah uyandığımda karnım yumuşacık ne acı ne ağrı İkindi ye doğru öyle bir sert oluyor ki sert ağrılar kramplar yorgunluktan hepsi bende gün boyu fazla ayaktayım birde oğluma bisiklet aldık. Bisiklet sevdasına ittir kaldır vs derken olan bana oluyor.
Ayrıca alt tarafta ağrı , şurda kramp fln diyen arkadaşlar ağrılar dayanılir seviyede oldukça korkacak bişey yok. Rahim büyüyor ordan kocaman sipalar çıkacak birden büyümelerine de az kaldı rahim kendini hazirliyor

Selam kızlar. Üşenmedim bütün geçmişi okudum baya Zaman'ımı aldı ama olsun. Alıntı yapmaya üşendim..sın günlerde bi üşengeçlik yerleşti üzerime atamıyorum aklımda kalanları ortaya karışık yapacam ama önden hayalimsin1 canım inan çok dua ettim senin için..hamd olsun iyi haberlerini aldık bir de @bebisimgel den iyi haber alsak... sibelce0 canımcım maşallah yeniden aynı heyecanlardasın hayırlısı olsun inşallah.
Kızlar park yatak olayı çok güzel. Gayet kullanışlı benim oğlan 7.ayından itibaren kendi odasında yatmaya başladığı için kaldırdım. Arkadaşlarım arasında hala kullanan var. Uzun kullanacam diyorsanız kaliteli bir şey alın derim sıpalar büyüdükçe haylazlaşıyor;kırılıvermesin hemen!

Kızlar özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlar kilo işlerine takılıp kalmayın nolur. Kendinize başka sıkılacak mevzular bulun mesela beğendiğiniz bir bluzun bedenini bulamadım diye sıkılın inanın bu günleriniz öyle güzel öyle dertsiz-tasasız ki..hani size 'aaaa çok kilo aldın,popon masa kadar oldu vs vs' diyen ablalar teyzeler var ya doğumdan sonra level atlayıp daha çatal dilli olup can evinizden vuracak size kafayı sıyırtabilecek şeyler söylüyorlar. Demem o ki şimdiden o tatlı Can'ınızın huzurunu bozmayın

Gittiğiniz doktor içinizi rahatlatmıyorsa,merakınızı gidermiyorsa bence başka doktorlar denemelisiniz. Her gittiğinizde kilo-tansiyon kontrolü yapılmalı (devlet hastanelerinde yapılmıyor o ayrı) her ultrason muayenesinde bebeğin boy kilo suyu bir önceki aya göre gelişimi söylenmeli hatta gelecek randevu hakkında bilgi verilmeli!

Aliexpress olayı dikkatimi çekti..alış-veriş yapılacak satıcı çok dikkatli incelenmeli ayrıca alınacak olan ürün de öyle! Eşimin arkadaşı salomon bot aldı ordan bildiğin Çin malı çakmanın çakması geldi üstelik güvenilir satıcı diyordu! Aynı olay benim de arkadaşımın başına geldi. Ünlü bir markanın hırkasını aldı alakasız bir şey geldi kız şok üstü şok yaşadı! İadesi olmadığını belirtmek isterim!

Cinsiyeti yeni öğrenen arkadaşlarım tebrik ediyorum hepinizi. Maşallah hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ömürleri bereketli gülüşleri ömürlük olsun inşallah.

Hııı bu sırada varislerimin size selamı var naapacaaaaam
İsim işleri fena sıkıntılı. Allah yardımcınız olsun. İsmi bellidir Allah katında da sizin kalbinize gelmemiştir henüz

Son olarak yarım dana yiyebiliyorum;yarısı da şurda dursun birazdan yerim diyorum

Anladm canm kendiniz bilirsinz tabinki fistiklarinla nasil isterseniz oyle yapin

aleykümselam. okudum iyi haberi, çok sevindim :)
öncelikle kendimi tanıtayım da arkadaşlar sen hayırdır bodoslama daldın demesinler :)
efendim ben temmuz anneleri ekibine takılmış bir gariban ağustos annesiyim kısmetse
her türlü nub kese konumu tahmini yaparım hoş kendi bebemin cinsiyetin tutturamadım ama istatistiklerim kuvvetli grill dün bizim topikte imdadıma yetişince bi iadeyi ziyaret yapayım dedim
Selam olsun tüm ağustos annelerine

Canım düzelirsin inşallah.. Ben de hiç yemek yapmıyorum, eşim yapıyor sağolsun ilk aylar hiç yemek yapmadığım için hep ekmek yedim o zaman biraz kilo aldım. Bi dr sürekli midem bulandı ama hiç kusmadım. Bunum etkisi var galiba... Kuzenim de 3 aylık hamile p 4 kilo verdi... Sürekli kusuyor ama. Allah yardımcınız olsun,

Günaydın kızlar.... Akşamları erkenden uyuyup sabahları erkenden kalkıyorum... Hamilelikten önce hiç uyumayan ben hamileyken 10 saat uyuyabiliyorum. Bir de kızlar dün karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bir şey hissettim... Acabs bebek miydi? Anlayamadım ilk kez bebeği hissedince nasıl oluyor?

bende hamile olduğumdan beri acayip uykucu olmuşum doyamıyorum bir türlü. ama işe gelmek mecburiyetinde olduğum için uyanmak zorunda kalıyorum. yoksa gün boyu uyuyabilirim herhalde

Bebiş olabilir. Kelebek gibi , seğirme azıcık daha büyüsün ler bi yerlerini dayıyorlar ittiriyorlar fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…