2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Niye temmuz à takılıyorsun ki
Temmuz doğurunca gelirsin yanımıza

Bebektir o bebek.

bende hamile olduğumdan beri acayip uykucu olmuşum doyamıyorum bir türlü. ama işe gelmek mecburiyetinde olduğum için uyanmak zorunda kalıyorum. yoksa gün boyu uyuyabilirim herhalde
Ah ah... Ben de çalışıyorum. İyi ki erken uyanıyorum yoksa her gün geç kalırım... Ama akşam saat 8 de koltukta uyuyakalıyorum maalesef...

Günaydın hanımlar...
hayalimsin1 iyi haberlerine çok sevindim. Gözün aydın.
Bende uzun zamandır okuyoum ama yorum yapamafım. Saçma bi şekikde sıkıntısız geçen hamileliğimde sabah bulantıları ve iştahsızlık yaşamaya başladım. Nasıl ters bir velet geliyorsa artık. Allah sonumuzu hayır etsin.
İki erkek anası olma fikribe de alıştım sanırım. İlerisi için çok güzel hayaller kuruyorum şimdi. Önemli olan sağlık inanın hanımlar gerisi fasa fiso...
Bu dönem özel eğitimde çalışıyorum. İki erkek öğrenci var otizimli. Birinin ablası var diğerinin abisi. Ablası olanın ailesini düşünüyorum hep. Dr cinsiyeti erkek dediğinde kim bilir nasıl sevindiler. Bi kızımız var bi de oğlumuz olacak diye heyecanlandılar v.s... ama hayat onlara öyle bir sınav hazırlamış ki... çocuğun durumu çok ağır. Konuşma yok özbakım sıkıntılı... şimdi gözlerindeki perilanlığı görüyorum ve hep dua ediyorum rabbim evlatlarıma sağlık ver yeter diye...
Allah hepimizin evlatlarını korusun. Önce sağlık sonra da huzur versin. Amin

Günaydın herkeseeee,

Bebiş o bebiş, daha yeni rahim duvarına çarptığı için kelebek çırpması gibi hissedersin. Arkadaşlar biliyor ben14. haftadan itibaren hissediyorum. Artık bu hafta sert sert geliyor vuruşları. Herkes aynı hissetmiyor,doktorumla konuştum hatta. Burdaki herkes çok erken hissettiğin bebek değildir deyince doktorumla görüştüm. Oda bana zayıf hamilelerde ve iç karnı geniş olmayan kişilerde genelde çok erken hissedilir. Çünkü rahim duvarına daha kolay hareketler ulaşıyormuş. 20. haftada zaten herkes rahat rahat hisseder.

Seni çok iyi anliyorum.bir ay sonraya bebislerimiz gobusumuz kocaman olacsk. İns.insan nasil dayanacak .başka Dr a daha gitmeyi düşünüyor musun .ilk mi bebegin
Evet ilk bebeğim çok merak ediyorum ama sanırım gitmiycem,rahatsızlığım dolayısıyla 2 gün üst üste ultrasona girdim,çok fazla ultrasona girmek istemiyorum,zaten bir ay sonra ayrıntılı ultrason incelemesi var mutlaka belli olur..

Bu arada dr un her ko trolde kilo ve tansiyon ölçümü yapması şart. İki ölçümün de hayati önemi var. Tansiyonun yüksek olmaması lazım. Sebebini hatırlamıyorum ama benim ilk hamileliğimde bir kere yüksek çıktı. Dr yarım saat bekletti tekrar ölçtü. Yibe yüksek çıksaydı kan testi yapacaktı.
Ayrıca bebeğin kilosu ve boyu da takip edilmeli. Dr önemli ya. Bence içinize sinöiyorsa sorun soruştuun başka dr a gidin.

Günaydın kıslarr!!

hayalimsin1 canım iyi haberlerine çok sevindim, gözünüz aydın

darısı diğer sonuç bekleyen annişlerin başına inşallah

bu aralar işe gelmekten çooook sıkıldım, ama iş yerinde iki kişiyiz oda arkadaşıma da kıyamıyorum tüm iş onun üzerine kalacak diye, yoksa bi haftacık rapor alıp evimde oturmak istiyorum, bilemedim çok yorgunum ya neyse bu hafta da bi geçsin bakalım

tecrübeli annişler kanguru kullanmış olanınız var mı aranızda? iyi bişey mi bebek rahat ediyor mu? Araba aldık ama evde lazım oluyo iş yaparken diyolar siz ne diyosunuz?

Gunaydin annislerrr

Meraba annisler sonunda sipam kendini gösterdi bi kizim daha olcak allahın izniyle tabi tahmin değişmezse

Ayyy hayirli ugurlu olsn insallah saglicaklaa bu ara kizlarimiz cogaliyo hadi bakalm...

Bu arada hayalimsin1 herkese özellikle soranlara çok selamı var sonuçları temiz çıkmış kendisi siteye giriş yapamiyomus yanlış şifre diyomus haber vermemi istedi

Ayy cok sevindm problem olmasn da gerisi muhim degill hayalimsin1 aleykm selammm

Aynen benm de oyle oluyor sabah iyi ogleden sonra bi gerilmeye beni asagi cekmeye basliyor sankii.. Yorfunluk falan biniyor iste ustune o yuzdenn.. Kesinlikle haklisn canm. Ama kendine de dikkat et cok fazla yormaa

Kiz istah artisi cok da normal aslndaa.. Ben de zaten hep vardi o yuzden pek hissetmedm

Bu arada aliekspressde ben de aynisini yasadm bi de bebis kiyafeti olunca riske edemiciim sanirm az olsn oz olsn kaliteli olsnn.. bluetweety iyisine denk gelms demekkii... Ya da orjinale xok benzeyen cakmaya.. Cunku o fiyatlara orjinal mumkun degil sankim neyse bakalm..hayirlisi daha vaktimz bol.. Yapcaz bi seylerrr..

Bence de bebistir annesiii benm de ilk ama ben de aksamlari uzaninca bazen boyle hafif kipirtilar hissediyorm gobise yogunlasincaa.. Amann diyorm bizimki yine kipir kipir sonra bakiyorm yok aha diyorm uyuduuu genee

Kızlar herkese günaydın

Benim bir süredir cildimde hemanjiom diye bir rahatsızlık var. En son lazerle tedavisini bulmuştum, tam tedaviye başladım ki hamile olduğumu öğrendim ve kestik tedaviyi doğuma kadar. O kdr lanet bi hastalıkki sürekli büyüyo, sağa sola atıo ufak ufak ve deli gibi kaşınıo, düşünün gece uyandırıo kaşıntıdan. En son koterle yakmayı deneyelim dedi doktor. O bebeğe zarar vermez diye. Çok fazla attığı için hepsini 1 kerede yakamıyor. Yakınca tabi iltihap oldu 1 kutu antibiyotik kullandım.
Tabi bu arada büyümeye de devam ediyor yakılmayanlar, hamilelikte daha çok büyürmüş. Geçen hafta büyük bir tane vardı onu yaktırdım, ufaklarla beraber. Tabi 1 kutu daha antibiyotik verdi hmn, çünkü kulağımda olduğu için iltihaplanıo hemen. Dün kontrole gittim iltihap geçmedi tabi, 1 kutu daha antibiyotik kullan dedi

Off delirmek üzereyim bu hamileliğimin başından beri 4.kutu antibiyotik olacakZararı yok diyolar ama, kesinliğide yok. Ben artık aklımdan çıkartamıyorum ya birşey olursa bebişime diye. İlacı her içtiğimde ölüyorum vicdan azabından

Yakınımdaki kimseyede bişi diyemiom üzülmesinler diye. Derdimi paylaşayım istedim sizinle

Ge
Geçmiş olsun canım.. Doktor zararı yoktur diyorsa güven. Unutma her şey Allahtan boşuna vicdan azabı yaşatma kendine..

cok geçmiş olsun canım, bence de doktor zararı yok diyorsa yoktur, üzme kendini..

Aras alp demir ayaz poyraz sarp ata kuzey buğra rüzgar deniz arda en begendıklerım
dün aklıma Tuna ismi geldi. Şu ara çok popüler olan isimler bi on sene sonra çok fazla olacak çocuğumuz belki sınıfında birkaç tane aynı isimden olacak düşüncesi ile bazı isimleri de öyle eliyorum. elde bir şey kalmıyor.

merhabalar şöyle bir geçmişe baktım uzak kaldığım zaman diliminde çoğunlukla isim konusu geçmiş. Oğluma isim koyarken gerçekten defalarca isimlerin üstünden geçtim ve hiçbiri içime sinmedi. Tabi kişiden kişiye değişiyor düşünceler ama bulduğum isimleri kimseye beğendiremiyordum. Her isme bir şey buluyordu insanlar en son emir alp koydum kulağımızda alıştı. Arada ulama olduğu için ikisini birlikte kullanıyoruz. Eğer ikinci de erkek olursa isim konusunda fikirlerim sürekli değişiyor ama onur alp koyabilirim. Deha ve yekta isimlerini de düşündüm ama çevremde bu isimlere hep olumsuz yaklaştılar. İsim konusu gerçekten çok zor.

Gecmis olsun arkadasim ,doktoruna guven bencede bi zarari yok diyorsa dogrudur ,senin uzuntun bebise daha cok zarar verebilir ,Allah yardimcin olsun

B Began canım nasılsın? Misafirliğe geldim topiğinize. Arada interiorarchitect da uğruyormuş ben de bir görüneyim dedim.

Eeee güzel annecikler nasıl gidiyor bakalım hamilelik? Soracağınız bişey olursa etiketleyin kızlar. Öpüyorum hepinizi
Bir de eğer bebeğiniz sağlıklıysa başka hiçbişeyi kafanıza takmayın. Ohoooo elti görümce koca kv falan vız gelir tırıs gider hiçbişeyi takmayın kafaya. Sakin bir hamilelik geçirin ki bebişiniz de sakin ve uysal olsun.

Inşallah güzel haberler olur. Ama benden yana şimdilik güzel haberler yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…