öncelikle kendimi tanıtayım da arkadaşlar sen hayırdır bodoslama daldın demesinler :)
efendim ben temmuz anneleri ekibine takılmış bir gariban ağustos annesiyim kısmetse
her türlü nub kese konumu tahmini yaparımhoş kendi bebemin cinsiyetin tutturamadım ama istatistiklerim kuvvetli grill dün bizim topikte imdadıma yetişince bi iadeyi ziyaret yapayım dedim
Selam olsun tüm ağustos annelerine
Bebektir o bebek.Günaydın kızlar.... Akşamları erkenden uyuyup sabahları erkenden kalkıyorum... Hamilelikten önce hiç uyumayan ben hamileyken 10 saat uyuyabiliyorum.Bir de kızlar dün karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bir şey hissettim... Acabs bebek miydi? Anlayamadım ilk kez bebeği hissedince nasıl oluyor?
Bebektir o bebek.
Temmuza niyet ağustosa kısmet olduNiye temmuz à takılıyorsun ki
Temmuz doğurunca gelirsin yanımıza
Ah ah... Ben de çalışıyorum. İyi ki erken uyanıyorum yoksa her gün geç kalırım... Ama akşam saat 8 de koltukta uyuyakalıyorum maalesef...bende hamile olduğumdan beri acayip uykucu olmuşum doyamıyorum bir türlü. ama işe gelmek mecburiyetinde olduğum için uyanmak zorunda kalıyorum. yoksa gün boyu uyuyabilirim herhalde
Günaydın kızlar.... Akşamları erkenden uyuyup sabahları erkenden kalkıyorum... Hamilelikten önce hiç uyumayan ben hamileyken 10 saat uyuyabiliyorum.Bir de kızlar dün karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bir şey hissettim... Acabs bebek miydi? Anlayamadım ilk kez bebeği hissedince nasıl oluyor?
Evet ilk bebeğim çok merak ediyorum ama sanırım gitmiycem,rahatsızlığım dolayısıyla 2 gün üst üste ultrasona girdim,çok fazla ultrasona girmek istemiyorum,zaten bir ay sonra ayrıntılı ultrason incelemesi var mutlaka belli olur..Seni çok iyi anliyorum.bir ay sonraya bebislerimiz gobusumuz kocaman olacsk. İns.insan nasil dayanacak .başka Dr a daha gitmeyi düşünüyor musun .ilk mi bebegin
Meraba annisler sonunda sipam kendini gösterdi bi kizim daha olcak allahın izniyle tabi tahmin değişmezse
Bu aradahayalimsin1 herkese özellikle soranlara çok selamı var sonuçları temiz çıkmış kendisi siteye giriş yapamiyomus yanlış şifre diyomus haber vermemi istedi
Yarın bizimde kontrolümüz var inşallah kesin olarak cinsiyeti ogreniriz. Burda değişenleri gördükce emin olamıyor insan. Bugün hava çok güzeldi. Oğlumun peşinde perişan oldum.
Karın sertliği ile ilgili yazan arkadaş sabah uyandığımda karnım yumuşacık ne acı ne ağrı İkindi ye doğru öyle bir sert oluyor ki sert ağrılar kramplar yorgunluktan hepsi bende gün boyu fazla ayaktayım birde oğluma bisiklet aldık. Bisiklet sevdasına ittir kaldır vs derken olan bana oluyor.
Ayrıca alt tarafta ağrı , şurda kramp fln diyen arkadaşlar ağrılar dayanılir seviyede oldukça korkacak bişey yok. Rahim büyüyor ordan kocaman sipalar çıkacak birden büyümelerine de az kaldı rahim kendini hazirliyor
Selam kızlar. Üşenmedim bütün geçmişi okudumbaya Zaman'ımı aldı ama olsun. Alıntı yapmaya üşendim..sın günlerde bi üşengeçlik yerleşti üzerime atamıyorum aklımda kalanları ortaya karışık yapacam ama önden hayalimsin1 canım inan çok dua ettim senin için..hamd olsun iyi haberlerini aldık bir de M melekler-engelchen den iyi haber alsak... @sibelce0 canımcım maşallah yeniden aynı heyecanlardasın hayırlısı olsun inşallah.
Kızlar park yatak olayı çok güzel. Gayet kullanışlı benim oğlan 7.ayından itibaren kendi odasında yatmaya başladığı için kaldırdım. Arkadaşlarım arasında hala kullanan var. Uzun kullanacam diyorsanız kaliteli bir şey alın derim sıpalar büyüdükçe haylazlaşıyor;kırılıvermesin hemen!
Kızlar özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlar kilo işlerine takılıp kalmayın nolur. Kendinize başka sıkılacak mevzular bulunmesela beğendiğiniz bir bluzun bedenini bulamadım diye sıkılın inanın bu günleriniz öyle güzel öyle dertsiz-tasasız ki..hani size 'aaaa çok kilo aldın,popon masa kadar oldu vs vs' diyen ablalar teyzeler var ya doğumdan sonra level atlayıp daha çatal dilli olup can evinizden vuracak size kafayı sıyırtabilecek şeyler söylüyorlar. Demem o ki şimdiden o tatlı Can'ınızın huzurunu bozmayın
Gittiğiniz doktor içinizi rahatlatmıyorsa,merakınızı gidermiyorsa bence başka doktorlar denemelisiniz. Her gittiğinizde kilo-tansiyon kontrolü yapılmalı (devlet hastanelerinde yapılmıyor o ayrı) her ultrason muayenesinde bebeğin boy kilo suyu bir önceki aya göre gelişimi söylenmeli hatta gelecek randevu hakkında bilgi verilmeli!
Aliexpress olayı dikkatimi çekti..alış-veriş yapılacak satıcı çok dikkatli incelenmeli ayrıca alınacak olan ürün de öyle! Eşimin arkadaşı salomon bot aldı ordan bildiğin Çin malı çakmanın çakması geldiüstelik güvenilir satıcı diyordu! Aynı olay benim de arkadaşımın başına geldi. Ünlü bir markanın hırkasını aldı alakasız bir şey geldi kız şok üstü şok yaşadı! İadesi olmadığını belirtmek isterim!
Cinsiyeti yeni öğrenen arkadaşlarım tebrik ediyorum hepinizi. Maşallah hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ömürleri bereketli gülüşleri ömürlük olsun inşallah.
Hııı bu sırada varislerimin size selamı varnaapacaaaaam
İsim işleri fena sıkıntılı. Allah yardımcınız olsun. İsmi bellidir Allah katında da sizin kalbinize gelmemiştir henüz
Son olarak yarım dana yiyebiliyorum;yarısı da şurda dursun birazdan yerim diyorum
Günaydın kızlar.... Akşamları erkenden uyuyup sabahları erkenden kalkıyorum... Hamilelikten önce hiç uyumayan ben hamileyken 10 saat uyuyabiliyorum.Bir de kızlar dün karnımda kelebek kanat çırpışı gibi bir şey hissettim... Acabs bebek miydi? Anlayamadım ilk kez bebeği hissedince nasıl oluyor?
Geçmiş olsun canım.. Doktor zararı yoktur diyorsa güven. Unutma her şey Allahtan boşuna vicdan azabı yaşatma kendine..Kızlar herkese günaydın
Benim bir süredir cildimde hemanjiom diye bir rahatsızlık var. En son lazerle tedavisini bulmuştum, tam tedaviye başladım ki hamile olduğumu öğrendim ve kestik tedaviyi doğuma kadar. O kdr lanet bi hastalıkki sürekli büyüyo, sağa sola atıo ufak ufak ve deli gibi kaşınıo, düşünün gece uyandırıo kaşıntıdan. En son koterle yakmayı deneyelim dedi doktor. O bebeğe zarar vermez diye. Çok fazla attığı için hepsini 1 kerede yakamıyor. Yakınca tabi iltihap oldu 1 kutu antibiyotik kullandım.
Tabi bu arada büyümeye de devam ediyor yakılmayanlar, hamilelikte daha çok büyürmüş. Geçen hafta büyük bir tane vardı onu yaktırdım, ufaklarla beraber. Tabi 1 kutu daha antibiyotik verdi hmn, çünkü kulağımda olduğu için iltihaplanıo hemen. Dün kontrole gittim iltihap geçmedi tabi, 1 kutu daha antibiyotik kullan dedi
Off delirmek üzereyim bu hamileliğimin başından beri 4.kutu antibiyotik olacakZararı yok diyolar ama, kesinliğide yok. Ben artık aklımdan çıkartamıyorum ya birşey olursa bebişime diye. İlacı her içtiğimde ölüyorum vicdan azabından
Yakınımdaki kimseyede bişi diyemiom üzülmesinler diye. Derdimi paylaşayım istedim sizinle
cok geçmiş olsun canım, bence de doktor zararı yok diyorsa yoktur, üzme kendini..Kızlar herkese günaydın
Benim bir süredir cildimde hemanjiom diye bir rahatsızlık var. En son lazerle tedavisini bulmuştum, tam tedaviye başladım ki hamile olduğumu öğrendim ve kestik tedaviyi doğuma kadar. O kdr lanet bi hastalıkki sürekli büyüyo, sağa sola atıo ufak ufak ve deli gibi kaşınıo, düşünün gece uyandırıo kaşıntıdan. En son koterle yakmayı deneyelim dedi doktor. O bebeğe zarar vermez diye. Çok fazla attığı için hepsini 1 kerede yakamıyor. Yakınca tabi iltihap oldu 1 kutu antibiyotik kullandım.
Tabi bu arada büyümeye de devam ediyor yakılmayanlar, hamilelikte daha çok büyürmüş. Geçen hafta büyük bir tane vardı onu yaktırdım, ufaklarla beraber. Tabi 1 kutu daha antibiyotik verdi hmn, çünkü kulağımda olduğu için iltihaplanıo hemen. Dün kontrole gittim iltihap geçmedi tabi, 1 kutu daha antibiyotik kullan dedi
Off delirmek üzereyim bu hamileliğimin başından beri 4.kutu antibiyotik olacakZararı yok diyolar ama, kesinliğide yok. Ben artık aklımdan çıkartamıyorum ya birşey olursa bebişime diye. İlacı her içtiğimde ölüyorum vicdan azabından
Yakınımdaki kimseyede bişi diyemiom üzülmesinler diye. Derdimi paylaşayım istedim sizinle
dün aklıma Tuna ismi geldi. Şu ara çok popüler olan isimler bi on sene sonra çok fazla olacak çocuğumuz belki sınıfında birkaç tane aynı isimden olacak düşüncesi ile bazı isimleri de öyle eliyorum. elde bir şey kalmıyor.Aras alp demir ayaz poyraz sarp ata kuzey buğra rüzgar deniz arda en begendıklerım
Gecmis olsun arkadasim ,doktoruna guven bencede bi zarari yok diyorsa dogrudur ,senin uzuntun bebise daha cok zarar verebilir ,Allah yardimcin olsunKızlar herkese günaydın
Inşallah güzel haberler olur. Ama benden yana şimdilik güzel haberler yok canımSelam kızlar. Üşenmedim bütün geçmişi okudumbaya Zaman'ımı aldı ama olsun. Alıntı yapmaya üşendim..sın günlerde bi üşengeçlik yerleşti üzerime atamıyorum aklımda kalanları ortaya karışık yapacam ama önden hayalimsin1 canım inan çok dua ettim senin için..hamd olsun iyi haberlerini aldık bir de M melekler-engelchen den iyi haber alsak... @sibelce0 canımcım maşallah yeniden aynı heyecanlardasın hayırlısı olsun inşallah.
Kızlar park yatak olayı çok güzel. Gayet kullanışlı benim oğlan 7.ayından itibaren kendi odasında yatmaya başladığı için kaldırdım. Arkadaşlarım arasında hala kullanan var. Uzun kullanacam diyorsanız kaliteli bir şey alın derim sıpalar büyüdükçe haylazlaşıyor;kırılıvermesin hemen!
Kızlar özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlar kilo işlerine takılıp kalmayın nolur. Kendinize başka sıkılacak mevzular bulunmesela beğendiğiniz bir bluzun bedenini bulamadım diye sıkılın inanın bu günleriniz öyle güzel öyle dertsiz-tasasız ki..hani size 'aaaa çok kilo aldın,popon masa kadar oldu vs vs' diyen ablalar teyzeler var ya doğumdan sonra level atlayıp daha çatal dilli olup can evinizden vuracak size kafayı sıyırtabilecek şeyler söylüyorlar. Demem o ki şimdiden o tatlı Can'ınızın huzurunu bozmayın
Gittiğiniz doktor içinizi rahatlatmıyorsa,merakınızı gidermiyorsa bence başka doktorlar denemelisiniz. Her gittiğinizde kilo-tansiyon kontrolü yapılmalı (devlet hastanelerinde yapılmıyor o ayrı) her ultrason muayenesinde bebeğin boy kilo suyu bir önceki aya göre gelişimi söylenmeli hatta gelecek randevu hakkında bilgi verilmeli!
Aliexpress olayı dikkatimi çekti..alış-veriş yapılacak satıcı çok dikkatli incelenmeli ayrıca alınacak olan ürün de öyle! Eşimin arkadaşı salomon bot aldı ordan bildiğin Çin malı çakmanın çakması geldiüstelik güvenilir satıcı diyordu! Aynı olay benim de arkadaşımın başına geldi. Ünlü bir markanın hırkasını aldı alakasız bir şey geldi kız şok üstü şok yaşadı! İadesi olmadığını belirtmek isterim!
Cinsiyeti yeni öğrenen arkadaşlarım tebrik ediyorum hepinizi. Maşallah hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ömürleri bereketli gülüşleri ömürlük olsun inşallah.
Hııı bu sırada varislerimin size selamı varnaapacaaaaam
İsim işleri fena sıkıntılı. Allah yardımcınız olsun. İsmi bellidir Allah katında da sizin kalbinize gelmemiştir henüz
Son olarak yarım dana yiyebiliyorum;yarısı da şurda dursun birazdan yerim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?