2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay tombikim gelmiş :)

İkili tarama testiniz gayet güzel çıkmış 1/116 çok şükür ayrıca harmony teste karar verdik eşimle bugun kan vericez iki hafta sonra çıkıcak sonuçlar herkeze mutlu haberlerin olduğu bir dönem diliyorum.biz kız olursa meltem erkek olursa da can düşünüyoruz isimleri uzun sağlıklı yaşasınlar inş ben de dr sordum bir kıpırdanma hissediyorum diye çok erken olmaz dedi ama özellikle sağıma yatınca tıpır tıpır hissediyorum çok keyifli hiç böyle hissetmedim mutlu huzurlu

Inşallah güzel haberler olur. Ama benden yana şimdilik güzel haberler yok canım
canım temmuz anneleri de seni soruyor şimdi seni konuştuk. eski mesajlarına baktım hastanedeymişsiniz şimdi nasılsın canım hep dua ediyorum sana canım benim

Ya kizlar saglik ocaginin ebesi tetanoz asisi icin cagirdi beni ben 20. Haftadan itibaren diye biliodum ozellikle ben daha 18. Haftanin icindeyim dedim olsun sen gel yapalim dedi simdi gidiyorum ama tedirgin oldum sorun olsaydi erken yapmasinda cagirmazdi di mi

Bizim hemşire de 20 de yapılıyor ama 19 da da gelebilirsin dedi bana demek ki yapılabiliyor. Ebe biliyordur ayrıntısını sürekli yapoyordur bu işleri.

Kanguruyu görünce yazayım dedim ben oğlumda ilk 6 ay kanguruyu kullandım o kadar rahat ki o kucagımdayken evimin temizliğini yemeğimi rahatlıkla yapıyordum elim ayağım olmuştu .. Acilen çıkmam gerektiğinde hemen kanguruyu takıp çıkıyordum ..Ben çok yararını gördüm ikinci de de kısmetse aynı kanguruyu kullanacam

Net sinirlari oldugunu sanmam canm.. Bana dr um 5. Ayda oneriyoruz dedi sadece.. Hemsire de haftaya cagirdi ben de 19 un icinde oluyorm..

Geçmiş olsun zararı yoktur dediği müddetçe korkma ben ilk Zaman'larda kullandım 3 kutu antibiyotik verdiler kulağımdaki iltihaplanma yüzünden her içilinde hem yan etkisinden hem vicdan azabından çekiyordum ..ama sağlık bu biz iyi olmalıyız ki bebekte iyi olsun öyle düşün

kanguru kullanmadım çünkü denediğim modellerin hiçbirinde oğlum rahat edememişti. Belki de oğlum için doğru kanguruya denk gelemedim. Ama bu sefer sling (uyku atkısı) almayı düşünüyorum. Sling kullanımı eski kadınların arkasında veya önünde eşarplarıyla, şallarıyla bebeklerini sarıp taşıması şeklinde. Anne ile bebeğin tensel teması daha yakın ve güvenli gibi. Sling denemedim hiç ama görüntüsü bana öyle hissettiriyor bu sefer alıp deneyeceğim.

hoşgeldin, geç gördüm kusura bakma :)
kızlarımdan fırsat bulursam gelip geçmişi okumaya çalışıyorum.
yine bekleriz :)

Canım ben kullanmadim ama aşağıdaki linki paylastigimdan almak istiyorum. Hamilelikten önceden beri takip ediyorum :) instagramda kullananların paylaştığı fotoğrafları var. Bende doğru kangurunun bu şekilde olmasından yanayım

http://momfortbaby.com/Blog/Dogru-Kanguru-Secimi-Nasil-Olmali-Hangi-Kanguruyu-tercih-etmeliyim/7

merhaba herkese, benim derdim bel ağrısı daha karnım yok bel ağrım çok daha doğrusu,özellikle yürürken sol ayagımla adım atınca sol kalçama bıçak saplanıyo sanki ctesi kontrolum var sorucam doktorumada ama böyle bişey yaşayan varmı acaba?

bende de ara ara oluyor internette magnezyum eksikliğinden yazıyor ama anlamadım bir iki haftadır yok.

Kızlar bugün yürüyüşümü engelleyecek kadar bacağım kasılıyor.Gecmezse ne yapsam acaba.Doktorada yeni gittim.19 martta randevum .

Selam kızlar. Rize'den bildiriyorum hava 26 derece sıcaktan pişmekteyim;fenalardayım şimdiden bu günümüze şükürler olsun.
3 gündür yürüyüş yapıyorum. Varislerimin pütürcüklü yapısı kayboldu ama mor kılcal damarlarım bakii soğuk su olayını muhakkak yapacam. Araştırmalarımda yapılabilecek en güzel şey bol yürüyüş diyor. Bugün biraz fazla kaçtı bildiğin sancım var yayılmış yatıyorum şimdi. Başka da bi sıkıntım yok şükürler olsun.
kelebek.hill Keleebeem carters alacaksan acele etme indirimlerini bekle. Gerçi bu her şey için geçerli. Bak bana pusuya yatmış Aslan gibiyim (ben ve büyük oğlan Aslan;yoldaki de öyle ev Aslan yuvası mübarek )
siyahmiyah tatlım kanguru olayını sen sorduydun sanırım. Ben kullanmadım ama çok samimi arkadaşım oğlu 18 aylık olduğu halde onu kullanıyor. Onun tavsiyesiyle bende alacam. İnternette baya bi araştırma yaptım kullanıp memnun kalmayan neredeyse yok. Kız kardeşime doğum hediyesi olarak aldım. Momfortbaby. İstersen bi inceler. 0 ay-4 yaş arası (20kg kadar taşınabiliyor)

Yaaa benim bu musakkaya olan Sevdam ne olacak? Favorilerim
1.musakka
2.çilek
Hepinizi öpüyorum

merhaba aynen senin tarif ettiğin ağrıdan benim sağ tarafımda var. uyurken bacaklarımın arasına ufak bir yastık koyuyorum hafifledi sanki biraz. sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…