- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Inşallah güzel haberler olur. Ama benden yana şimdilik güzel haberler yok canım
Ay tombikim gelmiş :)B Began canım nasılsın? Misafirliğe geldim topiğinize. Aradainteriorarchitect da uğruyormuş ben de bir görüneyim dedim.
Eeee güzel annecikler nasıl gidiyor bakalım hamilelik? Soracağınız bişey olursa etiketleyin kızlar. Öpüyorum hepinizi
Bir de eğer bebeğiniz sağlıklıysa başka hiçbişeyi kafanıza takmayın. Ohoooo elti görümce koca kv falan vız gelir tırıs giderhiçbişeyi takmayın kafaya. Sakin bir hamilelik geçirin ki bebişiniz de sakin ve uysal olsun.
canım temmuz anneleri de seni soruyor şimdi seni konuştuk. eski mesajlarına baktım hastanedeymişsiniz şimdi nasılsın canım hep dua ediyorum sana canım benimInşallah güzel haberler olur. Ama benden yana şimdilik güzel haberler yok canım
Ya kizlar saglik ocaginin ebesi tetanoz asisi icin cagirdi beni ben 20. Haftadan itibaren diye biliodum ozellikle ben daha 18. Haftanin icindeyim dedim olsun sen gel yapalim dedi simdi gidiyorum ama tedirgin oldum sorun olsaydi erken yapmasinda cagirmazdi di mi
Kanguruyu görünce yazayım dedim ben oğlumda ilk 6 ay kanguruyu kullandım o kadar rahat ki o kucagımdayken evimin temizliğini yemeğimi rahatlıkla yapıyordum elim ayağım olmuştu .. Acilen çıkmam gerektiğinde hemen kanguruyu takıp çıkıyordum ..Ben çok yararını gördüm ikinci de de kısmetse aynı kanguruyu kullanacamGünaydın kıslarr!!
hayalimsin1 canım iyi haberlerine çok sevindim, gözünüz aydın
darısı diğer sonuç bekleyen annişlerin başına inşallah
bu aralar işe gelmekten çooook sıkıldım, ama iş yerinde iki kişiyiz oda arkadaşıma da kıyamıyorum tüm iş onun üzerine kalacak diye, yoksa bi haftacık rapor alıp evimde oturmak istiyorum, bilemedim çok yorgunum ya neyse bu hafta da bi geçsin bakalım
tecrübeli annişler kanguru kullanmış olanınız var mı aranızda? iyi bişey mi bebek rahat ediyor mu? Araba aldık ama evde lazım oluyo iş yaparken diyolar siz ne diyosunuz?
Ya kizlar saglik ocaginin ebesi tetanoz asisi icin cagirdi beni ben 20. Haftadan itibaren diye biliodum ozellikle ben daha 18. Haftanin icindeyim dedim olsun sen gel yapalim dedi simdi gidiyorum ama tedirgin oldum sorun olsaydi erken yapmasinda cagirmazdi di mi
Geçmiş olsun zararı yoktur dediği müddetçe korkma ben ilk Zaman'larda kullandım 3 kutu antibiyotik verdiler kulağımdaki iltihaplanma yüzünden her içilinde hem yan etkisinden hem vicdan azabından çekiyordum ..ama sağlık bu biz iyi olmalıyız ki bebekte iyi olsun öyle düşünKızlar herkese günaydın
Benim bir süredir cildimde hemanjiom diye bir rahatsızlık var. En son lazerle tedavisini bulmuştum, tam tedaviye başladım ki hamile olduğumu öğrendim ve kestik tedaviyi doğuma kadar. O kdr lanet bi hastalıkki sürekli büyüyo, sağa sola atıo ufak ufak ve deli gibi kaşınıo, düşünün gece uyandırıo kaşıntıdan. En son koterle yakmayı deneyelim dedi doktor. O bebeğe zarar vermez diye. Çok fazla attığı için hepsini 1 kerede yakamıyor. Yakınca tabi iltihap oldu 1 kutu antibiyotik kullandım.
Tabi bu arada büyümeye de devam ediyor yakılmayanlar, hamilelikte daha çok büyürmüş. Geçen hafta büyük bir tane vardı onu yaktırdım, ufaklarla beraber. Tabi 1 kutu daha antibiyotik verdi hmn, çünkü kulağımda olduğu için iltihaplanıo hemen. Dün kontrole gittim iltihap geçmedi tabi, 1 kutu daha antibiyotik kullan dedi
Off delirmek üzereyim bu hamileliğimin başından beri 4.kutu antibiyotik olacakZararı yok diyolar ama, kesinliğide yok. Ben artık aklımdan çıkartamıyorum ya birşey olursa bebişime diye. İlacı her içtiğimde ölüyorum vicdan azabından
Yakınımdaki kimseyede bişi diyemiom üzülmesinler diye. Derdimi paylaşayım istedim sizinle
Umarım en yakın Zaman'da sağlıklı bir gebeliğin olur ve tüm bunları geride bırakırsın ..Allah yardımcın olsun ..sen nasılsın arkadasımInşallah güzel haberler olur. Ama benden yana şimdilik güzel haberler yok canım
kanguru kullanmadım çünkü denediğim modellerin hiçbirinde oğlum rahat edememişti. Belki de oğlum için doğru kanguruya denk gelemedim. Ama bu sefer sling (uyku atkısı) almayı düşünüyorum. Sling kullanımı eski kadınların arkasında veya önünde eşarplarıyla, şallarıyla bebeklerini sarıp taşıması şeklinde. Anne ile bebeğin tensel teması daha yakın ve güvenli gibi. Sling denemedim hiç ama görüntüsü bana öyle hissettiriyor bu sefer alıp deneyeceğim.Günaydın kıslarr!!
bu aralar işe gelmekten çooook sıkıldım, ama iş yerinde iki kişiyiz oda arkadaşıma da kıyamıyorum tüm iş onun üzerine kalacak diye, yoksa bi haftacık rapor alıp evimde oturmak istiyorum, bilemedim çok yorgunum ya neyse bu hafta da bi geçsin bakalım
tecrübeli annişler kanguru kullanmış olanınız var mı aranızda? iyi bişey mi bebek rahat ediyor mu? Araba aldık ama evde lazım oluyo iş yaparken diyolar siz ne diyosunuz?
hoşgeldin, geç gördüm kusura bakma :)B Began canım nasılsın? Misafirliğe geldim topiğinize. Aradainteriorarchitect da uğruyormuş ben de bir görüneyim dedim.
Eeee güzel annecikler nasıl gidiyor bakalım hamilelik? Soracağınız bişey olursa etiketleyin kızlar. Öpüyorum hepinizi
Bir de eğer bebeğiniz sağlıklıysa başka hiçbişeyi kafanıza takmayın. Ohoooo elti görümce koca kv falan vız gelir tırıs giderhiçbişeyi takmayın kafaya. Sakin bir hamilelik geçirin ki bebişiniz de sakin ve uysal olsun.
Canım ben kullanmadim ama aşağıdaki linki paylastigimdan almak istiyorum. Hamilelikten önceden beri takip ediyorum :) instagramda kullananların paylaştığı fotoğrafları var. Bende doğru kangurunun bu şekilde olmasından yanayımGünaydın kıslarr!!
bende de ara ara oluyor internette magnezyum eksikliğinden yazıyor ama anlamadım bir iki haftadır yok.merhaba herkese, benim derdim bel ağrısıdaha karnım yok bel ağrım çok daha doğrusu,özellikle yürürken sol ayagımla adım atınca sol kalçama bıçak saplanıyo sanki ctesi kontrolum var sorucam doktorumada ama böyle bişey yaşayan varmı acaba?
merhaba aynen senin tarif ettiğin ağrıdan benim sağ tarafımda var. uyurken bacaklarımın arasına ufak bir yastık koyuyorum hafifledi sanki biraz. sende dene istersenmerhaba herkese, benim derdim bel ağrısıdaha karnım yok bel ağrım çok daha doğrusu,özellikle yürürken sol ayagımla adım atınca sol kalçama bıçak saplanıyo sanki ctesi kontrolum var sorucam doktorumada ama böyle bişey yaşayan varmı acaba?
merhaba aynen senin tarif ettiğin ağrıdan benim sağ tarafımda var. uyurken bacaklarımın arasına ufak bir yastık koyuyorum hafifledi sanki biraz. sende dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?