- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Selam kızlar. Rize'den bildiriyorum hava 26 derece sıcaktan pişmekteyim;fenalardayım şimdidenbu günümüze şükürler olsun.
3 gündür yürüyüş yapıyorum. Varislerimin pütürcüklü yapısı kayboldu ama mor kılcal damarlarım bakiisoğuk su olayını muhakkak yapacam. Araştırmalarımda yapılabilecek en güzel şey bol yürüyüş diyor. Bugün biraz fazla kaçtı bildiğin sancım var yayılmış yatıyorum şimdi. Başka da bi sıkıntım yok şükürler olsun.
kelebek.hill Keleebeem carters alacaksan acele etme indirimlerini bekle. Gerçi bu her şey için geçerli. Bak bana pusuya yatmış Aslan gibiyim (ben ve büyük oğlan Aslan;yoldaki de öyle ev Aslan yuvası mübarek )
siyahmiyah tatlım kanguru olayını sen sorduydun sanırım. Ben kullanmadım ama çok samimi arkadaşım oğlu 18 aylık olduğu halde onu kullanıyor. Onun tavsiyesiyle bende alacam. İnternette baya bi araştırma yaptım kullanıp memnun kalmayan neredeyse yok. Kız kardeşime doğum hediyesi olarak aldım. Momfortbaby. İstersen bi inceler. 0 ay-4 yaş arası (20kg kadar taşınabiliyor)
Yaaa benim bu musakkaya olan Sevdam ne olacak? Favorilerim
1.musakka
2.çilek
Hepinizi öpüyorum
Merhaba kızlar dün nedense bir türlü giriş yapamadım kk ne.
Bende Adananur arkadaşımızla haber göderdim sizlere , beni merak edenlere ,
Evet kan tahlilleri olması gerektiği gibi çıktı , fakat balgamlı kan gelmesi devam ettiği için yarın hastaneye sevk esildim randevum 9:30 da .
Doktorum ciğerlerden şüphe ediyor yada göğüsten, Oray'a bakılacak , artık endoskopi gebelikte yapılmaz diye biliyorum röntgen hiç çekilmez , gebeliğe uygun hangi sistemle bakılır ciğerlere bilmiyoruminşallah temiz çıkar , hala korkuyu atlatmış değilim
Zaten Google'dan kendim biraz araştırma yapınca ağızdan kan gelmesi , yada balgamlı kan diye girdiğimde hiç güzel şeyler okumadım psikolojimi bozdum resmen. Allah benim ve bebeğimin somunu hayır etsin
Dualarınızı eksik etmeyin neolur .
Varislerin varmiydi canim yokda dogumdan mi beni dusukte cikti ortaya son iki gebelikte sorun yapiyor bana cok sisiyor ozel corap kullaniyorum tavsiye ederim ama sicakta da giyilcek gibi degil kiSelam kızlar. Rize'den bildiriyorum hava 26 derece sıcaktan pişmekteyim;fenalardayım şimdidenbu günümüze şükürler olsun.
3 gündür yürüyüş yapıyorum. Varislerimin pütürcüklü yapısı kayboldu ama mor kılcal damarlarım bakiisoğuk su olayını muhakkak yapacam. Araştırmalarımda yapılabilecek en güzel şey bol yürüyüş diyor. Bugün biraz fazla kaçtı bildiğin sancım var yayılmış yatıyorum şimdi. Başka da bi sıkıntım yok şükürler olsun.
kelebek.hill Keleebeem carters alacaksan acele etme indirimlerini bekle. Gerçi bu her şey için geçerli. Bak bana pusuya yatmış Aslan gibiyim (ben ve büyük oğlan Aslan;yoldaki de öyle ev Aslan yuvası mübarek )
siyahmiyah tatlım kanguru olayını sen sorduydun sanırım. Ben kullanmadım ama çok samimi arkadaşım oğlu 18 aylık olduğu halde onu kullanıyor. Onun tavsiyesiyle bende alacam. İnternette baya bi araştırma yaptım kullanıp memnun kalmayan neredeyse yok. Kız kardeşime doğum hediyesi olarak aldım. Momfortbaby. İstersen bi inceler. 0 ay-4 yaş arası (20kg kadar taşınabiliyor)
1.musakka
2.çilek
Hepinizi öpüyorum
Kanguruyu görünce yazayım dedim ben oğlumda ilk 6 ay kanguruyu kullandım o kadar rahat ki o kucagımdayken evimin temizliğini yemeğimi rahatlıkla yapıyordum elim ayağım olmuştu .. Acilen çıkmam gerektiğinde hemen kanguruyu takıp çıkıyordum ..Ben çok yararını gördüm ikinci de de kısmetse aynı kanguruyu kullanacam
kanguru kullanmadım çünkü denediğim modellerin hiçbirinde oğlum rahat edememişti. Belki de oğlum için doğru kanguruya denk gelemedim. Ama bu sefer sling (uyku atkısı) almayı düşünüyorum. Sling kullanımı eski kadınların arkasında veya önünde eşarplarıyla, şallarıyla bebeklerini sarıp taşıması şeklinde. Anne ile bebeğin tensel teması daha yakın ve güvenli gibi. Sling denemedim hiç ama görüntüsü bana öyle hissettiriyor bu sefer alıp deneyeceğim.
Canım ben kullanmadim ama aşağıdaki linki paylastigimdan almak istiyorum. Hamilelikten önceden beri takip ediyorum :) instagramda kullananların paylaştığı fotoğrafları var. Bende doğru kangurunun bu şekilde olmasından yanayım
http://momfortbaby.com/Blog/Dogru-Kanguru-Secimi-Nasil-Olmali-Hangi-Kanguruyu-tercih-etmeliyim/7
Selam kızlar. Rize'den bildiriyorum hava 26 derece sıcaktan pişmekteyim;fenalardayım şimdidenbu günümüze şükürler olsun.
1.musakka
2.çilek
Hepinizi öpüyorum
Merhaba kızlar dün nedense bir türlü giriş yapamadım kk ne.
Evet kan tahlilleri olması gerektiği gibi çıktı , fakat balgamlı kan gelmesi devam ettiği için yarın hastaneye sevk esildim randevum 9:30 da .
Doktorum ciğerlerden şüphe ediyor yada göğüsten, Oray'a bakılacak , artık endoskopi gebelikte yapılmaz diye biliyorum röntgen hiç çekilmez , gebeliğe uygun hangi sistemle bakılır ciğerlere bilmiyoruminşallah temiz çıkar , hala korkuyu atlatmış değilim
Zaten Google'dan kendim biraz araştırma yapınca ağızdan kan gelmesi , yada balgamlı kan diye girdiğimde hiç güzel şeyler okumadım psikolojimi bozdum resmen. Allah benim ve bebeğimin somunu hayır etsin
Bende çok çilek yiyorum normalde hiç yemezdim ama hamileligimde buyana çok yiyorum esimde çok yeme alerji olursun diyorKıZlar ben de inşaAllah momfortbaby kanguru düşünüyorum yaklaşık 2 senedir takip ediyorum satıcıyı ve alıcıların yorumlarını çok memnunlar...
Pisikedii canım çilek ben de çok yiyorum ve çok yerde çileğin bebek zekası için çok önemli olduğunuu gördümm daha da mutlu oldum daha da bollaşsa da doyasıya yesek...
Güzel arkadaşım senin için sürekli dua ediyorum. Burdaki bütün arkadaşlarım için hatta. Her namazdan sonra dualarımdasınız. Rabbim hayırlar versin inşallah.Inşallah güzel haberler olur. Ama benden yana şimdilik güzel haberler yok canım
En kısa zamanda orijinal 40'ı uçmamış bebeyle kangurulu foto paylaşımı yapacamArtik ne kadar sabredebilirsemmTamam kedicik sagol onerileein icn.. Kanguruyu ben de merak ediyordm aciklamissinn sagolasann
Ayyy adını söyledikçe bile yemek istiyorum o kadar diim yanıKıZlar ben de inşaAllah momfortbaby kanguru düşünüyorum yaklaşık 2 senedir takip ediyorum satıcıyı ve alıcıların yorumlarını çok memnunlar...
Pisikedii canım çilek ben de çok yiyorum ve çok yerde çileğin bebek zekası için çok önemli olduğunuu gördümm daha da mutlu oldum daha da bollaşsa da doyasıya yesek...
Varisim yoktuVarislerin varmiydi canim yokda dogumdan mi beni dusukte cikti ortaya son iki gebelikte sorun yapiyor bana cok sisiyor ozel corap kullaniyorum tavsiye ederim ama sicakta da giyilcek gibi degil ki
Güzel arkadaşım senin için sürekli dua ediyorum. Burdaki bütün arkadaşlarım için hatta. Her namazdan sonra dualarımdasınız. Rabbim hayırlar versin inşallah.
En kısa zamanda orijinal 40'ı uçmamış bebeyle kangurulu foto paylaşımı yapacamtecrübelerimi de paylaşırım.
Ayyy adını söyledikçe bile yemek istiyorum o kadar diim yanımarkette ilk çilek gördüğümde almadım sonra eve gelince pişman oldum eşimi aradım gelirken al dedim. O da unutmuş muz almış gelmiş. Eve gelince poşetlere saldırdım ama nafile! Hani çilek dedim e muz aldım ya demez mi?! Kopardım yaygarayı oğlana meyveli sakız almış utanmadan bi de 'oğlum anana çilekli sakız ver' demez mi ?! Ay boğazını sıkacaktım! Hemen gidip al dedim! O da bir kaç kutu almış hepsini yedim
Varisim yoktuilk gebeliğimde bir şey çıkmadı. Ama ilk gebeliğimde çok yol yürüyordum ama bunda en kısa mesafeye arabayla gidiyorum malesef o da iyice gün yüzüne çıkmalarına sebebiyet verdi Şimdi yürümeye başladım bakalım ne kadar düzelecek. Hamilelikten sonra geçer diyorlar ama bakalım..inşallah.
Kangurunuzun markası neydi acaba?Kanguruyu görünce yazayım dedim ben oğlumda ilk 6 ay kanguruyu kullandım o kadar rahat ki o kucagımdayken evimin temizliğini yemeğimi rahatlıkla yapıyordum elim ayağım olmuştu .. Acilen çıkmam gerektiğinde hemen kanguruyu takıp çıkıyordum ..Ben çok yararını gördüm ikinci de de kısmetse aynı kanguruyu kullanacam
Biraz iş yapayım yahut yürüyeyim bende de oluyor, dr'um normal dedi, hamileyiz kolay mı ama büyüyor tontişler biz henüz hissedemesek de :))merhaba herkese, benim derdim bel ağrısıdaha karnım yok bel ağrım çok daha doğrusu,özellikle yürürken sol ayagımla adım atınca sol kalçama bıçak saplanıyo sanki ctesi kontrolum var sorucam doktorumada ama böyle bişey yaşayan varmı acaba?
Kardeşiniz memnun mu? Bu aralar bende araştırıyorum, içime sinen bir şey alayım diyorum.Selam kızlar. Rize'den bildiriyorum hava 26 derece sıcaktan pişmekteyim;fenalardayım şimdidenbu günümüze şükürler olsun.
1.musakka
2.çilek
Hepinizi öpüyorum
İnşaAllah bir sıkıntınız yoktur, internete bakmayın hiç, moral bozuyor sadece. Ben bebeğinizin de sizin de iyi olduğunuza inanıyorum ve hissediyorum, inşaAllah iyi bir şekilde atlatırsınız şu süreci.Merhaba kızlar dün nedense bir türlü giriş yapamadım kk ne.
Bende aynen böyleyim eşim kime görse söylüyor hayatımda bir tane yemek istemeyen ben hergün yarım kasa yiyorum ..Mutlu da oldum benim gibi birini görünceBende çok çilek yiyorum normalde hiç yemezdim ama hamileligimde buyana çok yiyorum esimde çok yeme alerji olursun diyor
Çilek candır canKıZlar ben de inşaAllah momfortbaby kanguru düşünüyorum yaklaşık 2 senedir takip ediyorum satıcıyı ve alıcıların yorumlarını çok memnunlar...
Gunaydin annislerrr
Ayyy hayirli ugurlu olsn insallah saglicaklaabu ara kizlarimiz cogaliyo hadi bakalm...
Ayy cok sevindm problem olmasn da gerisi muhim degillhayalimsin1 aleykm selammm
Aynen benm de oyle oluyor sabah iyi ogleden sonra bi gerilmeye beni asagi cekmeye basliyor sankii.. Yorfunluk falan biniyor iste ustune o yuzdenn.. Kesinlikle haklisn canm. Ama kendine de dikkat et cok fazla yormaa
Kiz istah artisi cok da normal aslndaa.. Ben de zaten hep vardi o yuzden pek hissetmedm
Bu arada aliekspressde ben de aynisini yasadm bi de bebis kiyafeti olunca riske edemiciim sanirm az olsn oz olsn kaliteli olsnn..@bluetweety iyisine denk gelms demekkii... Ya da orjinale xok benzeyen cakmaya.. Cunku o fiyatlara orjinal mumkun degil sankim neyse bakalm..hayirlisi daha vaktimz bol.. Yapcaz bi seylerrr..
Bence de bebistir annesiiibenm de ilk ama ben de aksamlari uzaninca bazen boyle hafif kipirtilar hissediyorm gobise yogunlasincaa.. Amann diyorm bizimki yine kipir kipir sonra bakiyorm yok aha diyorm uyuduuu genee
canım çok geçmiş olsun. korkma inşallah yarın temiz sonuçlarla gelirsin inşallahMerhaba kızlar dün nedense bir türlü giriş yapamadım kk ne.
Safety kanguru foto atmak istedim ama nedense atamıyorumKangurunuzun markası neydi acaba?
Biraz iş yapayım yahut yürüyeyim bende de oluyor, dr'um normal dedi, hamileyiz kolay mı ama büyüyor tontişler biz henüz hissedemesek de :))
Kardeşiniz memnun mu? Bu aralar bende araştırıyorum, içime sinen bir şey alayım diyorum.
İnşaAllah bir sıkıntınız yoktur, internete bakmayın hiç, moral bozuyor sadece. Ben bebeğinizin de sizin de iyi olduğunuza inanıyorum ve hissediyorum, inşaAllah iyi bir şekilde atlatırsınız şu süreci.
Kızlar 17+3 de cinsiyet belli olur dimi daha beklemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?