2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar dün nedense bir türlü giriş yapamadım kk ne.
Bende Adananur arkadaşımızla haber göderdim sizlere , beni merak edenlere ,
Evet kan tahlilleri olması gerektiği gibi çıktı , fakat balgamlı kan gelmesi devam ettiği için yarın hastaneye sevk esildim randevum 9:30 da .
Doktorum ciğerlerden şüphe ediyor yada göğüsten, Oray'a bakılacak , artık endoskopi gebelikte yapılmaz diye biliyorum röntgen hiç çekilmez , gebeliğe uygun hangi sistemle bakılır ciğerlere bilmiyorum inşallah temiz çıkar , hala korkuyu atlatmış değilim
Zaten Google'dan kendim biraz araştırma yapınca ağızdan kan gelmesi , yada balgamlı kan diye girdiğimde hiç güzel şeyler okumadım psikolojimi bozdum resmen. Allah benim ve bebeğimin somunu hayır etsin
Dualarınızı eksik etmeyin neolur .

Artik ne kadar sabredebilirsemm Tamam kedicik sagol onerileein icn.. Kanguruyu ben de merak ediyordm aciklamissinn sagolasann

Allah korusun seni ve melegini.. Internette arastirma yapmakla iyi etmemissin bence sakinn devam etme arastirmaya.. Ben ufak bi sey bakaym diyorm bazen baktigima cidden bin pisman oluyorm sonra.. Sen bol dua et ve guven sadece insallah ciddi bi sey yokturr hayirlisiylaa

KıZlar ben de inşaAllah momfortbaby kanguru düşünüyorum yaklaşık 2 senedir takip ediyorum satıcıyı ve alıcıların yorumlarını çok memnunlar...
Pisikedii canım çilek ben de çok yiyorum ve çok yerde çileğin bebek zekası için çok önemli olduğunuu gördümm daha da mutlu oldum daha da bollaşsa da doyasıya yesek...

Varislerin varmiydi canim yokda dogumdan mi beni dusukte cikti ortaya son iki gebelikte sorun yapiyor bana cok sisiyor ozel corap kullaniyorum tavsiye ederim ama sicakta da giyilcek gibi degil ki

Sağolun kıslar! benim de aklıma yattı bu kanguru/sling olayı. marka olarak bi boba gördüm bi de momfort, artık iyice bakıp bi karar vericem, sling de çok rahat görünüyo ama becerip bağlayabilir miyim diye endişe ettim, baya ekonomik oluyo slingler

bakalım, bi bu konuda kafayı kırmamıştım o da olur önümüzdeki haftalarda inşallah

canım hiç internetten araştırma, orada yazanlara baksa insan normalken ölümcül hasta olduğuna inanır
içini ferah tut, bak tahlillerin temiz gelmiş bu çok önemli bişey, Allah korusun öyle zaten kötü bişey olsaydı ilk kan tahlilinde çıkardı

kesin daha masum bi nedeni vardır, hayırlısıyla bi de ciğerlerine bakabilseler sen de rahatlayacaksın

kendini de bebişini de üzme, hayırlı haberlerle gel inşallah

Bende çok çilek yiyorum normalde hiç yemezdim ama hamileligimde buyana çok yiyorum esimde çok yeme alerji olursun diyor

Inşallah güzel haberler olur. Ama benden yana şimdilik güzel haberler yok canım
Güzel arkadaşım senin için sürekli dua ediyorum. Burdaki bütün arkadaşlarım için hatta. Her namazdan sonra dualarımdasınız. Rabbim hayırlar versin inşallah.

Artik ne kadar sabredebilirsemm Tamam kedicik sagol onerileein icn.. Kanguruyu ben de merak ediyordm aciklamissinn sagolasann
En kısa zamanda orijinal 40'ı uçmamış bebeyle kangurulu foto paylaşımı yapacam tecrübelerimi de paylaşırım.

Ayyy adını söyledikçe bile yemek istiyorum o kadar diim yanı markette ilk çilek gördüğümde almadım sonra eve gelince pişman oldum eşimi aradım gelirken al dedim. O da unutmuş muz almış gelmiş. Eve gelince poşetlere saldırdım ama nafile! Hani çilek dedim e muz aldım ya demez mi?! Kopardım yaygarayı oğlana meyveli sakız almış utanmadan bi de 'oğlum anana çilekli sakız ver' demez mi ?! Ay boğazını sıkacaktım! Hemen gidip al dedim! O da bir kaç kutu almış hepsini yedim

Varislerin varmiydi canim yokda dogumdan mi beni dusukte cikti ortaya son iki gebelikte sorun yapiyor bana cok sisiyor ozel corap kullaniyorum tavsiye ederim ama sicakta da giyilcek gibi degil ki
Varisim yoktu ilk gebeliğimde bir şey çıkmadı. Ama ilk gebeliğimde çok yol yürüyordum ama bunda en kısa mesafeye arabayla gidiyorum malesef o da iyice gün yüzüne çıkmalarına sebebiyet verdi Şimdi yürümeye başladım bakalım ne kadar düzelecek. Hamilelikten sonra geçer diyorlar ama bakalım..inşallah.

Anlstk o vakitt

Kangurunuzun markası neydi acaba?
Biraz iş yapayım yahut yürüyeyim bende de oluyor, dr'um normal dedi, hamileyiz kolay mı ama büyüyor tontişler biz henüz hissedemesek de :))
Kardeşiniz memnun mu? Bu aralar bende araştırıyorum, içime sinen bir şey alayım diyorum.

İnşaAllah bir sıkıntınız yoktur, internete bakmayın hiç, moral bozuyor sadece. Ben bebeğinizin de sizin de iyi olduğunuza inanıyorum ve hissediyorum, inşaAllah iyi bir şekilde atlatırsınız şu süreci.

Bende çok çilek yiyorum normalde hiç yemezdim ama hamileligimde buyana çok yiyorum esimde çok yeme alerji olursun diyor
Bende aynen böyleyim eşim kime görse söylüyor hayatımda bir tane yemek istemeyen ben hergün yarım kasa yiyorum ..Mutlu da oldum benim gibi birini görünce

Çilek candır can

Ya kızlar benim bu sabahtan beri sol kasığımdann ayağıma kadar Ağrı'm var ..geçer dedim bir tek uzanmışken hissetmiyorum kalkıp yürüdüğümde ayağım çekiyor resmen ..sizde de başlayan oldu mu

Kızlar sırt üstü yatmak kaçıncı aydan sonra tehlikeli oluyo sanki artık sırt üstü yatınca nefesim daralıyor piskolojikmi bilmiyorum .kaçıncı aydan sonra sırt üstü yatmamak gerek

İlkinde ıyisin de ikincisinde kendini hiç dinleyemiyorsun. Bol bol naz yapın

canım çok geçmiş olsun. korkma inşallah yarın temiz sonuçlarla gelirsin inşallah

Safety kanguru foto atmak istedim ama nedense atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…