Eskiden çilek, vişne, ve türevleri (ağzınızı sulandırmıyım daha fazla ) yemezmiş hamileler bebekte leke durur diye... Geçen annemin yanında yiyorum vaay çilek yiyosun hee diyoo tabii ki yerimm hem de nasıl yerimm aaBende çok çilek yiyorum normalde hiç yemezdim ama hamileligimde buyana çok yiyorum esimde çok yeme alerji olursun diyor
Merhaba, ikili tarama 1/116 mı çıktı sizin? Benim 1/106 16 mart amniyosentez yapılacak merak ettim sizi deİkili tarama testiniz gayet güzel çıkmış 1/116 çok şükür ayrıca harmony teste karar verdik eşimle bugun kan vericez iki hafta sonra çıkıcak sonuçlar herkeze mutlu haberlerin olduğu bir dönem diliyorum.biz kız olursa meltem erkek olursa da can düşünüyoruz isimleri uzun sağlıklı yaşasınlar inş ben de dr sordum bir kıpırdanma hissediyorum diye çok erken olmaz dedi ama özellikle sağıma yatınca tıpır tıpır hissediyorum çok keyifli hiç böyle hissetmedim mutlu huzurlu
Çok bile beklemisin nasıl sabrettinKızlar 17+3 de cinsiyet belli olur dimi daha beklemiyim
Bide bana sorÇok bile beklemisin nasıl sabrettin
Sen ne zaman öğrendinÇok bile beklemisin nasıl sabrettin
Bana 14.haftada söyledi ama erkek oldugundan söyledi bide bizim ki maşallah bacaklari ayırmış di umarım kordon değildir de yanilmayiz eerkek fikrine alıştım allah hayirlisini versin artık canım :) :)Sen ne zaman öğrendin
Hayırlı olsun canım bacakları açmışsa tamamdır göstermeyince tahminlerde yanlislik oluyoBana 14.haftada söyledi ama erkek oldugundan söyledi bide bizim ki maşallah bacaklari ayırmış di umarım kordon değildir de yanilmayiz eerkek fikrine alıştım allah hayirlisini versin artık canım :) :)
Slm kızlar bu gün doktor daydım cinsiyeti yine giremedi doktor ayrıca ben bebegin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum doktor bebegin aşağıda olduğunu söyledi fazla ayakta kalmaması ve çok oturmam gerektiğini söyledi bu nasıl olacak bilemiyorum çalışıyorum ve sürekli ayaktayim
Benim de plesentası aşağıda ve bugün çok Ağrı'm vardı dün çok yorulduğum için galiba.Ben de aynı durumdayım plesanta aşağı inmiş dedi çok ayakta durma dedi.Benim işim hep ayakta.Zorlanırsam rapor alacağım mecbur.Hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil :)
Canim hamile olmasan kan gelse kork ama hamilelikte hersey oluyor icini ferah tut bisey cikmaz insallahMerhaba kızlar dün nedense bir türlü giriş yapamadım kk ne.
Bende Adananur arkadaşımızla haber göderdim sizlere , beni merak edenlere ,
Evet kan tahlilleri olması gerektiği gibi çıktı , fakat balgamlı kan gelmesi devam ettiği için yarın hastaneye sevk esildim randevum 9:30 da .
Doktorum ciğerlerden şüphe ediyor yada göğüsten, Oray'a bakılacak , artık endoskopi gebelikte yapılmaz diye biliyorum röntgen hiç çekilmez , gebeliğe uygun hangi sistemle bakılır ciğerlere bilmiyoruminşallah temiz çıkar , hala korkuyu atlatmış değilim
Zaten Google'dan kendim biraz araştırma yapınca ağızdan kan gelmesi , yada balgamlı kan diye girdiğimde hiç güzel şeyler okumadım psikolojimi bozdum resmen. Allah benim ve bebeğimin somunu hayır etsin
Dualarınızı eksik etmeyin neolur .
Dikkat edin canim firsat buldukca yatinn dinleninBen de aynı durumdayım plesanta aşağı inmiş dedi çok ayakta durma dedi.Benim işim hep ayakta.Zorlanırsam rapor alacağım mecbur.Hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil :)
Ufffff demeyin bende hastasiyimmKıZlar ben de inşaAllah momfortbaby kanguru düşünüyorum yaklaşık 2 senedir takip ediyorum satıcıyı ve alıcıların yorumlarını çok memnunlar...
Pisikedii canım çilek ben de çok yiyorum ve çok yerde çileğin bebek zekası için çok önemli olduğunuu gördümm daha da mutlu oldum daha da bollaşsa da doyasıya yesek...
Ya kızlar benim bu sabahtan beri sol kasığımdann ayağıma kadar Ağrı'm var ..geçer dedim bir tek uzanmışken hissetmiyorum kalkıp yürüdüğümde ayağım çekiyor resmen
bol su tuket demisti dr bana ne kadar su iciyosun gunluk
canim ucuncu de zamanin nasil gectini anlamiyosun naz niyaz hepsi zortelastan bazen gebe ooldumu unutuyorum saolsun kizim her firsatta sanci ile hatirlatiyor yada kasintiİlkinde ıyisin de ikincisinde kendini hiç dinleyemiyorsun. Bol bol naz yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?