2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende çok çilek yiyorum normalde hiç yemezdim ama hamileligimde buyana çok yiyorum esimde çok yeme alerji olursun diyor
Eskiden çilek, vişne, ve türevleri (ağzınızı sulandırmıyım daha fazla ) yemezmiş hamileler bebekte leke durur diye... Geçen annemin yanında yiyorum vaay çilek yiyosun hee diyoo tabii ki yerimm hem de nasıl yerimm aa

Merhaba, ikili tarama 1/116 mı çıktı sizin? Benim 1/106 16 mart amniyosentez yapılacak merak ettim sizi de

Bugün bebeğim bize sırtını döndü ne yüzünü ne cinsiyetini görebildik. Ultroson fotosu bile sırtının :))

Ay kızlar, gazdan ölüyorum... Bugun erknden yatıyorum o yüzden. İyi geceler size.

Slm kızlar bu gün doktor daydım cinsiyeti yine giremedi doktor ayrıca ben bebegin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum doktor bebegin aşağıda olduğunu söyledi fazla ayakta kalmaması ve çok oturmam gerektiğini söyledi bu nasıl olacak bilemiyorum çalışıyorum ve sürekli ayaktayim

Sen ne zaman öğrendin
Bana 14.haftada söyledi ama erkek oldugundan söyledi bide bizim ki maşallah bacaklari ayırmış di umarım kordon değildir de yanilmayiz eerkek fikrine alıştım allah hayirlisini versin artık canım :) :)

Bana 14.haftada söyledi ama erkek oldugundan söyledi bide bizim ki maşallah bacaklari ayırmış di umarım kordon değildir de yanilmayiz eerkek fikrine alıştım allah hayirlisini versin artık canım :) :)
Hayırlı olsun canım bacakları açmışsa tamamdır göstermeyince tahminlerde yanlislik oluyo

kaftankef memnun olduğunu biliyorum. Bi sıkıntı yaşamadı şimdiye kadar.
Bademsekerim28 bence psikolojik canım. Aynı haftalardayız ben yüzüstü bile yatıyorum henüz bebe o kadar büyümedi. Daha 250gr olmadılar
C caspe_r canım senin bebe de nazlılardan desene sağlıklı olsunda...
A Anne94 cinsiyet çoktaaan bellidir canım. Sen işi bayaa bi garantiye aldın

Pztesi detaylı ultrasona gidecem. Gün gün yaklaşıyor. Allah'ın izniyle inşallah güzel çıkacak.

Ben yatar.

honeybee_34 bizede amniyosentez dedi dr en başta ama ben düşük ve enfeksyon riskini göze alamadım o yüzden harmony testi için bugün kan verdim eğer onda yüksek risk cıkarsa o zaman mecbur yaptırıcaz uzakdan bir akrabamız ikili çok yanıltıcı bizim için üçlü ve detaylı ultrason önemli bunlar sonucta tarama testi ve istatistiktik bilgi dedi o yüzden sadece ikili teste güvenip amniyosentez yaptırma dedi onunlada harmonyı paylaşdım oda olumlu baktı şimdilik amniyosentezden vazgeçtik kendi dr da onayladı sizde bir araştırın derim form dada yaptıran anneler var

Ben de aynı durumdayım plesanta aşağı inmiş dedi çok ayakta durma dedi.Benim işim hep ayakta.Zorlanırsam rapor alacağım mecbur.Hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil :)

Ben de aynı durumdayım plesanta aşağı inmiş dedi çok ayakta durma dedi.Benim işim hep ayakta.Zorlanırsam rapor alacağım mecbur.Hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil :)
Benim de plesentası aşağıda ve bugün çok Ağrı'm vardı dün çok yorulduğum için galiba.

Canim hamile olmasan kan gelse kork ama hamilelikte hersey oluyor icini ferah tut bisey cikmaz insallah

Ufffff demeyin bende hastasiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…