2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
tekrar geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsın

ayyy ne de güzel anlatmışsııın :) bunların hepsini yapacaığımdan eminim :) daha şimdiden çoook özlüyorummm ultrasonda oyy canım benim diye sevip duruyorum :)
bugün sabah eşimi ekmek almaya yolladım sonra tam kapıyı açacaktım ki zile bastııı :) hişşşşt dedim bebek uyancaaaaaak :) aaa bi de o var dimi diyooo yaaa dedim daha neler var neler

Tatlım benim sık idrara çıkma ve sağ kasık ağrım vardı, ayağa kalkarken falan bacağıımı çektiriyordu
doktor her ihtimale karşı idrara bakalım dedi iyiki bakmış idrar yolu enfeksiyon var
ilaç verdi tek dozluk kullanıcam ve daha çok su içicem
tedavi olmak önemli canım tedavi olmadğnda bebeğe sıkıntı Allah korusun, mantar için bişey kullanıyomusun
bebişim kız canım, geçen hafta netleşti

onun fiyatları da daha güzel canım.aldığın yere göre 2 ay önceden randevu alınan yerler de var ve hakkıyla güzel bakan en az kırkbeş dk.süren olmalı ultrason...

Bencede öyle suanki çilekleri yazın yiyemiyorum tadı tuzu yok simdikiler daha lezzetli ve tatli

Geçmiş olsun cnm bende de var enfeksiyon banada tek kullanımlık toz verdi geçen ayda çıkmıştı bu ayda çıktı bol su iç dedi zaten çok su içen biriyim dahada zorlayinca 5dkya tuvalete gidiyorum

Canım 2 haftadır hissediyorum ilk hafta 1-2 tane hareketini hissediyordum şimdi baya arttı.Özellikle baklavayı çok seviyor sıpa yiyince kuduruyor
oyy yerimmm onun baklavayı seven ağzınıııııııı ya bende sola sağa yatınca gıdıklıyo gibi bi şi oluyor 4 gün oldu bugün her gün hissediyorum bunu o benim minik prensim mi acabaaa

oyy yerimmm onun baklavayı seven ağzınıııııııı ya bende sola sağa yatınca gıdıklıyo gibi bi şi oluyor 4 gün oldu bugün her gün hissediyorum bunu o benim minik prensim mi acabaaa

Muhtemelen odur artk canm.. Ufak yfak hissetmeye basladm ben de aksamlari yatip dinleyince boyle icerde bi bidicik hissediyorm cok tatli buna bile delimoluyoz tekme atsa delircezzz.. Gerci o atiyo da biz o kadr anlamiyoz henuz anca buyuyo bi de ilk gebelik daha gec hissedilir olayi istee.. Gun icinde ben de hic hissetmiyorm ama aksamlari cok hosuma gidiyo elim karnmda onu dinliyormmm

gerçek şöyle şiddetli bi tekme gelse çaça yaparım sevinçten herhalde tam olarak bu ikonlardaki gibi
aynı şekilde bende gün içinde hiç hissetmiyorum ama yatağa uzandığımda pıtı pıtı pıtı pıtı çekirgeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…