- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
tekrar geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsınKızlar . @gamzeli- @sailorv @siyahmiyahAdananur @Pisikedii @kucukmeleklerim @kelebek @cetrina @kaftankef @kaju80 @sailorv @nymeria-burcu B Began @sibelce0 @servey
Ve ismini hatırlıyamadığım bütün diğer annişler. Hepinize çok tşk ediyorum tesellileriniz için, iyiki varsınız.
Benim durumuma gelince , doktor yine birsürü değişik kan tahlilleri ve ekg dışında hiçbir girişimde bulunmadı . Röntgen başta olmak üzere, iç hastalıklarda kullandıkları usg de daha çok Işın varmış onu ve endeskopi bunları yapamam bebeğe çok zararlı dedi. Beni bol bol konuşarak rahatlatmaya çalıştı , işte okadar bol bir kan ilk etapta ciğerlerden gelmezmiş . Tekrar kulak burun boğazcıya git felan dedi. Muhtemelen hamilelikte burun kanamandan kaynaklanıyor dedi, gece yatarken genzine akıp ciğerlere iniyor sabahta öksürükle atıyorsun dedi.
3 hafta daha bekliyelim eğer hala kanlı balğam olursa ozaman usg yaparız ozamana kadar Bebek'te biraz daha büyümüş olur dedi.
Anlıyacağınız kızlar doğuma kadar beklemek mecbur oldu , Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin artık. Biraz rahatladım ama korkum geçmiyor sanki kötü bişey varda doğumu bekliyene kadar geç olucakmış gibi geliyor . Psikolojikmen çok etki altında kaldım ben o yoğun kan geldiği gün. İnşallah bişey yoktur ve herşey kısa Zaman'da normale döner
ayyy ne de güzel anlatmışsııın :) bunların hepsini yapacaığımdan eminim :) daha şimdiden çoook özlüyorummm ultrasonda oyy canım benim diye sevip duruyorum :)Degil mi:) bu arada uyutmak icin dakikalarca ugrasip sonra uyudugunda ozleyebilirsin, durmadan uyanip nefes aliyor mu, kalp atislari nasil diye dinleyebilirsin. Uyurken bol bol parmak ucunda yureyebilirsin, hatta odadan surunerek cikabilirsin. Kapi gicirtisina sinirlenip, telefonunu defalrca arayanlara saydirabilirsin:) zile basanlara ucan tekme atmak da isteyebilirsin.
Benim de idrara bektirmam gerekiyor .sulu akintim var.mantar da var zaten .zarari oluru kizlar bebeğe .sende şikayetlerin neydi canim.enfeksiyon belirgin varmiydi akinti falan..
Test sonucun güzel çok cikmis hayirli olsun.bebeginin cinsiyetini ogtenebildin mi .bebek sagdaymis .
onun fiyatları da daha güzel canım.aldığın yere göre 2 ay önceden randevu alınan yerler de var ve hakkıyla güzel bakan en az kırkbeş dk.süren olmalı ultrason...Kızlar meraba bu ayrıntılı ultrasyona ne zaman giriliyor. Yani sadece çocuğu daha net görmek için cinsiyet ,el ,yüz vs. Bu tarama testleri için deil . Bunun için ayrı bir randevuya gerek varmı yoksa kontrol günü gidilse bakılır mi
merhabaaSelam güzel annişler..hayalimsin1 geçmiş olsun terardan canım gönlünü ferah tut dualarımız seninle.
Benim oğluş kıpraşmalara doyamıyor artık5 ay geçse de kucağımıza alsakkk
Bencede öyle suanki çilekleri yazın yiyemiyorum tadı tuzu yok simdikiler daha lezzetli ve tatliÇok haklısın da mevsimi olupta içine siniyormu ? mevsimindekiler yok gdo lu yok hibrit .. Birde çilekli ilgili hormon verilemeyen gıda olarak okumuştum serada yetiştiriliyor bende tuketenlerdenim.hatta çilek çok severim mevsimindekiler den daha tatlı geliyor bana
Geçmiş olsun cnm bende de var enfeksiyon banada tek kullanımlık toz verdi geçen ayda çıkmıştı bu ayda çıktı bol su iç dedi zaten çok su içen biriyim dahada zorlayinca 5dkya tuvalete gidiyorumTatlım benim sık idrara çıkma ve sağ kasık ağrım vardı, ayağa kalkarken falan bacağıımı çektiriyordu
doktor her ihtimale karşı idrara bakalım dedi iyiki bakmış idrar yolu enfeksiyon var
ilaç verdi tek dozluk kullanıcam ve daha çok su içicem
tedavi olmak önemli canım tedavi olmadğnda bebeğe sıkıntı Allah korusun, mantar için bişey kullanıyomusun
bebişim kız canım, geçen hafta netleşti
Canım 2 haftadır hissediyorum ilk hafta 1-2 tane hareketini hissediyordum şimdi baya arttı.Özellikle baklavayı çok seviyor sıpa yiyince kuduruyormerhabaamaşallah diyeyimmm
oğluşunuzu ilk hangi haftada hissetmeye başladınız acaba ?
oyy yerimmm onun baklavayı seven ağzınııııııııCanım 2 haftadır hissediyorum ilk hafta 1-2 tane hareketini hissediyordum şimdi baya arttı.Özellikle baklavayı çok seviyor sıpa yiyince kuduruyor
oyy yerimmm onun baklavayı seven ağzınııııııııya bende sola sağa yatınca gıdıklıyo gibi bi şi oluyor 4 gün oldu bugün her gün hissediyorum bunu o benim minik prensim mi acabaaa
gerçek şöyle şiddetli bi tekme gelse çaça yaparım sevinçten herhaldeMuhtemelen odur artk canm.. Ufak yfak hissetmeye basladm ben de aksamlari yatip dinleyince boyle icerde bi bidicik hissediyorm cok tatlibuna bile delimoluyoz tekme atsa delircezzz.. Gerci o atiyo da biz o kadr anlamiyoz henuz anca buyuyo bi de ilk gebelik daha gec hissedilir olayi istee.. Gun icinde ben de hic hissetmiyorm ama aksamlari cok hosuma gidiyo elim karnmda onu dinliyormmm
Cnm bende 2 gündür ufak ufak hissediyorum öncesinde bende hissetmiyordum genelde uzanırken hissediyorumBen neden hissetmiyorum benim gibi hissetmeyen varmı acaba?
erkek mi sizinde?Ben neden hissetmiyorum benim gibi hissetmeyen varmı acaba?
erkek mi sizinde?
Cnm bende 2 gündür ufak ufak hissediyorum öncesinde bende hissetmiyordum genelde uzanırken hissediyorum
Merhaba kızlar , nasılsınız
Ben gün geçtikçe biraz daha iyi oluyorum.
Bebişim için sabredip beklemeliyim ,başka çare yok zaten.
Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?