2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
12 haftalikken gittim en son doktora göremedi ama kıza benzetti. Pazartesi günü gideceğiz bakalım ne diyecek? Yani daha tam öğrenemeyenlerdenim sanırım erkek bebek daha çabuk hareketleniyormuş değilmi
aynen canım erkek bebek daha erken hissediliyormuş ama az kaldı annesi sende hissedersin minnoşu :) zaten tam anlamıyo insan başta :) sonra üst üste aynı şekilde olunca diyosun ki evet o şey bebekkkk

Sorma sorma vallaa deliririzzzz

kelebek.hill canım sizin topik niden bu kadar sessiz kısık sesle mi konuşmam gerekiyo bebekler mi uyuyoo yoksa ağustos anaları miskin mi çıktı neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kiz tam yemek saatleri falan.. Uzanmaca miskinlik isten gelince insan yoruluyorr
Yoksaaaa bagira cagiraaa konussscazzz tabiii

Ben neden hissetmiyorum benim gibi hissetmeyen varmı acaba?

Canm normall.. Benm dr da 19. Hafta dedi normalde.. Biz de hissediyiz da oyle tekme falan degil yani ufacik kipirtilar.. Benm de kiz ve ilk gebeligm bn de bu hafta basladm zaten bi sorun yok yani takilma en fazla biniki haftaya hissedersn..

Merhaba kızlar , nasılsınız
Ben gün geçtikçe biraz daha iyi oluyorum.
Bebişim için sabredip beklemeliyim ,başka çare yok zaten.
Sizler nasılsınız

Aynen oyle canm hep daha iyi ol insallah bizler de iyiyz dinlenmece moduuu

Çok şükür bu haftada bitti. Duşumu aldım bende tvye bakıyorum,uzandım bebişimin atışlarını sayıyorum.

Bugün iş yeriyle izin durumunu konuştuk. 37. Hafta temmuz sonuna geliyo. O zaman izne çıkarsam 16 hafta sınrası kasım ortasına geliyo,şirketim süt izinlerini birleştir kullan dedi oda 45 gün yapıyor. Ocak ortasına doğru işe geri gelmiş olacam 5. Buçuk ay yapıyo. Siz neler planladınız

Haklılar valla ben bugun okula gitmedim tabi tuzum kuru

Merhaba kızlar , nasılsınız
Ben gün geçtikçe biraz daha iyi oluyorum.
Bebişim için sabredip beklemeliyim ,başka çare yok zaten.
Sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım, şimdi gördüm yaşadıklarını, zor şeyler atlatmışsın.. ama hiç merak etme Allah korusu kanser olsa öyle direk kanlı balgamla bulgu vermez, zayıflaman olur, gece terlemelerin olur, öksürüğün olur, olurda olur..
ferah tut içini, birşeyciğin çıkmayacak..

ben 37. haftayı beklemicem sanırım, ramazan bayramının olduğu hafta 34.haftam oluyor, muhtemelen 9 gün tatil olacak bayram, bayramdan sonraki hafta ayrılırım artık.. yasal izin bitincede ücretsiz izin almayı planlıyorum 1 yaşına kadar.. şimdilik planlarım bu yönde, bakalım zaman ne gösterecek..

Haklılar valla ben bugun okula gitmedim tabi tuzum kuru
Canım selam burayı siZin temmuz anneleri topiği gibi canlı bekleme sizin maşallahınız var 2013 mart annesi topiğindeydim sayfa 4000 lere gelince doğurmuş oluyoduk siz geldiniz bile 4000 e
Bu arada kaç senen kaldı okulun bitmesine? Ben de üniversite 2 de evlenmiştim 4. Sınıfın nisanında oğlum doğmuştu o 2 aylıkken meZun olmuştum zor zamanlardı ama hep kendimle gurur duyduğum zamanlar olarak hatırlıyorum şimdi o günleri... İnşaAllah sen de Zorlanmadan bitirirsin

Bilemiyorum canım ya zaten panik atağım var , böyle olunca çok korktum ,etkilendim
Neyseki şimdi daha iyiyim. Tşk ederim

merhaba canım benimmm
Ben burayı o kıvama getirmeden gitmem bi yere
Benim bebeğim doğduğunda 1 senem kalmış olacak şu an 3.sınıftaym rabbim yardım eder inşallah... Bizim bölümde hocaların dediğine göre 3 yoğun zor 4 rahat sadece projesi biraz zor ama Program rahat benim içinde önemli olan o derslerimin az olması.. Ki evde kalabileyim kuzumlâ
Benim bebeğim de senin bebeğin gibi Diplomayi minik prens verecek Allâh in izniyle :)

Geçen hafta dr gidecektir ama senin cinsiyeti duymadım topikten .hayirla gelsin küçük prensesin.sagdaysa erkek derler doldaysa kız ya .bi de onun için de sormuştum.ben daha ogrenemedim.Dr söylemedi.17 haftada.bakalım.haftaya tekrar randevu aldım uclu sonucunu alıcam hem.tahminin kız yönünde .erkek olsa belli olurdu .belli değil dedi Dr muz.ben de kıza alistiriyorum kendimi .kırmızı bi yelk oruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…