- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
merhaba canım benimmm
Ben burayı o kıvama getirmeden gitmem bi yere
Benim bebeğim doğduğunda 1 senem kalmış olacak şu an 3.sınıftaym rabbim yardım eder inşallah... Bizim bölümde hocaların dediğine göre 3 yoğun zor 4 rahat sadece projesi biraz zor ama Program rahat benim içinde önemli olan o derslerimin az olması.. Ki evde kalabileyim kuzumlâ
Benim bebeğim de senin bebeğin gibi Diplomayi minik prens verecek Allâh in izniyle :)
Ben neden hissetmiyorum benim gibi hissetmeyen varmı acaba?
Daha erken hissetmek için. 18. 19. Haftalarda başlarsınız düzenli olarak hissetmeye. Biraz daha sabır...@advcte bende hala hissetmiyorum kız bebiş benimkide
İçmimarlik okuyorum canım benimNe okuyorsun
Ben de hissetmiyorum canım.. 20. Haftayı bekliyorumDaha erken hissetmek için. 18. 19. Haftalarda başlarsınız düzenli olarak hissetmeye. Biraz daha sabır...
sağolGünaydın tatlı hamisler
Sabah şerifleriniz hayrolsun
Herkese mutlu haftasonları diliyorumbugün kontrolü olanlar da musmutlu dönsünler inşallah :)
Ya kızlar... 14 haftada özelden bir doktora gittim % 90 erkek demişti bi kabarıklık var diye ama pek inanmamıştım erken diye 16. Haftanın sonunda gatadaki doktorum kız dedi.. Şimdi bir şeyler almak istiyorum da acaba değişir mi ki cinsiyet?[
güzel haberlerle gelin inşallahh... :)Günaydın herkese:)) biz bugün doktora gideceğiz inşallah :) devlette boyunu büyüme hızını durumunu vee cinsiyetini hala söylemediği için birde eşimle birlikte görmek istedigimiz için gidiyoruz :) herşeyden önce sağlıklı olmasını diliyoruz Allahtan.
Günaydın herkese:)) biz bugün doktora gideceğiz inşallah :) devlette boyunu büyüme hızını durumunu vee cinsiyetini hala söylemediği için birde eşimle birlikte görmek istedigimiz için gidiyoruz :) herşeyden önce sağlıklı olmasını diliyoruz Allahtan.[/QUOTE
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım..
hayalimsin1 cnm iyi olmana sevindim daha iyi ol inşallah ben grip oldum 3gundur çok kötü öksürük bugünde dis etlerim şişmiş sabah kalktigimda çok aciyolar
Aynı şey bana da oldu.. kendimi kıza alıştırmıştım adı bile hazırdı doktor erkek deyince çok şaşırdım ama ona da çok mutlu oldum :) erkek ismi bulmak cidden çok zor bizde araştırıyoruz daha :)Selam herkese ^_^
Perşembe gittimdi doktora, bana da erkek dediler. Kendimi o kadar kız bebişe alıştırmışım ki doktor "Erkek" deyince bi daha bak dedim. Hala daha yanlış mı gördü acaba diye geçiriyorum içimden. Yanılma payı düşük galiba erkek denince değil mi? Hayırlısı-sağlıklısı olsun da, hala alışamadım ya, gariban çocum yaaErkek ismi de düşünmemiştim. Kızlar aklınıza gelen olursa beğendiğiniz, anlamı güzel, bi konu açtımdı oradan paylaşırsınız olur mu?
Ha bi de defter almıştım, günlük tutayım bebiş için diye, böyle ultrason resimlerini de yapıştırarak, heyecanımı sıkıntılarımı yazayım, bebiş doğar büyür evleneceğinde ya da baba-anne olacağında o defteri hediye edeyim ona diye. Siz de yapabilirsiniz, hem psikolojik olarak rahatlatıyor insanı kızlar, deneyin. Aklıma gelmişken eklemek istedim.
Ya kızlar... 14 haftada özelden bir doktora gittim % 90 kız demişti ama pek inanmamıştım erken diye 16. Haftanın sonunda gatadaki doktorum kız dedi.. Şimdi bir şeyler almak istiyorum da acaba değişir mi ki cinsiyet?
Aynı şey bana da oldu.. kendimi kıza alıştırmıştım adı bile hazırdı doktor erkek deyince çok şaşırdım ama ona da çok mutlu oldum :) erkek ismi bulmak cidden çok zor bizde araştırıyoruz daha :)
bende cinsiyet için gitmemiştim ağrım vardı o yüzdden gitmiştim ultrasonda minik uyuyordu :) ağzını şapırdata şapırdata annesi gibiEvet ya erkek ismi bulmak zor. Kız olsaydı aynen ya adı hazırdı benimkinin de :)
Tabi, sağlıklı olduğunu görünce biz de mutlu olduk, zaten doktora kalp atışını duysam yeter diye telaşla gittim, cinsiyeti filan kafamda olmadı yani korkudan.
Ya birkaç isim baktık eşimle, aslında yine güzel isimler var da, kılı kırk yarıyorsun işte. Soyadı ile fonetik olarak uyumlu olsun, yok bu isimle arkadaşları dalga geçer, bunun anlamı pek şey değil, sonuna -bey- takısı getirerek ilerisini düşünüyorsun filan vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?