2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Forever07 mantar için bişey kullaiyorum.11 .haftada söylemiştim.çok olursa ilaç yazarın demişti .ama bir haftadır cokakintim var .perşembeyi iple çıkıyorum.pazartesi idrar örneği vereyim diyorum .canım çok sıktı bi. Akıntı .inş .zararı

olmaz

Ne okuyorsun

Benimki de erkek ama bende hiç hissetmiyorum hareketlerini hemde 2. Hamileliğim kilolu da değilim arada bi hasta olunca kilo verip almadım da ama benimki ne zaman görsem danalar gibi yatıyor

Bahar geliyor . Bahar alerjim var oğlumda sanki alerjim geçer gibi olmuştu biraz önce hapşırma krizi tuttu birde başlayınca en az 7 8 defa karnım nasıl acıdıı, nasil ağrıdı

Tuvalet olayı bende dr sıkıntı ki daha çok basindayiz ve dışarıda olunca ben yalnızda değilim oğlum ve koca bisikleti musait yer bulması sıkıntı , tuvalet imkanlarına göre mekan seciyorum
Gece de ilk tuvalete ne kadar geç uyanırsam o kadar iyi oluyor ,geliyor hissediyorum kalkmıyorum tuvalete kalktım mi uyku bitiyor bide o sıkıntım var

Daha erken hissetmek için. 18. 19. Haftalarda başlarsınız düzenli olarak hissetmeye. Biraz daha sabır...
Ben de hissetmiyorum canım.. 20. Haftayı bekliyorum
Günaydın tatlı hamisler
Sabah şerifleriniz hayrolsun
Herkese mutlu haftasonları diliyorum bugün kontrolü olanlar da musmutlu dönsünler inşallah :)
sağol interiorarchitect senin de hayrolsun... Herkes hayırlı güzel haberlerle dönsün

Ya kızlar... 14 haftada özelden bir doktora gittim % 90 kız demişti ama pek inanmamıştım erken diye 16. Haftanın sonunda gatadaki doktorum kız dedi.. Şimdi bir şeyler almak istiyorum da acaba değişir mi ki cinsiyet?

[QUOTE="Ftszynp, post: 45473434, member: 725325"]Ben de hissetmiyorum canım.. 20. Haftayı bekliyorum

sağol interiorarchitect senin de hayrolsun... Herkes hayırlı güzel haberlerle dönsün[/QUOTE]
teşekkür edrim canım..

Günaydın herkese:)) biz bugün doktora gideceğiz inşallah :) devlette boyunu büyüme hızını durumunu vee cinsiyetini hala söylemediği için birde eşimle birlikte görmek istedigimiz için gidiyoruz :) herşeyden önce sağlıklı olmasını diliyoruz Allahtan.

güzel haberlerle gelin inşallahh... :)

hayalimsin1 cnm iyi olmana sevindim daha iyi ol inşallah ben grip oldum 3gundur çok kötü öksürük bugünde dis etlerim şişmiş sabah kalktigimda çok aciyolar

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişine
Bitki çayları iç . Dişlerini fırçaladıktan sonra gargara kullan iltihaplanmış olabilirler rahatlatır

Selam herkese ^_^

Perşembe gittimdi doktora, bana da erkek dediler. Kendimi o kadar kız bebişe alıştırmışım ki doktor "Erkek" deyince bi daha bak dedim. Hala daha yanlış mı gördü acaba diye geçiriyorum içimden. Yanılma payı düşük galiba erkek denince değil mi? Hayırlısı-sağlıklısı olsun da, hala alışamadım ya, gariban çocum yaa Erkek ismi de düşünmemiştim. Kızlar aklınıza gelen olursa beğendiğiniz, anlamı güzel, bi konu açtımdı oradan paylaşırsınız olur mu?

Ha bi de defter almıştım, günlük tutayım bebiş için diye, böyle ultrason resimlerini de yapıştırarak, heyecanımı sıkıntılarımı yazayım, bebiş doğar büyür evleneceğinde ya da baba-anne olacağında o defteri hediye edeyim ona diye. Siz de yapabilirsiniz, hem psikolojik olarak rahatlatıyor insanı kızlar, deneyin. Aklıma gelmişken eklemek istedim.

Aynı şey bana da oldu.. kendimi kıza alıştırmıştım adı bile hazırdı doktor erkek deyince çok şaşırdım ama ona da çok mutlu oldum :) erkek ismi bulmak cidden çok zor bizde araştırıyoruz daha :)

Usg cihazı iyiydiyse değişmez Canım, üstelik iki doktora görünmüşsün.
Bende 14 haftalık öğrendim
Hayırlı olsun kızçen

Evet ya erkek ismi bulmak zor. Kız olsaydı aynen ya adı hazırdı benimkinin de :)
Tabi, sağlıklı olduğunu görünce biz de mutlu olduk, zaten doktora kalp atışını duysam yeter diye telaşla gittim, cinsiyeti filan kafamda olmadı yani korkudan.

Ya birkaç isim baktık eşimle, aslında yine güzel isimler var da, kılı kırk yarıyorsun işte. Soyadı ile fonetik olarak uyumlu olsun, yok bu isimle arkadaşları dalga geçer, bunun anlamı pek şey değil, sonuna -bey- takısı getirerek ilerisini düşünüyorsun filan vs vs...

Kadınlar kulübünün ennn güzelleri minik prens ve prenseslerin annişleri günaydınnn :) Size birşey danısayım ya ben çatlak için LiERAC almak istiyorum. Fakat simdi iki çeşiti var biri 'Çatlak öncesi jel' biri 'Çatlak kremi' siz ne kullanıyorsunuz? Tecrübeli anneler bana bi yardımcı olun hangisini seçeyim???

bende cinsiyet için gitmemiştim ağrım vardı o yüzdden gitmiştim ultrasonda minik uyuyordu :) ağzını şapırdata şapırdata annesi gibi
doktor amcası baktı baktı dedi bi sıkıntın yok gayet normal herşey falan sonra başladı karnımı sallamaya uyandırmaya çalışıyo benim küçük adam tövbee yani kalkmıyo:) 4 defa salladı yok uyanmadı uyansa bacak arasına bakcam dedi doktorum da sonra ben bi heycanlandm uyanmadı minik doktorda allem etti kullem etti bacak arasını gördü sonra daha doktorum demeden ben dedim kiii aaaa bi şi gördüm sankiiii kendimi o an tweety gibi hissettim bi kedi gördüm sanki doktorumda evet erkek gbi dedi güldü neyse çok uzattım ben hep kzıım diye seviyordum karnımı babasıda bi gün dayanamadım kızsa sen adını koycaksın erkekse ben dedi bende kendimden eminim ya keseye göre kız yani bebek tamam dedim sonuç erkekmiş babası koycak adını eşim kürt oldugu için kürtçe bi ismi olsun istiyor bende yandan yandan türkçe de bi ismi olsun diye araştırıyorum çünkü durumlar sıkıntılı ilerde nolcağı bilinmez sosyal çevrede sıkıntı çekmesin yavrucek :) ben çınar düşünüyorum eşimde adar diyor yani büyük ihtimal
çınar adar olcak :) öfff ne yazdım Allah okurken sabır versin sana
ağustos annelerinin başına bela oldum iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…