2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Est. bela olmak konusunda yarışırız

Güzel ya. Evet, iki isim düşünebilirsin, sosyal çevresi açısından. Çünkü zamanın ne getireceğini bilmiyorsun, Allah iyilerle karşılaştırsın. Ama anlamı güzel olduktan sonra, dini olarak da caizse hangi dilde olduğunun bir önemi yok ismin, benim için.

Hatta kayınvalidem ile annem bir ara "Bakarız Kur'anda da geçiyorsa" filan diyecek oldu, dedim "O zaman firavun ya da şeytan mı koysak, onlar da Kur'anda geçiyor" dedim sustular. :) Hadislere bakıyorum ara ara, tavsiye edilen hep anlamı güzel isim, anlamı insana-müslümana yakışır vs diye geçiyor.

Birkaç tane baktık, ama bizim ailede de erkek bolluğu var anam, tüm isimleri kaptılar
Emir, Enes, Mirza, Bilal, Oğuzhan, Ömer, Emre, Utku, Faruk, Mehmet Akif... Ya bunlar hep var ailede. En azından sana fikir olsun.

çok güzel demişsinnn anlamında ters bi şey yoksa sıkıntı yok konulabilir diye düşünüyorum bende..
bu saydıklarının çoğu benim etrafımda var çünkü eşim 12 kardeş ve bi sürü hala bi sürü teyze falan ve hepsi burada yaşıyolar isim koymak o kadar zorlaşıyor ki ali ve kerem isimlerini çok severim ama ikiside var biri kardeşinin adı biri yeğeninin o yüzden antik kuntik isimler bulmam gerek

Usg cihazı iyiydiyse değişmez Canım, üstelik iki doktora görünmüşsün.
Bende 14 haftalık öğrendim
Hayırlı olsun kızçen
Kız ben yanlış yazmışım ilk doktor %90 erkek demişti 14. Haftada 16. Hafta sonundaki kız dedi. Ayrıntılıyı bekleyeyim en iyisi(

Aynen ya... Var canım, Kerim var bizde, Ali, Mehmet, Mustafa, Ahmet, Yusuf da var...
Değişik olsun diye çocuğun adını trigel kayışı da koyamam tabi. Vay garip çocum
Enes-Enis bu isimleri çok severim ben de. Ama var işte ailede :)

Napsak ki? Anneannelerin fazilet takvimi arşivlerine mi baksak napsak?

en son o olacak yaaa işte bende ondan korkuyorumm aynen eneste yeğeninin adı bende onu düşünmüştüm daha bekarken

en son o olacak yaaa işte bende ondan korkuyorumm aynen eneste yeğeninin adı bende onu düşünmüştüm daha bekarken

Yazık ya bize Sevdiğimiz isimler ailedekiler tarafından kapıldı diye çocuğumuza koyamıyoruz ya derde bak tövbe
İnşallah Allah kucağımıza verir ya, tüm isteyenlerinkini tamamına erdirir. Ayh. İyi güldüm ya saol :)

hiç sorma ne vardı sanki bu kadr doğurcak insan kendinden sonraları da düşünmeli
aminc anım rabbim sağ salim kucağımıza versin inşallah... elbet bir ismi olcak :) sende saol bende çok güldümmm

Merhaba arkadaşlar, bende su gibi akıntı oluyor.bu sabah iç camasirimin yarısına kadar ıslak olduğunu gördüm normal akıntı bu kadar islatmaz diye düşünüyorum bu aylarda normal mi acaba ? Sizlerde de oluyormu? Doktoru mu aradım bugün calismiyormus hastaneye gitsem mi karar veremedim

Arada kaçmıştır canım yazmıştım, bizim sıpa da önce göstermedi sonra açtı göstermeyince kız galiba demişti açınca emin oldu, senin bıdıkta göstermiyorsa kız büyük ihtimal ne güzel sağlıcakla giysin inşallah
ben daha hiç bişe alamadım ne saçma bu hafta sonu açılışı yapıcam
aynen bencede kesinlikle idrar testi yaptır ne olduğu tam çıkar, şu günlük pedlerde yaparmış, olabildiğince çamaşır kullan ve tabi sık sık değiştirmen lazım akıntı çoksa ona da çamaşır dayanmaz, hayırlısıyla geçer bunlar inşallah canım Allah beterinden esirgesin, bebişlerimiz iyi olsun ptesi sonuca beni de etiketle hayırlı haberler ile inşallah

Geçmiş olsun cnm bende de var enfeksiyon banada tek kullanımlık toz verdi geçen ayda çıkmıştı bu ayda çıktı bol su iç dedi zaten çok su içen biriyim dahada zorlayinca 5dkya tuvalete gidiyorum

bende aldım dün kullandım, tek seferlikmiş aynen inşallah geçer
al benden de o kadar, gece de uyanır oldum

Aynisi ben de de var .kacirdigimi düşünüyorum artik.ben persbeye gideceğim Dr a..Dr un tavsiyesini burada da yazar misin canm.ben de merak ediyorum .

Aynen xa

Aynen günde 4 5 defa
Degistiriyorum camasir.günlük pedler de mantari tetikler diye onun yerine peçete koyuyorum.o da mi kotu bilemedim.eczaneden gazli bez alip onu mu koysam diyorum.en mantiklusi o geliyor simdi .keşke baştan öyle yapsaydim .geçmedi bir turlu.
Pazatsi bakalim idrar tahlil yaptruim.sonucunu yazarim buraya.

KIZLAR HCG DEĞERİM 315 NASIL SİZCE
süper maşaAllah, hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin
benim bat günü 428 çıkmıştı, kişiden kişiye değişiyor, önemli olan çıkması
2 gün sonra tekrarla 2 katı olur inşallah

Yarın tekrarlıycaz inşallah artar. Keseyi ne zaman gördün canım?

merhabalar idrara gidiş sayım 15-20 oluyor günde. gece uyurken 5 oluyor. pazartesi bi idrar testi baktırayım diyorum. enfeksiyon yoktur inşallah.
B Began canım benimkinin cinsiyetini erkek yapar mısın.

merhabalar idrara gidiş sayım 15-20 oluyor günde. gece uyurken 5 oluyor. pazartesi bi idrar testi baktırayım diyorum. enfeksiyon yoktur inşallah.
B Began canım benimkinin cinsiyetini erkek yapar mısın.
geçmiş olsun baktırmakta fayda var, bende sık çıkıyordum, idrar testi yaptık enfeksiyon çıktı
inşallah yoktur diyelim ama yine de bakılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…