- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
bende cinsiyet için gitmemiştim ağrım vardı o yüzdden gitmiştim ultrasonda minik uyuyordu :) ağzını şapırdata şapırdata annesi gibi
doktor amcası baktı baktı dedi bi sıkıntın yok gayet normal herşey falan sonra başladı karnımı sallamaya uyandırmaya çalışıyo benim küçük adam tövbee yani kalkmıyo:) 4 defa salladı yok uyanmadı uyansa bacak arasına bakcam dedi doktorum da sonra ben bi heycanlandmuyanmadı minik doktorda allem etti kullem etti bacak arasını gördü sonra daha doktorum demeden ben dedim kiii aaaa bi şi gördüm sankiiii kendimi o an tweety gibi hissettim bi kedi gördüm sanki doktorumda evet erkek gbi dedi güldü neyse çok uzattım ben hep kzıım diye seviyordum karnımı babasıda bi gün dayanamadım kızsa sen adını koycaksın erkekse ben dedi bende kendimden eminim ya keseye göre kız yani bebek tamam dedim sonuç erkekmiş babası koycak adını eşim kürt oldugu için kürtçe bi ismi olsun istiyor bende yandan yandan türkçe de bi ismi olsun diye araştırıyorum çünkü durumlar sıkıntılı ilerde nolcağı bilinmez sosyal çevrede sıkıntı çekmesin yavrucek :) ben çınar düşünüyorum eşimde adar diyor yani büyük ihtimal
çınar adar olcak :) öfff ne yazdım Allah okurken sabır versin sana
ağustos annelerinin başına bela oldum iyi mi
çok güzel demişsinnnEst. bela olmak konusunda yarışırız
Güzel ya. Evet, iki isim düşünebilirsin, sosyal çevresi açısından. Çünkü zamanın ne getireceğini bilmiyorsun, Allah iyilerle karşılaştırsın. Ama anlamı güzel olduktan sonra, dini olarak da caizse hangi dilde olduğunun bir önemi yok ismin, benim için.
Hatta kayınvalidem ile annem bir ara "Bakarız Kur'anda da geçiyorsa" filan diyecek oldu, dedim "O zaman firavun ya da şeytan mı koysak, onlar da Kur'anda geçiyor" dedim sustular. :) Hadislere bakıyorum ara ara, tavsiye edilen hep anlamı güzel isim, anlamı insana-müslümana yakışır vs diye geçiyor.
Birkaç tane baktık, ama bizim ailede de erkek bolluğu var anam, tüm isimleri kaptılar
Emir, Enes, Mirza, Bilal, Oğuzhan, Ömer, Emre, Utku, Faruk, Mehmet Akif... Ya bunlar hep var ailede. En azından sana fikir olsun.
Kız ben yanlış yazmışım ilk doktor %90 erkek demişti 14. Haftada 16. Hafta sonundaki kız dedi. Ayrıntılıyı bekleyeyim en iyisiUsg cihazı iyiydiyse değişmez Canım, üstelik iki doktora görünmüşsün.
Bende 14 haftalık öğrendim
Hayırlı olsun kızçen
çok güzel demişsinnnanlamında ters bi şey yoksa sıkıntı yok konulabilir diye düşünüyorum bende..
bu saydıklarının çoğu benim etrafımda var çünkü eşim 12 kardeşve bi sürü hala bi sürü teyze falan ve hepsi burada yaşıyolar isim koymak o kadar zorlaşıyor ki ali ve kerem isimlerini çok severim ama ikiside var biri kardeşinin adı biri yeğeninin o yüzden antik kuntik isimler bulmam gerek
Aynen ya... Var canım, Kerim var bizde, Ali, Mehmet, Mustafa, Ahmet, Yusuf da var...
Değişik olsun diye çocuğun adını trigel kayışı da koyamam tabi. Vay garip çocum
Enes-Enis bu isimleri çok severim ben de. Ama var işte ailede :)
Napsak ki? Anneannelerin fazilet takvimi arşivlerine mi baksak napsak?
en son o olacak yaaa işte bende ondan korkuyorumm aynen eneste yeğeninin adı bende onu düşünmüştüm daha bekarken
hiç sorma ne vardı sanki bu kadr doğurcak insan kendinden sonraları da düşünmeliYazık ya bizeSevdiğimiz isimler ailedekiler tarafından kapıldı diye çocuğumuza koyamıyoruz ya derde bak tövbe
İnşallah Allah kucağımıza verir ya, tüm isteyenlerinkini tamamına erdirir. Ayh. İyi güldüm ya saol :)
Geçen hafta dr gidecektir ama senin cinsiyeti duymadım topikten .hayirla gelsin küçük prensesin.sagdaysa erkek derler doldaysa kız ya .bi de onun için de sormuştum.ben daha ogrenemedim.Dr söylemedi.17 haftada.bakalım.haftaya tekrar randevu aldım uclu sonucunu alıcam hem.tahminin kız yönünde .erkek olsa belli olurdu .belli değil dedi Dr muz.ben de kıza alistiriyorum kendimi .kırmızı bi yelk oruyorum
aynen bencede kesinlikle idrar testi yaptır ne olduğu tam çıkar, şu günlük pedlerde yaparmış, olabildiğince çamaşır kullan ve tabi sık sık değiştirmen lazım akıntı çoksa ona da çamaşır dayanmaz, hayırlısıyla geçer bunlar inşallah canım Allah beterinden esirgesin, bebişlerimiz iyi olsunForever07 mantar için bişey kullaiyorum.11 .haftada söylemiştim.çok olursa ilaç yazarın demişti .ama bir haftadır cokakintim var .perşembeyi iple çıkıyorum.pazartesi idrar örneği vereyim diyorum .canım çok sıktı bi. Akıntı .inş .zararı
olmaz
Geçmiş olsun cnm bende de var enfeksiyon banada tek kullanımlık toz verdi geçen ayda çıkmıştı bu ayda çıktı bol su iç dedi zaten çok su içen biriyim dahada zorlayinca 5dkya tuvalete gidiyorum
Merhaba arkadaşlar, bende su gibi akıntı oluyor.bu sabah iç camasirimin yarısına kadar ıslak olduğunu gördüm normal akıntı bu kadar islatmaz diye düşünüyorum bu aylarda normal mi acaba ? Sizlerde de oluyormu? Doktoru mu aradım bugün calismiyormus hastaneye gitsem mi karar veremedim
Arada kaçmıştır canım yazmıştım, bizim sıpa da önce göstermedi sonra açtıgöstermeyince kız galiba demişti açınca emin oldu, senin bıdıkta göstermiyorsa kız büyük ihtimal ne güzel sağlıcakla giysin inşallah
ben daha hiç bişe alamadım ne saçmabu hafta sonu açılışı yapıcam
aynen bencede kesinlikle idrar testi yaptır ne olduğu tam çıkar, şu günlük pedlerde yaparmış, olabildiğince çamaşır kullan ve tabi sık sık değiştirmen lazım akıntı çoksa ona da çamaşır dayanmaz, hayırlısıyla geçer bunlar inşallah canım Allah beterinden esirgesin, bebişlerimiz iyi olsunptesi sonuca beni de etiketle hayırlı haberler ile inşallah
süper maşaAllah, hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsinKIZLAR HCG DEĞERİM 315 NASIL SİZCE
Yarın tekrarlıycaz inşallah artar. Keseyi ne zaman gördün canım?süper maşaAllah, hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin
benim bat günü 428 çıkmıştı, kişiden kişiye değişiyor, önemli olan çıkması
2 gün sonra tekrarla 2 katı olur inşallah
Yarın tekrarlıycaz inşallah artar. Keseyi ne zaman gördün canım?
geçmiş olsun baktırmakta fayda var, bende sık çıkıyordum, idrar testi yaptık enfeksiyon çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?