- 29 Temmuz 2015
- 350
- 543
- 103
- 36
Mrbgecen hafta dra gittigimde akintimin eskiye gore coj arttigini soyledim normal dedi zamanla lor peyniri gibi bi kivamda alabilirmis kasintim olursa mantar enfeksiyonu icin kremlerden kullanabilirmisim bazi geceler ic camasiri giymeden yat ic camasirida sikar terletir dediMerhaba arkadaşlar, bende su gibi akıntı oluyor.bu sabah iç camasirimin yarısına kadar ıslak olduğunu gördüm normal akıntı bu kadar islatmaz diye düşünüyorum bu aylarda normal mi acaba ? Sizlerde de oluyormu? Doktoru mu aradım bugün calismiyormus hastaneye gitsem mi karar veremedim
benim de ilk çocuğum erkek bu sefer kız olursa ben de kız isminde zorlanacağımı düşünüyorum. bence kız ismi bulmak daha zor.Aynen ya... Var canım, Kerim var bizde, Ali, Mehmet, Mustafa, Ahmet, Yusuf da var...
Değişik olsun diye çocuğun adını trigel kayışı da koyamam tabi. Vay garip çocum
Enes-Enis bu isimleri çok severim ben de. Ama var işte ailede :)
Napsak ki? Anneannelerin fazilet takvimi arşivlerine mi baksak napsak?
19 haftayim bende de var 1 haftadir demek ki normak cunku kizimda da vardi normal diyodu drMerhaba arkadaşlar, bende su gibi akıntı oluyor.bu sabah iç camasirimin yarısına kadar ıslak olduğunu gördüm normal akıntı bu kadar islatmaz diye düşünüyorum bu aylarda normal mi acaba ? Sizlerde de oluyormu? Doktoru mu aradım bugün calismiyormus hastaneye gitsem mi karar veremedim
oyyyyyy ne tatlıııııı maşallahhhh :)Kızlar kedimiz doğurdu ,4 tane nur topu gibi bebişleri oldu
Canımcinsleri ne. Çok tatlı görünüyorlarrr
Ben canımBen neden hissetmiyorum benim gibi hissetmeyen varmı acaba?
tüm gün öyleyim canımKızlar sürekli tuvaleti gelen varmı aranızda20 dk bir resmen gece 5 defa uyanıyorum bunun yüzünden
doğum izni 32.haftada başlamıyor mu?ben 37. haftayı beklemicem sanırım, ramazan bayramının olduğu hafta 34.haftam oluyor, muhtemelen 9 gün tatil olacak bayram, bayramdan sonraki hafta ayrılırım artık.. yasal izin bitincede ücretsiz izin almayı planlıyorum 1 yaşına kadar.. şimdilik planlarım bu yönde, bakalım zaman ne gösterecek..
doğum izni 32.haftada başlamıyor mu?
Ben de aynıyım istesem de cok su içemiyorum ama içince hemen tuvalete.. Gece de cok kalkıyorumKızlar sürekli tuvaleti gelen varmı aranızda20 dk bir resmen gece 5 defa uyanıyorum bunun yüzünden
Ne güzel sut izinlerini birleştirmene izin veriyorlar biz de oyle bisey yok.. Ben de dayanabildigim kadar dayanicam doguma karar 1 ayda yıllık iznim var içerde onu da Alicam..Çok şükür bu haftada bitti. Duşumu aldım bende tvye bakıyorum,uzandım bebişimin atışlarını sayıyorum.
Bugün iş yeriyle izin durumunu konuştuk. 37. Hafta temmuz sonuna geliyo. O zaman izne çıkarsam 16 hafta sınrası kasım ortasına geliyo,şirketim süt izinlerini birleştir kullan dedi oda 45 gün yapıyor. Ocak ortasına doğru işe geri gelmiş olacam 5. Buçuk ay yapıyo. Siz neler planladınız
Ben jel olanı kullanıyorum Can'ımKadınlar kulübünün ennn güzelleri minik prens ve prenseslerin annişleri günaydınnn :) Size birşey danısayım ya ben çatlak için LiERAC almak istiyorum. Fakat simdi iki çeşiti var biri 'Çatlak öncesi jel' biri 'Çatlak kremi' siz ne kullanıyorsunuz? Tecrübeli anneler bana bi yardımcı olun hangisini seçeyim???
Süt izniini nabıcan peki, haftada bir gün mü kullanıcanNe güzel sut izinlerini birleştirmene izin veriyorlar biz de oyle bisey yok.. Ben de dayanabildigim kadar dayanicam doguma karar 1 ayda yıllık iznim var içerde onu da Alicam..
canım jel olanı alman gerekiyor, çatlak oluşmasın diye.. diğeri serum şeklinde oluşan çatlakları azaltmak içinKadınlar kulübünün ennn güzelleri minik prens ve prenseslerin annişleri günaydınnn :) Size birşey danısayım ya ben çatlak için LiERAC almak istiyorum. Fakat simdi iki çeşiti var biri 'Çatlak öncesi jel' biri 'Çatlak kremi' siz ne kullanıyorsunuz? Tecrübeli anneler bana bi yardımcı olun hangisini seçeyim???
canım ben aldım, jane diye bir marka, bu casual cadillacta jane den modeli kullanma izni almış türk markası, özellikleri aynı ve emin ol çok iyi.. fiyatıda çok uygunmuş, kaçırma derimkızlar içinizde bebek arabasını alan var mı?
ben bugün baktım da açılışa özel idnirim vardı civilde 1099 tl normalde casual cadillac trona travel sistem termometrede 119 tl ikisi birlikte normalde 1218 tl yapıyor ama 918 tl ye geliyor sizce nasıl?
evet canım 32 de başlıyor, doktorun olur verirse 37 ye kadar çalışabiliyorsun, ama dediğim gibi benim 32.hafta dolduktan 1 hafta sonra zaten bayram tatili olacak, boşu boşuna 2 haftamı yemiyim diye, 1 hafta daha çalışıp 35.te izin almış olucamdoğum izni 32.haftada başlamıyor mu?
ben düşünüyordum ta ki bir arkadaşım sepet beşiğini bana vermeyi teklif edene kadar.. bayıla bayıla kabul ettim tabi, çok seviyorum o süslü püslü şeyleri
merhaba canım benimmm
Ben burayı o kıvama getirmeden gitmem bi yere
Benim bebeğim doğduğunda 1 senem kalmış olacak şu an 3.sınıftaym rabbim yardım eder inşallah... Bizim bölümde hocaların dediğine göre 3 yoğun zor 4 rahat sadece projesi biraz zor ama Program rahat benim içinde önemli olan o derslerimin az olması.. Ki evde kalabileyim kuzumlâ
Benim bebeğim de senin bebeğin gibi Diplomayi minik prens verecek Allâh in izniyle :)
kızlar içinizde bebek arabasını alan var mı?
ben bugün baktım da açılışa özel idnirim vardı civilde 1099 tl normalde casual cadillac trona travel sistem termometrede 119 tl ikisi birlikte normalde 1218 tl yapıyor ama 918 tl ye geliyor sizce nasıl?
Kızlar bugün dışarı çıktım.. Herkes bebeğe alıyor ben kendine aldım.. Soğum ve sonrası için 2 pijama aldım. Bir tane de gecelik ve sabahlık aldım mı bu iş tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?