2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Mrbgecen hafta dra gittigimde akintimin eskiye gore coj arttigini soyledim normal dedi zamanla lor peyniri gibi bi kivamda alabilirmis kasintim olursa mantar enfeksiyonu icin kremlerden kullanabilirmisim bazi geceler ic camasiri giymeden yat ic camasirida sikar terletir dedi

slm kızlar ben fazla takip edemiyorum ama yazılanları okudum genel olarak. ben de cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim. doktorum sadece kıza benziyor dedi. benim ilk çocuğum erkek ve onun hareketlerini 20. haftada hissetmiştim. bu kez 17. haftada hissetmeye başladım.

benim de ilk çocuğum erkek bu sefer kız olursa ben de kız isminde zorlanacağımı düşünüyorum. bence kız ismi bulmak daha zor.

19 haftayim bende de var 1 haftadir demek ki normak cunku kizimda da vardi normal diyodu dr

kızlar içinizde bebek arabasını alan var mı?
ben bugün baktım da açılışa özel idnirim vardı civilde 1099 tl normalde casual cadillac trona travel sistem termometrede 119 tl ikisi birlikte normalde 1218 tl yapıyor ama 918 tl ye geliyor sizce nasıl?

Eklentiler

• casual_cadillac-kirmizi_-bebek-arabasi_153229.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bugün dışarı çıktım.. Herkes bebeğe alıyor ben kendine aldım.. Soğum ve sonrası için 2 pijama aldım. Bir tane de gecelik ve sabahlık aldım mı bu iş tamamdır

doğum izni 32.haftada başlamıyor mu?

Ne güzel sut izinlerini birleştirmene izin veriyorlar biz de oyle bisey yok.. Ben de dayanabildigim kadar dayanicam doguma karar 1 ayda yıllık iznim var içerde onu da Alicam..

Ben jel olanı kullanıyorum Can'ım

canım jel olanı alman gerekiyor, çatlak oluşmasın diye.. diğeri serum şeklinde oluşan çatlakları azaltmak için

canım ben aldım, jane diye bir marka, bu casual cadillacta jane den modeli kullanma izni almış türk markası, özellikleri aynı ve emin ol çok iyi.. fiyatıda çok uygunmuş, kaçırma derim

doğum izni 32.haftada başlamıyor mu?
evet canım 32 de başlıyor, doktorun olur verirse 37 ye kadar çalışabiliyorsun, ama dediğim gibi benim 32.hafta dolduktan 1 hafta sonra zaten bayram tatili olacak, boşu boşuna 2 haftamı yemiyim diye, 1 hafta daha çalışıp 35.te izin almış olucam

Merhaba kızlar, bizim de bugün 4lü testimiz vardı. Ölçümlerimiz güzel çıktı çok şükür. Erkek olduğunu bir kez daha gösterdi oğluşumuz (= Bir sonraki randevuyu merakla bekliyoruz (^-^) maalesef ben de daha hissedemiyorum hareketleri. İnşallah en yakın zamanda hissederim..

ben düşünüyordum ta ki bir arkadaşım sepet beşiğini bana vermeyi teklif edene kadar.. bayıla bayıla kabul ettim tabi, çok seviyorum o süslü püslü şeyleri

Kizzz sen nerelerdesinnn nasilsnnn??? Iyisiniz insallahh

Aaa ogrenci misin sen masallahh genc annelerdensin yanii..

Canm biz taze aldik abim yanii dayimizz hediye aldi o yuzden erken aldik.. Casual cadillac gayet guzel ben cok inceledm amaaa katlaninca inanilmaz buyuk kaliyo bakmani tavsite ederm ben butun ozelliklere bakarak aldm.. En son quinny bebek arabasi ile maxi cosi ana kucagi takim olarak aldikk.. Ikisi toplamda 1650 ama sonucta hantal olanlarda var mesela onlarda da ikinci bi bebek arabasi ihtiyaci doguyorms ilerde.. Yani cidden kullanisli daglam pratik olsn diye baya arastirdm ben

Kızlar bugün dışarı çıktım.. Herkes bebeğe alıyor ben kendine aldım.. Soğum ve sonrası için 2 pijama aldım. Bir tane de gecelik ve sabahlık aldım mı bu iş tamamdır

Ayy ben kendime de aliyorm ayoll alcaz tabi sigamiyoz bi seyin icine.. Bi de calisiyoz yani ne giyek demiii ben de bugn kayinvalidemle alisverise ciktk.. Baya bi seyler aldk bi de mesela kot tulum aldm cok istiyodm..

Sen de gule gule giy cicilerini canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…