2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Masallah bizim de temiz cikti cok sukur dortlumuz.. Ohh pasa mi geliyor ne guzel hayirli olsn canm..

Selam kızlar 2.gündür 20 lik dişimden çekiyorum. Bugün gittim yarısı icerde yarısı dışarda almamız lazım dedi gittim doktorumda onay verdi çektiler Ayy şimdi ağrısı başladı ölüyorum ağrıdan dua edin biran önce ıyilesim

Sa

Kizzz sen nerelerdesinnn nasilsnnn??? Iyisiniz insallahh
ay iyiyim kızçem iyiyim, işler yoğun bu sıralar mecalim kalmıyo okumaya, yazmaya ancak kendime geldim biraz
bugün kontrolümüz vardı 170 gr olmuş sıpa..ama inatçı sıpa, çaprazladı bacakları açmadı bi türlü, uzun uğraşlar sonucu %90 kız dedi 2 hafta sonra kesinleşecek inşallahh!!
sizde de yok yaramazlık dimi??

geçmiş olsun canım, parol almadıysan alabilirsin zararı yok, kesmez ama hafifletir

TeşekkürlerOTE="kelebek.hill, post: 45482291, member: 314349"] Masallah bizim de temiz cikti cok sukur dortlumuz.. Ohh pasa mi geliyor ne guzel hayirli olsn canm..[/QUOTE]
Teşekkürler canım..sağ salim kavusalim inşallah bebislerimize

Cok sukur canm biz de iyiyz haklisin is guc derken insanin zaten mecali kalmiyor.. Bi de yogun olunca..

Ayy bizimki de kizzz masallah prenseslerimizee..

Kizlar lohusa terligimi ablamla beraber yaptik cok cok basit yapimi cokta cici oldu belki sizede fikir olur internette baktim 50 60 liradan satiyolar bana maliyeti sadece 20 lira oldu bi tanede arkadasima yaptik onunki de kiz bebis pembis oldu

Eklentiler

• IMG-20160303-WA0010.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 154
Kizlar lohusa terligimi ablamla beraber yaptik cok cok basit yapimi cokta cici oldu belki sizede fikir olur internette baktim 50 60 liradan satiyolar bana maliyeti sadece 20 lira oldu bi tanede arkadasima yaptik onunki de kiz bebis pembis oldu
Çok tatlı olmuş güle güle giyin. Bende kendim yapmayı düşünüyorum inşallah ilk fırsatta malzemeleri almam lazım :))

Çok guzel olmuşlar .hazir almissin gibi .güle güle giyin
Çok beğendim.aklimda kalsin.ben de yapabilirim heveslendim simdi .terlikler de güzelmiş.öyle beyaz kalin yumuşak terlik bulabilirsem yaparim ben .de .

Çok guzel olmuşlar .hazir almissin gibi .güle güle giyin
Çok beğendim.aklimda kalsin.ben de yapabilirim heveslendim simdi .terlikler de güzelmiş.öyle beyaz kalin yumuşak terlik bulabilirsem yaparim ben .de .
Tuafiyeden aldım canim bende terlikleri aldigimda basit gibi duruolardi ama boyle susleyince gayet hos oldular

Gule gule kullan canm terliklerini, cok tatli olmuss

Canım benim eşim işten gelince
Gunaydin canimm dun yazamadim bi turlu telefondan girdigim icin yorumun icin tesekkur ederim :)
Canim aksam esimi bekledim almak icin gittik benim icime sinmisti ama esimin icine sinmedi pierre cardinin bi arabasini aldi butcemizi epey asti ama salik olsun bakalim :) birazdan onunda resmini atarim :)

24 yasindayim canim vu 2.universitem elektrik elektronik muhendisligi 3.sinif terkim oku oku icim cikti kendi cocuklarimi nasil okutcam bilmiyorum

Gunaydiiiin gunaydiiiiin gunaydiiiin agustosun guzel annelerii
Bugun pazaaar kahvaltiniz bereketli enerjiniz tam olsun dolu dolu gecen bi pazar gunu olsunn
Oglusumla hepinizi oper saygiyla selamlariz

Heee bu arada dun casual cadillac a niyet pierre cardine kismet oldu bizim is :)size casualin resmini atmistim ama esimin icine pierre cardin sindi onu aldik :)Allah kullanmayida nasip etsin insallah :)

Güle güle kullan canım. Ne kadara aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…