- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Merhaba kızlar, bizim de bugün 4lü testimiz vardı. Ölçümlerimiz güzel çıktı çok şükür. Erkek olduğunu bir kez daha gösterdi oğluşumuz (= Bir sonraki randevuyu merakla bekliyoruz (^-^) maalesef ben de daha hissedemiyorum hareketleri. İnşallah en yakın zamanda hissederim..
Kizzz sen nerelerdesinnnnasilsnnn??? Iyisiniz insallahh
Aaa ogrenci misin sen masallahhgenc annelerdensin yanii..
Canm biz taze aldikabim yanii dayimizz hediye aldi o yuzden erken aldik.. Casual cadillac gayet guzel ben cok inceledm amaaa katlaninca inanilmaz buyuk kaliyo bakmani tavsite ederm ben butun ozelliklere bakarak aldm.. En son quinny bebek arabasi ile maxi cosi ana kucagi takim olarak aldikk.. Ikisi toplamda 1650 ama sonucta hantal olanlarda var mesela onlarda da ikinci bi bebek arabasi ihtiyaci doguyorms ilerde.. Yani cidden kullanisli daglam pratik olsn diye baya arastirdm ben
Ayy ben kendime de aliyorm ayollalcaz tabi sigamiyoz bi seyin icine.. Bi de calisiyoz yani ne giyek demiii ben de bugn kayinvalidemle alisverise ciktk.. Baya bi seyler aldk bi de mesela kot tulum aldm cok istiyodm..
Sen de gule gule giy cicilerini canm[/QUOT sağol canım sen de güle güle giy... Ben de tulum istiyorım ama biraz daha yaza doğru... Şimdi bir pantolon alsam iyi olacak... Okula giderken giyecek pantolonum kalmadı...
ay iyiyim kızçem iyiyim, işler yoğun bu sıralar mecalim kalmıyo okumaya, yazmaya ancak kendime geldim birazKizzz sen nerelerdesinnnnasilsnnn??? Iyisiniz insallahh
geçmiş olsun canım, parol almadıysan alabilirsin zararı yok, kesmez ama hafifletirSelam kızlar 2.gündür 20 lik dişimden çekiyorum. Bugün gittim yarısı icerde yarısı dışarda almamız lazım dedi gittim doktorumda onay verdi çektiler Ayy şimdi ağrısı başladı ölüyorum ağrıdan dua edin biran önce ıyilesim
ay iyiyim kızçem iyiyim, işler yoğun bu sıralar mecalim kalmıyo okumaya, yazmaya ancak kendime geldim biraz
bugün kontrolümüz vardı 170 gr olmuş sıpa..ama inatçı sıpa, çaprazladı bacakları açmadı bi türlü, uzun uğraşlar sonucu %90 kız dedi2 hafta sonra kesinleşecek inşallahh!!
sizde de yok yaramazlık dimi??
Çok tatlı olmuş güle güle giyin. Bende kendim yapmayı düşünüyorum inşallah ilk fırsatta malzemeleri almam lazım :))Kizlar lohusa terligimi ablamla beraber yaptik cok cok basit yapimi cokta cici oldu belki sizede fikir olur internette baktim 50 60 liradan satiyolar bana maliyeti sadece 20 lira oldu bi tanede arkadasima yaptik onunki de kiz bebis pembis oldu
Kizlar lohusa terligimi ablamla beraber yaptik cok cok basit yapimi cokta cici oldu belki sizede fikir olur internette baktim 50 60 liradan satiyolar bana maliyeti sadece 20 lira oldu bi tanede arkadasima yaptik onunki de kiz bebis pembis oldu
Tuafiyeden aldım canim bende terlikleri aldigimda basit gibi duruolardi ama boyle susleyince gayet hos oldularÇok guzel olmuşlar .hazir almissin gibi .güle güle giyin
Çok beğendim.aklimda kalsin.ben de yapabilirim heveslendim simdi .terlikler de güzelmiş.öyle beyaz kalin yumuşak terlik bulabilirsem yaparim ben .de .
Gayet basit zaten yapimi 15 dkmizi aldi ama 2 kisiydikÇok tatlı olmuş güle güle giyin. Bende kendim yapmayı düşünüyorum inşallah ilk fırsatta malzemeleri almam lazım :))
Saol canım antibiyotikle minoset verdi ama hafif kalıyo yinegeçmiş olsun canım, parol almadıysan alabilirsin zararı yok, kesmez ama hafifletir
Kizlar lohusa terligimi ablamla beraber yaptik cok cok basit yapimi cokta cici oldu belki sizede fikir olur internette baktim 50 60 liradan satiyolar bana maliyeti sadece 20 lira oldu bi tanede arkadasima yaptik onunki de kiz bebis pembis oldu
Canım benim eşim işten gelincecanım jel olanı alman gerekiyor, çatlak oluşmasın diye.. diğeri serum şeklinde oluşan çatlakları azaltmak için
canım ben aldım, jane diye bir marka, bu casual cadillacta jane den modeli kullanma izni almış türk markası, özellikleri aynı ve emin ol çok iyi.. fiyatıda çok uygunmuş, kaçırma derim
evet canım 32 de başlıyor, doktorun olur verirse 37 ye kadar çalışabiliyorsun, ama dediğim gibi benim 32.hafta dolduktan 1 hafta sonra zaten bayram tatili olacak, boşu boşuna 2 haftamı yemiyim diye, 1 hafta daha çalışıp 35.te izin almış olucam
Gunaydin canimm dun yazamadim bi turlu telefondan girdigim icin yorumun icin tesekkur ederim :)canım jel olanı alman gerekiyor, çatlak oluşmasın diye.. diğeri serum şeklinde oluşan çatlakları azaltmak için
canım ben aldım, jane diye bir marka, bu casual cadillacta jane den modeli kullanma izni almış türk markası, özellikleri aynı ve emin ol çok iyi.. fiyatıda çok uygunmuş, kaçırma derim
evet canım 32 de başlıyor, doktorun olur verirse 37 ye kadar çalışabiliyorsun, ama dediğim gibi benim 32.hafta dolduktan 1 hafta sonra zaten bayram tatili olacak, boşu boşuna 2 haftamı yemiyim diye, 1 hafta daha çalışıp 35.te izin almış olucam
24 yasindayim canim vu 2.universitem elektrik elektronik muhendisligi 3.sinif terkimKizzz sen nerelerdesinnnnasilsnnn??? Iyisiniz insallahh
Aaa ogrenci misin sen masallahhgenc annelerdensin yanii..
Canm biz taze aldikabim yanii dayimizz hediye aldi o yuzden erken aldik.. Casual cadillac gayet guzel ben cok inceledm amaaa katlaninca inanilmaz buyuk kaliyo bakmani tavsite ederm ben butun ozelliklere bakarak aldm.. En son quinny bebek arabasi ile maxi cosi ana kucagi takim olarak aldikk.. Ikisi toplamda 1650 ama sonucta hantal olanlarda var mesela onlarda da ikinci bi bebek arabasi ihtiyaci doguyorms ilerde.. Yani cidden kullanisli daglam pratik olsn diye baya arastirdm ben
Ayy ben kendime de aliyorm ayollalcaz tabi sigamiyoz bi seyin icine.. Bi de calisiyoz yani ne giyek demiii ben de bugn kayinvalidemle alisverise ciktk.. Baya bi seyler aldk bi de mesela kot tulum aldm cok istiyodm..
Sen de gule gule giy cicilerini canm
Tesekkurler canimGule gule kullan canm terliklerini, cok tatli olmuss
Güle güle kullan canım. Ne kadara aldınız?Gunaydiiiin gunaydiiiiin gunaydiiiin agustosun guzel annelerii
Bugun pazaaar kahvaltiniz bereketli enerjiniz tam olsun dolu dolu gecen bi pazar gunu olsunn
Oglusumla hepinizi oper saygiyla selamlariz
Heee bu arada dun casual cadillac a niyet pierre cardine kismet oldu bizim is :)size casualin resmini atmistim ama esimin icine pierre cardin sindi onu aldik :)Allah kullanmayida nasip etsin insallah :)
Eki Görüntüle 1789574
Sokak kedisi cicegim annelerini de yavruyken bulmustuk bebekleri bi tatliki sormaCanımcinsleri ne. Çok tatlı görünüyorlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?