- 18 Aralık 2015
- 5
- 5
- 1
IGunaydiiiin gunaydiiiiin gunaydiiiin agustosun guzel annelerii
Bugun pazaaar kahvaltiniz bereketli enerjiniz tam olsun dolu dolu gecen bi pazar gunu olsunn
Oglusumla hepinizi oper saygiyla selamlariz
Heee bu arada dun casual cadillac a niyet pierre cardine kismet oldu bizim is :)size casualin resmini atmistim ama esimin icine pierre cardin sindi onu aldik :)Allah kullanmayida nasip etsin insallah :)
Eki Görüntüle 1789574
Güle güle kullanın.ne kadara ve nereden aldınız.Gunaydiiiin gunaydiiiiin gunaydiiiin agustosun guzel annelerii
Bugun pazaaar kahvaltiniz bereketli enerjiniz tam olsun dolu dolu gecen bi pazar gunu olsunn
Heee bu arada dun casual cadillac a niyet pierre cardine kismet oldu bizim is :)size casualin resmini atmistim ama esimin icine pierre cardin sindi onu aldik :)Allah kullanmayida nasip etsin insallah :)
Eki Görüntüle 1789574
Günaydın canım nekadar a aldın güzelmiş Güle güle kullanın insallahGunaydiiiin gunaydiiiiin gunaydiiiin agustosun guzel annelerii
Eki Görüntüle 1789574
Teşekkür ederim canım benimm 1600 tl di 1200 e geldi.Güle güle kullan canım. Ne kadara aldınız?
24 yasindayim canim vu 2.universitem elektrik elektronik muhendisligi 3.sinif terkimoku oku icim cikti kendi cocuklarimi nasil okutcam bilmiyorum
Gunaydiiiin gunaydiiiiin gunaydiiiin agustosun guzel annelerii
Eki Görüntüle 1789574
Güle güle kullanın.ne kadara ve nereden aldınız.
maşallah topikteki bütün bebişlereCok sukur canm biz de iyiyzhaklisin is guc derken insanin zaten mecali kalmiyor.. Bi de yogun olunca..
Ayy bizimki de kizzzmasallah prenseslerimizee..
eline sağlık pek güzel olmuş, bende kendim yapıcam sanırım, hatta becerebilirsem bebek şekerlerinide kendim yapmak istiyorummKizlar lohusa terligimi ablamla beraber yaptik cok cok basit yapimi cokta cici oldu belki sizede fikir olur internette baktim 50 60 liradan satiyolar bana maliyeti sadece 20 lira oldu bi tanede arkadasima yaptik onunki de kiz bebis pembis oldu
bu da çok güzel, güle güle mutlu günlerde kullansın bebiş ve tabiki sen inşallahGunaydiiiin gunaydiiiiin gunaydiiiin agustosun guzel annelerii
Eki Görüntüle 1789574
canım benim 1600 den 1200 e düşmüştü çok teşekkür ederiiim :)Günaydın canım nekadar a aldın güzelmiş Güle güle kullanın insallah
yaşıtmışız maşallah canım ne güzel darısı bana inşallahHmmm anladm canm ayni yaslardayz o zaman.. Ben de 2521 yasinda mezun oldm uniden.. Direk calisma hayati okur okur cocuklarin da insallah dert etme..
Gunaydinnngule gule kullanin canm.. Evet ben de pierre cardini de iyi duydum hep.. Guzel gunlerde kullanin insallah
ayyyy çoook teşekkür ediyoruz sana teyzesiiii :)bu da çok güzel, güle güle mutlu günlerde kullansın bebiş ve tabiki sen inşallah
teşekkür ederimmmmmm canıııım :)Günaydınn Güle güle kullanın Canim
canım gayet erkek gibi duruyo valla.. 12 haftalık falan resmi var mı?Canlar bir sorum var benim bebeğim erkek 15+6 da doktorumz dedi ama herkes kordunuda erkek diyorlar filan değişse filan dedi icime kuşku dustu birsey almsam mi diye buda prensimn resmi sizce çok net değil mii anneler yorum bekliyorum
anladım canım atabilirsen bakarız ama onun kordon oldugunu sanmıyorumVar canım amaağda hata oluştu diyo atamiyorum
maşallah topikteki bütün bebişlereen kötü günleri bizim bu mutlu günlerimiz gibi olsun inşallahhh!!!
eline sağlık pek güzel olmuş, bende kendim yapıcam sanırım, hatta becerebilirsem bebek şekerlerinide kendim yapmak istiyorumm
yaşıtmışız maşallah canım ne güzel darısı bana inşallahokul okumaktan içim çıktı
teşekkür ederim canım benim walla ben hiç bakmamıştım pierre cardine fiyatından dolayı ama eşim beğenince alıverdik :)
aynen canımmm bakalım nelerden memnun kalcaz nelerden kalmıcaz :) hepsi tecrübe olcak bize :)Aminnn insallahh canm.. Saglikl aramiza katilsinlar da bidiklarr
Iyi etmissiniz canm.. Icinize sindiyse en guzeli odur.. Sonucta hepimiz tecrubeyle ogrenicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?