- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
canım ben bi şeyler yapıp satıyorum ama hiç keçeden yapmadım yapabilseydim sana hediye yollardımmmKeske benm de elimden gelse valla mesela ben bu kapi susune bayildmmm.. Azcik da kelebek delisiyim de80 tl fiyati keceden yapiliyoms.. Keske kendm yapabilsemmm..
Bu hangi sitede canım satışı var mı erkek için de var mı .aslida çok zor bişe değilde beceri lazım yapabilirmiyim bilmiyom:))Keske benm de elimden gelse valla mesela ben bu kapi susune bayildmmm.. Azcik da kelebek delisiyim de80 tl fiyati keceden yapiliyoms.. Keske kendm yapabilsemmm..
Kız sen okul mu okuyon bişeler yapıp ne station valla bravo şimdi de bi cimcime gelii bunların hepsini nasıl yapcancanım ben bi şeyler yapıp satıyorum ama hiç keçeden yapmadım yapabilseydim sana hediye yollardımmmbu arada 80 e alma sakın çok fazlaaa söylemiş bunların maliyeti yok haberin olsun :)
ohooo bunlar yaptıklarımın sadece birkaçııı ama artık sadece okul var :) hamilelikle beraber herşey bitti :)Kız sen okul mu okuyon bişeler yapıp ne station valla bravo şimdi de bi cimcime gelii bunların hepsini nasıl yapcan
Keske benm de elimden gelse valla mesela ben bu kapi susune bayildmmm.. Azcik da kelebek delisiyim de80 tl fiyati keceden yapiliyoms.. Keske kendm yapabilsemmm..
Canım ya bence o korfon değil testisleri bile belli gözüküyor. Kordon öyle yuvarlak mı olur? Bence erkek canım nacizene fikrim.Canlar bir sorum var benim bebeğim erkek 15+6 da doktorumz dedi ama herkes kordunuda erkek diyorlar filan değişse filan dedi icime kuşku dustu birsey almsam mi diye buda prensimn resmi sizce çok net değil mii anneler yorum bekliyorum
İnşallah canim:)ohooo bunlar yaptıklarımın sadece birkaçııı ama artık sadece okul var :) hamilelikle beraber herşey bitti :)
yazları boş kalınca gelin conversi lohusa terliğ tacı gelin çiçeği yapıp satıyodum :) kışları da okul :) minikim gelceği için hepsi bitecek sadece minik prensle ilgilenilecek bi de prensim geldiğinde okul son sene olmuş olcak okul bitip kendi mesleğime yönelcem inşallah :)
Merhaba arkadaşlar
Ben @bebisimgel . Bu isim bana hep üzüntü getirdiği icin ismimi değiştim.
Benim durumu merak eden arkadaşlar var galiba.
Neyazikki içimiz kan aglasada bebegi aldirmaya karar verdik.
Yarın hastane randevum var.
Ilk bebegim ve aci bir tecrübe.
Bundan sonra beni neler bekliyor bilemiyorum.
Başkalarının çocuklarina icim kan ağlayarak bakiyorum
Sizleri tanığıdima memnun oldum. Benim bütün umutlarım hayallerim ucup gitti
Hoşçakalin
Merhaba arkadaşlar
Hoşçakalin
Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun.Merhaba arkadaşlar
Hoşçakalin
Gecmiş olsun cnm bu ilk ve son acın olsun inş Rabbim tez zamanda bu acını unutturacak saglıklı hayirli bı evlat versin sanaMerhaba arkadaşlar
Hoşçakalin
Hayirlisi olsun cnm baya gizemli gelio sizin kuzu:) biz de kiza alistik bakalim doktor bi sonraki randevuda degisir de erkek derse cok sasiririz:)dr a gittik ama yine öğrenemedik ya cinsiyetini, iyi saklıyor :)
artık kısmetse bir dahaki aya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?