2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
CanımUOTE="melekler-engelchen, post: 45490661, member: 705794"]Merhaba arkadaşlar
Ben @bebisimgel . Bu isim bana hep üzüntü getirdiği icin ismimi değiştim.
Benim durumu merak eden arkadaşlar var galiba.
Neyazikki içimiz kan aglasada bebegi aldirmaya karar verdik.

Yarın hastane randevum var.
Ilk bebegim ve aci bir tecrübe.
Bundan sonra beni neler bekliyor bilemiyorum.
Başkalarının çocuklarina icim kan ağlayarak bakiyorum

Sizleri tanığıdima memnun oldum. Benim bütün umutlarım hayallerim ucup gitti
Hoşçakalin[/QUOTE]
Canım Allah yardımcin olsun. İnşallah en kisa zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursun. Rabbim sabır versin

canım ben bi şeyler yapıp satıyorum ama hiç keçeden yapmadım yapabilseydim sana hediye yollardımmm bu arada 80 e alma sakın çok fazlaaa söylemiş bunların maliyeti yok haberin olsun :)

Evet bana da çok geldi.. Ama çok da güzelll

Bu hangi sitede canım satışı var mı erkek için de var mı .aslida çok zor bişe değilde beceri lazım yapabilirmiyim bilmiyom:))

Canm ben nette öyle ararken gördüm instagramda yapan birine sordm fiyatı da.. Öyle yanii

kelebek.hill cim kullanacağın malzemeler sadece makas keçe silikon kurdela , yapacağın işlem kes yapıştır gibi birsey

Valla o kadar kolay diyorsanızzz ben de annem geldiğinde falan deniyim bi olmazsa.. Annem daha becerikli el işi konusunda

Hayirlisi olsun cnm baya gizemli gelio sizin kuzu:) biz de kiza alistik bakalim doktor bi sonraki randevuda degisir de erkek derse cok sasiririz:)
sorma :)
rüyalarımda ya kız ya erkek görüyorum. orada bile durum net değil.
bir de bacakları karnına çekmiş çapraz şekilde. çok ketum çıktı bebeğim :)

sorma :)
rüyalarımda ya kız ya erkek görüyorum. orada bile durum net değil.
bir de bacakları karnına çekmiş çapraz şekilde. çok ketum çıktı bebeğim :)
ayy aynı benimki!! önce sırtı dönüktü göstermedi, gittim 4 kat merdiven indim çıktım, bu seferde çaprazladı bacakları kapattı!! ne yaptıysa doktorumuz indirtemedi bacakları, en sonunda eliyle gidin artık yaptı resmen
%90 kız dedi yinede, 2 hafta sonra tekrar kontrol var..
buradan birtanecik yavruma sesleniyorum lütfen aç bacaklarına anneciğine, bak sana bir sürü ciciler alıcam

içini rahatlatmaz belki ama senin yerinde olsam bende aynı kararı verirdim canım benim..
çok acı bir tecrübe ama hayallerinin peşini bırakma lütfen.. senin yaşadıklarını yaşayıp sonrasında sağlıklı evladı olan kim bilir kaç anne vardır, kendini bırakma sakın.. her zaman yanındayız

M melekler-engelchen canm hic birimiz su an tam olarak seni anlayamayiz imkansiz..ama Allah guzel kalpleri yalniz birakmaz, dualarina mutlaka karsilik verir Allah yardimciniz olsn ve yasadiginiz son aciniz olsn insallah, asla hayallerinden vazgecme, insallah hayirlisiyla saglikli evlatlarin olur

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum bütün yazılanları eksiksiz takip edemiyorum ama benim bugün pembeye çalan açık kahverengi akıntım olmaya başladı panik yapmamaya çalışıyrm ama sabahtan beri devam ediyo sizlerdede olan var mı yoksa doktorumu aramalımıyım

Acik renk kanamalar bildigim kadariyla genelde buyuk bi soruna isaret etmiyor.. Ama boyle bi durumda bence kesinlikle dr unu aramalisin ve gerekirse muayene gitmelisin.. Sonucta baslangic asamasinda olan bir sorunun tespit edilmesi durumunda cozum bulunmasi daha yuksek ihtimal.. Yine de panik yapma Allah korusun melegini ama ihmal de etme sakn.

Bende var canim bugun az geldi yine cok ayakta kaldigim zmn oluyor

Kizlar nazli olur annesii

Hayirlisi olsun senin icin canimm yine yasiycaksin saglikli gebelik Allah sabrin buyunu versin sana bu surecte

Vuuuu bu ne enerjii masallah sana

hanımlar, özellikle annelik konusunda tecrübeli hanımlar, size bir sorum olacak..
aranızda dr browns marka biberon kullanan varmı? varsa memnunmudur? dr browns la avent arasında kaldım, karar veremedim..
birde hepsiburada da aventin yenidoğan biberon seti var, 2 tane 120ml, 2 tane 240ml, 1 emzik, 1 temizleme fırçası 110 lira.. fiyatı uygun geldi ama 4 biberona gerek varmı onu bilemedim
ne dersiniz?

Eklentiler

• lDRB-DB455_1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Oyuncak_7174064.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 38
Neden ki ne oldu ki

Dr. Browns tan başka biberon kullanma. Kesinlikle gaz yapmıyor. Tüm markaları kullandım. Dr. Browns u tek geçerim. İnşallah ihtiyacın olmaz güzel emen bi bebeğin olur. Şimdi çok biberon alma. Bir tane 120 veya 150 lik yeter. Acil lazım olursa kullanırsın. Bebeğe ilk ay biberon emzik falan vermeyin zaten. Mama vermek ya da süt sağıp vermek gerekirse onluk enjektör ile verin.
Bu konuda kafanıza bişi takılırsa sorun mutlaka. Kampanyalara çok takılmayın.
Çalışan anneyseniz bi süt sağma makinesi lazım muhakkak. Onu avent elektrikli+pilli+manuel olanı tavsiye ederim.

Dr. Browns tan başka biberon kullanma. Kesinlikle gaz yapmıyor. Tüm markaları kullandım. Dr. Browns u tek geçerim. İnşallah ihtiyacın olmaz güzel emen bi bebeğin olur. Şimdi çok biberon alma. Bir tane 120 veya 150 lik yeter. Acil lazım olursa kullanırsın. Bebeğe ilk ay biberon emzik falan vermeyin zaten. Mama vermek ya da süt sağıp vermek gerekirse onluk enjektör ile verin.
Bu konuda kafanıza bişi takılırsa sorun mutlaka. Kampanyalara çok takılmayın.
Çalışan anneyseniz bi süt sağma makinesi lazım muhakkak. Onu avent elektrikli+pilli+manuel olanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…