süper bilgiler çok teşekkürlerDr. Browns tan başka biberon kullanma. Kesinlikle gaz yapmıyor. Tüm markaları kullandım. Dr. Browns u tek geçerim. İnşallah ihtiyacın olmaz güzel emen bi bebeğin olur. Şimdi çok biberon alma. Bir tane 120 veya 150 lik yeter. Acil lazım olursa kullanırsın. Bebeğe ilk ay biberon emzik falan vermeyin zaten. Mama vermek ya da süt sağıp vermek gerekirse onluk enjektör ile verin.
Bu konuda kafanıza bişi takılırsa sorun mutlaka. Kampanyalara çok takılmayın.
Çalışan anneyseniz bi süt sağma makinesi lazım muhakkak. Onu avent elektrikli+pilli+manuel olanı tavsiye ederim.
Yinemi göstermedisorma :)
rüyalarımda ya kız ya erkek görüyorum. orada bile durum net değil.
bir de bacakları karnına çekmiş çapraz şekilde. çok ketum çıktı bebeğim :)
Cnm çok geçmiş olsun allah bidaha yasatmasin hayirlisiyla tekrardan kucağını doldursun hiç üzülme herseyde vardır hayır bende senin durumuna benzer durumda kaldım allahim tekrardan nasip ettiSağol. Amin. Hayırlısı inşallah
Ben veririm su çünkü yazın sıcağı hem ağız içlerinde pamukçuk olusmazsüper bilgiler çok teşekkürler, enjektör işide çok mantıklı gerçekten..
peki şimdi bizim bebişler yazın en cıvcıv sıcağında gelecekler kısmetse, su vermek lazım olurmuki normalde anne sütü yeter derler ama..
hanımlar, özellikle annelik konusunda tecrübeli hanımlar, size bir sorum olacak..
aranızda dr browns marka biberon kullanan varmı? varsa memnunmudur? dr browns la avent arasında kaldım, karar veremedim..
birde hepsiburada da aventin yenidoğan biberon seti var, 2 tane 120ml, 2 tane 240ml, 1 emzik, 1 temizleme fırçası 110 lira.. fiyatı uygun geldi ama 4 biberona gerek varmı onu bilemedim
ne dersiniz?
süper bilgiler çok teşekkürler, enjektör işide çok mantıklı gerçekten..
peki şimdi bizim bebişler yazın en cıvcıv sıcağında gelecekler kısmetse, su vermek lazım olurmuki normalde anne sütü yeter derler ama..
sorma :)
rüyalarımda ya kız ya erkek görüyorum. orada bile durum net değil.
bir de bacakları karnına çekmiş çapraz şekilde. çok ketum çıktı bebeğim :)
çok geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun allahım size sabrını verir inşallahMerhaba arkadaşlar
Ben @bebisimgel . Bu isim bana hep üzüntü getirdiği icin ismimi değiştim.
Benim durumu merak eden arkadaşlar var galiba.
Neyazikki içimiz kan aglasada bebegi aldirmaya karar verdik.
Yarın hastane randevum var.
Ilk bebegim ve aci bir tecrübe.
Bundan sonra beni neler bekliyor bilemiyorum.
Başkalarının çocuklarina icim kan ağlayarak bakiyorum
Sizleri tanığıdima memnun oldum. Benim bütün umutlarım hayallerim ucup gitti
Hoşçakalin
dr a gittik ama yine öğrenemedik ya cinsiyetini, iyi saklıyor :)
artık kısmetse bir dahaki aya :)[/QUOTE
ben de öğrenemedim daha kız olacak heralde bizim
Biraz uğraş bakalım canım belki yapabilirsin :)Evet bana da çok geldi.. Ama çok da güzelll
Canm ben nette öyle ararken gördüm instagramda yapan birine sordm fiyatı da.. Öyle yanii
Valla o kadar kolay diyorsanızzz ben de annem geldiğinde falan deniyim bi olmazsa.. Annem daha becerikli el işi konusunda
Kendi paramı kazanmak hoşuma gidiyo şimdi yapmıyorum diye boşlukta hissediyorum kendimi :)Vuuuu bu ne enerjii masallah sana
Günaydın :)
Sendromsuz bir hafta diliyorum hepinize
Bu hafta kontrolü olan herkes ve bende dahil mutlu mesut dönelim inşallah
Günaydın kıZlarrr mutlu huzurlu ve bol sağlıklı günleriniz olsun... Ben işe gidiyorum...interiorarchitect sen de çok erkenciymişsin..
okula gitceğim için erken kalktım dersim öğlen ama kahvaltı evi toparla hazırlan falan ancak yeter vaktim :) hayırlı işler sana da :) kolay gelsin :)Günaydın kıZlarrr mutlu huzurlu ve bol sağlıklı günleriniz olsun... Ben işe gidiyorum...interiorarchitect sen de çok erkenciymişsin..
teşekkür ederimmm :)interiorarchitect sana da iyi dersler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?