2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynı mesajı üç kere yazmışım kusura bakmayın hanımlar

süper bilgiler çok teşekkürler , enjektör işide çok mantıklı gerçekten..
peki şimdi bizim bebişler yazın en cıvcıv sıcağında gelecekler kısmetse, su vermek lazım olurmuki normalde anne sütü yeter derler ama..

sorma :)
rüyalarımda ya kız ya erkek görüyorum. orada bile durum net değil.
bir de bacakları karnına çekmiş çapraz şekilde. çok ketum çıktı bebeğim :)
Yinemi göstermedi hayirlisi olsun cnm sizi merakta bırakmak istiyor demek obur aya ogrenirsin inşallah

Ben veririm su çünkü yazın sıcağı hem ağız içlerinde pamukçuk olusmaz

İkisinide kullandım ama aventten daha memnun kaldım. Daha kullanışlı
4 tane biberon bence fazla . Hatta tavsiyem ilk önce küçük boyundan al belki bebeğin biberonu hiç sevmeyecek , daha az maliyetli bir şekilde denemiş olursun oldu ki kullanacak olursan ileride bir tane de büyük boyunu alırsın işini görür. Çünkü tek biberon olsa bile yeter bebek büyüdükçe uçlarını değiştiriyorsun o kadar.

Son düzenleme:

Doktorlar anne sütü yeterli diyorlar ama bende veririrm oğlum kışın doğduğunda bile verirdim dediğin gibi bu sefer bide en sıcaklarda. Zaten versende çok ilginçtir ki ihtiyaci varsa alıyor yoksa almıyor ilginç bi şekilde minnacık şey Adananur unda dediği gibi pamukçukta önlüyor

Bu arada sen ne iş ile meşgulsun

çok geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun allahım size sabrını verir inşallah

Ben emzigini hazır ederim doğmadan inşallah. Oğlumda başıma geldi.emzik verme niyetinde değildim sarılık vardı hastaneye gittik kan vericek bebeğim takip ediyoruz değerlerinı. Hemşire biri kan alıyor/alacak öbürü oğlumun basında aldı bi lateks eldiven taktı eline soktu parmağını ağzına müdahale etmeme kalmadan o pis eldiven agzindaydi oğlumun. Aklıma geldikçe tansiyonum çıkıyor . Hemen hastaneden çıkar çıkmaz aldım bi emzik. Emziginizi hazırlayın bence ne olacağı belli olmuyor ve bilinçli kullaninca hiç alışma fln da olmuyor. Hatta çokça durumu kurtardığı oluyor

Biraz uğraş bakalım canım belki yapabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…