2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
aynen canım bende öyle düşünüyorum emziğini hazır edecem inşallah

Ben ilk cocugumda yapmıştım hala ozel gunlerımde yazarım cok ıyı oluyor ultrason fotolarını albumekoyuyorum zamanla solmasın dıye

İdrar kacırma da olabılır o

Ben veririm su çünkü yazın sıcağı hem ağız içlerinde pamukçuk olusmaz

Tamam o zmn su verilecek, ilk etapta tek bir küçük biberon (her iki marka da iyi anlaşılan) minnağın keyfine göre sayı artırılabilir :)
tecrübe başka bişey işte
Psikiyatristim ben M mertur :)

Günaydın :)
Sendromsuz bir hafta diliyorum hepinize
Bu hafta kontrolü olan herkes ve bende dahil mutlu mesut dönelim inşallah

Gunaydın guzel anneler
Yarın bızım de dr kontrolumuz var hem 4 lu tarama sonucunu alacagız hem de kontrol umarım hersey yolundadırrr

Ay hadi guzel sonuclarla gelin insallahh Guzl guzl haftalarimiz olsn hep insallahhh

Günaydın Anneler :)

Bizde 1 ayın sonunda ilk defa kontrole gittik :) 3B ultrasonda göründüğü gibi kızımız tescillendi %100 Kız :) İsmimizde belli "ELA" olacak nasipse B Began Bizide listeye kızımın ismiyle kayıt edersen sevinirim :) Birde yaşımı küçük yazmışsın buna ayrıca memnun oldum ama 36 yaşındayım
Bir oğlandan sonra kız bebek sevinci gerçekten çok güzelmiş, tescil edildiği için havalardayım şuan çok çok mutluyuz :) 150 gr. olmuşuz çok değilmi dedim doktor gayet iyi dedi bunada ayrı sevindik :)

Umarım hepinizde haberler iyidir geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayın

Günaydın Kıslar!

Kaç gündür yoktum, işte aptal saptal şeylerle uğraşıyorum hala da çözülmedi, canım sıkılıyor iyice, hayırlısıyla izne ayrılacağım günü iple çekiyorum

ben de uzun uzun oturup hesapladım. Geçen sefer gittiğimde doktor bebek bi hafta önde demişti, eğer dediği gibi devam ederse 37. haftam temmuzun ilk haftasına denk gelecek

bu sene geçen seneden kalanlarla 30 gün iznim var, eğer kullandırırlarsa (ki bence düşük bi ihtimal) haziran başında yıllık izne sonra da doğum iznine ayrılmayı istiyorum

böylelikle ücretli iznim Ekim sonuna gelmiş oluyo, henüz yarım zamanlı çalışıp çalışmayacağıma karar veremedim, çalışırsam Ekim sonu-Aralık başı yarım zamanlı çalışıp sonrasında da 1 yıl ücretsiz izne ayrılmak istiyorum, annem var ama yaşlandı o da artık, en azından bebek ele avuca gelene kadar kendim bakayım istiyorum

kısmet bakalım, hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım da gerisi nasılsa hallolur.

kaju80 kızın hayırlısı olsun bızım de oğlumuz var kesın olmamakla beraber bızım kı de kız ve bızımkı de ELA olacak nasipse

Canım ayrıca ücrtesiz izne çıkacaksan,süt izinlerini kesinlikle iş yerine bırakma,45 gün yapıyor mutlaka onlarıda doğum izninin arkasına eklet,ben bu bu aylar arası yokum nabarsanız yapın de. Sakın bırakma iznini.

kaju80 kızın hayırlısı olsun bızım de oğlumuz var kesın olmamakla beraber bızım kı de kız ve bızımkı de ELA olacak nasipse

Teşekkür Ederim :) Gerçekten ne kadar tesadüf :) hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza kızçelerimizi :)

Bu arada Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum..

Bu 20 ve 22. haftalarda yapılan doppler için devlet hastanesindeki prosedür'ü bileniniz varmı ? Zira DEvlet hastanesinde yaptırmak istiyorum.. İstanbul Anadolu yakasındayım Zeynep Kamil felan yapıyormu ?

Canım bizde bugün doktor muayanesindeydik,doktorumuzla bunu konuştuk, Kendisi Çapa kökenli olduğu için Çapadaki Perinatologlara gitmemizi teşvik etti,ben anadolu yakasında oturmama rağmen Çapadaki doktora gitmeyi düşünüyorum. Önemli birşey çünkü,uzmn perinatolog olmasına önem verin dedi.

Ya Canım teşekkür ederim bilgi için :)
evet bende Çapa'ya giderim hiç mühim değil.. Sadece nasıl randevu alabilirim sana bu konuda bilgi verdimi ? Devlette hiç yaptırmadım birşey çünkü ama özel hastanelerede bu konuda pek güvenmiyorum ne yalan söyliyim :) Önce Kadın doğumdanmı randevu alıcaz yoksa pat diye Perinatolog'a gidebiliyormuyuz ?

Capa ya gelince haberleselim ben oralardayim

Bu arada bezmialemde PROF bakiyormus 160-200 arası bir fiyat söylemişlerdi unuttum şimdi . Araştırmişti eşim

Merhaba hanımlar nasılsınız?Ben hala cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim,catliycam artık.Hayırlısyla öğrensek de birkaç parça alsam bebeğine.Bu süreçte ne yapabilirim,emzigine,biberonuna mı bakınsam.Benim de ablam keçe işiyle uğraşıyor,satıyor.Bir an önce öğren de hediyeliklerini,kapı süslerini yapalım diyo. :) :)
Bu arada sizin karnınız ne kadar çıktı? Benim epey belli,kocaman mı olacağım diye korkuyorum.

Capa ya gelince haberleselim ben oralardayim

Bu arada bezmialemde PROF bakiyormus 160-200 arası bir fiyat söylemişlerdi unuttum şimdi . Araştırmişti eşim

Anladığım kadarıyla şimdiden Kadın Doğuma randevu almak gerekiyor zira Doppler için randevuyu 3-4 hafta sonrasına veriyorlarmış.. :) Öğrendim birazcık Kasım annelerine sordum :) Biz hala görüşüyoruz Whatsapp'tan yardımcı oluyorlar sıkıştığım zaman :)

M mertur Haberleşelim canım randevu saatini yazarım sana :) içeriz bir çayını hoş, oğlum ve annemle gelirim büyük ihtimal :)

Benimde Karnım çok çıktı.. Onu bende doktora sordum hazım problemi yaşıyorsun onun için göbeğin üstü şişiyor yoksa bebek aşağıda dedi.. Sıkıntı yapma zamanla normal ebada dönersin dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…