aynen canım bende öyle düşünüyorum emziğini hazır edecem inşallahBen emzigini hazır ederim doğmadan inşallah. Oğlumda başıma geldi.emzik verme niyetinde değildim sarılık vardı hastaneye gittik kan vericek bebeğim takip ediyoruz değerlerinı. Hemşire biri kan alıyor/alacak öbürü oğlumun basında aldı bi lateks eldiven taktı eline soktu parmağını ağzına müdahale etmeme kalmadan o pis eldiven agzindaydi oğlumun. Aklıma geldikçe tansiyonum çıkıyor . Hemen hastaneden çıkar çıkmaz aldım bi emzik. Emziginizi hazırlayın bence ne olacağı belli olmuyor ve bilinçli kullaninca hiç alışma fln da olmuyor. Hatta çokça durumu kurtardığı oluyor
Ben ilk cocugumda yapmıştım hala ozel gunlerımde yazarım cok ıyı oluyor ultrason fotolarını albumekoyuyorum zamanla solmasın dıyeSelam herkese ^_^
Perşembe gittimdi doktora, bana da erkek dediler. Kendimi o kadar kız bebişe alıştırmışım ki doktor "Erkek" deyince bi daha bak dedim. Hala daha yanlış mı gördü acaba diye geçiriyorum içimden. Yanılma payı düşük galiba erkek denince değil mi? Hayırlısı-sağlıklısı olsun da, hala alışamadım ya, gariban çocum yaaErkek ismi de düşünmemiştim. Kızlar aklınıza gelen olursa beğendiğiniz, anlamı güzel, bi konu açtımdı oradan paylaşırsınız olur mu?
Ha bi de defter almıştım, günlük tutayım bebiş için diye, böyle ultrason resimlerini de yapıştırarak, heyecanımı sıkıntılarımı yazayım, bebiş doğar büyür evleneceğinde ya da baba-anne olacağında o defteri hediye edeyim ona diye. Siz de yapabilirsiniz, hem psikolojik olarak rahatlatıyor insanı kızlar, deneyin. Aklıma gelmişken eklemek istedim.
genelde öyle kullandırıyorlar, öyle yaparım herhalde.. hiç konuşmadım daha hiç bakalımSüt izniini nabıcan peki, haftada bir gün mü kullanıcan
İdrar kacırma da olabılır oMerhaba arkadaşlar, bende su gibi akıntı oluyor.bu sabah iç camasirimin yarısına kadar ıslak olduğunu gördüm normal akıntı bu kadar islatmaz diye düşünüyorum bu aylarda normal mi acaba ? Sizlerde de oluyormu? Doktoru mu aradım bugün calismiyormus hastaneye gitsem mi karar veremedim
Ben veririm su çünkü yazın sıcağı hem ağız içlerinde pamukçuk olusmaz
İkisinide kullandım ama aventten daha memnun kaldım. Daha kullanışlı
4 tane biberon bence fazla . Hatta tavsiyem ilk önce küçük boyundan al belki bebeğin biberonu hiç sevmeyecek , daha az maliyetli bir şekilde denemiş olursun oldu ki kullanacak olursan ileride bir tane de büyük boyunu alırsın işini görür. Çünkü tek biberon olsa bile yeter bebek büyüdükçe uçlarını değiştiriyorsun o kadar.
Tamam o zmn su verilecek, ilk etapta tek bir küçük biberon (her iki marka da iyi anlaşılan) minnağın keyfine göre sayı artırılabilir :)Doktorlar anne sütü yeterli diyorlar ama bende veririrm oğlum kışın doğduğunda bile verirdim dediğin gibi bu sefer bide en sıcaklarda. Zaten versende çok ilginçtir ki ihtiyaci varsa alıyor yoksa almıyor ilginç bi şekilde minnacık şey@Adananur unda dediği gibi pamukçukta önlüyor
Bu arada sen ne iş ile meşgulsun
Günaydın :)
Sendromsuz bir hafta diliyorum hepinize
Bu hafta kontrolü olan herkes ve bende dahil mutlu mesut dönelim inşallah
Gunaydın guzel anneler
Yarın bızım de dr kontrolumuz var hem 4 lu tarama sonucunu alacagız hem de kontrol umarım hersey yolundadırrr
Amiiiiinnn kocamaaan bi Amin :)Ay hadi guzel sonuclarla gelin insallahhGuzl guzl haftalarimiz olsn hep insallahhh
Çok şükür bu haftada bitti. Duşumu aldım bende tvye bakıyorum,uzandım bebişimin atışlarını sayıyorum.
Bugün iş yeriyle izin durumunu konuştuk. 37. Hafta temmuz sonuna geliyo. O zaman izne çıkarsam 16 hafta sonrası Kasım ortasına geliyo,şirketim süt izinlerini birleştir kullan dedi oda 45 gün yapıyor. Ocak ortasına doğru işe geri gelmiş olacam 5. Buçuk ay yapıyo. Siz neler planladınız
Günaydın Anneler :)
Bizde 1 ayın sonunda ilk defa kontrole gittik :) 3B ultrasonda göründüğü gibi kızımız tescillendi %100 Kız:) İsmimizde belli "ELA" olacak nasipse B Began Bizide listeye kızımın ismiyle kayıt edersen sevinirim :) Birde yaşımı küçük yazmışsın buna ayrıca memnun oldum ama 36 yaşındayım
Bir oğlandan sonra kız bebek sevinci gerçekten çok güzelmiş, tescil edildiği için havalardayım şuan çok çok mutluyuz :) 150 gr. olmuşuz çok değilmi dedim doktor gayet iyi dedi bunada ayrı sevindik :)
Umarım hepinizde haberler iyidir geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayın
Günaydın Kıslar!
Kaç gündür yoktum, işte aptal saptal şeylerle uğraşıyorum hala da çözülmedi, canım sıkılıyor iyice, hayırlısıyla izne ayrılacağım günü iple çekiyorum
ben de uzun uzun oturup hesapladım. Geçen sefer gittiğimde doktor bebek bi hafta önde demişti, eğer dediği gibi devam ederse 37. haftam temmuzun ilk haftasına denk gelecek
bu sene geçen seneden kalanlarla 30 gün iznim var, eğer kullandırırlarsa (ki bence düşük bi ihtimal) haziran başında yıllık izne sonra da doğum iznine ayrılmayı istiyorum
böylelikle ücretli iznim Ekim sonuna gelmiş oluyo, henüz yarım zamanlı çalışıp çalışmayacağıma karar veremedim, çalışırsam Ekim sonu-Aralık başı yarım zamanlı çalışıp sonrasında da 1 yıl ücretsiz izne ayrılmak istiyorum, annem var ama yaşlandı o da artık, en azından bebek ele avuca gelene kadar kendim bakayım istiyorum
kısmet bakalım, hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım da gerisi nasılsa hallolur.
kaju80 kızın hayırlısı olsun bızım de oğlumuz var kesın olmamakla beraber bızım kı de kız ve bızımkı de ELA olacak nasipse
Bu arada Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum..
Bu 20 ve 22. haftalarda yapılan doppler için devlet hastanesindeki prosedür'ü bileniniz varmı ? Zira DEvlet hastanesinde yaptırmak istiyorum.. İstanbul Anadolu yakasındayım Zeynep Kamil felan yapıyormu ?
Ya Canım teşekkür ederim bilgi için :)Canım bizde bugün doktor muayanesindeydik,doktorumuzla bunu konuştuk, Kendisi Çapa kökenli olduğu için Çapadaki Perinatologlara gitmemizi teşvik etti,ben anadolu yakasında oturmama rağmen Çapadaki doktora gitmeyi düşünüyorum. Önemli birşey çünkü,uzmn perinatolog olmasına önem verin dedi.
Canım bizde bugün doktor muayanesindeydik,doktorumuzla bunu konuştuk, Kendisi Çapa kökenli olduğu için Çapadaki Perinatologlara gitmemizi teşvik etti,ben anadolu yakasında oturmama rağmen Çapadaki doktora gitmeyi düşünüyorum. Önemli birşey çünkü,uzmn perinatolog olmasına önem verin dedi.
Ya Canım teşekkür ederim bilgi için :)
evet bende Çapa'ya giderim hiç mühim değil.. Sadece nasıl randevu alabilirim sana bu konuda bilgi verdimi ? Devlette hiç yaptırmadım birşey çünkü ama özel hastanelerede bu konuda pek güvenmiyorum ne yalan söyliyim :) Önce Kadın doğumdanmı randevu alıcaz yoksa pat diye Perinatolog'a gidebiliyormuyuz ?
Capa ya gelince haberleselim ben oralardayim
Bu arada bezmialemde PROF bakiyormus 160-200 arası bir fiyat söylemişlerdi unuttum şimdi . Araştırmişti eşim
Merhaba hanımlar nasılsınız?Ben hala cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim,catliycam artık.Hayırlısyla öğrensek de birkaç parça alsam bebeğine.Bu süreçte ne yapabilirim,emzigine,biberonuna mı bakınsam.Benim de ablam keçe işiyle uğraşıyor,satıyor.Bir an önce öğren de hediyeliklerini,kapı süslerini yapalım diyo. :) :)
Bu arada sizin karnınız ne kadar çıktı? Benim epey belli,kocaman mı olacağım diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?