- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Doktor ismini verdi ve telefon numarası verdi randevu alabilirsin direk dedi. Recep Has Diye bir doktor var onun muayanesi 600 liraymış,bende daha uygun bir doktor sordum.350 lira ibrahim kalelioğlu var,onunda numarasını verdi. İstersen veririm numarasını,Bu doktorlar hala Çapadalar. Ama detaylı ultrason devlette de paralıymış anladığım kadarıyla. Ben bir cumartesi gününe randevu almayı düşünüyorum. Bir arıcam birazdan bakalım neler dicekler. 20-22 haftalık iken gidilmesi uygun görülüyor. Ben şuan 17+2 yim. 4 hafta sonraya randevu alacağım. Yanımızda giderken,afp test sonucu ve 2.trimester test sonucunu götürmemiz gerekiyormuş.Ya Canım teşekkür ederim bilgi için :)
evet bende Çapa'ya giderim hiç mühim değil.. Sadece nasıl randevu alabilirim sana bu konuda bilgi verdimi ? Devlette hiç yaptırmadım birşey çünkü ama özel hastanelerede bu konuda pek güvenmiyorum ne yalan söyliyim :) Önce Kadın doğumdanmı randevu alıcaz yoksa pat diye Perinatolog'a gidebiliyormuyuz ?
Ne güzel öğrenmişsin ben daha öğrenemedim.Naber kızlar... Bugün idear yolu enfeksiyonu için dr a gittim ve bebeğime baktı ve o da kız olduğunu teyit etti:)) heyecanlı ve mutluyum. Artık değişmezzz diye düşünüyorum.
Bizimki 195 gr.teyzesi iyiler maşallahGünaydın Anneler :)
Bizde 1 ayın sonunda ilk defa kontrole gittik :) 3B ultrasonda göründüğü gibi kızımız tescillendi %100 Kız:) İsmimizde belli "ELA" olacak nasipse B Began Bizide listeye kızımın ismiyle kayıt edersen sevinirim :) Birde yaşımı küçük yazmışsın buna ayrıca memnun oldum ama 36 yaşındayım
Bir oğlandan sonra kız bebek sevinci gerçekten çok güzelmiş, tescil edildiği için havalardayım şuan çok çok mutluyuz :) 150 gr. olmuşuz çok değilmi dedim doktor gayet iyi dedi bunada ayrı sevindik :)
Umarım hepinizde haberler iyidir geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayın
Haklisin canim bende oyleydim deli gibi calisiyodum ama 3 cu olcak ya cocuklara godiyor butun zamanim su an hic calisamamm heralde artik buyusunler durmamm bende calismak guzel tabi cocuklar buyuyunceKendi paramı kazanmak hoşuma gidiyo şimdi yapmıyorum diye boşlukta hissediyorum kendimi :)
2 haftadir benim gobekte gitti yok azicik bisey demek ki gaz misHerkese merhaba bizimde bugün kontrolumuz var inşallah hersey yolundadir ve cinsiyetide öğreniriz. Artık iyice meraklanmaya başladım sizler ogrendikce. Bu arada benim göbek kayboldu tamamen sanırım şişkinlikti göbek dediğim şey hatta annemlere gittiğimde göbek gitmiş dediler bebeği evde bıraktım dedim
Benim dr.daha 11.haftada erkek dedi.her gittigimde de bebek erkek diyor bugün de dedi.gizliyor mu sizin bebek,kız mı acaba?Herkese merhaba bizimde bugün kontrolumuz var inşallah hersey yolundadir ve cinsiyetide öğreniriz. Artık iyice meraklanmaya başladım sizler ogrendikce. Bu arada benim göbek kayboldu tamamen sanırım şişkinlikti göbek dediğim şey hatta annemlere gittiğimde göbek gitmiş dediler bebeği evde bıraktım dedim
Ikisinede kac cesit aldim yok benimkiler almiyorr bakalim bu nolcak yine ayni alirim bir taneBen emzigini hazır ederim doğmadan inşallah. Oğlumda başıma geldi.emzik verme niyetinde değildim sarılık vardı hastaneye gittik kan vericek bebeğim takip ediyoruz değerlerinı. Hemşire biri kan alıyor/alacak öbürü oğlumun basında aldı bi lateks eldiven taktı eline soktu parmağını ağzına müdahale etmeme kalmadan o pis eldiven agzindaydi oğlumun. Aklıma geldikçe tansiyonum çıkıyor . Hemen hastaneden çıkar çıkmaz aldım bi emzik. Emziginizi hazırlayın bence ne olacağı belli olmuyor ve bilinçli kullaninca hiç alışma fln da olmuyor. Hatta çokça durumu kurtardığı oluyor
İnşallah senin de belli olur canım ben 17. Haftada iki doktoro gittim. Meraktan yani.Ne güzel öğrenmişsin ben daha öğrenemedim.
14 cm 170 grHerkese merhaba:))kizlar benim bebişin boyu 18cm.kilosu 195 gr.sizin nasıl kızlar?
Merhaba güzel anneler nasılsınız bebekleriniz Nasıl ??umarım hepiniz iyisinizdir..ben geçenlerde yazmıştım buraya ayağım çekiyor diye pek ciddiye almadım ama bir hafta oldu geçmedi bugün ağrıdan sürekli ağlıyorum doktoru arayıp 5 e randevu almış eşim..ağrı kasığımdan ayak parmak uçlarıma kadar vurmaya başladı dayanamıyorum artık:,(
Siyatik ağrısı o canım Rahmin siyatik sinirine baskı yapıyor ondan ağrı, uyuşma oluyor.. Ama ne yapmak gerekir dersen o kadarını bilemiyorum maalesefMerhaba güzel anneler nasılsınız bebekleriniz Nasıl ??umarım hepiniz iyisinizdir..ben geçenlerde yazmıştım buraya ayağım çekiyor diye pek ciddiye almadım ama bir hafta oldu geçmedi bugün ağrıdan sürekli ağlıyorum doktoru arayıp 5 e randevu almış eşim..ağrı kasığımdan ayak parmak uçlarıma kadar vurmaya başladı dayanamıyorum artık:,(
Grillcim senin bebişte mi göstermedi hala umarım bir dahaki gidişinde annesini daha fazla merakta bırakmazsorma :)
rüyalarımda ya kız ya erkek görüyorum. orada bile durum net değil.
bir de bacakları karnına çekmiş çapraz şekilde. çok ketum çıktı bebeğim :)
Ne yazık ki ben de öyleyim. Deliksiz uykuyu şimdiden unuttumKızlar sürekli tuvaleti gelen varmı aranızda20 dk bir resmen gece 5 defa uyanıyorum bunun yüzünden
Peki bu tek bacakta mı oluyor sağda hiç bir sorunum yok ama ayağım aksıyor basamıyorum yatamıyorum ..beni eşim korkuttu sen ters bir hareket mi yaptın incittin mi yoksa diye ..Geçmiş olsun canım.. Benimde ilk hamileliğimde oluyordu.. Hatta ufak ufak şimdiler de bile başladı.. Toz Magnezyum vermişti kullanmam için.. Çok iyi gelmişti.. bilgin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?