2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doktor ismini verdi ve telefon numarası verdi randevu alabilirsin direk dedi. Recep Has Diye bir doktor var onun muayanesi 600 liraymış,bende daha uygun bir doktor sordum.350 lira ibrahim kalelioğlu var,onunda numarasını verdi. İstersen veririm numarasını,Bu doktorlar hala Çapadalar. Ama detaylı ultrason devlette de paralıymış anladığım kadarıyla. Ben bir cumartesi gününe randevu almayı düşünüyorum. Bir arıcam birazdan bakalım neler dicekler. 20-22 haftalık iken gidilmesi uygun görülüyor. Ben şuan 17+2 yim. 4 hafta sonraya randevu alacağım. Yanımızda giderken,afp test sonucu ve 2.trimester test sonucunu götürmemiz gerekiyormuş.

Herkese merhaba:))kizlar benim bebişin boyu 18cm.kilosu 195 gr.sizin nasıl kızlar?

Bizimki 195 gr.teyzesi iyiler maşallah

Herkese merhaba bizimde bugün kontrolumuz var inşallah hersey yolundadir ve cinsiyetide öğreniriz. Artık iyice meraklanmaya başladım sizler ogrendikce. Bu arada benim göbek kayboldu tamamen sanırım şişkinlikti göbek dediğim şey hatta annemlere gittiğimde göbek gitmiş dediler bebeği evde bıraktım dedim

2 haftadir benim gobekte gitti yok azicik bisey demek ki gaz mis

Benim dr.daha 11.haftada erkek dedi.her gittigimde de bebek erkek diyor bugün de dedi.gizliyor mu sizin bebek,kız mı acaba?

Ikisinede kac cesit aldim yok benimkiler almiyorr bakalim bu nolcak yine ayni alirim bir tane

Kızlar 11. Hafta çok erken cinsiyet için bence 16 dan sonrası kesin olur diye düşünüyorum.

Merhaba güzel anneler nasılsınız bebekleriniz Nasıl ??umarım hepiniz iyisinizdir..ben geçenlerde yazmıştım buraya ayağım çekiyor diye pek ciddiye almadım ama bir hafta oldu geçmedi bugün ağrıdan sürekli ağlıyorum doktoru arayıp 5 e randevu almış eşim..ağrı kasığımdan ayak parmak uçlarıma kadar vurmaya başladı dayanamıyorum artık :,(

Geçmiş olsun canım.. Benimde ilk hamileliğimde oluyordu.. Hatta ufak ufak şimdiler de bile başladı.. Toz Magnezyum vermişti kullanmam için.. Çok iyi gelmişti.. bilgin olsun :)

Siyatik ağrısı o canım Rahmin siyatik sinirine baskı yapıyor ondan ağrı, uyuşma oluyor.. Ama ne yapmak gerekir dersen o kadarını bilemiyorum maalesef

sorma :)
rüyalarımda ya kız ya erkek görüyorum. orada bile durum net değil.
bir de bacakları karnına çekmiş çapraz şekilde. çok ketum çıktı bebeğim :)
Grillcim senin bebişte mi göstermedi hala umarım bir dahaki gidişinde annesini daha fazla merakta bırakmaz

Geçmiş olsun canım.. Benimde ilk hamileliğimde oluyordu.. Hatta ufak ufak şimdiler de bile başladı.. Toz Magnezyum vermişti kullanmam için.. Çok iyi gelmişti.. bilgin olsun :)
Peki bu tek bacakta mı oluyor sağda hiç bir sorunum yok ama ayağım aksıyor basamıyorum yatamıyorum ..beni eşim korkuttu sen ters bir hareket mi yaptın incittin mi yoksa diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…