Oğlumda bunu hiç yaşamamıştım inan Can'ım çok yanıyor karşıdan karşıya geçemiyorum öyle çok çekip ağrı yapıyor ki umarım bugün doktor bu derdime çare olacak ilacı yazar dayanacak gücüm kalmadıSiyatik ağrısı o canım Rahmin siyatik sinirine baskı yapıyor ondan ağrı, uyuşma oluyor.. Ama ne yapmak gerekir dersen o kadarını bilemiyorum maalesef
evet canım tek bacakta yapıyordu benim de.. Bir süre sonra çok acılı kramplar başlamıştı.. Ben geç söylemiştim doktoruma magnezyumla çözdük sorunu :) umarım seninki de bu kadar basit bir şekilde çözülür :)Peki bu tek bacakta mı oluyor sağda hiç bir sorunum yok ama ayağım aksıyor basamıyorum yatamıyorum ..beni eşim korkuttu sen ters bir hareket mi yaptın incittin mi yoksa diye ..
Benimkide 14cm 170 gr dı.14 cm 170 gr
Canım ayrıca ücrtesiz izne çıkacaksan,süt izinlerini kesinlikle iş yerine bırakma,45 gün yapıyor mutlaka onlarıda doğum izninin arkasına eklet,ben bu bu aylar arası yokum nabarsanız yapın de. Sakın bırakma iznini.
Süt iznin bittikten sonra ücretsiz iznin geçerli oluyor mu? onu mutlaka sor.Canım bana insan kaynakları dedi ki ya iki ay yarım zamanlı çalışmaya ya da 6 ay süt izni, ikisinden biri olmalıymış yani, bir de süt izinlerini birleştirip vermiyorlar burada maalesef, her gün üç saat süt iznin yol da dahil dediler, öyle de olunca yarım zamanlı çalışma daha cazip geldi, zaten ücretsiz izne ayrılacaktım en azından iki ay daha maaş alabilirim böylece.
Kaçıncı haftadaki kontrolde böyle çıktı bebeğin canımBenimkide 14cm 170 gr dı.
tatlım geçmiş olsun keşke daha evel gideydinMerhaba güzel anneler nasılsınız bebekleriniz Nasıl ??umarım hepiniz iyisinizdir..ben geçenlerde yazmıştım buraya ayağım çekiyor diye pek ciddiye almadım ama bir hafta oldu geçmedi bugün ağrıdan sürekli ağlıyorum doktoru arayıp 5 e randevu almış eşim..ağrı kasığımdan ayak parmak uçlarıma kadar vurmaya başladı dayanamıyorum artık:,(
Günaydın :)
Sendromsuz bir hafta diliyorum hepinize
Bu hafta kontrolü olan herkes ve bende dahil mutlu mesut dönelim inşallah
Günaydın Kıslar!
Kaç gündür yoktum, işte aptal saptal şeylerle uğraşıyorum hala da çözülmedi, canım sıkılıyor iyice, hayırlısıyla izne ayrılacağım günü iple çekiyorum
ben de uzun uzun oturup hesapladım. Geçen sefer gittiğimde doktor bebek bi hafta önde demişti, eğer dediği gibi devam ederse 37. haftam temmuzun ilk haftasına denk gelecek
bu sene geçen seneden kalanlarla 30 gün iznim var, eğer kullandırırlarsa (ki bence düşük bi ihtimal) haziran başında yıllık izne sonra da doğum iznine ayrılmayı istiyorum
böylelikle ücretli iznim Ekim sonuna gelmiş oluyo, henüz yarım zamanlı çalışıp çalışmayacağıma karar veremedim, çalışırsam Ekim sonu-Aralık başı yarım zamanlı çalışıp sonrasında da 1 yıl ücretsiz izne ayrılmak istiyorum, annem var ama yaşlandı o da artık, en azından bebek ele avuca gelene kadar kendim bakayım istiyorum
kısmet bakalım, hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım da gerisi nasılsa hallolur.
Maşallah Canım gelişimi önde bile boyu da uzun kilosu da fazlaca iyiHerkese merhaba:))kizlar benim bebişin boyu 18cm.kilosu 195 gr.sizin nasıl kızlar?
O kadar sıkıntıya babası kılıklı rahat işte gamsız:)maşallah subhanallah.darisı tum anne adaylarinin basina...Maşallah Canım gelişimi önde bile boyu da uzun kilosu da fazlaca iyi
Ücretler de yarım:))amin :)
yarı zamanlıyı ben de düşünüyorum ama nası oluyor acaba hiç bir bilgim yok. biraz araştırdım ama henüz uygulama olmamış burda.
Merhaba güzel anneler nasılsınız bebekleriniz Nasıl ??umarım hepiniz iyisinizdir..ben geçenlerde yazmıştım buraya ayağım çekiyor diye pek ciddiye almadım ama bir hafta oldu geçmedi bugün ağrıdan sürekli ağlıyorum doktoru arayıp 5 e randevu almış eşim..ağrı kasığımdan ayak parmak uçlarıma kadar vurmaya başladı dayanamıyorum artık:,(
Ne yazık ki ben de öyleyim. Deliksiz uykuyu şimdiden unuttum
K kucukmeleklerim iyi yapmışsın bende okul değil de çalışıyor olsaydım ara verirdim mutlaka çünkü çocuklar herseyden önemli ama okul olunca bi ara versem dondursam ipin ucu kopacak o yüzden bi an önce bitsin istiyorum 1 sene okul olacak hem bebeğim hem okul idare edicem bi şekilde ama okul bitince hemen ise başlamam eğer maddi sıkıntımiz olmazsa bebeğimı büyütmek istiyorum
Umarım Can'ım akşama muhakkak yazarım çok teşekkür ederim cevapların içinevet canım tek bacakta yapıyordu benim de.. Bir süre sonra çok acılı kramplar başlamıştı.. Ben geç söylemiştim doktoruma magnezyumla çözdük sorunu :) umarım seninki de bu kadar basit bir şekilde çözülür :)
Çok teşekkür ederim bende kanda yüksek iltihap çıktı bugün test sonuçlarınıda götürecem ..kasığım popom bacağım çok kötü ağrıyor Can'ım kopuyor sanki inşallah senin ki Ağrı'larım azalırtatlım geçmiş olsun keşke daha evel gideydin
bende de kasık ağrısı vardı ve bacağımı çekiyordu
doktor idrar istedi, idrar yolu enfeksiyn çıktı
ilaç verdi tek doz
biraz daha iyiyim hamd olsun
Al al canımm ne varsa ücretli ücretsiz Allâh ne verdiyseCok gecms olsnn.. Sebbei ne ki acaba.. Iyi olms randevu aldiginz neden cekesn agriyi bos yere nedenms ogrenirsinz de cozum bulunur... Kendine dikkat et canm
Ayni durum bende de varrr hayirlisii bakalmm
Insanin cidden hemencik birakasi gelmez bebisini yaa.. Ben is kanununa tabi calistigim icn ucretsiz 6 ay alabiliyorm ucretli ucretsiz ne varsa alcam ben de
Teşekkür ederim tatlım dayanabildiğim yere kadar dayandım ama artık duramıyorum yerimde iple çekiyorum randevu saatini ..Cok gecms olsnn.. Sebbei ne ki acaba.. Iyi olms randevu aldiginz neden cekesn agriyi bos yere nedenms ogrenirsinz de cozum bulunur... Kendine dikkat et canm
Ayni durum bende de varrr hayirlisii bakalmm
Insanin cidden hemencik birakasi gelmez bebisini yaa.. Ben is kanununa tabi calistigim icn ucretsiz 6 ay alabiliyorm ucretli ucretsiz ne varsa alcam ben de
Şirin şeyler :)Kızlar bunlar güzel mi sizce :))
Annem maşallah kızlarakaju80 kızın hayırlısı olsun bızım de oğlumuz var kesın olmamakla beraber bızım kı de kız ve bızımkı de ELA olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?