2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Siyatik ağrısı o canım Rahmin siyatik sinirine baskı yapıyor ondan ağrı, uyuşma oluyor.. Ama ne yapmak gerekir dersen o kadarını bilemiyorum maalesef
Oğlumda bunu hiç yaşamamıştım inan Can'ım çok yanıyor karşıdan karşıya geçemiyorum öyle çok çekip ağrı yapıyor ki umarım bugün doktor bu derdime çare olacak ilacı yazar dayanacak gücüm kalmadı

K kucukmeleklerim iyi yapmışsın bende okul değil de çalışıyor olsaydım ara verirdim mutlaka çünkü çocuklar herseyden önemli ama okul olunca bi ara versem dondursam ipin ucu kopacak o yüzden bi an önce bitsin istiyorum 1 sene okul olacak hem bebeğim hem okul idare edicem bi şekilde ama okul bitince hemen ise başlamam eğer maddi sıkıntımiz olmazsa bebeğimı büyütmek istiyorum

Peki bu tek bacakta mı oluyor sağda hiç bir sorunum yok ama ayağım aksıyor basamıyorum yatamıyorum ..beni eşim korkuttu sen ters bir hareket mi yaptın incittin mi yoksa diye ..
evet canım tek bacakta yapıyordu benim de.. Bir süre sonra çok acılı kramplar başlamıştı.. Ben geç söylemiştim doktoruma magnezyumla çözdük sorunu :) umarım seninki de bu kadar basit bir şekilde çözülür :)

Canım bana insan kaynakları dedi ki ya iki ay yarım zamanlı çalışmaya ya da 6 ay süt izni, ikisinden biri olmalıymış yani, bir de süt izinlerini birleştirip vermiyorlar burada maalesef, her gün üç saat süt iznin yol da dahil dediler, öyle de olunca yarım zamanlı çalışma daha cazip geldi, zaten ücretsiz izne ayrılacaktım en azından iki ay daha maaş alabilirim böylece.

Süt iznin bittikten sonra ücretsiz iznin geçerli oluyor mu? onu mutlaka sor.

tatlım geçmiş olsun keşke daha evel gideydin
bende de kasık ağrısı vardı ve bacağımı çekiyordu
doktor idrar istedi, idrar yolu enfeksiyn çıktı
ilaç verdi tek doz
biraz daha iyiyim hamd olsun

Günaydın :)
Sendromsuz bir hafta diliyorum hepinize
Bu hafta kontrolü olan herkes ve bende dahil mutlu mesut dönelim inşallah

amin :)

yarı zamanlıyı ben de düşünüyorum ama nası oluyor acaba hiç bir bilgim yok. biraz araştırdım ama henüz uygulama olmamış burda.

Cok gecms olsnn.. Sebbei ne ki acaba.. Iyi olms randevu aldiginz neden cekesn agriyi bos yere nedenms ogrenirsinz de cozum bulunur... Kendine dikkat et canm

Ne yazık ki ben de öyleyim. Deliksiz uykuyu şimdiden unuttum

Ayni durum bende de varrr hayirlisii bakalmm

Insanin cidden hemencik birakasi gelmez bebisini yaa.. Ben is kanununa tabi calistigim icn ucretsiz 6 ay alabiliyorm ucretli ucretsiz ne varsa alcam ben de

Umarım Can'ım akşama muhakkak yazarım çok teşekkür ederim cevapların için

tatlım geçmiş olsun keşke daha evel gideydin
bende de kasık ağrısı vardı ve bacağımı çekiyordu
doktor idrar istedi, idrar yolu enfeksiyn çıktı
ilaç verdi tek doz
biraz daha iyiyim hamd olsun
Çok teşekkür ederim bende kanda yüksek iltihap çıktı bugün test sonuçlarınıda götürecem ..kasığım popom bacağım çok kötü ağrıyor Can'ım kopuyor sanki inşallah senin ki Ağrı'larım azalır

Al al canımm ne varsa ücretli ücretsiz Allâh ne verdiyse
Benim okul varken kv bakacak Allâhtan okul tam bitecek bebeğim bi şeyler anlamaya öğrenmeye başlayacak o döneme ben yetişmiş olcam çünkü boş büyüsun istemiyorum 3 yasa kadar ben bakcam dediğim gibi maddi sıkıntı olmazsa 3 ten sonra güzel bi kreşe vercem ki herseyi orda öğrensin annesinin kuzusu :) 3.5 yaşında ikiz yeğenlerim var 1 kız 1 erkek görsen neler öğreniyorlar kreşte ağzım açık kalıyor ingilizce konuşuyorlar bayılıyorum

Teşekkür ederim tatlım dayanabildiğim yere kadar dayandım ama artık duramıyorum yerimde iple çekiyorum randevu saatini ..

Kızlar bunlar güzel mi sizce :))

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-01-08-07-21.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 251
kaju80 kızın hayırlısı olsun bızım de oğlumuz var kesın olmamakla beraber bızım kı de kız ve bızımkı de ELA olacak nasipse
Annem maşallah kızlara bizim bıdış da kız ve ben de ELA ismine takılmıştım bu aralar kesin değil ama düşünüyorum. Şu küçük grubumuzdan bile bir sürü ELA çıktı Böyle giderse okul çağına geldiklerinde bir sürü ELA olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…