2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sanırım bendede aynı sorun var,karnimin üst kısmı çok dış,6 aylık gibi duruyorum Bu şişliği azaltmanın bir yolu yok mu acaba?
Naber kızlar... Bugün idear yolu enfeksiyonu için dr a gittim ve bebeğime baktı ve o da kız olduğunu teyit etti:)) heyecanlı ve mutluyum. Artık değişmezzz diye düşünüyorum.
Ya canım Darısı başımıza ben hala ögrenemedim.Bu hafta doktora gidecektik ama randevu alamıyoruz bir türlü.

Özel bir şey yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi geçti? Çok şis hissediyorum kendimi

Magnezyum eksikliğinden olabilir doktora anlat mutlaka.Benim de bel ağrılarım,sancıları magnezyumla azaldı.
Gözünüzde aydıın,Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin herkese :)

Yaparsin cnm cumhuriyet caddesinde malzemeleri satan cok dukkan var kurdelali hazir lavanta keselerinden alip yapmistim ben oglumda

Yaparsin cnm cumhuriyet caddesinde malzemeleri satan cok dukkan var kurdelali hazir lavanta keselerinden alip yapmistim ben oglumda
evet biliyorum oradaki dükkanları, düğünümden öncede baya bi talan etmiştik mart sonunda izin aldım, annemle yolunu tutarız yine

slm kızlar yeni buldum burayı. Allah nasip ederse bende ağustos annesi olucam. 15+6 benim :) bu arada ben diyabetliyim aranızda diyabetle gebe varmı?
hoşgeldin , benim bildiğim kadarıyla yok bu topikte diyabetli arkadaş

oslem_dr sağolun hoş bulduk :) hangi topikde diyabetli anneleri bulurum yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar? :)

Ben su vermem. En azından ilk dört ay gerek yok. Amerilada bi bebek öldü. Anne sütü içtiği halde su verildiği için. Haberlerde gördüm. Ek gıda tatmaya başlarsa bi çay kaşığı veririm ağzı temizlensin diye. Mama içiyorsa da veririm yibe ağzı temizlensin diye.
Ağustos sıcak ewet ama anne sütünde yeterince su var. Emin ol. Oğlum haziran doğumlu ve diyarbakırda yaşıyorduk o zaman. Yine de su vermedim bi sıkıntı da olmadı

bu ikisi arasında kaldım kızlar

Eklentiler

• arena-70x110-cm-oyun-parki-z.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 241
  • lAGS-123BK_1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 234
yazık ya nasıl bişey olmuşta öldürmüş acaba ilginç gerçekten

Nbr hanimlar canim yemeğin yanında süs acı biber oluyor ya ondan cekti sadece 2 tanecik yedim. Amanın !!! şimdi bi karnım buruluyor bi garip, acı yiyenler bilir ama 2 taneylede bu etki olur mu yaa . Birde canim istiyordu daha da hadi yemiim dedim bide yeseymisim bu geceyi tuvalette geçirecektim sanirim

Cok sukur gozun aydin arkadasim ,hayirla ve huzurla bundan sonra insallah

En guzeli canim Allah yardimcin olsun yaparsin ikisini biraz yorulcan ama sonrasi icin deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…