Sanırım bendede aynı sorun var,karnimin üst kısmı çok dış,6 aylık gibi duruyorumBenimde Karnım çok çıktı.. Onu bende doktora sordum hazım problemi yaşıyorsun onun için göbeğin üstü şişiyor yoksa bebek aşağıda dedi.. Sıkıntı yapma zamanla normal ebada dönersin dedi :)
Ya canım Darısı başımıza ben hala ögrenemedim.Bu hafta doktora gidecektik ama randevu alamıyoruz bir türlü.Naber kızlar... Bugün idear yolu enfeksiyonu için dr a gittim ve bebeğime baktı ve o da kız olduğunu teyit etti:)) heyecanlı ve mutluyum. Artık değişmezzz diye düşünüyorum.
Özel bir şey yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi geçti? Çok şis hissediyorum kendimiHerkese merhaba bizimde bugün kontrolumuz var inşallah hersey yolundadir ve cinsiyetide öğreniriz. Artık iyice meraklanmaya başladım sizler ogrendikce. Bu arada benim göbek kayboldu tamamen sanırım şişkinlikti göbek dediğim şey hatta annemlere gittiğimde göbek gitmiş dediler bebeği evde bıraktım dedim
Magnezyum eksikliğinden olabilir doktora anlat mutlaka.Benim de bel ağrılarım,sancıları magnezyumla azaldı.Merhaba güzel anneler nasılsınız bebekleriniz Nasıl ??umarım hepiniz iyisinizdir..ben geçenlerde yazmıştım buraya ayağım çekiyor diye pek ciddiye almadım ama bir hafta oldu geçmedi bugün ağrıdan sürekli ağlıyorum doktoru arayıp 5 e randevu almış eşim..ağrı kasığımdan ayak parmak uçlarıma kadar vurmaya başladı dayanamıyorum artık:,(
Gözünüzde aydıın,Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin herkese :)Kizlar cok mutluyum sukurler olsundna test sonucum temiz cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Cok kotu bir 10 gun gecirdim ama allah bu gunleri araticak baska sikinti vermesin. Hepimiz sagligiyla kucaklarimiza alalim hayirlisiyla bebeklerimizi. Benim gibi sonuc bekleyen herkesede yurek ferahligi diliyorum. Ha bu arada bebegin cinsiyetide testte belli olmus erkek miş Opuyorum tum annişleri
Yaparsin cnm cumhuriyet caddesinde malzemeleri satan cok dukkan var kurdelali hazir lavanta keselerinden alip yapmistim ben oglumdamaşallah topikteki bütün bebişlereen kötü günleri bizim bu mutlu günlerimiz gibi olsun inşallahhh!!!
eline sağlık pek güzel olmuş, bende kendim yapıcam sanırım, hatta becerebilirsem bebek şekerlerinide kendim yapmak istiyorumm
evet biliyorum oradaki dükkanları, düğünümden öncede baya bi talan etmiştikYaparsin cnm cumhuriyet caddesinde malzemeleri satan cok dukkan var kurdelali hazir lavanta keselerinden alip yapmistim ben oglumda
hoşgeldinslm kızlar yeni buldum burayı. Allah nasip ederse bende ağustos annesi olucam. 15+6 benim :) bu arada ben diyabetliyim aranızda diyabetle gebe varmı?
Anaları yeterince velveleci babalarına çekmeleri daha iyiO kadar sıkıntıya babası kılıklı rahat işte gamsız:)maşallah subhanallah.darisı tum anne adaylarinin basina...
Ben su vermem. En azından ilk dört ay gerek yok. Amerilada bi bebek öldü. Anne sütü içtiği halde su verildiği için. Haberlerde gördüm. Ek gıda tatmaya başlarsa bi çay kaşığı veririm ağzı temizlensin diye. Mama içiyorsa da veririm yibe ağzı temizlensin diye.süper bilgiler çok teşekkürler, enjektör işide çok mantıklı gerçekten..
peki şimdi bizim bebişler yazın en cıvcıv sıcağında gelecekler kısmetse, su vermek lazım olurmuki normalde anne sütü yeter derler ama..
sağ üst tarafta arama butonu var, oraya diyabetli anne adayları falan yaz bak bakalım bişey çıkacakmıoslem_dr sağolun hoş bulduk :) hangi topikde diyabetli anneleri bulurum yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar? :)
Ben su vermem. En azından ilk dört ay gerek yok. Amerilada bi bebek öldü. Anne sütü içtiği halde su verildiği için. Haberlerde gördüm. Ek gıda tatmaya başlarsa bi çay kaşığı veririm ağzı temizlensin diye. Mama içiyorsa da veririm yibe ağzı temizlensin diye.
Ağustos sıcak ewet ama anne sütünde yeterince su var. Emin ol. Oğlum haziran doğumlu ve diyarbakırda yaşıyorduk o zaman. Yine de su vermedim bi sıkıntı da olmadı
her zaman ahşaptan yanayımbu ikisi arasında kaldım kızlar
Cok sukur gozun aydin arkadasim ,hayirla ve huzurla bundan sonra insallahKizlar cok mutluyum sukurler olsundna test sonucum temiz cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Cok kotu bir 10 gun gecirdim ama allah bu gunleri araticak baska sikinti vermesin. Hepimiz sagligiyla kucaklarimiza alalim hayirlisiyla bebeklerimizi. Benim gibi sonuc bekleyen herkesede yurek ferahligi diliyorum. Ha bu arada bebegin cinsiyetide testte belli olmus erkek miş Opuyorum tum annişleri
seninkiler de güzelmiş. yorumlara falan bakıyorum oyun parkını öneren de var önermeyen de. ahşabıda öyle çok kararsız kaldımbunlarda benim beğendiklerim
En guzeli canim Allah yardimcin olsun yaparsin ikisini biraz yorulcan ama sonrasi icin degerK kucukmeleklerim iyi yapmışsın bende okul değil de çalışıyor olsaydım ara verirdim mutlaka çünkü çocuklar herseyden önemli ama okul olunca bi ara versem dondursam ipin ucu kopacak o yüzden bi an önce bitsin istiyorum 1 sene okul olacak hem bebeğim hem okul idare edicem bi şekilde ama okul bitince hemen ise başlamam eğer maddi sıkıntımiz olmazsa bebeğimı büyütmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?